#HorrorGame

144,345 posts

Bought this game from the playstation store over the weekend but couldn't play it due to it taking six hours to download lol I decided to drink some coffee and try it out early this morning. Always wanted to play this one but never could find a copy when I was a kid. so I'm stoked that the playstation had it. Wish they had more of the old Resident Evil games on it #residentevilgame . #retrovideogames . #residentevil . #residentevilcodeveronica . #residentevil1 . #residentevil2 . #residentevil3 . #residentevil4 . #residentevil5 . #residentevilfan . #residentevilfans . #horrorgame . #horrorgames . #game . #gamerforlife . #gamerguy . #games . #gamer . #gamefreak . #gaming . #gamestagram . #gamefreaks . #gamer4life . #gamers . #videogamers . #videogamenerd . #videogame . #videogaming . #videogamer . #videogames .
Well, I love supporting small companies and developers, so I tried out #untilthelightcomes , made by #MaxSchmidGames and found in #gamejolt ! Check t out ! https://youtu.be/VU7Xnj-ep9k #horror #horrorgame #indie #indiegame #kidnapped #bethany #sister #escape #youtuber #youtubechannel #gamer #gameplay
(sincerely hoping insta lets me post this) A byproduct of working on my diploma with @_pvau_ was making this trailer, which was just a fun opportunity to practice storyboarding and animating^^ check out our website: patelinvideogame.weebly.com :D (its all in german but the artworks is great!!) . . . #videogame #pointandclick #vr #virtualreality #360 #horrorgame #spooky #50s #historical #patelin #game #gametrailer #animation #animated #2danimation #cartoon #cute #illustration #art #digitalart #fun #videogametrailer #love #instagood #gaming #gamer #youtube #videogames
DreadOut (2019). Diadaptasi dari game horror survival lokal, DreadOut mengisahkan beberapa pelajar yang melangsungkan siaran live di apartemen terbengkalai demi popularitas tanpa sengaja membuka portal ghaib ke tanah kematian. Nyawa mereka menjadi bahaya ketika hantu dari dimensi lain mengincar mereka. . ✍ Aku sih ga pernah main game DreadOut karena ga tau downloadnya ahahaha tetapi setau aku banyak yang bilang kalau versi film dan game nya banyak sekali perbedaan bahkan berbeda sumber keasliannya. Nah di film ini, ceritanya dangkal sekali tanpa ada pembangunan sekuence yang teratur, yah ibaratnya asal jadi aja biar scene satu ke lainnya nyambung tapi ga ada ikatannya. Pengembangan karakter pemain di film ini sama sekali nihil, bahkan aku benci banget sama karakter Erik yang bodoh dan idiotnya alami membuat kita enggan melihat dia di frame. Erik dan Beni memiliki acting yang paling buruk. Karakter utama Linda, Jessica dan Dian yang menurut aku bagus apalagi Dian yang aktingnya alami namun sayang ia kurang dieksplore. Banyak review di IMDb yang bilang kalau flash di film ini menjadi salah guna dan kalau tidak salah pocong di game nya bisa menjadi raksasa tapi sayang banget disini enggak ditampilin. Efek CGI nya lumayan walaupun masih kasar, make up bagus, dan sinematografi yang dibilang cukup untuk horror lokal di era saat ini. DreadOut akan jauh lebih menegangkan jika saja karakternya dikembangkan dengan benar dan alurnya dibuat lebih teratur. Sayang sekali. Poin Pribadi: 5.5/10. 🎬🎬🎬🎬🎬🎬 Director: Kimo Stamboel Cast: Caitlin Halderman. Jefri Nichol. Marsha Aruan. Susan Sameh. Mike Lucock Genre: Horror. Adventure. Fantasy Dur: 95menit IMDb: 5.6/10. Tags: #dreadout #dread #pocong #horrorgame #horror #portal #gamelan #dedemit #scared #scare #fear #pubg #gamers #setan #syaitan
ɪs ᴀ ᴍᴜʀᴅᴇʀᴇʀ... ... 🎈🎈🎈 [artist:??? ] ...🔪 I'ᴍ sᴛɪʟʟ ʜᴇʀᴇ ...💔 Yᴏᴜ ᴄᴀɴ'ᴛ ...🎈 Pʟᴇᴀsᴇ ɴᴏ! ...🔥 🍇"Moͣnͪsͦtͫeⷭrⷬsⷡ dⷦoͭnͨ'tͣ sⷡlⷬeͤeͥpͨ uⷯnⷯdͭeⷮrͧ yͧoͤuͬrͯ bⷮeͫdͣ;tⷬhͦeͣyⷨ sⷨlͣeⷬeⷪpͨ iⷮnⷪ yͨoͨuͬrͨ hͬeͥaⷡdⷭ"🍇 ...💔 ✥------- † -------✥ ❧ℓเҡε αɳ∂ cσɱɱεɳƭ ❧ƒσℓℓσω ɱε ƒσɾ ɱσɾε ❧ƭµɾɳ σɳ ƭɦε ρσรƭ ɳσƭเƒเcαƭเσɳ ❧ɦαƭε=ɓℓσcҡ °•°•°•°•°•°•°•°∞°•°•°•°•°•°•°•° Tags: #fnaf #fivenightsatfreddys #fanart #art #bunny #murderer #killer #bunnysuit #purpleguy #Williamafton #springtrap #animatronics #bonnie #freddy #horror #horrorgame #fright #fazbearfright #horrorattraction #blood #chica #foxy #mangle #purple #fredbear #springbonnie
• Some more Splicer-Pics. We had a nice day together! And next mounth we will shoot again! Finally some new shoots with my Eddie-Cosplay. I hope I will be satisfied this time xD Thanks to @e.akirafox @sunnyjayg and @werner_of_punk for this wonderful day! . . Photo made by @sunnyjayg . . #bioshock #bioschocksplicer #bioshockcosplay #splicer #splicercosplay #cosplay #cosplayer #horrorgame #horror #horrorgamecosplay #blood #bioshock2 #lostplace #lostplaceshooting #bioshockinfinite #2kgames #dokomi2019 #dokomi #outdoor #photoshoot #mask #bloodyface #germancosplay #germancosplayer #cosplayersofinstagram
Felkerült YouTube-ra a legújabb végigjátszásom a Fatal Frame!!! Valamit Patreonon új laza fürdőruhás képeket láthattok!! Nézzetek be hozzám 😉🙃☀️🏝️ YouTube: https://www.youtube.com/user/JackyxX Patreon: https://www.patreon.com/Norimon #bikini #patreon #whitehair #tan #sexy #fatalframe #horrorfan #horrorgame #projectzero #tecmo #végigjátszás
Der neue Teil meines Until Dawn Let's Play ist draußen~ Es wird auf jeden Fall spannend! (Link in der Bio!) #untildawn #germanletsplay #germangamer #letsplay #gamer #gamergirl #jumpscares #horrorgame #ps4
Kagak tau dah mau ngomong apa lagi 😅... Tapi video baru dah di upload si channel saya yah 😅.. Kalau mau nonton silahkan subscribe juga okay 😊🎥📷 https://youtu.be/yjbcd6e59bU #mrmeat #gameplay #mrmeatgameplay #horror #horrorgame
Resident Evil code: Veronica X on #dreamcast Japan 2001. Примечательно то, что на Dreamcast дополненная версия выходила только в Японии, и является более редкой и не дешовой. _________________________________________ #biohazardcodeveronicax #residentevil #residentevilcodeveronicax #codeveronica #capcom #dreamcastgames #sega #segadreamcast #retrogames #retrogaming #geek #game #consolegaming #gaming #gamer #videogame #instagame #instagamer #gamestagram #residentevilcollector #gamecollector #gamecollection #claireredfield #horror #horrorgame #survivalhorror #rearscastle #обительзла #видеоигры
WARNING: HECCIN SCARY AND LARGE AMOUNTS OF FLASHING! INTENSE THEMES! Do not leave me, I love you- . . . Its almost midnight and I scared the Hecc out of myself..congrats Emily 👍 . . #ddlc #ddlcedit #Justmonika #monikaedit #creepy #scaryedit #creepyedit #horrorgame #ddlcmonika #ddlcnatsuki #ddlcyuri #ddlcsayori #natsukiedit #yuriedit #sayoriedit #horrorgameedit
Something's following you in the backrooms. Don't let it catch you.. Go to the link in our bio to follow our weekly devlog. And keep an eye out for The Backrooms prototype on Itch this Saturday! #gaming #gamedev #gamedesign #gamedevstudio #DapperRabbitGames #devlog #indiegamedev #indiegames #videogamedevelopment #thebackrooms #backrooms #horrorgame #creepypasta
When you just barely make it into a locker while being stalked by the xenomorph in “Alien: Isolation” 👽 - - - - - #Twitch #twitchetreamer #streamer #twitchstreams #horror #xenomorph #alien #alienisolation #ree #help #ohshit #run #scream #yeep #horrorgame #scary #lol #funny #creepy
New upload today! Back at it again at being a scared little toddler...oh yeah, I also play a baby in this game 🤪 https://youtu.be/e1bnDDq8zqI #youtuber #youtubegaming #horror #horrorgame #girlgamer #gamersunite #supportsmallstreamers #amongthesleep #subscribe
load more posts