#bisnesadikberadik

741 posts

Alhamdulillah.. ½kg cendawan tiram putih selamat ke customer. Self pickup . Thanks my agent insurance 😉 @mahadi.zain #CendawanTiramPutih #BisnesAdikBeradik #BuatSikitJaDulu
Ada ja ni haa.. Duk caqa ke cendawan tiram ni. Bongkah yg blum kluaq lg pun x byk dah. Bongkah yg dh kluaq, tengah tunggu keluaran yg kedua plak. Alhamdullillah.. #CendawanTiramPutih #BisnesAdikBeradik
Sabarlah fariha. Allah sedang mengujimu. Ya Tuhan. 😭😭 . Kekejaman ini dilakukan oleh @mykamiekitchen. Tolong serang mereka! . . #bisnesadikberadik #cod_putrajayakajangdansekitar #akupromoteakujugaklahyangtergoda #nutellapods #kamiekitchen #homebakery #cheesetartgebu #cheesetarts #newmenu #comingsoon
Assalamualaikum | Salam sejahtera 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 "TERUS MENJADI REMAJA, SEAWAL KOTAK PERTAMA" www.wasap.my/60135128685 KESAN SEAWAL KOTAK YG PERTAMA 😱😱 DENGAN MAHARANI, IBU AKN MENJADI "YOUNGER" kekal remaja, cantik, melewatkan penuaan & menjaga kesihatan ? Jom cuba SUPPLIMENT MAHARANI . Di perbuat dari pelbagai jenis ubat traditional yg berharga, sgt2 berkesan utk :- 👉Menambahkn tenaga 👉Menyelaras kitaran haid 👉Mngawal keputihan 👉Melegakan tekanan & kesihatan 👉Menambahkan peluang utk mengandung 👉Menguat & mngecutkn otot rahim & saluran peranakan (utk yg lpas bersalin) 👉Melegakn sakit pinggang & belakang 👉Melegakan sakit sendi & lutut serta angin dlm bdn 👉Awet muda, menegang & mmberi keanjalan kulit serta 👉Mnghilangkan keletihan & meningkatkn kadar metabolisme.. Ramuan #Maharani , - khas utk kaum hawa yg mementingkan kecantikan serta penjagaan luaran & dalaman !! DAN JANGAN LUPA ⁉️ Sambil berMaharani sambil buat partime💰 income pun boleh DAPAT, buat sampai dapat vvip FREE trip dari #SHOM www.wasap.my/60135128685 #SHOMFLASHSALES #BDCBYCLA #BISNESADIKBERADIK ** Kami tag anda jika blh beri manfaat buat anda atau yg liht di wall anda, maaf jika tidak sudi anda blh shj untag **
Alhamdulillah selesai majlis rumah terbuka @amirunizam_lau kemarin.. Terimakasih sbb gunakan servis kami utk majlis rumah terbuka... . Jadi kepada semua yg mahukan bole pm laju2.. 011-39111097 / MAT utk tempahan... . #meekejung #kueytiawkejung #bisnesadikberadik
Assalamualaikum | Salam sejahtera Kos sara hidup semakin hari semakin meningkat, tambah pula bagi yang sudah berumahtangga, macam-macam kos kena tanggungkan. Ada yang sanggup buat loan semata-mata nak kahwen. Hakikatnya, menanggung hutang dan beban selama 10thn. Belum cukup 10 thn, ditambah lagi loan sebab nak beli barang rumah, overlap dalam payslip sampai lupa kerja dah 10tahun, tapi masih dibebani hutang. Dan tiada saving sebab gaji pun tak cukup. Belum cukup 10tahun loan kedua, ditambah lagi loan ke3, sebab ada hal emergency nak guna duit. Nak repair rumah la, nak repair kereta la, nak pakai duit la, dan banyak la la la tu.. Tak apa, memang minda orang makan gaji ni "cukup-cukup makan". Sebab Nur sendiri pun makan gaji. Dah merasa semua tu macam mana. Orang kata gaji kami laki bini Nurse ni dah besar. Aahh besar tu besar, tapi cukup2 makan. Nak bersedekah lebih pun x dapat sebab diri sendiri pun xberapa nak ada. Cari duit lebih cara berbisnes bukan untuk diri sendiri, malah untuk bagi manfaat pada orang lain. Terutama orang tua kita yang masih bernafas, adik beradik, ahli keluarga, golongan asnaf dan sebagainya. Bestkan setiap bulan ada income part time 4-5 angka sebulan macam ni? Masih ada waktu untuk keluar dari zon selesa sekarang. Pm Nur untuk Nur guide anda sampai berjaya Http://www.wasap.my/60135128685 013 5128685 #CLAapprenticeship #BDCbyCLA #NurAsyielaRizqy #BisnesAdikberadik #BisnesFamily #bisnesUntukBantuSuami #BisnesUntukMasaDepan
Rezeki ibu kita bulan ramadan ni. 😂😂😂 #bisnesadikberadik #duitrayauntukibu
Lai2 promotion raya.. 🤩😎 Siapa2 berminat boleh dm kita🙋🏻‍♀️ . https://wa.me/60182291528?text=I%20need%20the%20detail,%20 . #polaroid #bisnesadikberadik #bisnesadik #polariod #kasijadi #promotionraya #onxon #staytuned #cucigambar #cucigambarmurah
. 😍❤️❤️ Kami beroperasi seperti biasa hari ini. ............................... Nak makan burger? Tapi malas keluar? Haa, meh order dgn kami. Kami hantaq sampai depan rumah. Man Corner Wangsa Ukay. Depan 7e BukitAntarabangsa. Waktu beroperasi : 530pm - 1230pm Waktu delivery : 8pm-1200am Boleh hubungi no 019-2809039 untuk membuat tempahan. ✨Burger ✨Roti John ✨Oblong ✨Hotdog ✨Tortila ✨Burger Ayam Kampung ✨Burger King ✨Burger Ikan ✨Burger Rusa ✨Burger Arnab ✨Burger Kambing 🧀Kerepek Bronis @kerepekbronisbukitantarabangsa 🧀Wonder Cheese @gerobokacuija 🥤air Gong.Cang @gong.cang ................................... Semua ada di kedai kami. Boleh datang singgah ❤️❤️❤️ #manburgerwangsaukay #bukitantarabangsa #petronasbukitantarabangsa #kedaiburger #kedaitepijalan #bisnesadikberadik #sambungbisnesayah #untukayah #untukmama #hajiazman #pakman #rotijohn #rotijohnmancornerwangsaukay #intirotijohn #resipiayah #bazarpaknil #anakmuda #bisnesanakmuda #bisnesanakmelayu #kerepekbronis #wondercheese #gongcang #airkokopadukaw @kerepekbronismalaysia @kerepekbronis_klangvalley
Tempahan baju utk nikah #Repost @sayangjingga_collection (@get_repost ) ・・・ Tq @aidafarhanah94 utk tempahan baju majlis nikah awak.. #bajuraya2019 #tempahanbaju #sayangjingga #bisnesadikberadik #tempahanbajunikah
Alhamdulillah,, done for today!! Terima kasih semua yg support kami #IbnuAsfah 🤗🤗 . . Sila abaikan muka saya yg baraii.. Pagi² lps subuh da keluar rumah pi kuala kubu bharuu.. Pastu kejar pi sukan plkkk.. Dgn xcukup tidoo,, barai trukk😁😂 . . #SukanArRazi #BisnesAdikBeradik
Kedai burger dibuka seperti biasa hari ini. Nak order boleh call 019-2809039. . . . Antara menu : - Burger Ayam Burger Daging Burger Ikan Burger Arnab Burger Kambing Burger Rusa Burger King Benjo Roti John Oblong Ayam Oblong Daging Oblong Kambing Hotdog Jumbo Tortila . . . Macam macam menu ada. mai la dtg singgah ramai2 . . . Open from 5pm till 1230am . . . #mancornerwangsaukay #manburger #burger #oblong #rotijohn #rotijohnsedap #rotijohnspecial #rotijohncheese #intirotijohn #frozenintirotijohn #bukitantarabangsa #deliverypunada #sekalirasasumpahjatuhcinta #sekalirasamestinaklagi #bisnesfamily #kerepekbronis #bronisain #kerepekbronisketagihgila #usahawanmuda #bisneswomen #bisnesanakmuda #bisnesmelayu #bisnesadikberadik #untukarwayayah #rinduayah @kerepekbronis_klangvalley @kerepekbronismalaysia @kerepekbronisbukitantarabangsa @gong.cang @gerobokacuija @emygirlbakery
Kedai burger dibuka seperti biasa hari ini. Nak order boleh call 019-2809039. . . . Antara menu : - Burger Ayam Burger Daging Burger Ikan Burger Arnab Burger Kambing Burger Rusa Burger King Benjo Roti John Oblong Ayam Oblong Daging Oblong Kambing Hotdog Jumbo Tortila . . . Macam macam menu ada. mai la dtg singgah ramai2 . . . Open from 5pm till 1230am . . . #mancornerwangsaukay #manburger #burger #oblong #rotijohn #rotijohnsedap #rotijohnspecial #rotijohncheese #intirotijohn #frozenintirotijohn #bukitantarabangsa #deliverypunada #sekalirasasumpahjatuhcinta #sekalirasamestinaklagi #bisnesfamily #kerepekbronis #bronisain #kerepekbronisketagihgila #usahawanmuda #bisneswomen #bisnesanakmuda #bisnesmelayu #bisnesadikberadik #untukarwayayah #rinduayah @kerepekbronis_klangvalley @kerepekbronismalaysia @kerepekbronisbukitantarabangsa @gong.cang @gerobokacuija @emygirlbakery
Posted @withrepost@manburgerwangsa Kedai burger dibuka seperti biasa hari ini. Nak order boleh call 019-2809039. . . . Antara menu : - Burger Ayam Burger Daging Burger Ikan Burger Arnab Burger Kambing Burger Rusa Burger King Benjo Roti John Oblong Ayam Oblong Daging Oblong Kambing Hotdog Jumbo Tortila . . . Macam macam menu ada. mai la dtg singgah ramai2 . . . Open from 5pm till 1230am . . . #mancornerwangsaukay #manburger #burger #oblong #rotijohn #rotijohnsedap #rotijohnspecial #rotijohncheese #intirotijohn #frozenintirotijohn #bukitantarabangsa #deliverypunada #sekalirasasumpahjatuhcinta #sekalirasamestinaklagi #bisnesfamily #kerepekbronis #bronisain #kerepekbronisketagihgila #usahawanmuda #bisneswomen #bisnesanakmuda #bisnesmelayu #bisnesadikberadik #untukarwayayah #rinduayah @kerepekbronis_klangvalley @kerepekbronismalaysia @kerepekbronisbukitantarabangsa @gong.cang @gerobokacuija @emygirlbakery
Kedai burger dibuka seperti biasa hari ini. Nak order boleh call 019-2809039. . . . Antara menu : - Burger Ayam Burger Daging Burger Ikan Burger Arnab Burger Kambing Burger Rusa Burger King Benjo Roti John Oblong Ayam Oblong Daging Oblong Kambing Hotdog Jumbo Tortila . . . Macam macam menu ada. mai la dtg singgah ramai2 . . . Open from 5pm till 1230am . . . #mancornerwangsaukay #manburger #burger #oblong #rotijohn #rotijohnsedap #rotijohnspecial #rotijohncheese #intirotijohn #frozenintirotijohn #bukitantarabangsa #deliverypunada #sekalirasasumpahjatuhcinta #sekalirasamestinaklagi #bisnesfamily #kerepekbronis #bronisain #kerepekbronisketagihgila #usahawanmuda #bisneswomen #bisnesanakmuda #bisnesmelayu #bisnesadikberadik #untukarwayayah #rinduayah @kerepekbronis_klangvalley @kerepekbronismalaysia @kerepekbronisbukitantarabangsa @gong.cang @gerobokacuija @emygirlbakery
#Repost @manburgerwangsa (@get_repost ) ・・・ . 😍❤️❤️ Kami beroperasi seperti biasa hari ini. ............................... Nak makan burger? Tapi malas keluar? Haa, meh order dgn kami. Kami hantaq sampai depan rumah. Man Corner Wangsa Ukay. Depan 7e BukitAntarabangsa. Waktu beroperasi : 530pm - 1230pm Waktu delivery : 8pm-1200am Boleh hubungi no 019-2809039 untuk membuat tempahan. ✨Burger ✨Roti John ✨Oblong ✨Hotdog ✨Tortila ✨Burger Ayam Kampung ✨Burger King ✨Burger Ikan ✨Burger Rusa ✨Burger Arnab ✨Burger Kambing 🧀Kerepek Bronis @kerepekbronisbukitantarabangsa 🧀Wonder Cheese @gerobokacuija 🥤air Gong.Cang @gong.cang ................................... Semua ada di kedai kami. Boleh datang singgah ❤️❤️❤️ #manburgerwangsaukay #bukitantarabangsa #petronasbukitantarabangsa #kedaiburger #kedaitepijalan #bisnesadikberadik #sambungbisnesayah #untukayah #untukmama #hajiazman #pakman #rotijohn #rotijohnmancornerwangsaukay #intirotijohn #resipiayah #bazarpaknil #anakmuda #bisnesanakmuda #bisnesanakmelayu #kerepekbronis #wondercheese #gongcang #airkokopadukaw @kerepekbronismalaysia @kerepekbronis_klangvalley
Plain Brownies boleh bawak utk jamuan/pot luck & etc. Hanya RM 23 ✔️ Choco Bubble RM 6 boleh buat ✔️ Crunchy Chips Nestum RM 10 ✔️ Crunchy Cheesy RM 15 ✔️ Popia Roll Nestum RM 20 ✔️ Hah semua ni bleh buat kudap² sambil layan movie kaaa layan cita korea kaaa 🤭 Boleh pm sis kalau nk selit order naa.. #BisnesAdikBeradik #KakakBuatAdikAdikJual #AlhamdulillahForEverything
load more posts