📍Happy Moments

2,731 posts

Встречайте каждый день так, словно это последний день твоей жизни. Не упускай возможность порадоваться, не откладывайт на потом дела, которые тебе нравятся больше всего. И тогда ты станешь властелином своей судьбы. То, что окружает тебя, неважно. Важно лишь то, что тв носишь в себе.
Lo-fi me 😜😝
Hang out with ma beloved friend...🌸
Are you living in the moment?
nigdy na niego nie czekaj . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #cytaty #smutnecytaty #depressionhelp #sad #cytatyomiłości #cytatyoprzyjazni
sourire😊
Finally❤️
Kalau sekarang aku nulis “thanks to treats me like a princces” kyk nya sih nggak cocok xoxoxo krn doi nggk pernah yg nama nya memperlakukan aku spt princess atau bahkan ratu,tp dia yang sll mengajarkan aku buat jadi pion yang kuat dan sll siap+berani menghadapi apapun di paling depan haha (jujur sih ini) Emang bener kalau ada statement “The best felling in the world is when you fell loved by someone you love “. Thank’s to talk me like a bestfriend and love me with all your heart 🐣 Btw maap nih slide terakhir agak horor hehe
I won't let us become a memory.. 🌹
We do not remember days, we remember moments.
those good moments but awhile till i see theses toooo again ;( 🐚
Timeless
ovaj edit sam baaas dugo radila jer mi je zablokirao video star, edit i nije nesto ali anna je savrsena ovde tako da ono moze da prodje lmao - ac: awonlea on yt cc: astro on yt ib: idk it's just random - #larisaedits
🆘🚫❌🌪🔥☠️🔝
load more posts