#belofa

84,610 posts

Ramai dari kita yang sering ragu² bila nak buat sesuatu. Padahal kita tau kita boleh lakukan. Cuma overthinking.Kat sinilah perlunya ada mentor yang boleh push kita untuk capai target tu. . Sama je macam azam nak kurus. Bila buat sorang², macam² keraguan timbul. Asyik fikir boleh ke tak. Mampu ke tak. Tapi bila ada coach, coach akan bantu korang untuk buang ragu² tu. Tambah pulak dengan support dari kawan² yang sama matlamat dan tujuan, lebih lancar perjalanan nk kurus sihat tu. . Nak tak kalau coach bantu korang untuk kurus syawal nanti? Raya ni korang bukan je boleh bakar lemang, malah boleh bakar lemak sekali. Sambil² makan time raya tu, sambil² tu jgk boleh kurus. Tak perlu berlapar. . Bagi yang berminat untuk kurus sihat dengan mudah tu, klik je link di bio @aarkie.fittrainer untuk maklumat lanjut dan pendaftaran program Kurus Fit online coaching intake special syawal ini. 😘 . Coach Akie 0199659769
Alhamdulillah dengan hanya bermodalkan SEKALI BAYAR SEUMUR HIDUP SAHAJA... untung berkali2... masa kerja ikut suka hati xda had.. income xda limit.. seminggu 2x boleh dpt income ribu2 mcm ni ... okay ke tak okay ??? 👌🏻😍👍🏻 . Nak seribu daya tak nak seribu dalih kan..serious saya dulu pun usaha dapatkan modal sebab saya tahu bisnes ni mmg boleh buat duit...masih belum terlambat ..jom cepat ubah hidup..kita tak minta nak Kaya rata tapi cukup la dalam poket selalu ada duit dan tidak perlu meminjam Sana sini kan. . Jom Install sekarang! Whatsapp saya untuk details Click link diatas, cpt cpt!☝🏻 . #AlphaBravo #surirumahbergaji #berjaya #belofa #bazarpaknilmurah #instafemesmalaysia #parttimeviral #majalah #duitmasuk #bisnesmudah #studentbergaji #projekduitraya #kerjadrrumah #duitpoket #tambahincome #wecandoit #rezeki #usaha #duittepi #duitraya #studentboleh #kerjasambilan #robot #duitduit #gajipadu #buatsantaitapimasuk #bisnesonlinemudah #surirumahbergaji #rm200tanpahenti #bisnesmudahdimalaysia #janaincomelaju2 #bisnesmudah #studentbergaji
Beige - untuk kulit cerah cina & cerah melayu & takde masalah parut jerawat sgt. Yang mahukan cerah sedikit & pndai bermakeup & tak biasa pun ok . Natural - untuk kulit sederhana cerah, ada banyak sgt parut jerawat/jeragat,nak nampak mcm natural. . Mix - pakai natural utk tutup parut jerawat, beige utk cover area yg takde masalah 😉 . . For more details, klik link di bio for fast respond ✉ . . Berminat? Klik link di bio for order ✉ . . #teamAthen #teamdyxy #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymineralfacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymascara #dyxytestimoni #dyxyalorsetar #dyxykulim #dyxylanggar #dyxypokoksena #dyxyjitra #dyxykualanerang #dyxypenang #dyxyperak #dyxysabah #dyxysarawak #belofa #fattzura #dramasangat
Beige - untuk kulit cerah cina & cerah melayu & takde masalah parut jerawat sgt. Yang mahukan cerah sedikit & pndai bermakeup & tak biasa pun ok . Natural - untuk kulit sederhana cerah, ada banyak sgt parut jerawat/jeragat,nak nampak mcm natural. . Mix - pakai natural utk tutup parut jerawat, beige utk cover area yg takde masalah 😉 . . For more details, klik link di bio for fast respond ✉ . . Berminat? Klik link di bio for order ✉ . . #teamAthen #teamdyxy #dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxybccream #dyxymineralfacemist #dyxybrush #dyxylipstick #dyxymascara #dyxytestimoni #dyxyalorsetar #dyxykulim #dyxylanggar #dyxypokoksena #dyxyjitra #dyxykualanerang #dyxypenang #dyxyperak #dyxysabah #dyxysarawak #belofa #fattzura #dramasangat
#reviewbydaoz . . Sape2 ada akaun bank cimb,maybank yg NAK buat 💰💰💰DUIT RM200/RM400/RM600/RM1000 & seterusnya setiap minggu masuk ACC Bank?? 😊😁 Komen NAK Atau WS sis +601135431339🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️@ boleh follow ig👇🏻 @yarn_marziana @yarn_marziana @yarn_marziana saya kongsikan caranya😎😊 #Komisen2xSeminggu #janaincome #bisnesmudah #200persale #jombuatduit #kerjaviral #studentbergaji #bisnessonline #santai2tapimasuk #neelofa #pendapatansampingan #surirumahbergaji #jommeroket #berjaya #belofa #bazarpaknilmurah #instafemesmalaysia #parttimeviral #majalah
Ramai yang sangka, bila berpuasa, hanya makan 2-3x sehari, boleh kurus dengan Mudah. . Betul, boleh kurus dengan mudah jika pengambilan makanan ketika sahur dan berbuka dalam portion yang betul. Tapi selalunya, dalam bulan puasa nilah nafsu makan membuak². Berbuka je dah 2-3jenis air yang manis². Kuih lagi. Aduh.. Bazir kalori macamtu je. . Sahur pulak, makan la segala makanan bergoreng. Telur goreng. Ayam goreng. Ikan bilis goreng. Sambal goreng. Kononnya nak naikkan selera untuk bersahur. Padahal, memang sentiasa berselera je. . Kalau itulah amalan nya sepanjang puasa, tak pelik lah kalau bulan puasa ni pun berjaya menternak lemak. . Pilih makanan bernutrisi. . Coach Akie 0199659769
Kata nak kurus dalam bulan ramadhan. Baru puasa 14jam, berbuka macam orang tak jumpa makanan 14hari😅😅😅 . Bersederhana. Ikut portion yang betul. Minum air banyak tak salah. Yang salah, minum banyak air manis. Makan kuih pun yang manis². Tak takut kencing manis? . Jom belajar makan dengan portion yang betul melalui program kurus fit online coaching intake special syawal nanti. Boleh enjoy makan 5-6x sehari, boleh makan nasi tapi dalam masa sama boleh kurus fit. . Bestkan. Makan tapi kurus. Klik je link di bio@aarkie.fittrainer untuk maklumat lanjut dan pendaftaran. . Coach Akie 0199659769
load more posts