#artofvisuals

32,593,600 posts

"People are beautiful, not in their looks, or the way they dress up, neither their personalities, nor the way they talk, but just the way they are." . . . 🌍Book shoots at your budget: www.khalsaraajphotography.com 📸SHOT BY: @manjot4u & @framesbymanjot 🎬FRAMED BY: @KHALSARAAJPHOTOGRAPHY 📧Email: manjot@theinfifun.com --------------------------------------------------------- WhatsApp for photoshoots/Collab (freshers most welcome): 📲8092158070 --------------------------------------------------------- 📩DM for more Business enquiries. --------------------------------------------------------- LIGHTROOM CUSTOM PRESETS PACK AVAILABLE DM FOR PRICING INFO -------------------------------------------------- #moodygrams #indiapictures #fashionblogger #collaboration #fashionaddict #fashion #photoshoot #moodyports #retoucher #photography #khalaraajphotography #artofvisuals #shoots #glamour #collab #morning #portraitphotography #fashionnova #framesbymanjot #portrait #model #fashioninsta #fashionmodel #heart #instagood #bnw #fashionshoots #agameoftones #influencer #fashionable
⠀⠀⠀⠀⠀ ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Μην έχετε τίποτα σαν δεδομένο. Μην χάνετε χρόνο, νομίζοντας πως έχετε χρόνο... ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Location: Dilofo, Zagorochoria Epirus Greece
| S U N S H I N E | . ◾Follow for more👈🏿 ◾Like - Comment - save🖤 ◾Feel free to share but give me a credits . . . Photo By © :@giumasphoto . . Currated by: @anunaysood ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Tag @visionofpictures or Use #Visionofpictures ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Join the Community : @visionofportraits @visionofstreets @visionofdestinations ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ "All images are copyrighted to their respective owners" ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
L O L A 🍋
Hidup ini singkat. Perjuangkan yang pantas diperjuangkan. Hey guys buat yang tanya ini lokasinya dimana dan cara ijinnya bagaima, aku kasih tau nih Jadi sebenernya Gedung Djoeang ‘45 ini masih dalam tahap renovasi, nah gimana kok bisa masuk kesini sedangkan tadi ada yang udah coba kesana katanya gaboleh masuk sama security nya. Nah kemarin pas kesini sekitar jam 9 an. Gerbang nya di buka tuh yaudah masuk aja terus ijin sama bapaknya. Dan akhirnya diijinin tapi gaboleh lama-lama. Yaudah dong cekrak cekrek aja gapake lama. Terus kapan ini dibuka untuk umum? Tunggu aja yah sampe ada announcement resmi dari pemkot kota Solo. Jadi sabar aja yang mau foto dsini ✌🏻😊 . . . from @bangjad_ . 📍Gedung Djoeang ‘45 Taken by @danarsibolang . . . Part of : @boyolalitoday . . . #neverstopexploring #agameoftones #moodygrams #artisanofimagery #createexploretakeover #exploretocreate #visualsgang #createexplore #lifeofadventure #instagoodmyphoto #beautifuldestinations #artofvisuals #aov #createcommune #igmasters #nature #sonyalpha #vsco #beutifulday #exploreindonesia #folkindonesia #nakedplanet #naturephotography #exploresolo #jelajahsolo #solopunya #soloinfo #agendasolo
Sometimes in life, we often find ourselves adrift in the state of confusion, not knowing how to advance but places like these will always settle one’s distress. Good time passes, so do the bad.
⚪️🔵
-- nothing else matters. ⠀ tried something a bit different tonight, enjoy 🤭 ⠀ #discovertokyo #discoverhongkong
load more posts