#bazarpaknil

11,220,561 posts

CHAMPION..!! . . *Saiz L (Premium Fit) *Ready Stock *kain sejuk (lembut) . . HARGA RM100.00 SAHAJA..!!(3pcs) HARGA RM100.00 SAHAJA..!!(3pcs) . . Berminat boleh DM @ terus PM whatsapp di 010-8951937..!! . . #bajuraya #bajujalan #kajang #bangi #ukm #upsi #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #putrajaya #cyberjaya #likeforlikes #like4like #likeforfollow #like4follow #fashion #fashionraya
Due to overwhelming response from all dioraddicts, I would like to offer only 1 (one) 30 montaigne bag for 1 LUCKY customer only This bag has been SOLD OUT in many stores in Paris and we can only managed to offer 1 slot, sadly. Fastest response and payment would win this! RM11xxx Whatsapp me: 0176932475 (link at bio) 100% Original from Paris Bought with much love and care from us (your PS) Full set with box and receipt “Raya Bergaya” ETA 28 May2019 COD KL Poslaju (with insurance) ETA 1-2 days www.wasap.my/+60176932475 #sayajual #igshopmurah #personalshoppermalaysia #psmalaysia #trustedpersonalshopper #trustedpersonalshopperbrunei #trustedpersonalshoppermalaysia #aidilfitri2018 #psstellamella #artismalaysia #artismalaysiaberniaga #originalhandbagmalaysia #shoppermalaysia #personalshoppersingapore #personalshopperkl #trustedpersonalshoppermy #bazarpaknil #bazarmalaysia #bazaronlinemalaysia #syintagila #gegarvaganza2018 #maharajalawakmega2018 #onlineshopmy #malaysiakini #ajramjat #ajramjatsaloon #aidilfitri2019 #bajuraya2019 #begraya2019 #harirayaaidilfitri2019
Bila tengok gambar ni sayu rasa hati teringat nora dibesarkan dalam keadaan macam ni , mak selalu cakap kite bukan org senang dik , mak pula dulu ibu tunggal ,kesian dia siang malam pagi petang kerja je , kalau time tdo , nora selalu tidur dengan mak, kadang2. Nmpak dia nangis , tapi nora selalu buat tak nampak , sayu je hati tengok . Dari kecik nora selalu nekad , kalau aku dah besar aku nak berniaga , nak kaya nak bantu mak , family dan org terdekat . . . Dari kecik buat business macam2 jugalah .jual kerepek dekat sekolah , jual nasi lemak , sayur pun sis jual tauu dekat pasar2 . Punya la muka tu tebal sbb kawan ramai ejek nora , cakap minah kangkong la , nasik lemak 50 sen la , pekakkan teliga je . . . Tapi tu dulu . Alhamdulillah sekarang sejak nora ade mentor doc @azizanosmanofficial , nora lebih clear what i want to do & what I want to achieve, secara tak langsung circle nora juga bnyak sangat membantu nora . & last tak lupe juga kepada family #nuucheese #teamnuucheese yang menjadi kaki tangan nora dimana2 uolls mmg power gila . Tak mampu nora nak balas jasa korang . Hanya mampu nora doakan semoga allah permudahkan rezekimu. & cepat2 kita jadi kaya sama2 ❤️amin . Insha allah . . . #noralunia #mmmmac2019 #nakubahhidup #nuucheese #kerepekviral #kerepekcheese #mommynaknuucheese #bazarpaknil
PERHATIAN!PERHATIAN! . BERHATI HATI DENGAN FAKE PRODUCT KERANA BAKAL MEMBAHAYAKAN KESIHATAN ANDA! . BEWARE OF FAKE PRODUCT! 1)D-TRIM SPECIAL EDITION.COM 2)DTRIM-USA.COM 3)DTRIM-USA.NET . -Web dtrim.com sejak tahun 2013 tiada perubahan sehingga Sept 2016. -Hanya 1 sahaja yg ORIGINAL produk iaitu dari D-TRIM.COM -Jangan tertipu dengan fake produk dengan tambahan 5 Capsules. -Sebelum wujudnya D-TRIM SPECIAL EDITION,telah wujud 2 fake produk.Namun begitu D-TRIM.COM yg original berpegang pada WEB yg telah dibina pada tahun 2013. -Berhati hati dengan fake produk kerana bakal membahayakan kesihatan anda. . Dapatkan dtrim dengan seller seller yg genuine sahaja. . Jom ramai2 dapatkan #dtrim untuk turunkan berat badan Whatsapp 012-5794370.Free postage & free gift. . #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #bazaronlinemurah #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #dtrimborong #ubatkurus #sayanakkurus #dtrimmalaysia #dtrimdotcom #dtrimborongmurah #jomkurus #kurussebelumraya #jomkurus1malaysia #dtrimdotcom #dtrimmurahoriginal #kurustanpadiet #dtrimobesitysolution #kurussihat #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurussebelumkahwin #testimonidtrim #sayanakkuruscepat #provencaps #kurus #nakkurus #kurustanpaberlapar #rayasale
😎 BUAT HANTARAN PUN HELOK . Lekaih roger admin sape cepat dia dapat . ✔Model : EDIFICE ✔Gred : AAA ✔Strap : Stainless Steel ✔Engine : Battery Movement ✔️Japan Miyota Movement ✔️Date Function ✔️Stopwatch Function ✔️24 Hour ✔️Fully Stainless Steel ✔Warranty : 6 Month . 🔥RM 220 sm/225 ss🔥 . Order? Click link at bio👌😎 . #wavekt #gshockmurah #saudagarjammurah #gshockfrogmancopyori #kedaijamonline #saudagarjamgshockmurah #gshockcopyori #saudagarjamtanganmurah #parodi #jamtanganmurahmalaysia #dramasangat #pantaibatuburok #kelantan #seremban #jelebu #jamtanganlelaki #kedah #tiktokmalaysia #hadiahharijadi #jamtanganperempuan #hantarankahwin #bajuraya #hadiahmurah #jamviral #bazarpaknil #kedaijamonlinemalaysia #neelofa #noradanish #jamtanganhublot #kedaijamtangan
PERHATIAN!PERHATIAN! . BERHATI HATI DENGAN FAKE PRODUCT KERANA BAKAL MEMBAHAYAKAN KESIHATAN ANDA! . BEWARE OF FAKE PRODUCT! 1)D-TRIM SPECIAL EDITION.COM 2)DTRIM-USA.COM 3)DTRIM-USA.NET . -Web dtrim.com sejak tahun 2013 tiada perubahan sehingga Sept 2016. -Hanya 1 sahaja yg ORIGINAL produk iaitu dari D-TRIM.COM -Jangan tertipu dengan fake produk dengan tambahan 5 Capsules. -Sebelum wujudnya D-TRIM SPECIAL EDITION,telah wujud 2 fake produk.Namun begitu D-TRIM.COM yg original berpegang pada WEB yg telah dibina pada tahun 2013. -Berhati hati dengan fake produk kerana bakal membahayakan kesihatan anda. . Dapatkan dtrim dengan seller seller yg genuine sahaja. . Jom ramai2 dapatkan #dtrim untuk turunkan berat badan Whatsapp 012-5794370.Free postage & free gift. . #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #bazaronlinemurah #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #dtrimborong #ubatkurus #sayanakkurus #dtrimmalaysia #dtrimdotcom #dtrimborongmurah #jomkurus #kurussebelumraya #jomkurus1malaysia #dtrimdotcom #dtrimmurahoriginal #kurustanpadiet #dtrimobesitysolution #kurussihat #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurussebelumkahwin #testimonidtrim #sayanakkuruscepat #provencaps #kurus #nakkurus #kurustanpaberlapar #rayasale
PERHATIAN!PERHATIAN! . BERHATI HATI DENGAN FAKE PRODUCT KERANA BAKAL MEMBAHAYAKAN KESIHATAN ANDA! . BEWARE OF FAKE PRODUCT! 1)D-TRIM SPECIAL EDITION.COM 2)DTRIM-USA.COM 3)DTRIM-USA.NET . -Web dtrim.com sejak tahun 2013 tiada perubahan sehingga Sept 2016. -Hanya 1 sahaja yg ORIGINAL produk iaitu dari D-TRIM.COM -Jangan tertipu dengan fake produk dengan tambahan 5 Capsules. -Sebelum wujudnya D-TRIM SPECIAL EDITION,telah wujud 2 fake produk.Namun begitu D-TRIM.COM yg original berpegang pada WEB yg telah dibina pada tahun 2013. -Berhati hati dengan fake produk kerana bakal membahayakan kesihatan anda. . Dapatkan dtrim dengan seller seller yg genuine sahaja. . Jom ramai2 dapatkan #dtrim untuk turunkan berat badan Whatsapp 012-5794370.Free postage & free gift. . #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #bazaronlinemurah #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #dtrimborong #ubatkurus #sayanakkurus #dtrimmalaysia #dtrimdotcom #dtrimborongmurah #jomkurus #kurussebelumraya #jomkurus1malaysia #dtrimdotcom #dtrimmurahoriginal #kurustanpadiet #dtrimobesitysolution #kurussihat #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurussebelumkahwin #testimonidtrim #sayanakkuruscepat #provencaps #kurus #nakkurus #kurustanpaberlapar #rayasale
SIAPA NAK PAKAI KEBAYA RAYA NANTI? . Dah bosan pakai baju plussize? Tak suka pakai corset ketat2 sampai senak perut? Selalu tempah baju raya mesti baju kurung pahang, kebarung, tak pun jubah Abaya untuk sorok lelemak badan? Teringin nak pakai kebaya raya nanti? . Kini anda tak payah risau... #dtrimobesitysolution dapat atasi semua masalah korang korang semua kompem cun melecun raya nanti. . Yang Paling penting POSE SELFIE macam mana pun TAKKAN NAMPAK GEMUK. Sebab anda memang dah kurus! . Seronok kan? Bayangkan, anda pakai kebaya raya nanti. Bestnyaaa.... Haaa, tak tau pun... Sekarang dah tau kan? Apa lagi, jom kita dapat kan dtrimobesitysolution selagi stock masih ada. • Kami jual yg original sahaja.Jgn tersalah beli produk fake dan terdapat kesan sampingan lain. • Jom ramai2 dapatkan #dtrim untuk turunkan berat badan Whatsapp 0125794370. Free postage & free gift - #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #bazaronlinemurah #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #dtrimborong #ubatkurus #sayanakkurus #dtrimmalaysia #dtrimdotcom #dtrimborongmurah #jomkurus #kurussebelumraya #jomkurus1malaysia #dtrimdotcom #dtrimmurahoriginal #kurustanpadiet #dtrimobesitysolution #kurussihat #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurussebelumkahwin #testimonidtrim #sayanakkuruscepat #provencaps #kurus #nakkurus #kurustanpaberlapar #rayasale
Available: White XL Mustard S M XL Dusty pink S M XL Dark blue S M XL Baby blue S M XL . >>RM122(SM)/RM127(SS)<< ❗MAAF HARGA NAIK SBB HQ RESTOK SHIPPING GUNE FLIGHT❗ . 🍓JOANNA ROSEY PEPLUM🍓 . Measurement : #JoannaRoseyPeplumSizingChart . 🌼LABEL S Top Shoulder : 14" Bust : 34" Sleeve length : 23" Length: 24" SKIRT: Waist:25-35" Hip:35" Length:41" . 🌼LABEL M Top Shoulder : 15" Bust : 36" Sleeve : 23" Length: 24" SKIRT: Waist:27-37" Hip:37" Length:41" . 🌼LABEL L/XL Top Shoulder : 16" Bust : 43" Sleeve : 23" Length: 25" SKIRT: Waist:32-42" Hip:42" Length:41" . - Material korea crepe - Top with hidden zip at back & sleeve - skirt layer Mermaid cut with full elastic waistband #JoannaRoseyPeplum #motifviral #kuasaviral #ohsemwei #ohsemweh #kurungmoden #minikurung #hashtagjer #bazarpaknil #instafashion #instafamous #instapopular #igshop #onlinebisnes #jombeli #bajukurungmurah #bajukurungcantik #bajumurah #bajucantik #bless #syukurselalu #ruangrezekihanania #kurunglace #ladiesfashion #exclusivekurung #bridesmaid #kurungviral #onlinejerla #BajuRaya2019 To order whatssap www.wasap.my/60126541784
SIAPA NAK PAKAI KEBAYA RAYA NANTI? . Dah bosan pakai baju plussize? Tak suka pakai corset ketat2 sampai senak perut? Selalu tempah baju raya mesti baju kurung pahang, kebarung, tak pun jubah Abaya untuk sorok lelemak badan? Teringin nak pakai kebaya raya nanti? . Kini anda tak payah risau... #dtrimobesitysolution dapat atasi semua masalah korang korang semua kompem cun melecun raya nanti. . Yang Paling penting POSE SELFIE macam mana pun TAKKAN NAMPAK GEMUK. Sebab anda memang dah kurus! . Seronok kan? Bayangkan, anda pakai kebaya raya nanti. Bestnyaaa.... Haaa, tak tau pun... Sekarang dah tau kan? Apa lagi, jom kita dapat kan dtrimobesitysolution selagi stock masih ada. • Kami jual yg original sahaja.Jgn tersalah beli produk fake dan terdapat kesan sampingan lain. • Jom ramai2 dapatkan #dtrim untuk turunkan berat badan Whatsapp 0125794370. Free postage & free gift - #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #bazaronlinemurah #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #dtrimborong #ubatkurus #sayanakkurus #dtrimmalaysia #dtrimdotcom #dtrimborongmurah #jomkurus #kurussebelumraya #jomkurus1malaysia #dtrimdotcom #dtrimmurahoriginal #kurustanpadiet #dtrimobesitysolution #kurussihat #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurussebelumkahwin #testimonidtrim #sayanakkuruscepat #provencaps #kurus #nakkurus #kurustanpaberlapar #rayasale
SIAPA NAK PAKAI KEBAYA RAYA NANTI? . Dah bosan pakai baju plussize? Tak suka pakai corset ketat2 sampai senak perut? Selalu tempah baju raya mesti baju kurung pahang, kebarung, tak pun jubah Abaya untuk sorok lelemak badan? Teringin nak pakai kebaya raya nanti? . Kini anda tak payah risau... #dtrimobesitysolution dapat atasi semua masalah korang korang semua kompem cun melecun raya nanti. . Yang Paling penting POSE SELFIE macam mana pun TAKKAN NAMPAK GEMUK. Sebab anda memang dah kurus! . Seronok kan? Bayangkan, anda pakai kebaya raya nanti. Bestnyaaa.... Haaa, tak tau pun... Sekarang dah tau kan? Apa lagi, jom kita dapat kan dtrimobesitysolution selagi stock masih ada. • Kami jual yg original sahaja.Jgn tersalah beli produk fake dan terdapat kesan sampingan lain. • Jom ramai2 dapatkan #dtrim untuk turunkan berat badan Whatsapp 0125794370. Free postage & free gift - #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #bazaronlinemurah #bazaronlinemalaysia #bazarpaknil #dtrimborong #ubatkurus #sayanakkurus #dtrimmalaysia #dtrimdotcom #dtrimborongmurah #jomkurus #kurussebelumraya #jomkurus1malaysia #dtrimdotcom #dtrimmurahoriginal #kurustanpadiet #dtrimobesitysolution #kurussihat #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurussebelumkahwin #testimonidtrim #sayanakkuruscepat #provencaps #kurus #nakkurus #kurustanpaberlapar #rayasale
Benda boleh tunduk watpe fly 🤣 Pengulas Berkaliber Boss Kita @acheykintangkintung . . . . . .#CubPrix
FULLSET BEAUTY adalah set kecantikan dari shaklee yang superb jimat dan berkesan. Nak cantik eh eaa ada pakej sekali untuk sihat. - Nak tahu khasiat dari FULLSET BEAUTY ? Jom kita tengokk ! - 🌸 ESP (2 Bulan) ESP membantu dalam proses menghasilkan sel sel kulit yang baru, serta mampu merawat masalah parut jerawat dan jeragat - 🌸 Vita- C Plus (6 Bulan) Vita- C Plus mampu menghasilkan kolagen dan mencerahkan kulit muka. Selain itu, Vita-C Plus jugak boleh menguatkan imunisasi badan kita - 🌸 Vita-E Complex (4 Bulan) Vita-E Complex tinggi dengan antioxidant di mana dapat melambatkan proses penuaan serta mampu melembapkan kulit muka yang kering - Jom kita jaga kulit muka kita dari dalam dengan FULLSET BEAUTY, even tak makeup pun boleh glowing and shinning keanjalan 😍 Cepat dm or whatsaap shopavita okeyh Atau klik link di bio 013 4347502 #shakleekulim #codkulim #kulimhitech #kulim #kulimkedah #shakleelunas #shakleepadangserai #shakleemurah #setkulitcantik #tipskulitcantik #cod #kuliminfo #tipspuasa #tipshilangkanjerawat #kulitflawless #kurus #jerawathilang #sayajualmurah #pengedarsahshaklee #Espshaklee #esplover #kulitkusam #kulitberseri #bazarpaknil #ttc #tipshamil #shakleecodkulim #raya2019 #setberpantang #penang
load more posts