#bengkungmoden

202,970 posts

"We are what we repeatedly do. Excellence then is not an act but a habit.” —Aristotle #bodyandworks #fitfiercefabulous #straponandworkit #gymessentials #bengkungmoden #bengkungmudah #waistttainer #armyofbodyandworks
SABUN ADA BLACK PEPPER ‼️ . BIAQ BETUIIIIII. Hehehehe Ofcourse lah. Kata exclusive kan. Kata SABUN DETOX kannnnn. . . . BAHAN KETIGA TERPENTING Dalam Detox Bar - Piper Nigrum ( Black Pepper) Powder serbuk digunakan sebagai agen scrubbing untuk tanggalkan sel kulit mati. . Korang akan rasa warm lada menggalakkan kulit berpeluh bagi membantu proses detox serta mengurangkan rasa lenguh lesu badan. . . 🔥TUDIA, GABUNGAN LEMON, GINGER & PEPPER 🔥 yaa..ketiga tiga bahan utama ini sangat mempunyai fungsi DETOX. sebab itu lah..nama diberi DETOXBAR 😉 . MINI DETOX BAR - RM28 only GIANT DETOX BAR - RM45 Only . . . 0186691413 #detoxbar #sabundetox #natuwreldetoxbar #sabunkentut #banyakangin #badanbanyakangin #kentut #lawas #sembelit #sabunkentut #detoxbarmini #sabundetoxmurah #sabunblackpepper #balckpepper #pembakarlemak #slim #korset #girdle #bengkungslim #bengkungmoden
SIAPA SELALU MILK MIGRAINE 🤗 ELOK LAH TRY BUANG ANGIN KAT TENGKUK TU DENGAN DETOX BAR NI HAAA. . . 🔥GABUNGAN LEMON, GINGER & PEPPER 🔥 yaa..ketiga tiga bahan utama ini sangat mempunyai fungsi DETOX. sebab itu lah..nama diberi DETOXBAR 😉 . MINI DETOX BAR - RM28 only GIANT DETOX BAR - RM45 only . . 0186691413 #detoxbar #sabundetox #natuwreldetoxbar #sabunkentut #banyakangin #badanbanyakangin #kentut #lawas #sembelit #sabunkentut #detoxbarmini #sabundetoxmurah #sabunblackpepper #balckpepper #pembakarlemak #slim #korset #girdle #bengkungslim #bengkungmoden
Nnt kalau akk cakap awak rugi awak marah. Bila suruh try cakap NANTI. Nanti tu sampai dah nak raya dah ni sis. Haaa. Mmg rugi awakk tak dapat berkebaya saloma gotcheww . Haaa . . JOMLAH KURUS.. sempat lgi nk kurus tahun ni😊 Wasap 0182014967 atau klik link dekat bio❤️ . . #medinadesire #kakicantiqtea #teammatahari #jk1m #berpantang #setpantang #tipskuruscepat #bengkung #bengkungibu #setberpantang #setbersalin #bengkungmoden #berpantang #perutbuncit #juskurus #buanglemak #carakurus #taknakgemuk #buanglemakperut #turunberatbadan #kurusselamat #carakurus #ibumenyusu #setkurusbajet #menudiet #produkkurus #cabarankurus #katakantidakperutbuncit #aimflattummy #freekorset #leaderJohorBahru
LOSS 14KG LAH AWAK‼️ Siapa kata awak tak boleh kuruskan badan.. Kakak ni telah buktikan yg awak2 semua silap. See.., asbab konsisten #mzacbodyshape , dia mampu turunkan berat badan yg diinginkan . Best woo. Tengoklah badan dah mengecik. Muka pun nampak runcing. Haishhh nampak macam anak dara la pulak kan. . Awak jom cuba 1 jamu mzac. Berbaloi2 taw😉 " STOP GEMOK, JOM KURUS " . #nakkurus #ubatkurus #letscantik #pilkurusmalaysia #produkslimming #produkkurus #bengkungmoden #malaysia #slimmingproduct #slimming #laleh #kempisperut #kecikkanpeha #zumbamalaysia #fitmalaysia #dietatkins #dietatkinsmalaysia #tabataworkouts #senamanringan #dietseimbang #kuruscepat #kuruscepatselamat #kuruslepaspantang #assalamualaikum
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️ . . . . #mixingwhite #cindella #cindella1200mg #glutax600gs #glutax8000gz #veniscy #vitaminc #dropshipmurah #nexentury29 #japanplatinum #nexenturymalaysia #glutax200gs #nanguang #orientalplatinum #cindellapremium #perlaking #glutax500gs #suntikputih #cindellamurahmalaysia #placentasheep #placentahuman #aurorasxmurah #andainyatakdir2 #dripinjection #bengkungmoden #slcnexenturyp
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️ . . . . #mixingwhite #cindella #cindella1200mg #glutax600gs #glutax8000gz #veniscy #vitaminc #dropshipmurah #nexentury29 #japanplatinum #nexenturymalaysia #glutax200gs #nanguang #orientalplatinum #cindellapremium #perlaking #glutax500gs #suntikputih #cindellamurahmalaysia #placentasheep #placentahuman #aurorasxmurah #andainyatakdir2 #dripinjection #bengkungmoden #slcnexenturyp
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️ . . . . #mixingwhite #cindella #cindella1200mg #glutax600gs #glutax8000gz #veniscy #vitaminc #dropshipmurah #nexentury29 #japanplatinum #nexenturymalaysia #glutax200gs #nanguang #orientalplatinum #cindellapremium #perlaking #glutax500gs #suntikputih #cindellamurahmalaysia #placentasheep #placentahuman #aurorasxmurah #andainyatakdir2 #dripinjection #bengkungmoden #slcnexenturyp
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️ . . . . #mixingwhite #cindella #cindella1200mg #glutax600gs #glutax8000gz #veniscy #vitaminc #dropshipmurah #nexentury29 #japanplatinum #nexenturymalaysia #glutax200gs #nanguang #orientalplatinum #cindellapremium #perlaking #glutax500gs #suntikputih #cindellamurahmalaysia #placentasheep #placentahuman #aurorasxmurah #andainyatakdir2 #dripinjection #bengkungmoden #slcnexenturyp
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️ . . . . #mixingwhite #cindella #cindella1200mg #glutax600gs #glutax8000gz #veniscy #vitaminc #dropshipmurah #nexentury29 #japanplatinum #nexenturymalaysia #glutax200gs #nanguang #orientalplatinum #cindellapremium #perlaking #glutax500gs #suntikputih #cindellamurahmalaysia #placentasheep #placentahuman #aurorasxmurah #andainyatakdir2 #dripinjection #bengkungmoden #slcnexenturyp
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️ . . . . #mixingwhite #cindella #cindella1200mg #glutax600gs #glutax8000gz #veniscy #vitaminc #dropshipmurah #nexentury29 #japanplatinum #nexenturymalaysia #glutax200gs #nanguang #orientalplatinum #cindellapremium #perlaking #glutax500gs #suntikputih #cindellamurahmalaysia #placentasheep #placentahuman #aurorasxmurah #andainyatakdir2 #dripinjection #bengkungmoden #slcnexenturyp
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️ . . . . #mixingwhite #cindella #cindella1200mg #glutax600gs #glutax8000gz #veniscy #vitaminc #dropshipmurah #nexentury29 #japanplatinum #nexenturymalaysia #glutax200gs #nanguang #orientalplatinum #cindellapremium #perlaking #glutax500gs #suntikputih #cindellamurahmalaysia #placentasheep #placentahuman #aurorasxmurah #andainyatakdir2 #dripinjection #bengkungmoden #slcnexenturyp
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️ . . . . #mixingwhite #cindella #cindella1200mg #glutax600gs #glutax8000gz #veniscy #vitaminc #dropshipmurah #nexentury29 #japanplatinum #nexenturymalaysia #glutax200gs #nanguang #orientalplatinum #cindellapremium #perlaking #glutax500gs #suntikputih #cindellamurahmalaysia #placentasheep #placentahuman #aurorasxmurah #andainyatakdir2 #dripinjection #bengkungmoden #slcnexenturyp
Dah cuba macam2 supplement tp xmenjadi? Tak putih? Jom korang tukar kepada injection whitening sbb this way is lg cepat kesan dan very effective utk dapatkan kulit cerah yg diidamkan😍 📲 Whatsapp +60149015082 kalau nak kulit yg PUTIH👱🏼‍♀️GEBUS☁️ dan MULUS☃️ . . . . #mixingwhite #cindella #cindella1200mg #glutax600gs #glutax8000gz #veniscy #vitaminc #dropshipmurah #nexentury29 #japanplatinum #nexenturymalaysia #glutax200gs #nanguang #orientalplatinum #cindellapremium #perlaking #glutax500gs #suntikputih #cindellamurahmalaysia #placentasheep #placentahuman #aurorasxmurah #andainyatakdir2 #dripinjection #bengkungmoden #slcnexenturyp
Dapatkan #premiumbeautiful anda hanya dari certified #premiumbeautifulexpert . Takdela kisah salah saiz, atau almari yg pakai PB☺️ Badan kalau terlebih berisi dari sepatutnya, rasa mengah. Cepat penat. Lutut & tumit pun mula rasa sakit. Apatah lagi belakang badan. Jadi mak2, kerja serba serbi nak pantas. Bila nak dukung anak yang makin lama makin berat dah berpeluh2, memang kena lakukan sesuatu. . . Mulakan dengan #premiumbeautiful . Combine je dengan apa jua aktiviti untuk bakar lemak. Korang akan lihat, badan makin mengecil setiap hari. Kemas, padat. Takde lebihan lembik2. Pinggang & belakang tak rasa sakit2 atau lenguh2. . . Kawan2 mula memuji korang nampak berbeza & kecil. Suami apatah lagi. Memuji anda makin ringan & cantik. Macam waktu bercinta. . . Dan waktu tu, anda dapat rasa andalah wanita paling bertuah & bijak membuat keputusan. . . Tak perlu lengah2. Dapatkan PB dengan harga kilang. Jimat berbaloi & pakai bertahun2. Klik link di bio. #premiumbeautiful #premiumbeautifulmelaka #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulmalaysia #jomkurus #ibu #ibuberpantang #setberpantang #bengkung #bengkungmoden #waistnipper #waisttrainer #intermittentfasting #bengkungbersalin #azamkurus2019 #kuruscepat
Dapatkan #premiumbeautiful anda hanya dari certified #premiumbeautifulexpert . Takdela kisah salah saiz, atau almari yg pakai PB☺️ Badan kalau terlebih berisi dari sepatutnya, rasa mengah. Cepat penat. Lutut & tumit pun mula rasa sakit. Apatah lagi belakang badan. Jadi mak2, kerja serba serbi nak pantas. Bila nak dukung anak yang makin lama makin berat dah berpeluh2, memang kena lakukan sesuatu. . . Mulakan dengan #premiumbeautiful . Combine je dengan apa jua aktiviti untuk bakar lemak. Korang akan lihat, badan makin mengecil setiap hari. Kemas, padat. Takde lebihan lembik2. Pinggang & belakang tak rasa sakit2 atau lenguh2. . . Kawan2 mula memuji korang nampak berbeza & kecil. Suami apatah lagi. Memuji anda makin ringan & cantik. Macam waktu bercinta. . . Dan waktu tu, anda dapat rasa andalah wanita paling bertuah & bijak membuat keputusan. . . Tak perlu lengah2. Dapatkan PB dengan harga kilang. Jimat berbaloi & pakai bertahun2. Klik link di bio. #premiumbeautiful #premiumbeautifulmelaka #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulmalaysia #jomkurus #ibu #ibuberpantang #setberpantang #bengkung #bengkungmoden #waistnipper #waisttrainer #intermittentfasting #bengkungbersalin #azamkurus2019 #kuruscepat
Jom pasang badan sebelum raya. . . Dapatkan #premiumbeautiful anda hanya dari certified #premiumbeautifulexpert . Takdela kisah salah saiz, atau almari yg pakai PB☺️ Badan kalau terlebih berisi dari sepatutnya, rasa mengah. Cepat penat. Lutut & tumit pun mula rasa sakit. Apatah lagi belakang badan. Jadi mak2, kerja serba serbi nak pantas. Bila nak dukung anak yang makin lama makin berat dah berpeluh2, memang kena lakukan sesuatu. . . Mulakan dengan #premiumbeautiful . Combine je dengan apa jua aktiviti untuk bakar lemak. Korang akan lihat, badan makin mengecil setiap hari. Kemas, padat. Takde lebihan lembik2. Pinggang & belakang tak rasa sakit2 atau lenguh2. . . Kawan2 mula memuji korang nampak berbeza & kecil. Suami apatah lagi. Memuji anda makin ringan & cantik. Macam waktu bercinta. . . Dan waktu tu, anda dapat rasa andalah wanita paling bertuah & bijak membuat keputusan. . . Tak perlu lengah2. Dapatkan PB dengan harga kilang. Jimat berbaloi & pakai bertahun2. Klik link di bio. #premiumbeautiful #premiumbeautifulmelaka #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulmalaysia #jomkurus #ibu #ibuberpantang #setberpantang #bengkung #bengkungmoden #waistnipper #waisttrainer #intermittentfasting #bengkungbersalin #azamkurus2019 #kuruscepat
Cantiknya body mak budak ni. Korang jangan ejek orang gemuk atau takda bontot tau. 1 hari dia guna sara anna product menangis tengok body goals dia!😜 . COMBO PRICE!! ✨ . Bumpants Sara Anna + Korset Sara Anna RM350 only 😱😱😱 wow!! . Normal price ialah RM551 boleh JIMAT berapa banyak dah ni! Rasa berbaloi beli dengan harga murah masa promosi ni tau 😋 Lepas tu dapat FREE POSTAGE lagi gaiss!! OMG macam tak percaya😍😍😍 . Uols mesti grab combo price masa promosi hebat ni. Kalau tak rugi sangat2 tak dapat harga semurah ni untuk PREMIUM QUALITY ✨🙊 . Whatsapp 01126062918 Dm @bumpants_saraanna . FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🇲🇾 . #setapak #seksi #saraannatestimoni #saraannaofficial #saraannaproduct #freepos #freeposmalaysia #promosimalaysia #viral2019 #viral #premiumquality #kualalumpur #sabah #moneybackguarantee #trustedsellermalaysia #kurussebelumraya #korsetsaraanna #korsetbysaraanna #korsetpremiumbysaraanna #premiumcorset #bengkungsajat #bengkungmoden
🌷Bengkung Caesar super premium Cotton 2 in 1🌷 Material cotton tak menyakitkan luka caesar, menyokong perut supaya tidak berasa sakit pada bahagian luka terutamanya ketika bergerak Bertulang di bahagian belakang untuk menyokong tulang belakang juga mengurangkan rasa sakit pinggang Mempunyai pelekat yang banyak untuk menjadikan bengkung ini lebih kemas dipakai pada badan Price rm63 #bengkungmodenmurah #bengkungmoden #bengkungbersalin Whatsapps 0182203110
. PROMO SALE RM46 FREE POSTAGE!!! PROMO SALE RM46 FREE POSTAGE!!! PROMO SALE RM46 FREE POSTAGE!!! . . . SUPER SLIM BENGKUNG terlajak laris ni 10 saat HILANG PERUT BUNCIT! Normal price RM65.Cepat order sementara Sale murmur uolll! . . . Follow @thecameliaa Follow @thecameliaa Follow @thecameliaa #bengkungmoden #AME2019 #bengkungsajat #korset #girdlepantmurah
❤CORSET INFRARED JEPUN❤ MAKSIMUM BERAT 85KG . . . . ✅blh mengatasi perut mengeleber ✅membentuk badan lebih ramping. ✅tidak berlipat dan tidak sakit ✅menaikkan payudara ✅memadatkan peha dan punggung ✅melancarkan peredaran darah ✅high quality material. ✅anti bongkok ✅sesuai utk ibu czer(jgn risau😱) . 3 ITEM RM120 RM120 RM120 . Whtasapp kakak di bio😘. 018 - 7889789 . 📮Postage S/M RM8 S/S RM15 . . . #bengkungczer #bengkungmurah #bengkungsajat #nakkurus #fattzura #bengkungmoden #korsetmurah #korset #bajumenyusu #bajubabymurah #aventmurah #bajubaby #bengkungzip #tungkubaby #tungkuibu #tungkubayi #tungkubayi #janganbencicintaku #bengkungbersalin #bengkungsajat #kelantan #terengganu #agensabah #agenbrunei
TAWARAN HARGA KOMBO GIRLE + KORSET RM150.00 MASIH ONZ . FREE POSTAGE . FREE POSTAGE . FREE POSTAGE . jom santai2 baca kelebihan #bodyonz korset ni... n jgn lupe tekan je link bio for direct wasap..sistur onz sedia membantu 🙂 . . . "Pakai-pakai lentik" . . . #bodyonz #bengkung #korset #girdle #bengkungbest #bengkungselesa #korsetmurah #korsetselesa #bengkungmoden #bengkungbersalin #girdlepants #girdlemurah #bengkungno .1malaysia #girdleviral #korsetviral #misikurus #bengkungviral #misikurusraya
load more posts