#dryskin

654,034 posts

Made from pure and organic hand picked lavender, our Tasmanian Lavender range of Hand and Nail Creme and Luxe Body Mousse will leave you feeling calm and relaxed and your skin feeling soft, soothed and hydrated in these cold winter months. You can find the full range online at www.mainebeach.com.au and instores 🌿
Excited to be putting these SBR creams from @beauty_bulletin to the test over the next few weeks ✨ I suffer from dry skin and eczema which seems to be impossible to treat during winter. I’ve been searching for a cream that can do the job and i can’t wait to show you guys my experience with SBR in a few weeks time 💛 Thank you @beauty_bulletin for sending me these goodies ! #SelfDefenceForSkinSA #selfcare #dryskin #eczemarelief
Hello! Let's talk about skin care 😉 One of the main dangers emanating from the sun, ☀️, is damage of skin cells and the subsequent intensification of the ageing process. Being in the sun without protection, we do not feel how the skin structure has been damaged. We only notice that the skin is becoming drier, then fine wrinkles, pigment spots, spider veins appear ... There is a skin care product that can not only maintain the necessary moisture of the skin but also penetrating into its deep layers, reliably protect it from the sun. Oriflame presents an updated series of OPTIMALS EVEN OUT to protect against the appearance of pigmentation and ageing. Price: #32 ,940 #skincareroutine #skincare #skin #beauty #beautiful #newmőrnonwėdd #hyperpigmentation #pigmentation #spf #morngend #daycream #nightcream #dryskin #normalskin #darkspots #optimalsevenoutset #optimalsevenout
WEDNESDAY l WINNING 🙌 . Purchase our Prolistic Skin Balancing Lotion & Receive another FREE 😱 . 2 for the Price of 1 💥 . USA Residents ONLY 🇺🇸 . #dryskin #itchyskin #usaresidentsonly #skinbalancinglotion
Winter can be a difficult time for dry, sensitive skin. Here are our Top 5 tips to try and help minimise skin's reaction to the conditions. 1. Don't overheat your home or car, and air rooms regularly 2. Opt for cotton fibres in clothing, rather than wool or synthetic garments 3. Try to decrease the heat of your shower - lukewarm is best. 4. Choose a cleansing body wash that is anti-irritation & high tolerance like Lipikar Syndet AP+ 5. Choose a lipid-replenishing body balm like Lipikar Baume AP+ and apply as soon as possible after your bath or shower Both of these #Lipikar products are #fragrancefree , and suitable for the whole family, including newborns. #larocheposayaunz #allergyprone #LipikarBaume #LipikarSyndet #thermalspringwater #sensitiveskin #sensitiveeyes #minimalistskincare #skincareaddict #sensitiveskincare #dryskin #familyskincare #Frenchskincare #skincarelover #healthyskin #fragrancefree #babyskincare #LRPMumsTribe #skincareforkids #bodyskincare
Bestie Squad = Girl chats + Spa days! 💍⁣ ⁣ 📸: @ring.in.the.air !!!⁣ ⁣ 💖 #Parasilk
Is your skin feeling extra dry? Apply your allmedic night repair serum tonight for skin hydration and rejuvenation smoothing away fine lines!
Honey Bee Venom Perfect Essential Toner 🐝APAKAH ITU TONER ? •Toner penting yang meningkatkan kelembapan kepada tekstur kulit kasar dengan racun lebah (0.1ppm) dan tiga asid hyaluronik 🐝Apakah Bee Venom ? •Ia diekstrak dari sengatan lebah dan mengandungi 40 jenis bahan semulajadi seperti melittin, apamin, dan phospholipase. Ia melegakan dan menenangkan kulit. 🐝Mengandungi tiga asid hyaluronik •Pelembab intensif dengan triple hyaluronic berat molekul rendah, berat molekul sederhana, dan berat molekul yang tinggi. 🐝MANFAAT •Pelembab kulit •Perlindungan kulit •Pori bersih •Mengeluarkan sel kulit mati 🐝BAGAIMANA CARA MENGGUNAKAN •Selepas pembersihan, ambil jumlah yang sesuai dan sebarkan kulit anda. Tahan perlahan untuk membantu penyerapan. #nafura #trueisland #hopegirl #nafurajb #honeybeevenom #koreanskincare #tonerhoneybee #skincare #dryskin #normal #makeup #merawatkulitmuka
Our Lemo Light+ range is perfect for all skin types, the remedy for clean refreshing skin.⁣ ⁣⁣ ⁣We stock a range of products perfect for your wellbeing.⁣ ⁣⁣ ⁣#chear #lemolight #skinlightening #skincare #beauty #oil #beautifulskin #germany #haircare #hairoils #beautytips #beautifulgirls #inspiration #discount #confidence #dryskin #hair #cleansing #dermatology #beautyblogger #wholsale #onlythebest #follow #whitening #whiteningcream #treatment #afro #dreads #curleyhair #blogger
This rainy season, don't let any skin problems come closer to you. Book an appointment with Dr Anwar and get a clear skin with Homeopathy! #RainySeason #SkinProblems #Acne #DrySkin #Skincare #SkincareWithHomeopathy #SkinDisease #OilySkin #RainyDay #SkinIssues #Homeopathy #HomeopathicMedicine #HomeopathyRemedy #Doctor #Patient #AcneFree #BlemishFreeSkin #DrAnwarAmir
Tiga item je Calendula skincare ni, tapi sangat membantu perbaiki lagi struktur kulit . Dr Maryam dah formulasikan skincare khas untuk mereka yang ada masalah kulit kering lagi sensitif . Dalam Calendula cleanser ni ada aloe vera gel, glycerin, olive liquid soap yang melembapkan kulit . Ada provitamin B jugak yang bukan setakat melembapkan kulit, tapi merawat kesan oxidative stress terhadap kulit dan mengurangkan tanda penuaan kulit (revitalization of skin cells) . Topup lagi dengan sapuan daripada Calendula serum yang merawat kulit sensitif dan radang. Ada arbutin yang boleh cerahkan lagi wajah & pudarkan parut . Ada ascorbic acid vitamin c yang promote penghasilan kolagen pada wajah. . Tak lupa hyaluronic acid yang kunci kelembapan kulit supaya maintain lembap sentiasa . Nak cuba? Boleh klik terus link WhatsApp diprofile bio IG Izz @izz.maryjardin . Atau klik je link ni www.wasap.my/60134562327/CalendulaSkincare . #calendulacleansermaryjardin #calendulaserum #calendulaserummaryjardin #calendulaskincare #calendulaoil #calendulaforsensitiveskin #sensitiveskin #dryskin #acneskin #maryjardinrawang #maryjardinselangor #maryjardinserendah #maryjardinbatangkali #maryjardinbukitberuntung #maryjardinstokis
Haii dear, tunggu saya ke tu ? Hihi . . Ramaii bagitau skin dah x kusam lepas guna puretox LE tu , plus makin cerah taw ... Kaching kaching 😍 . . Tp tu la botol kecik sgt memang xsmpai sebulan , nak2 mmg asyukk sprett sprett je kan , mmg x cukop la ..kihkih . . Kalini keluar saiz besar sikit taw , 100 ml haa besar kannn..sprett laa puas2 hihi . . Lagi beberapa hari jer lagi ni, tunggu saya taw ... . . #puretox #adillaazizan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #centellaasiatica #witchhazel #epsomsalt #niacinamide #niacin #detoxskin #sayapakai #teamacikyanamasyukk #gemas #codgemas #puretoxle #puretoxesmist #puretoxesmistbyadillaazizan #jerawat #vitaminb3
Haii dear, tunggu saya ke tu ? Hihi . . Ramaii bagitau skin dah x kusam lepas guna puretox LE tu , plus makin cerah taw ... Kaching kaching 😍 . . Tp tu la botol kecik sgt memang xsmpai sebulan , nak2 mmg asyukk sprett sprett je kan , mmg x cukop la ..kihkih . . Kalini keluar saiz besar sikit taw , 100 ml haa besar kannn..sprett laa puas2 hihi . . Lagi beberapa hari jer lagi ni, tunggu saya taw ... . . #puretox #adillaazizan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #centellaasiatica #witchhazel #epsomsalt #niacinamide #niacin #detoxskin #sayapakai #teamacikyanamasyukk #gemas #codgemas #puretoxle #puretoxesmist #puretoxesmistbyadillaazizan #jerawat #vitaminb3
Haii dear, tunggu saya ke tu ? Hihi . . Ramaii bagitau skin dah x kusam lepas guna puretox LE tu , plus makin cerah taw ... Kaching kaching 😍 . . Tp tu la botol kecik sgt memang xsmpai sebulan , nak2 mmg asyukk sprett sprett je kan , mmg x cukop la ..kihkih . . Kalini keluar saiz besar sikit taw , 100 ml haa besar kannn..sprett laa puas2 hihi . . Lagi beberapa hari jer lagi ni, tunggu saya taw ... . . #puretox #adillaazizan #oilyskin #dryskin #sensitiveskin #centellaasiatica #witchhazel #epsomsalt #niacinamide #niacin #detoxskin #sayapakai #teamacikyanamasyukk #gemas #codgemas #puretoxle #puretoxesmist #puretoxesmistbyadillaazizan #jerawat #vitaminb3
PROMO SYAWAL UOLSS‼️😍😍 . . Promosi Syawal untuk setiap pembelian Skin Kit dan Serum akan dapat Babeau Tomato Peel Off Mask secara FREE. 😍 Berakhir 30 Jun. . . ‼️ORDER NOW‼️ 📲011 37105586 . . #babeauofficial #babeau #skincare #tomatoskincare #healthyskin #flawless #raya2019 #codkedah #oilyskin #dryskin #bossku #mirafilzah #flawless #lisasurihani #meletop #neelofa #flawlesssebelumraya #yanglegityanglegend #maluapabossku #codalorsetar #bukanbiasabiasa #babeaualorsetar #babeaugurun #babeausungaipetani #babeaukedah #codjitra #codsungaipetani #babeaujitra #jerawat #hilangjeragat
Classical case of Hyperpigmented (Melasma) and Parched/Dry Skin. •Hyperpigmentation is caused by an increase in melanin. Melanin is the natural pigment that darkens the cells and making the skin into a darker tone. •Parched Skin due to vitamin deficiencies, dehydration and lack of moisture to skin. Results - In 3 Sessions Time - 1month Down Time - Zero Contact. - 8433803066 #pigmentationsolution #dryskin #parched #skinsolutions #skinclinicmumbai #velvetsoulservices #drmahek #melasma #laser #peelingskin #skinrejuvanation #mumbai #lokhandwala #versova #andheri #clinicals #dermatologist #cosmetologist
THE BENEFITS OF HAVING POMEGRANATE AS ONE OF OUR MAIN INGREDIENTS? . . The anti-aging fruit contains compounds that stimulates keratinocyte cells (skin cells) and help in cellular regeneration which helps to keep wrinkles and sagging skin at bay. . . Pomegranate is also rich in #vitamin C, which is effective in treating dull and dry skin.it can reduce skin's roughness and will keep your skin hydrated. . . #pomegranate #sos #scrub #face #body #facescrub #bodyscrub #yummy #yummyscrub #hydratedskin #freshskin #skin #sosscrubkedah #fruits #vitaminc #pink #pinkscrub #seasalt #sugar #dull #dullskin #dry #dryskin #sosscrubpenang #selflove #skincells #wrinkles #saggingskin
load more posts