#flawless

13,017,112 posts

"YaAllah berikanlah kami perniagaan untung dunia dan Akhirat dan ianya dapat membantu lebih ramai org utk berjaya. Permudahkanlah urusan dan perjalanan Secret correa dan mereka yg membaca status ini . Bukakanlah pintu2 yg tertutup dan kau sinarilah kami dgn cahaya Rahmatmu. Jauhilah kami dari sifat2 khianat lemah dan malas dan Berikanlah kami Istikhomah dgn tindakan tanpa nanti dan tapi. Semoga hari ini lebih baik dari hari2 semalam dan kau angkatlah doa ini dan berikanlah mereka yg sedang membaca doa ini rezeki tanpa putus seperti air sungai yang mengalir deras.. -Aamin yarobbal alamin- #mymagnetrezeki #secretcorrea #secretcoffee #losyenkpop #foundation #forea #pinkish #LosyenKurusSejukPertamaAsia #formulasikorea #kurus #slim #fit #persiskorea #losyensejuk #alhamdulillah #greencoffee #usahawanlosyenkurus #sctrillionempire #trustedseller #kurustanpaubat #Slimmingbodyshape #DaguRuncing #naturalbeauty #keepslim #flawless #dropshipwanted #agentwanted #tambahincome #positivevibes
Morning2.. Moga semua p kja elok2 no.. Hati2.. Yg mana suri rumah..hati2 kat rumah.. Saja nak tunjuj.. New item bakal muncul di #ANAS Whtsp 01116800913 #anascosmetic #anas #teamstaranas #concealer #skincolor #flawless #highlighter #blusher #ajs #anasism #iwearanas #anaskulim #cheta #onlineshopping #jjcm
🌸 Bougas Face Scrub . BFS ni untuk buang sel-sel kulit mati yang ada dekat muka kita. Bila kita scrub muka kita, kulit muka kita akan jadi cerah dan nampak segar. Tekstur pun lembut sangat-sangat untuk bersihkan kita punya kulit dengan baik tanpa melukakan kulit kita . Boleh tahan sampai 3-4 bulan tau untuk sath scrub. Sebabnya, kita hanya perlu scrub wajah kita 1-2 kali sahaja dalam seminggu. Jadi memang jimat kalau beli Bougas Face Scrub 🤗 . #scrubBougas #bougasBeauty #BougasScrub #flawless #scrub #scrubBougasBeauty #scrubselamat #scrubViral #scrubhalus #scrubTerbaik #serumGlowing #glowingEffect #serumViral #waterBased #scrubterbaik #BougasBeautyscrub #serumJerawat
Bangun pagi pegang je muka , ya allah lembutnya kulit muka aku. hebat betul breakout cream ni!🍏 bagi yang xtahu atau kurang pasti , breakout cream bukan shj untuk kulit yg ada mslh breakout teruk. Ia juga sesuai utk kulit normal yg xde jerawat,ia boleh merawat kulit kusam,kulit kering dan kulit berminyak. Paling best breakout cream ni boleh pakai dengan mana2 skincare anda , TIADA MASALAH🍏 #boc #breakoutcream #codkelantan #skincare #nightcream #nakcantik #bebasjerawat #flawless #glassskin #codpasirmas #codkotabharu
G A B R I E L L E #Oscars2019 #VanityFair #Flawless #Simstyled 🔥🙌🏾✂️💯✌🏾
Otra de este look💓 Me encanta porque pareciera que tuviera pestañas postizas pero la verdad es que lo único que llevo son capas y capas de mi máscara favorita Perfect Lash de @cosmeticosvalmy 😍 · Xoxo, Alexandra💋 · #RaméBeauty #makeup #glitter #cutcrease #flawless #beautiful #onfleek #glam #eyeshadow #glow #hudabeauty #maybelline #freelancemakeup #soymuavzla #makeupartist #maquillajesocial #maquillaje #caracas #venezuela #mua #makeuplovers #muavzla #podermua #wakeupandmakeup
Signature Bridal Glamour presented by Us 👰🏻 I love using a Dark Brown Shadow to serve as a liner to keep the look more Sultry & Effortless. This is one of my specialty looks created for that “less is more” Glam on your Wedding Day. We love what we do and creating those “Specialty Glamour” looks for our Brides ✨💋 . . . . . . #weddingday #weddingmakeup #weddinghair #bridalmakeup #bridalhair #bridal #bride #weddingstyle #glamour #anastasiabeverlyhills #elciecosmetics #ofracosmetics #tarte #bennye #fentybeauty #toofaced #nars #wakeupandmakeup #motd #nolamua #nolamakeupartist #neworleansmakeupartist #neworleansmua #nolahairstylist #flawless #beauty #makeupoftheday
Egyptian rose 🌹 HYDROJELLY MASK ✨ Check out my story if you’re unsure of how to/ which facial to book 😘 Swipe to see Egyptians rose powerful benefits ‼️
Microblading is a semipermanent technique for enhancing the appearance of the eyebrows, in which pigment is scratched into the skin in fine, short strokes resembling hair, using a hand tool with a blade formed of tiny needles. DM, email or text to book your appointment 💋 #microblading #micropigmentation #makeup #eyebrows #semipermanentmakeup #eyebrowtattoo #brows #cosmetictattoo #beauty #hairstrokes #3dbrows #browsonfleek #browtattoo #eyebrowembroidery #mua #makeupartist #feathering #permanenteyebrows #permanentbrows #archaddicts #browsonpoint #beautyblogger #beauty #makeup #special #promo #bargain #discount #flawless #perfectbrows
load more posts