#PBElegance

4,877 posts

Double Check size #PBelegance custumer akak... Haa custumer akak ni dah lama mengidam PB utk betulkan posture badan. . . Tau je ada promo terus grab la... Separuh harga tau Long Girdle tu.. Jimat sgt dah xkan nak lepaskan peluang lagi... Tu yg grab cepat2... alhamdulillah . . #cdmEKA #CATchampions #projekSTG
Gambar Model sblh ni bulan lepas sebelum puasa. Hari ini hari ke 11 puasa. Tunggu hari ke 29 puasa.. Kita tengok gambar pagi raya jur nnt. Korang tengok je la.. Korang Berat statik pn takpe la kan?? Tapi, model ni WAJIB berat turun.. Hari ke 11 ni berat dah 5kg + turun dr gambar ini. Tak suruh percaya pun. #PBclassic #PBElegance
RAMAI YANG TAK TAHU 🤔 Rupa-rupanya girdle PB Elegance boleh beli asing2.. Girdle ni ade 3 pieces tau, Long Bra, Waist Nipper n Long Girdle.. Setiap piece bole dibeli secara berasingan in case 👇 1⃣ anda x cukup budget nk beli full set 2⃣ Girdle jenama lain anda skrg ni keras sgt. So nk beli waist nipper je .. 3⃣ anda dah ade PB Classic tp nak seluar PB Elegance sebab lebih senang nak pakai 4⃣ anda dah ade seluar n girdle jenama lain. Tinggal nk beli bra je! 5⃣ anda baru lepas bersalin caeser tp xde budget nk amik full PB. Boleh amik Waist Nipper je sbb itu yg sgt2 kritikal utk digunakan dlm pantang! Boleh. Boleh & Boleh ❗ No prob at all.... jgn lepaskan peluang diri anda utk mencuba PB Elegance semata2 sebab termiss info ni ya... Now ada PROMO Long Girdle 50% tau ❗❗ http://CikShima.wasap.my http://CikShima.wasap.my http://CikShima.wasap.my #PBElegance #PBEexpert #PremiumBeautifulGirdle #sayasukabukasayajual
Wow‼️Less 50% untuk LONG GIRDLE #premiumbeautifulgirdle ‼️Murr sangadd tu . Bole share beli ngan adik beradik atau kengkawan opis. Jimat banyak‼️ konfem cantik meletops raya nanti. Dah jangan dok fikir2 lagi. Jom Pm @ WA cikshima skrg utk free consultation & fitting. Psst‼️Kalau bole bakar lemak dgn #PBE kenapa tak pakai?😉 #promosi #PBelegance #PBclassic #teknologiFIR #sayasukabarusayajual #shapingmiracle #tipssihat
<> Katanya ketat, susah pakai, sakit, panas, fake & tak berkesan.. Bila buka? 📍Yang buncit tu.. Jadi membukit semula.. 📍 yang mana lembik.. Meloyot semula.. 📍Yang memang takde cutting.. Balik ke saiz asal Iklan je propa lebih. Ini lah ahkak selalu dengor pasai PB sebelum ni. Tp tetap hati ahkak geram nengok testimoni yg meletops tu weii.. Sbb badan ahkak pun bnyk nak kene setting semula ni. Mana taknya, dah beranak 2 dik oiii.. Kata org dah putus banyak urat, 2 kali lak tu Last2 ahkak cecuba try test.. Tipu rupanya‼️ Mana ada rasa seperti yg org2 cakap tu. Wahh.. Takkan 13 hari je berat 64kg turun ke 57kg. Kini ahkak rasa lebih sihat, cantik, anggun, menawan!!! Kawan2 tertawan!!! Suami pasti tak tahan!!! Bentuk badan cun..mak aii.. macam perawan!!! ☒Tak perlu makan2.. ☒Tak perlu sapu2.. ☒Tak perlu minum2.. ☒Tak perlu gosok2.. ☒Tak perlu spray2.. Ahkak suka kerja mudah2 camni.. Tak tau nak kabo apa dah.. Biarlah gambar yg berbicara Pbe 70% utk kesihatan, 30% untuk kecantikan.. Alamilah sendiri keajaiban PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE!! DAPATKAN SEKARANG!!! #projekSTG #PBElegance
load more posts