#anzalna

29,231 posts

Tengok rambut @anzalnanasir88 memang lebat, cantik dan lembut. Siapa yang tak mahu kan? Ada petua sebenarnya untuk dapatkan rambut yang lembut dan licin. . Klik link di bio sekarang, sebab anda sebenaenya tak perlu keluarkan banyak kos pun untuk dapatkan rambut yang cantik. . . . #Donna #DonnaMy #petua #rambutcantik #beautifulhair #hairremedies #remedy #diy #hair #anzalna #rambutlebat #rambutlembut #kecantikan #beauty
Gabungan Marula Oil dan Vitamin E di dalam Anzel Hair Marula Oil ini mengurangkan rambut bercabang, memperbaiki keadaan rambut, dan membuat rambut anda kekal bersinar dan lembut. Ucap selamat tinggal kepada masalah-masalah rambut anda! #AnzelHair #MarulaOil #HijabHairCare #anzelhair #anzelhairserum #anzalna #anzalnanasir #serum #serumrambut #100original
ANZEL HAIR MARULA OIL by ANZALNA Anzel Hair Marula Oil serum penjagaan dan kecantikan rambut dari selebriti Anzalna. Sangat bagus untuk melebat, menghitam dan menguatkan rambut, menjadikan ia sihat bersinar cantik beralun. Ianya pantas diserap tanpa lekitan atau kesan berminyak juga berbau harum menyegarkan. Boleh diguna semua peringkat usia bagi mengatasi masalah rambut kering, bercabang, uban atau gugur. Menariknya, Anzel Hair Marula Oil juga membuatkan rambut anda cepat panjang! KELEBIHAN ANZEL HAIR MARULA OIL ๐Ÿ€ Dihasilkan daripada Marula Oil berkualiti terbaik ๐Ÿ€ Tekstur ringan, pantas serap & menjadikan rambut selembut / selicin satin ๐Ÿ€ Diperkaya Vitamin E, sumber antioksidan yang amat bagus untuk kesihatan rambut ๐Ÿ€ Merawat & membaiki sel2 rambut rosak ๐Ÿ€ Mengatasi masalah rambut cepat berbau, kering & kusut ๐Ÿ€ Rambut lebih mudah diurus ๐Ÿ€ Rambut kuat, bersinar & lembut beralun ๐Ÿ€ Isian kandungan : 50 ML / botol KANDUNGAN ANZEL HAIR MARULA OIL ๐ŸŒน Cyclotetrasiloxane ๐ŸŒน Phenyl Trimethicone ๐ŸŒน Dimethiconol ๐ŸŒน C12-15 Alykyl Benzoate Dimethicone Crosspolymer ๐ŸŒน Sclerocarya Birrea ( Marula ) Seed Oil ๐ŸŒน Tocopherol Acetate ๐ŸŒน Fragrance CARA MEMAKAI ANZEL HAIR MARULA OIL ๐ŸŒบ Picit sedikit ANZEL HAIR MARULA OIL ke atas tuala ๐ŸŒบ Sapu rata di rambut anda & gaya kan dengan cara yg anda suka ๐ŸŒบ Senang kan ?? ๐Ÿ˜š anzel hair nie boleh di bawa solat sebab dia natural product...marula ialah buah yang di jumpai di africa cara penggunaan sapu pada rambut selepas rambut kering...lepas mandi tue biarkan rambut kering pastu apply serum separuh rambut,tak perlu sapu kat kulit kepala Marula oil 50ml #anzelhair #marulaoil #anzelhairserum #anzalna #rambutlebat #rambutcantik
Nak belajar sentuhan MAUT dari MUA TERKENAL NUEX ROSLI!?? Yeahhh kali ni hanya rm199 sahaja bengkel full version! Lengkap makan malam dgn Ramona dan Zulina Aziz tau!! . Sijil penyertaan disediakan. OMG! MURAHHH.. DAFTAR CEPAT KAK OI . . www.wasap.my/60192049791 . Atau dm me now!! . #exclusivebeauty #makeupclass #nuexrosli #zaaexclusivebeauty #zulinaaziz #fazura #anzalna
#Anzalna Rahma bareng Dmattha
Esok Rabu kayukitchen offday.... Arini selasa onz mcm besa naaa.... Mkn sesiap arini.... Esok x tingat sgt kan.....giteeeewww Heehehhehehe..... Kayukitchen onz mcm besa 5ptg-1pagi ๐Ÿค ๐Ÿค ๐Ÿค  #kayukitchen #kayukitchenchanglun #LavaBoBakayukitchen #LavaBoBa #ayaqviral #ayaqLava #tehaislava #anzalna #westernfood #nasidagingrusa #kueytiaw #kedahfood #jjcmk #jjcm
Jangan sesiapa berani sentuh saya ๐Ÿ˜  nampak ni siapa yang jaga saya ? ๐Ÿ… #eidrees #mohamadeidrees #anzalnanasir #anzalna
Nak belajar sentuhan MAUT dari MUA TERKENAL NUEX ROSLI!?? Yeahhh kali ni hanya rm199 sahaja bengkel full version! Lengkap makan malam dgn Ramona dan Zulina Aziz tau!! . Sijil penyertaan disediakan. OMG! MURAHHH.. DAFTAR CEPAT KAK OI . . www.wasap.my/60126941305 . Atau dm me now!! . #exclusivebeauty #makeupclass #nuexrosli #kursusspamurah #muatanjungmalim #zulinaaziz #fazura #anzalna
Nak belajar sentuhan MAUT dari MUA TERKENAL NUEX ROSLI!?? Yeahhh kali ni hanya rm199 sahaja bengkel full version! Lengkap makan malam dgn Ramona dan Zulina Aziz tau!! . Sijil penyertaan disediakan. OMG! MURAHHH.. DAFTAR CEPAT KAK OI . . komen d bawah . Atau dm me now!! . #exclusivebeauty #makeupclass #nuexrosli #coachshakira #zulinaaziz #fazura #anzalna
Nak belajar sentuhan MAUT dari MUA TERKENAL NUEX ROSLI!?? Yeahhh kali ni hanya rm199 sahaja bengkel full version! Lengkap makan malam dgn Ramona dan Zulina Aziz tau!! . Sijil penyertaan disediakan. OMG! MURAHHH.. DAFTAR CEPAT KAK OI . . www.wasap.my/60165006847 . Atau dm me now!! . #exclusivebeauty #makeupclass #nuexrosli #coachshakira #zulinaaziz #fazura #anzalna
Jangan sekali pun skip serum dalam skincare rutin korang tauu! Sebab kulit korang tu memang sangat perlukan kelembapan untuk nampak lebih sihat dan ianya penting untuk proses baiki kulit korang tu! Bila kulit kering, masa tu la muka korang akan nampak kusam dan jerawat pun rajin menyinggah!๐Ÿ˜ฑ #meeracleskincare #meeraclecleanser #meeracleserum #peraklapisemasputih #perak #seriiskandar #neelofa #anzalna #zahirahmcwilson #rozitachewan #nelydiasenrose #cr7 #malaysia #serum #love #barangmurah
Arluna Drama terbaru d astro lakonan #shahrulridzwan #anzalna #zoeyrahman . RM21.00 exc Postage Permulaan perjalanan hidup Nia Arluna @ Nina sangat clichรฉ. 1.Mula-mula terjumpa, terjatuh kat dalam kolam di puncak Sands Skypark. Eh, kau tak tengok side mirror dulu ke sebelum brek?- NIA ARLUNA @ NINA Emmmโ€ฆ errr... I'm not a car. Uh... I didn't bring side mirror while walking.- JOHAN ARIF @ JOE 2. Terjumpa lagi. I macam kenal you. Kita pernah jumpa kat mana ya? โ€“ JOE 3. Terjatuh cinta pula. Kalau tadi dapat colour LUNA pun dah cakap โ€˜thank you', dapat hadiah lagi best ni jangan lupa cakap โ€˜I'll marry you' ya.- JOE 4. Dah nak kahwin ni, ada pulak si penyibuk Fazleen โ€˜udang galah'. Eh, dah kahwin pun muncul lagi? Berjayakah seorang Arluna merubah plot hidupnya? Atau dia tewas dengan hasutan syaitan? Atau dia tewas dengan hak seorang isteri? โ€œTewas Itu Taat.โ€ . . #arluna #rinahmad #kakinovel #pasarnovel #adaptasidrama #dramaadaptasinovel #astroria #niaarluna #anzalnanasir . berminat? . dm saya , whatapps / telegram @ 011 1027 3696 .
31 MAY 2019 Hari bersejarah buat mommy and daddy dan hari pertama saya melihat dunia๐Ÿ˜ #anzalnanasir #anzalna #anzalnaxhaniffwedding
ANZEL HAIR TONIC BY ANZALNA NASIR Tonic (RM89.90 untuk 100ml) = 1) Mengawal keguguran rambut 2) Melebatkan Rambut 3) Menguatkan akar rambut 4) melambatkan uban #ANZALNA #MIANASIR #HAIRTONIC #kelemumur
Job pagi ni!! I just throwed my phone. M done . . .#todaykitamakeupalakimK #selfiepuncantik ๐Ÿ˜ค . .hair by @mayarisca.ladiva ๐Ÿ˜˜ #anzalnanasir #anzalna
load more posts