#EngineerPencenMuda

624 posts

Sis tahun ni #teamrayanismilan dan #teamrayamelaka . Tiap tahun balik both kampung cuma bezanya raya mana dulu la. Hehe. Ikut turn. Alhamdulillah 10 tahun damai harmoni takde gaduh gaduh nak balik raya mana dulu 🀣. Kampung dekat dekat aje pun. . By the way Cozuma Lip Matte tu best giler. Now ada 3 color available pada sis. Kalau nak tengok roger terus tau 😘 . #RatuPB #EngineerPencenMuda #mompreneur
Assalamualaikum. Salam 17 Ramadhan πŸ’š . Cepat masa berlalu. Lagi 13 hari je nak raya. Sis doakan you all semua dipermudahkan rezeki & terbuka hati untuk sihat dan cantik dengan Premium Beautiful sebelum Ramadhan berakhir. Raya nanti insyaAllah u all akan gembira dengan bentuk badan yang cantik menawan 😘 . #ratuPB #EngineerPencenMuda
Salam Jumaat semua πŸ’š . Sis teringat masa awal bisnes dulu, suami pernah pesan. Jangan tee down orang yang makan gaji sebab kita pun makan gaji. Tu punca rezeki kita juga yang Allah tentukan dan punca rezeki orang lain juga. Betullah tu. Sis setuju. . Sama juga bila kita buat bisnes atau tukar tempat kerja. Tak sepatutnya kita burukkan sesuatu bisnes atau tempat kerja lama sebab suatu masa dulu kita sendiri dapat rezeki di situ. So wajib hargai apa yang kita pernah dapat walau mungkin pada kita itu dah tak penting lagi. Tapi kita kena ingat yang ramai lagi yang masih mencari rezeki di situ. . Konsep yang sama je sebenarnya. Hormati orang lain yang bekerja keras mendapatkan rezeki untuk diri mereka dan keluarga. Raikan perbezaan dan bekerja/berniagalah dengan penuh ikhlas tanpa merosakkan periuk nasi orang lain. Jaga kolam jiwa kita. . Dapat ke sesuatu petang ni? 😊 . #EngineerPencenMuda #my2cents #norainezamshahdotcom
Salam 11 Ramadhan πŸ’š . Pagi ni timbang masih 59kg @ 19 weeks pregnant. Thank you to #minkaffe and #prolicious . Helps to maintain body weight. Kalau naik pun takdelah naik banyak nau 😁 . Selamat berpuasa dan beribadah semua. Niatkan kerana Allah Ta’ala πŸ€— . #ootd #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBexpert
Ramadhan Kareem to all muslim friends πŸŒ™ . #ramadhan #ratuPB #EngineerPencenMuda
Ramadhan Kareem to all muslim friends πŸŒ™ . #ramadhan #ratuPB #EngineerPencenMuda
Alhamdulillah for another awesome day. Lets πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ . Jangan lupa pakai PB tau. Yang belum ada tu meh cecepat dapatkan dari sis. Now ada 50% diskaun! 😘 . Klik link kat bahagian komen k. Thanks korang 😍 . #RatuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBexpert #premiumbeautifulmurah
Assalamualaikum. Morning πŸ’—πŸ’— . #quotes #EngineerPencenMuda #norainezamshahdotcom
Ifra tanya kenapa mama pakai jubah? Kata nak pergi bisnes? Bisnes kena la cantik cantik πŸ˜† . Hari ni kita tema jubah untuk majlis ilmu petang nanti. Pagi ni kita meeting dulu πŸ’œπŸ’— . #EngineerPencenMuda #RatuPB
Kejayaan harus dihargai dan diraikan kerana ia tidak berlaku sekelip mata ❀️ . Alhamdulillah. Banyak lagi yang hendak dicapai. Banyak lagi yang perlu diperbaiki. Keep learning, keep improving and keep moving forward for bigger achievements ahead πŸ’ͺ🏻πŸ’₯ . #EngineerPencenMuda #RatuPB
Makin nak dekat Ramadhan makin ramai yang order Bengkung Peramping ni dari sis. Masing masing nak kempiskan perut, kuruskan peha, kuruskan badan. . Tak kurang juga yang nak hilangkan sakit pinggang, sakit belakang, kurangkan sakit lutut..supaya mudah nak jalankan ibadah puasa dan terawih nanti. Alhamdulillah. Semoga mendapata manfaat yang baik dari bengkung ni ya. Aamiin ❀️ . Kepada yang nak dapatkan juga bengkung peramping badan dengan harga istimewa, terus DM sis ya. Boleh juga check out @ratukorsetpb @ratukorsetpb untuk penerangan lebih lanjut. Thank you πŸ™πŸ» . #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBexpert
Makin nak dekat Ramadhan makin ramai yang order Bengkung Peramping ni dari sis. Masing masing nak kempiskan perut, kuruskan peha, kuruskan badan. . Tak kurang juga yang nak hilangkan sakit pinggang, sakit belakang, kurangkan sakit lutut..supaya mudah nak jalankan ibadah puasa dan terawih nanti. Alhamdulillah. Semoga mendapata manfaat yang baik dari bengkung ni ya. Aamiin ❀️ . Kepada yang nak dapatkan juga bengkung peramping badan dengan harga istimewa, terus DM sis ya. Boleh juga check out @ratukorsetpb @ratukorsetpb untuk penerangan lebih lanjut. Thank you πŸ™πŸ» . #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBexpert
Hai. Tengah usha baju raya ke tu? πŸ’ž . Sebelum usha baju raya, meh usha Premium Beautiful dulu. Check out @ratukorsetpb or just click link at bio ya πŸ€— . #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBexpert
Berniaga bukan sekadar menjual. Mesti menjiwai apa yang diniagakan dan perniagaan itu sendiri. . Kalau mindset sekadar menjual, itu yang bila sales letup happy giler rasa nak lompat tinggi tinggi. Tapi bila sales merudum, tak closed sales atau dapat rejection jadi down giler tahap tak boleh bangkit dah. Lagi teruk salahkan orang lain pulak πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ . Jadi sis nak pesan kat sini, berniaga biarlah ada matlamat. Jadi usahawan. Sebab mindset usahawan dia tak tahu apa itu erti putus asa. Jiwanya kental kerana dia percaya dengan apa yang dilakukan 😊 . Faham ke tu awak? πŸ™ŠπŸ˜Š . Assalamualaikum. Morning 🌸 . #businesstips #EngineerPencenMuda #RatuPB
Assalamualaikum. Rise and shine! . Sis dengan PB memang tak dapat dipisahkan. Cuma sekarang terpaksa berpisah sementara. Eh tu pun tak pisah habis. Masih ada lagi PB Short Bra πŸ˜„πŸ˜. Functional and full support. Fabrik sama dengan PB. Tak sama dengan bra lain. . Eh apa pepagi citer baju dalam nih πŸ˜† . Ok korang. Selamat bekerja dan berniaga. Semoga hasilnya lumayan hari ni πŸ’°πŸ’°πŸ’° . #RatuPB #skuadPBexpert #EngineerPencenMuda
Kasut raya dah sampai. Yeay! Rasanya tak tunggu raya. Hari ni juga pakai πŸ˜„. Korang biasa macam tu jugak ke? Dapat barang baru beli lepas tu tak sabar nak pakai 😁 . #infinencexjimmychoo #infinence #kasutraya #EngineerPencenMuda
Siang tadi di stokis settle orders my clients. Alhamdulillah gara-gara FLASH SALE hari ni masing masing memborong ya. Thank you for shopping with me 😍. . Pada yang tak sempat nak order siang tadi, masih sempat lagi sehingga jam 11 malam ya. Jom grab harga runtuh hari ni uolsss πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» . #flashsale #ratuPB #EngineerPencenMuda #maharani
Hari ni kena senyum lebar lebar sebab BONUS DAY untuk semua usahawan SHOM. Orang sebelah siap melompat 😁 . By the way korang yang nak juga INCOME tambahan setiap bulan boleh mula sekarang melalui our #TDCbasic plan. Semua boleh buat. Surirumah pun boleh 😘 . Hubungi terus πŸ“²013-7415271 . #norainezamshahprotege #EngineerPencenMuda #RatuPB
Assalamualaikum. Hello April πŸ’œ . #positivevibes #ratuPB #EngineerPencenMuda
Buat masa ni terpaksa guna filter 80 juta kali πŸ™ˆ sebab jerawat muncul takde kesian punya. Tak boleh bawa bincang langsung πŸ˜‚πŸ˜‚. By the way check out my IG story untuk PROMOSI HARI POLIS ya 😍 . #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBexpert
Lama pula simpan gambar ni. OOTD training G8 Unity Sabtu lepas. Featuring @mimpi_kita jacket. Have a great day peeps! πŸ’› . #ootdpremiumbeautiful #RatuPB #premiumbeautiful #EngineerPencenMuda
Sempena FLASH SALE hari ni, sis rasmi shawl baru 🐣😘. . By the way u all dah grab ke item yang harga runtuh tu? Kejap lagi sis buat LIVE k 😍 . #ratuPB #EngineerPencenMuda #duckscarves
load more posts