#bisneswomen

45,452 posts

Бережность и внимательность к моменту открывает нежное ощущение любви ко всему, что окружает ❤️
Tak perlu susah susah fikir nak buat produk. Produk semua ada kajian klinikal oleh pakar. Terbukti berkualiti dan selamat. Tugas kita ? Tinggal promote je antara rajin dengan tak 😉 DROPSHIP BERDAFTAR DIPERLUKAN ✅Tanpa modal besar ✅Tak perlu simpan stok ✅Tak perlu pergi pos ✅Bahan Marketing disediakan ✅Dapat Bisnes Kit ✅Dapat untung runcit ✅Dapat cash bonus ✅Support Group Whatsapp Active ✅Tips bisnes setiap hari www.wasap.my/60133468797/nakjoin Atau klik link di bio profile 👆👆👆
Hari ini genap setahun Wife saya menabung hanya ditepi mesin Basuh sahaja. Tadi saya pecahkan tabung dengan arahan wife. Setelah dkira Jumlah duit terkumpul adalah sebanyak RM1424.(Tidak termasuk duit syiling). Tips nya mudah. Pergi kedai DIY beli tabung yang murah dan tidak boleh dibuka,letak tepi mesin basuh. kedua: Sebelum basuh seluar dan baju suami,seluk dalam poket. Baca bismillah,insyaallah jumlah duit baki yang suami tinggal😅. KeTiga: Maklumkan kepada suami yang kita letak satu tabung disebelah mesin basuh,jadi bila suami tiba tiba rajin,dia akan pergi masukkan duit baki beli barang,atau baki bayar tol. KeEmpat: Jika terjumpa duit baki dalam kereta suami,dalam bilik,ruang tamu atau mana mana sahaja dalam rumah kita,sila ambil dan masukkan ke dalam tabung. KeLima: Asalkan ada duit lebih sila masukkan dalam tabung,jangan dok gatal gatal nak simpan dalam poket balik. Cukup setahun pecahkan tabung dan kira. Setelah kira pergilah simpan dalam bank atau pergi beli rantai emas 😍😅😅. Tadi wife saya cakap 10% sedekahkan kepada masjid. Moga bermanfaat untuk mak mak sekalian. -EncikMatt- MenabungDariRumah CDT: Muhammad Hassan Kredit Page : Chempedak Cheese
Alhamdulillah ❤️ . . . Customer yang selalu repeat order dari kita . Semoga lepas target ya sis 🥰 ramai customer yang guna slimmewhite pasti tidak cari yang lain lagi sebab apa? Sebab slimmewhite mampu memberi keajaiban buat orang yang betul dan struggle nak kuruskan badan dengan cepat dan pantas. . . Anda nak jadi seperti dia juga? WhatsApp sis sekarang , sis guide anda dari tong sampai ke papan! 😘😘 . . #kualalumpur #shahalam #subang #selangor #kotadamansara #tipsbyfana #slimmewhite #bengkelkeretarawang #nitroobd #rytzulubricant #bisneswomen #success #thepoweroffocus #kejayaan #ecoworld #mekaup #bodyfit #gym #naturalbeauty #happy #goals
SNOWHITE SECRET Tablet kunyah Rm59/30 biji ~Memutihkan kulit ~Menghilangkan jerawat dan jeragat ~Mengurangkan selera makan ~Menguatkan dalaman wanita. ~menghilangkan senggugut Whatsapp 011 2955 9915 #arusbeauty
La Beauté Accroche le Regard, Mais une Belle Personnalité Accroche le Coeur 🖤🖤#pink #followforfollowback #followers #followersfree #followersaktif #chanel #look #beauty #makeup #bisnesonline #bisneswomen #balenciaga #black #channel
Pengakuan Berani dari seorang Nurse Gigi dah ada gaji tetap tapi resign 24jam kerana Bisnes Gosok Muka..‼️‼️ . BIJAK sgt kerana bulan puasa boleh collect income RM8000😱😱 Wowww dasyatkan bisness gosok2 muka ni. . Hebat ke tak hebat. 🔥🔥🔥 . Intan 010-4335095 . #Orchid_beautycartel #beauty #sipenggosokmuka #trainer #beauticianwanted #parttimejob #fulltimejob #homefacial #homespaselangor #homespadamansara #homespasubang #homespakajang #janaincome #sifufbads #hijabista #muslimahhomefacial #parttimeincome #bisneswomen #jeragat #mekapmua #azizanosman #spontanazizan #nasihat #najibassadok #mobilespamalaysia #beauticianwanted #jombuatduit #jomfacials #jomcantik
K.12 . =========================== KENAPA DESIGN SEROJA NI SGT UNIK =========================== . 🔥LIPATAN YG KEMAS DI KEDUA2 KIRI KANAN BLOUSE- wahh lipatan ni yg trade mark utk blouse seroja..lipatan yg menguji kesabaran tailor..sgt sweet bila uollss pkai.. . 🔥MATERIAL SUPERB COMO CREPE -serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni.. . 🔥WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada 7 wrna yg hot and spicy mesti uollss rmbang mata nk pilih..ada wrna pastel dan ada wrna gelap.. . 🔥MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb kat bhagian tepi tgn blouse seroja tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan! . 🔥MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse seroja ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer 💖💖💖💖💖💖💖💖 PRICE RM70 FREEPOST SELURUH MALAYSIA . #bajukurunglawa #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungmodencantik #bajukurungmoden2019 #bajukurungmoden #blouse #blousemalaysiamurah #blouselabuh #dressmasakini #fesyentrending #trendy #trustedseller #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia #bisneswomen #bajulacemurahmalaysia #fesyenkurung2019 #fesyen2019 #bajukurungterkinimurah #bajukurungterkini2019 #bajukurungmodenmurah #bajucantik2 #bajucantikmuslimah #bajucantikmurahmalaysia
RED WINE . =========================== APA YG BEST SGT TULIP BLOUSE 7.0 NI =========================== . ✔️ DESIGN SEAKAN 'FLOWER TULIP' DI BAHAGIAN TANGAN yg pertama direka khas oleh N'aisyah Xclusive- uollss klu nak pergi mana2 majlis formal atau tak formal sesuai sangat sbb bhagian tgn tu nampak sgt ekslusif, sweet jer, mesti ramai yg terpukau tgk uolls . ✔️ADA BUTTON DI PERGELANGAN TGN 'TULIP'- Kali ni kita uppgrade sikit ltk button di bahagian hujung skali utk support supaya kain di pergelangan tgn yg seakan tulip tu tidak jatuh...yg mn x suka ada button x perr boleh je buang.. . ✔️ MATERIAL SUPERB COMO CREPE- serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni.. . ✔️KOMBINASI WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada kombinasi dua warna yg akan buat uolls nampak sgt exclusive. Warna gelap boleh buat uolls nampak selim melim. Warna sweet pun ada tau, nnti uolls nampak cute jerr pakai blouse tulip ni . ✔️ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb,kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower tulip' tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan! . ✔️ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse tulip ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer TULIP BATCH 7.0 . HARGA DROPSHIP . 👉🏻RM75 TERMASUK POSTAGE SELURUH MALAYSIA . #bajukurunglawa #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungmodencantik #bajukurungmoden2019 #bajukurungmoden #blouse #blousemalaysiamurah #blouselabuh #dressmasakini #fesyentrending #trendy #trustedseller #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia #bisneswomen #bajulacemurahmalaysia #fesyenkurung2019 #fesyen2019 #bajukurungterkinimurah #bajukurungterkini2019 #bajukurungmodenmurah #bajucantik2 #bajucantikmuslimah #bajucantikmurahmalaysia
JADE GREEN . =========================== APA YG BEST SGT TULIP BLOUSE 7.0 NI =========================== . ✔️ DESIGN SEAKAN 'FLOWER TULIP' DI BAHAGIAN TANGAN yg pertama direka khas oleh N'aisyah Xclusive- uollss klu nak pergi mana2 majlis formal atau tak formal sesuai sangat sbb bhagian tgn tu nampak sgt ekslusif, sweet jer, mesti ramai yg terpukau tgk uolls . ✔️ADA BUTTON DI PERGELANGAN TGN 'TULIP'- Kali ni kita uppgrade sikit ltk button di bahagian hujung skali utk support supaya kain di pergelangan tgn yg seakan tulip tu tidak jatuh...yg mn x suka ada button x perr boleh je buang.. . ✔️ MATERIAL SUPERB COMO CREPE- serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni.. . ✔️KOMBINASI WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada kombinasi dua warna yg akan buat uolls nampak sgt exclusive. Warna gelap boleh buat uolls nampak selim melim. Warna sweet pun ada tau, nnti uolls nampak cute jerr pakai blouse tulip ni . ✔️ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb,kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower tulip' tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan! . ✔️ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse tulip ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer TULIP BATCH 7.0 . HARGA DROPSHIP . 👉🏻RM75 TERMASUK POSTAGE SELURUH MALAYSIA . #bajukurunglawa #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungmodencantik #bajukurungmoden2019 #bajukurungmoden #blouse #blousemalaysiamurah #blouselabuh #dressmasakini #fesyentrending #trendy #trustedseller #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia #bisneswomen #bajulacemurahmalaysia #fesyenkurung2019 #fesyen2019 #bajukurungterkinimurah #bajukurungterkini2019 #bajukurungmodenmurah #bajucantik2 #bajucantikmuslimah #bajucantikmurahmalaysia
WHITE . =========================== APA YG BEST SGT TULIP BLOUSE 7.0 NI =========================== . ✔️ DESIGN SEAKAN 'FLOWER TULIP' DI BAHAGIAN TANGAN yg pertama direka khas oleh N'aisyah Xclusive- uollss klu nak pergi mana2 majlis formal atau tak formal sesuai sangat sbb bhagian tgn tu nampak sgt ekslusif, sweet jer, mesti ramai yg terpukau tgk uolls . ✔️ADA BUTTON DI PERGELANGAN TGN 'TULIP'- Kali ni kita uppgrade sikit ltk button di bahagian hujung skali utk support supaya kain di pergelangan tgn yg seakan tulip tu tidak jatuh...yg mn x suka ada button x perr boleh je buang.. . ✔️ MATERIAL SUPERB COMO CREPE- serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni.. . ✔️KOMBINASI WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada kombinasi dua warna yg akan buat uolls nampak sgt exclusive. Warna gelap boleh buat uolls nampak selim melim. Warna sweet pun ada tau, nnti uolls nampak cute jerr pakai blouse tulip ni . ✔️ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb,kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower tulip' tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan! . ✔️ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse tulip ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer TULIP BATCH 7.0 . HARGA DROPSHIP . 👉🏻RM75 TERMASUK POSTAGE SELURUH MALAYSIA . #bajukurunglawa #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungmodencantik #bajukurungmoden2019 #bajukurungmoden #blouse #blousemalaysiamurah #blouselabuh #dressmasakini #fesyentrending #trendy #trustedseller #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia #bisneswomen #bajulacemurahmalaysia #fesyenkurung2019 #fesyen2019 #bajukurungterkinimurah #bajukurungterkini2019 #bajukurungmodenmurah #bajucantik2 #bajucantikmuslimah #bajucantikmurahmalaysia
DARK MAROON . =========================== APA YG BEST SGT TULIP BLOUSE 7.0 NI =========================== . ✔️ DESIGN SEAKAN 'FLOWER TULIP' DI BAHAGIAN TANGAN yg pertama direka khas oleh N'aisyah Xclusive- uollss klu nak pergi mana2 majlis formal atau tak formal sesuai sangat sbb bhagian tgn tu nampak sgt ekslusif, sweet jer, mesti ramai yg terpukau tgk uolls . ✔️ADA BUTTON DI PERGELANGAN TGN 'TULIP'- Kali ni kita uppgrade sikit ltk button di bahagian hujung skali utk support supaya kain di pergelangan tgn yg seakan tulip tu tidak jatuh...yg mn x suka ada button x perr boleh je buang.. . ✔️ MATERIAL SUPERB COMO CREPE- serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni.. . ✔️KOMBINASI WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada kombinasi dua warna yg akan buat uolls nampak sgt exclusive. Warna gelap boleh buat uolls nampak selim melim. Warna sweet pun ada tau, nnti uolls nampak cute jerr pakai blouse tulip ni . ✔️ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb,kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower tulip' tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan! . ✔️ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse tulip ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer TULIP BATCH 7.0 . HARGA DROPSHIP . 👉🏻RM75 TERMASUK POSTAGE SELURUH MALAYSIA . #bajukurunglawa #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungmodencantik #bajukurungmoden2019 #bajukurungmoden #blouse #blousemalaysiamurah #blouselabuh #dressmasakini #fesyentrending #trendy #trustedseller #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia #bisneswomen #bajulacemurahmalaysia #fesyenkurung2019 #fesyen2019 #bajukurungterkinimurah #bajukurungterkini2019 #bajukurungmodenmurah #bajucantik2 #bajucantikmuslimah #bajucantikmurahmalaysia
GREEN TURQUOISE . =========================== APA YG BEST SGT TULIP BLOUSE 7.0 NI =========================== . ✔️ DESIGN SEAKAN 'FLOWER TULIP' DI BAHAGIAN TANGAN yg pertama direka khas oleh N'aisyah Xclusive- uollss klu nak pergi mana2 majlis formal atau tak formal sesuai sangat sbb bhagian tgn tu nampak sgt ekslusif, sweet jer, mesti ramai yg terpukau tgk uolls . ✔️ADA BUTTON DI PERGELANGAN TGN 'TULIP'- Kali ni kita uppgrade sikit ltk button di bahagian hujung skali utk support supaya kain di pergelangan tgn yg seakan tulip tu tidak jatuh...yg mn x suka ada button x perr boleh je buang.. . ✔️ MATERIAL SUPERB COMO CREPE- serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni.. . ✔️KOMBINASI WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada kombinasi dua warna yg akan buat uolls nampak sgt exclusive. Warna gelap boleh buat uolls nampak selim melim. Warna sweet pun ada tau, nnti uolls nampak cute jerr pakai blouse tulip ni . ✔️ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb,kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower tulip' tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan! . ✔️ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse tulip ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer TULIP BATCH 7.0 . HARGA DROPSHIP . 👉🏻RM75 TERMASUK POSTAGE SELURUH MALAYSIA . #bajukurunglawa #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungmodencantik #bajukurungmoden2019 #bajukurungmoden #blouse #blousemalaysiamurah #blouselabuh #dressmasakini #fesyentrending #trendy #trustedseller #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia #bisneswomen #bajulacemurahmalaysia #fesyenkurung2019 #fesyen2019 #bajukurungterkinimurah #bajukurungterkini2019 #bajukurungmodenmurah #bajucantik2 #bajucantikmuslimah #bajucantikmurahmalaysia
DARK BLUE . =========================== APA YG BEST SGT TULIP BLOUSE 7.0 NI =========================== . ✔️ DESIGN SEAKAN 'FLOWER TULIP' DI BAHAGIAN TANGAN yg pertama direka khas oleh N'aisyah Xclusive- uollss klu nak pergi mana2 majlis formal atau tak formal sesuai sangat sbb bhagian tgn tu nampak sgt ekslusif, sweet jer, mesti ramai yg terpukau tgk uolls . ✔️ADA BUTTON DI PERGELANGAN TGN 'TULIP'- Kali ni kita uppgrade sikit ltk button di bahagian hujung skali utk support supaya kain di pergelangan tgn yg seakan tulip tu tidak jatuh...yg mn x suka ada button x perr boleh je buang.. . ✔️ MATERIAL SUPERB COMO CREPE- serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni.. . ✔️KOMBINASI WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada kombinasi dua warna yg akan buat uolls nampak sgt exclusive. Warna gelap boleh buat uolls nampak selim melim. Warna sweet pun ada tau, nnti uolls nampak cute jerr pakai blouse tulip ni . ✔️ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb,kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower tulip' tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan! . ✔️ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse tulip ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer TULIP BATCH 7.0 . HARGA DROPSHIP . 👉🏻RM75 TERMASUK POSTAGE SELURUH MALAYSIA . #bajukurunglawa #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungmodencantik #bajukurungmoden2019 #bajukurungmoden #blouse #blousemalaysiamurah #blouselabuh #dressmasakini #fesyentrending #trendy #trustedseller #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia #bisneswomen #bajulacemurahmalaysia #fesyenkurung2019 #fesyen2019 #bajukurungterkinimurah #bajukurungterkini2019 #bajukurungmodenmurah #bajucantik2 #bajucantikmuslimah #bajucantikmurahmalaysia
DUSTY ROSE . =========================== APA YG BEST SGT TULIP BLOUSE 7.0 NI =========================== . ✔️ DESIGN SEAKAN 'FLOWER TULIP' DI BAHAGIAN TANGAN yg pertama direka khas oleh N'aisyah Xclusive- uollss klu nak pergi mana2 majlis formal atau tak formal sesuai sangat sbb bhagian tgn tu nampak sgt ekslusif, sweet jer, mesti ramai yg terpukau tgk uolls . ✔️ADA BUTTON DI PERGELANGAN TGN 'TULIP'- Kali ni kita uppgrade sikit ltk button di bahagian hujung skali utk support supaya kain di pergelangan tgn yg seakan tulip tu tidak jatuh...yg mn x suka ada button x perr boleh je buang.. . ✔️ MATERIAL SUPERB COMO CREPE- serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni.. . ✔️KOMBINASI WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada kombinasi dua warna yg akan buat uolls nampak sgt exclusive. Warna gelap boleh buat uolls nampak selim melim. Warna sweet pun ada tau, nnti uolls nampak cute jerr pakai blouse tulip ni . ✔️ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb,kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower tulip' tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan! . ✔️ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse tulip ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer TULIP BATCH 7.0 . HARGA DROPSHIP . 👉🏻RM75 TERMASUK POSTAGE SELURUH MALAYSIA . #bajukurunglawa #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungmodencantik #bajukurungmoden2019 #bajukurungmoden #blouse #blousemalaysiamurah #blouselabuh #dressmasakini #fesyentrending #trendy #trustedseller #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia #bisneswomen #bajulacemurahmalaysia #fesyenkurung2019 #fesyen2019 #bajukurungterkinimurah #bajukurungterkini2019 #bajukurungmodenmurah #bajucantik2 #bajucantikmuslimah #bajucantikmurahmalaysia
DUSTY BLUE . =========================== APA YG BEST SGT TULIP BLOUSE 7.0 NI =========================== . ✔️ DESIGN SEAKAN 'FLOWER TULIP' DI BAHAGIAN TANGAN yg pertama direka khas oleh N'aisyah Xclusive- uollss klu nak pergi mana2 majlis formal atau tak formal sesuai sangat sbb bhagian tgn tu nampak sgt ekslusif, sweet jer, mesti ramai yg terpukau tgk uolls . ✔️ADA BUTTON DI PERGELANGAN TGN 'TULIP'- Kali ni kita uppgrade sikit ltk button di bahagian hujung skali utk support supaya kain di pergelangan tgn yg seakan tulip tu tidak jatuh...yg mn x suka ada button x perr boleh je buang.. . ✔️ MATERIAL SUPERB COMO CREPE- serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni.. . ✔️KOMBINASI WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada kombinasi dua warna yg akan buat uolls nampak sgt exclusive. Warna gelap boleh buat uolls nampak selim melim. Warna sweet pun ada tau, nnti uolls nampak cute jerr pakai blouse tulip ni . ✔️ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb,kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower tulip' tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan! . ✔️ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse tulip ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer TULIP BATCH 7.0 . HARGA DROPSHIP . 👉🏻RM75 TERMASUK POSTAGE SELURUH MALAYSIA . #bajukurunglawa #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungmodencantik #bajukurungmoden2019 #bajukurungmoden #blouse #blousemalaysiamurah #blouselabuh #dressmasakini #fesyentrending #trendy #trustedseller #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia #bisneswomen #bajulacemurahmalaysia #fesyenkurung2019 #fesyen2019 #bajukurungterkinimurah #bajukurungterkini2019 #bajukurungmodenmurah #bajucantik2 #bajucantikmuslimah #bajucantikmurahmalaysia
DARK LAVENDER . =========================== APA YG BEST SGT TULIP BLOUSE 7.0 NI =========================== . ✔️ DESIGN SEAKAN 'FLOWER TULIP' DI BAHAGIAN TANGAN yg pertama direka khas oleh N'aisyah Xclusive- uollss klu nak pergi mana2 majlis formal atau tak formal sesuai sangat sbb bhagian tgn tu nampak sgt ekslusif, sweet jer, mesti ramai yg terpukau tgk uolls . ✔️ADA BUTTON DI PERGELANGAN TGN 'TULIP'- Kali ni kita uppgrade sikit ltk button di bahagian hujung skali utk support supaya kain di pergelangan tgn yg seakan tulip tu tidak jatuh...yg mn x suka ada button x perr boleh je buang.. . ✔️ MATERIAL SUPERB COMO CREPE- serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni.. . ✔️KOMBINASI WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada kombinasi dua warna yg akan buat uolls nampak sgt exclusive. Warna gelap boleh buat uolls nampak selim melim. Warna sweet pun ada tau, nnti uolls nampak cute jerr pakai blouse tulip ni . ✔️ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb,kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower tulip' tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan! . ✔️ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse tulip ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer TULIP BATCH 7.0 . HARGA DROPSHIP . 👉🏻RM75 TERMASUK POSTAGE SELURUH MALAYSIA . #bajukurunglawa #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungmodencantik #bajukurungmoden2019 #bajukurungmoden #blouse #blousemalaysiamurah #blouselabuh #dressmasakini #fesyentrending #trendy #trustedseller #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia #bisneswomen #bajulacemurahmalaysia #fesyenkurung2019 #fesyen2019 #bajukurungterkinimurah #bajukurungterkini2019 #bajukurungmodenmurah #bajucantik2 #bajucantikmuslimah #bajucantikmurahmalaysia
DARK COFFEE . =========================== APA YG BEST SGT TULIP BLOUSE 7.0 NI =========================== . ✔️ DESIGN SEAKAN 'FLOWER TULIP' DI BAHAGIAN TANGAN yg pertama direka khas oleh N'aisyah Xclusive- uollss klu nak pergi mana2 majlis formal atau tak formal sesuai sangat sbb bhagian tgn tu nampak sgt ekslusif, sweet jer, mesti ramai yg terpukau tgk uolls . ✔️ADA BUTTON DI PERGELANGAN TGN 'TULIP'- Kali ni kita uppgrade sikit ltk button di bahagian hujung skali utk support supaya kain di pergelangan tgn yg seakan tulip tu tidak jatuh...yg mn x suka ada button x perr boleh je buang.. . ✔️ MATERIAL SUPERB COMO CREPE- serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni.. . ✔️KOMBINASI WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Design kali ni ada kombinasi dua warna yg akan buat uolls nampak sgt exclusive. Warna gelap boleh buat uolls nampak selim melim. Warna sweet pun ada tau, nnti uolls nampak cute jerr pakai blouse tulip ni . ✔️ MESRA WUDUK- Uolls jgn risau klu nk ambik wuduk sbb,kat bhagian tepi tgn yg ala 'flower tulip' tu ada button kecik. Uolls boleh buka je masa nk ambik wuduk. Bestkan! . ✔️ MUDAH MENYUSU- Uollss mesti x tahu kan di atas blouse tulip ni ada zip utk mommies senang menyusu...mommies yg menyusu x perlu risau lg yer TULIP BATCH 7.0 . HARGA DROPSHIP . 👉🏻RM75 TERMASUK POSTAGE SELURUH MALAYSIA . #bajukurunglawa #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungmodencantik #bajukurungmoden2019 #bajukurungmoden #blouse #blousemalaysiamurah #blouselabuh #dressmasakini #fesyentrending #trendy #trustedseller #trustedsellermalaysiaonlineshop #trustedsellermalaysia #bisneswomen #bajulacemurahmalaysia #fesyenkurung2019 #fesyen2019 #bajukurungterkinimurah #bajukurungterkini2019 #bajukurungmodenmurah #bajucantik2 #bajucantikmuslimah #bajucantikmurahmalaysia
load more posts