#emmamaembong

515,159 posts

Cntikan set ni...nk buat hntaran dah xyah susah cari kotak...bole letak je trus mcm tu je πŸ€—πŸ€— Tiap2 hri bole pakai lain2 bauan πŸ˜„ha jimat kt situ πŸ˜‰ Nak jual kt kwn2 ke keluarga pun boleh..untung dah nnti .. Mai risik2 www.wasap.my/60175808331/nakbeliFM #teampinkladynad #teampinkladyaa #pinkladyaa #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong Β  #bellaastillah #elfiraloy0
Cntikan set ni...nk buat hntaran dah xyah susah cari kotak...bole letak je trus mcm tu je πŸ€—πŸ€— Tiap2 hri bole pakai lain2 bauan πŸ˜„ha jimat kt situ πŸ˜‰ Nak jual kt kwn2 ke keluarga pun boleh..untung dah nnti .. Mai risik2 www.wasap.my/60175808331/nakbeliFM #teampinkladynad #teampinkladyaa #pinkladyaa #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong Β  #bellaastillah #elfiraloy
Cntikan set ni...nk buat hntaran dah xyah susah cari kotak...bole letak je trus mcm tu je πŸ€—πŸ€— Tiap2 hri bole pakai lain2 bauan πŸ˜„ha jimat kt situ πŸ˜‰ Nak jual kt kwn2 ke keluarga pun boleh..untung dah nnti .. Mai risik2 www.wasap.my/60175808331/nakbeliFM #teampinkladynad #teampinkladyaa #pinkladyaa #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong Β  #bellaastillah #elfiraloy
. Cantik menawan si pinky ni beratur... Siap sedia terus menuju ke hati awak 😍😍😍 Gituwww... 🀭 . Yang malas nak telan jamu-jamu ketat, Boleh terai sebotol chenta oil hakak ni. Serum kasih sayang untuk wanita. Dah beranak pinak ni, tut tut pun dah lusss. . Tapi jangan risau, jangan nebes. Hakak semua boleh titis je chenta oil ni. Kesannya... Memang gempaks sampai repeat order. . Harga pun tak mahal, Rm45 je sebotol utk penggunaan sebulan ke 2 bulan. . Tak cuba tak tau.... . #ChentaOil #SerumMissVNo1 #suzyhoneyherbs #chentaoilsuzyhoney . #PoslajuSeluruhMalaysia #whatsapp0189864885 #jaasuzuran #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil #instagram #instafamous #tudungmuslimah #bajumuslimah #tudungmurah #uqashasenrose #elfiraloy #amyrarosli #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiAafiyah #comelpipimerah
. Cantik menawan si pinky ni beratur... Siap sedia terus menuju ke hati awak 😍😍😍 Gituwww... 🀭 . Yang malas nak telan jamu-jamu ketat, Boleh terai sebotol chenta oil hakak ni. Serum kasih sayang untuk wanita. Dah beranak pinak ni, tut tut pun dah lusss. . Tapi jangan risau, jangan nebes. Hakak semua boleh titis je chenta oil ni. Kesannya... Memang gempaks sampai repeat order. . Harga pun tak mahal, Rm45 je sebotol utk penggunaan sebulan ke 2 bulan. . Tak cuba tak tau.... . #ChentaOil #SerumMissVNo1 #suzyhoneyherbs #chentaoilsuzyhoney . #PoslajuSeluruhMalaysia #whatsapp0189864885 #jaasuzuran #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil #instagram #instafamous #tudungmuslimah #bajumuslimah #tudungmurah #uqashasenrose #elfiraloy #amyrarosli #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiAafiyah #comelpipimerah
. Cantik menawan si pinky ni beratur... Siap sedia terus menuju ke hati awak 😍😍😍 Gituwww... 🀭 . Yang malas nak telan jamu-jamu ketat, Boleh terai sebotol chenta oil hakak ni. Serum kasih sayang untuk wanita. Dah beranak pinak ni, tut tut pun dah lusss. . Tapi jangan risau, jangan nebes. Hakak semua boleh titis je chenta oil ni. Kesannya... Memang gempaks sampai repeat order. . Harga pun tak mahal, Rm45 je sebotol utk penggunaan sebulan ke 2 bulan. . Tak cuba tak tau.... . #ChentaOil #SerumMissVNo1 #suzyhoneyherbs #chentaoilsuzyhoney . #PoslajuSeluruhMalaysia #whatsapp0189864885 #jaasuzuran #ctdk #faridkamil #aqeefanaqi #bazaronline #bazarpaknil #instagram #instafamous #tudungmuslimah #bajumuslimah #tudungmurah #uqashasenrose #elfiraloy #amyrarosli #nelydiasenrose #amyramar #babyctdk #wanihasrita #emmamaembong #syafiqfarhain #sitiAafiyah #comelpipimerah
KECEWA TAKDE LELAKI BAGI PERHATIAN? . KADANG2 TGK KWN2 LAIN SENANG JE ADE LELAKI DATANG TEGUR SIAP PUJI2. . YES, PEREMPUAN MANA YANG TAK RASA RENDAH DIRI BILA MUKA DAH MAKE UP CANTIK2 TAPI BODY JUGAK YANG LELAKI PANDANG. . Ya.. PINKLADY Body Perfection memahami sgt masalah anda.. Dah bersedia nak menjelma seperti bidadari? . Whatsapp kami, www.whatsapp.com/601161166827 /pmpinklady . Kami guide sampai jadi.. πŸ˜™ . . #teammeksu #viral #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong #bellaastillah #elfiraloy
Sebenarnya yanko dan karme ni dari company yg sama..fungsi dia pon sama..kalau tengok texture dia pon macam sama..cuma ... karme ni yg paling advance dan paling bagus.. JOM MILIKI KULIT CANTIK TANPA CELA.....ORDER SEKARANG... πŸ“KARME WHITENING #SKINCARE β—¦1 SET #KARME πŸ‘‰3 ITEMSβ—¦ . ✏ WHITENING FACIAL CLEANSER ✏ NIGHT CREAM ✏ DAY CREAM KELEBIHAN #KARMESKINCARE β–ͺ️ Menghilangkan jerawat ▫️ Menghilangkan parut jerawat & cela β–ͺ️ Mengurangkan & menyelesaikan masalah jeragat ▫️ Mengurangkan kedutan β–ͺ️ Mencerahkan kulit yang kusam/gelap ▫️ Menyamaratakan tona kulit yang tidak sekata β–ͺ️ Melembut dan menghalus kulit ▫️ Memberi kelembapan yang sempurna β–ͺ️ Mengurangkan dan menghilangkan tompok hitam ▫️ Memudarkan parut akibat jerawat β–ͺ️ Penggunaan berterusan akan membuat kulit lebih bersinar & bermaya tanpa solekan yang tebal Whatsapp +6019-6834025 Satu set rm180 free pos sm #sayajual #nakbeli #karmart #karmarts #trialset #setkarme #karme #karmetrialset #freepostage #karmartmalaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab mak#cikgu #guru #hlive #throwback #dangdutstar #emmamaembong #noradanish #politeknik #mrsm #gemagegarvaganza #karmetestimonisue +6019-6834025
New Arrival.NEW DESIGN. KURUNG MINI FISHTAIL ❗️ . Ciri-Ciri Kurung Mini Fishtail πŸ“Œ Material πŸ’―English Cotton. πŸ“Œ Cutting cun melecun, span sederhana nipis di bahagian bahu. πŸ“Œ Ada zip sorok di bahagian depan baju (Breast feeding friendly). πŸ“Œ Baju kembang di bahagian punggung. πŸ“Œ Wuduk Friendly. πŸ“Œ Kain jenis jenis A CUT. πŸ“Œ Kain fully getah dan berzip di tepi. πŸ“Œlabuh baju bawah paras punggung menutupi punggung. πŸ“Œ saiz XS hingga 2XL. . Harga RM75 SEPASANG ❌ MASUK POSTAGE . Berminat whatsapp 0173379176 utk order . #kurungenglishcotton #cottonlover #bajukurungcotton #kurungminifishtail #busanaanggun #bajuraya2019 #bajukurungmurahcantik #bajukurungsedondon #bajukurungbridesmaid #bajukurungkenduri #bajukurungcikgu #kurungcottonplussize #bajuplussize #busanamuslimah #busanaanggun #butikonlinemurah #butikonlinemalaysia #readystok #trustedseller #neelofa #emmamaembong #mirafilzah #fathiyalatiff #aydajebat #ajscreamers #sitizoners #cikgu #cikgusekolah
New Arrival.NEW DESIGN. KURUNG MINI FISHTAIL ❗️ . Ciri-Ciri Kurung Mini Fishtail πŸ“Œ Material πŸ’―English Cotton. πŸ“Œ Cutting cun melecun, span sederhana nipis di bahagian bahu. πŸ“Œ Ada zip sorok di bahagian depan baju (Breast feeding friendly). πŸ“Œ Baju kembang di bahagian punggung. πŸ“Œ Wuduk Friendly. πŸ“Œ Kain jenis jenis A CUT. πŸ“Œ Kain fully getah dan berzip di tepi. πŸ“Œlabuh baju bawah paras punggung menutupi punggung. πŸ“Œ saiz XS hingga 2XL. . Harga RM75 SEPASANG ❌ MASUK POSTAGE . Berminat whatsapp 0173379176 utk order . #kurungenglishcotton #cottonlover #bajukurungcotton #kurungminifishtail #busanaanggun #bajuraya2019 #bajukurungmurahcantik #bajukurungsedondon #bajukurungbridesmaid #bajukurungkenduri #bajukurungcikgu #kurungcottonplussize #bajuplussize #busanamuslimah #busanaanggun #butikonlinemurah #butikonlinemalaysia #readystok #trustedseller #neelofa #emmamaembong #mirafilzah #fathiyalatiff #aydajebat #ajscreamers #sitizoners #cikgu #cikgusekolah
Pinklady Happy Cream tu jangan segan silu ya nak whatsapp sya. Happy Cream ni stock tak banyak dah tauπŸ™Š siapa lambat habis la uols😜 . Ajak la cik suami beli Happy Cream sekali. Sebabnya happy cream ni boleh guna utk lelaki dan perempuan. So tunggu apa lagi? Meh laa whatsapp hehe . Jum try dulu, tak cuba tak tahu macam mana hasilnya. Dah cuba confirm melekat dengan PINKLADY jee😘 . www.wasap.my/60134567096 /pmpinklady πŸ’– . . . #teampinkladynad #pinkladyaa #teampinkladyaa #diamondpinklady #pinklady #pinkladyterbaik #pinkladymantop #pinkladybodyperfectionoriginal #kutupinklady #kutumingguan #ansuranpinklady #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #mawarrashid #datoserivida #ctdk #aprenamanrose #zahirahmacwilson #intannajuwa #emmamaembong #sariyanti #zulinaziz #muabellaz #meloditv3 #meletop #erafm #jamuwanita #bellaastillah #fathialatiff #pengikatsuami
Pinklady Happy Cream tu jangan segan silu ya nak whatsapp sya. Happy Cream ni stock tak banyak dah tauπŸ™Š siapa lambat habis la uols😜 . Ajak la cik suami beli Happy Cream sekali. Sebabnya happy cream ni boleh guna utk lelaki dan perempuan. So tunggu apa lagi? Meh laa whatsapp hehe . Jum try dulu, tak cuba tak tahu macam mana hasilnya. Dah cuba confirm melekat dengan PINKLADY jee😘 . www.wasap.my/60134567096 /pmpinklady πŸ’– . . . #teampinkladynad #pinkladyaa #teampinkladyaa #diamondpinklady #pinklady #pinkladyterbaik #pinkladymantop #pinkladybodyperfectionoriginal #kutupinklady #kutumingguan #ansuranpinklady #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #mawarrashid #datoserivida #ctdk #aprenamanrose #zahirahmacwilson #intannajuwa #emmamaembong #sariyanti #zulinaziz #muabellaz #meloditv3 #meletop #erafm #jamuwanita #bellaastillah #fathialatiff #pengikatsuami
Pinklady Happy Cream tu jangan segan silu ya nak whatsapp sya. Happy Cream ni stock tak banyak dah tauπŸ™Š siapa lambat habis la uols😜 . Ajak la cik suami beli Happy Cream sekali. Sebabnya happy cream ni boleh guna utk lelaki dan perempuan. So tunggu apa lagi? Meh laa whatsapp hehe . Jum try dulu, tak cuba tak tahu macam mana hasilnya. Dah cuba confirm melekat dengan PINKLADY jee😘 . www.wasap.my/60134567096 /pmpinklady πŸ’– . . . #teampinkladynad #pinkladyaa #teampinkladyaa #diamondpinklady #pinklady #pinkladyterbaik #pinkladymantop #pinkladybodyperfectionoriginal #kutupinklady #kutumingguan #ansuranpinklady #pinkladyhappycream #pinkladyfragrancemist #mawarrashid #datoserivida #ctdk #aprenamanrose #zahirahmacwilson #intannajuwa #emmamaembong #sariyanti #zulinaziz #muabellaz #meloditv3 #meletop #erafm #jamuwanita #bellaastillah #fathialatiff #pengikatsuami
πŸ˜™THE BEST MASCARA IN THE WORLD😚 . KENAPA KORANG KENA TRY??πŸ€”πŸ€” . Sebabnya πŸ’— βœ” Waterproof βœ” Senang cuci (Tarik2 je dah tertanggal) βœ” Melentik dengan pantas βœ” Tak tanggalkan bulu mata βœ” Tahan 12 jam βœ” Tak hitamkan bawah mata . BEST KAN GIRLS?πŸ˜™πŸ˜™ . SAY NO MORE TO FAKE EYELASHES πŸ™…πŸ»β€β™€οΈ . WhatsApp +6014 686 8964 . . . #dyxycosmetics #bccreambydyana #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #cantik3minitdengandyxy #dyxy #coddyxy #dyxycod #dyxypetalingjaya #dyxyampang #dyxykualalumpur #dyxyshahalam #dyxyklang #dyxymurah #dyxycosmetic #dyxyselangor #atikahsuhaime #shahidadherbs #aliffsyukriterlajaklaris #sufiansuhaimi #dramasangat #emmamaembong #leftenanzana #diamenanturahsia #jannanick #aliffaziz #bellaastillah #oktoviamanrose #dyxyhq #dyxyoriginal
KURUNG MINI MODEN ENGLISH COTTON . Ciri-Ciri Kurung Mini Moden πŸ“ŒMaterial πŸ’―English Cotton πŸ“Œ Cutting cun melecun/straight cut & span sederhana nipis di bahagian bahu πŸ“Œ Ada zip sorok di bahagian belakang baju & lengan baju πŸ“Œ Wuduk Friendly πŸ“Œ Kain jenis duyung ala-ala kain mermaid πŸ“Œ Kain fully getah dan berzip di tepi πŸ“Œlabuh labuh bawah paras punggung menutupi punggung Grab your own fav code now girls! πŸ’ƒ Saiz ~ XS-5XL HARGA RM69 sepasang ❌Harga tidak termasuk postage Postage sm RM8 ss RM11 . Berminat whatsapp 0173379176 #kurungenglishcotton #cottonlover #bajukurungcotton #busanaanggun #bajuraya2019 #bajukurungmurahcantik #bajukurungsedondon #bajukurungbridesmaid #bajukurungkenduri #bajukurungcikgu #kurungcottonplussize #bajuplussize #busanamuslimah #busanaanggun #butikonlinemurah #butikonlinemalaysia #readystok #trustedseller #neelofa #emmamaembong #mirafilzah #fathiyalatiff #aydajebat #ajscreamers #sitizoners #cikgu #cikgusekolah
πŸ’’ KEJELITAAN WANITA TESERLAH DENGAN HAPPY CREAM πŸ˜πŸ’’ . . Siapa sangka yang dulunya asyik dihina kawan, Di ejek dgn kawan Kata kulit gelap, badan sekeping , sampai lelaki pn x pandang πŸ˜” . . Lepas je consume HAPPY CREAM secara Konsisten Terus dapat Result yang sangat puas hati Nak saya bantu ? Wsap sis 013-4407363 013-4407363 013-4407363 . . #teampinkladyaa #pinkladyaa #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong #bellaastillah #elfiraloy
πŸ’’ KEJELITAAN WANITA TESERLAH DENGAN HAPPY CREAM πŸ˜πŸ’’ . . Siapa sangka yang dulunya asyik dihina kawan, Di ejek dgn kawan Kata kulit gelap, badan sekeping , sampai lelaki pn x pandang πŸ˜” . . Lepas je consume HAPPY CREAM secara Konsisten Terus dapat Result yang sangat puas hati Nak saya bantu ? Wsap sis 013-4407363 013-4407363 013-4407363 . . #teampinkladyaa #pinkladyaa #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong #bellaastillah #elfiraloy
KURUNG MINI MODEN ENGLISH COTTON . Ciri-Ciri Kurung Mini Moden πŸ“ŒMaterial πŸ’―English Cotton πŸ“Œ Cutting cun melecun/straight cut & span sederhana nipis di bahagian bahu πŸ“Œ Ada zip sorok di bahagian belakang baju & lengan baju πŸ“Œ Wuduk Friendly πŸ“Œ Kain jenis duyung ala-ala kain mermaid πŸ“Œ Kain fully getah dan berzip di tepi πŸ“Œlabuh labuh bawah paras punggung menutupi punggung Grab your own fav code now girls! πŸ’ƒ Saiz ~ XS-5XL HARGA RM69 sepasang ❌Harga tidak termasuk postage Postage sm RM8 ss RM11 . Berminat whatsapp 0173379176 #kurungenglishcotton #cottonlover #bajukurungcotton #busanaanggun #bajuraya2019 #bajukurungmurahcantik #bajukurungsedondon #bajukurungbridesmaid #bajukurungkenduri #bajukurungcikgu #kurungcottonplussize #bajuplussize #busanamuslimah #busanaanggun #butikonlinemurah #butikonlinemalaysia #readystok #trustedseller #neelofa #emmamaembong #mirafilzah #fathiyalatiff #aydajebat #ajscreamers #sitizoners #cikgu #cikgusekolah
KURUNG MODEN ENGLISH COTTON . βœ” Kain % English Cotton. βœ” Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai βœ” Kain mudah diurus , tidak luntur Warna slpas dibasuh βœ”Sgat Sesuai Utk pecinta cotton , design mmg semua cantik ! . Saiz dari XS-3XL . HARGA RM65 sepasang ❌Harga tidak termasuk postage Postage sm RM8 ss RM11 . Stok limited Utk setiap design dan saiz . . Berminat whatsapp 0173379176 #kurungenglishcotton #cottonlover #bajukurungcotton #busanaanggun #bajuraya2019 #bajukurungmurahcantik #bajukurungsedondon #bajukurungbridesmaid #bajukurungkenduri #bajukurungcikgu #kurungcottonplussize #bajuplussize #busanamuslimah #busanaanggun #butikonlinemurah #butikonlinemalaysia #readystok #trustedseller #neelofa #emmamaembong #mirafilzah #fathiyalatiff #aydajebat #ajscreamers #sitizoners #cikgu #cikgusekolah
KURUNG MODEN ENGLISH COTTON . βœ” Kain % English Cotton. βœ” Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai βœ” Kain mudah diurus , tidak luntur Warna slpas dibasuh βœ”Sgat Sesuai Utk pecinta cotton , design mmg semua cantik ! . Saiz dari XS-3XL . HARGA RM65 sepasang ❌Harga tidak termasuk postage Postage sm RM8 ss RM11 . Stok limited Utk setiap design dan saiz . . Berminat whatsapp 0173379176 #kurungenglishcotton #cottonlover #bajukurungcotton #busanaanggun #bajuraya2019 #bajukurungmurahcantik #bajukurungsedondon #bajukurungbridesmaid #bajukurungkenduri #bajukurungcikgu #kurungcottonplussize #bajuplussize #busanamuslimah #busanaanggun #butikonlinemurah #butikonlinemalaysia #readystok #trustedseller #neelofa #emmamaembong #mirafilzah #fathiyalatiff #aydajebat #ajscreamers #sitizoners #cikgu #cikgusekolah
.[#DULUBIASABIASASEKARANGLUARBIASA ] inginkan kulit putih gebu dan bebas dari segala masalah βœ” jerawat βœ” parut βœ” jeragat βœ” kusam consume #pinklady jer 2 biji sehari kulit dah putih gebu dan bersih tau πŸ€ͺ bukan itu jer 😎 πŸ’‹ aset kembali mantop πŸ’‹ masalah dalaman wanita zero πŸ’‹ cik abg,cik tunang,cik shubeng pasti tergugat melihat wajah anda yg semakin berseri serta body lebih padu gitu Nak tahu lebih lanjut boleh whatssap sis direct sis akan bagi tips dan cara consume pinklady dengan betul dan sampai jadi tak perlu dah susah2 tepuk tepuk foundation tebal2,natural beauty je dengan pinklady 🀀 . http://httpjeslieynnaplwasapmy.wasap.my/ . #teampinkladyaa #pinkladyaa #diamondpinklady #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong #bellaastillah #elfiraloy
.[#DULUBIASABIASASEKARANGLUARBIASA ] inginkan kulit putih gebu dan bebas dari segala masalah βœ” jerawat βœ” parut βœ” jeragat βœ” kusam consume #pinklady jer 2 biji sehari kulit dah putih gebu dan bersih tau πŸ€ͺ bukan itu jer 😎 πŸ’‹ aset kembali mantop πŸ’‹ masalah dalaman wanita zero πŸ’‹ cik abg,cik tunang,cik shubeng pasti tergugat melihat wajah anda yg semakin berseri serta body lebih padu gitu Nak tahu lebih lanjut boleh whatssap sis direct sis akan bagi tips dan cara consume pinklady dengan betul dan sampai jadi tak perlu dah susah2 tepuk tepuk foundation tebal2,natural beauty je dengan pinklady 🀀 . http://httpjeslieynnaplwasapmy.wasap.my/ . #teampinkladyaa #pinkladyaa #diamondpinklady #pinkladybodyperfection #dropship #dropshippinklady #kutupinklady #ansuranpinklady #neelofa #jamuwanita #uqashasenrose #nelydiasenrose #perapatmissv #suamiisteri #ctdk #takpernahtaklentik #pilkurus #vitaminkulit #aydajebat #jannanick #muabellaz #mirafilzah #alhaalfa #emmamaembong #bellaastillah #elfiraloy
load more posts