#healthyfood

69,711,563 posts

@leanatchan ล๊อตก่อนหยุดปีใหม่นาจาาา มาตุนไปกินช่วงปีใหม่ได่น้าาา ทักมาเลยงับบบ หาซื้อได้แล้วที่ ร้าน @lean7.bkk รัชดา ซ.7 (ด้านหน้า fitness7) Line: @lean7.bkk Tel: 081-8989461, 081-6250033 🛵 Delivery service (500 บาทขึ้นไปส่งฟรี 50 บาท น้าาา) #lean7 #อาหารคล ีน#อาหารคล ีนเพื่อสุขภาพ#อาหารคล ีนโปรตีนสูง#อาหรส ุขภาพโปรตีนสูง#อาหารไขม ันต่ำ#อาหารโซเด ียมต่ำ#อาหารแคลอร ี่ต่ำ#อาหารสำหร ับคนออกกำลังกาย#อาหารลดน ้ำหนัก#ลดน ้ำหนัก#พระราม9 #ร ัชดา#fitness7 #ร ้านอาหารคลีนรัชดา#ร ้านอาหารคลีนห้วยขวาง#ร ้านอาหารคลีนพระรามเก้า#สร ้างกล้ามเนื้อ#เทรนน ิ่ง#healthyfood
@vijay.patel_123 @vijay3962 Love me Hate me But you will Never Change me ....❤️❤️😝 #india #surat #natural #photography #healthyfood #bollywood #instagood #tiktok
De dos en dos saben mejor ! 😜 . @escaloneslonja
Homegrown organic Basil that I used to make fresh Pesto sauce❤️ Extremely thankful for such joys ❤️ Growing your food makes you sensitive to the fact how delicate & time consuming the whole process is! _________________________________________ #Glutenfree #basil #yogisofinstagram #ahimsa #meatfreemeals #crueltyfree #vegetarian #plantsofig #breakfastideas #ayurvedafood #ayurveda #yogalife #growyourownfood #pesto #breakfasttime #homecooks #honestcooking #glowlean #thenewhealthy #comfortfood #vediccooking #ayurvediccooking #healthyfood #indianblogger #yogaeverydamnday #kindcomments #foodtalkindia #veganfoodshare #greenthumb @huntforcravings @vegspirationfeed
Alhamdulillah, lagi2 dapat testimoni dari pelanggan yang puas akan alpukat mentega kami. Yang komplen juga pasti ada, tapi alhamdulillah gak banyak. Namanya juga produk alam. Beda dengan dengan barang hasil fabrikasi. Meski dari luarnya terlihat bagus, tapi bisa aja dalamnya kurang bagus. Tapi sebisa mungkin kami jaga kualitas dan memberikan hang terbaik untuk pelangga. Sebisa mungkin, buah yang rusak dan tidak dapat dikonsumsi kami ganti. Asal pelanggan menyertakan foto dari buah yang rusak tersebut. ▫️ #tokobuah #tokobuahonline #jualbuah #makanansehat #cemilansehat #healthyfood #healthylifestyle #alpukat #avocado #alpukatmentega #alpukatwina #mpasi #dietketo #alpukatjumbo #ketofastosis #alpukatmentegamadu #healthylifestyle #polahidupsehat #cemilanenak #makananenak #eatclean #buah #buahonline #ketoer #dietketo #ketodiet #alpukatenak #alpukatpulen #alpukatblitar
เมนูง่ายๆ สไตล์เด็กหอฮะ😁👍 . . . #healthyfood #healthylifestyle #healthy #diet #dietfood #cleanfoods #workout #ลดน ้ำหนักไม่ใช้ยา #ลดน ้ำหนักด้วยตัวเอง #โปรต ีน #fitnessmotivation #fitgirl #ก ินคลีน #ก ินคลีนอย่างมีความสุข #ก ินคลีนได้ทำไมต้องจ่ายแพง #diyสไตล ์เด็กหอ
Tomato 🍅 onion gojju....sweet, chilli and sour mix of sauce eaten with rice or roti #tomato #onion #gojju #southindianfood #dip #sweetchillisauce #sauce #healthyfood #healthyliving #healthy #healthyish #sour #tamarind #combo #lipsmackingfood #rice #roti #yummy 😋😋
Siapa kata nasi menggemukkan? Nasi tak bersalah pun..😅😅kesian nasi dipersalahkan..Yang salah nafsu makan korang tu. Makan nasi tak ingat dunia. Nasi segunung penuh pinggan. Lauk pauk penuh pinggan. Ayam ada, ikan ada, udang ada, daging ada sekali jalan. Lepas makan tersandar tak leh bangun. Adeiiiii🤦‍♀️ . Kalau tak tau portion makan yang betul, jom cari ilmu. Makan 5-6 kali sehari pun boleh kurus. . Nak kurus tapi hobi anda makan? Anda lah orang yg saya cari! . Program Diet Get Fit Now Online, platform terbaik anda utk dptkan berat ideal dan kesihatan yang lebih baik. Tak perlu berlapar. Boleh makan nasi. Resepi diet yang enak2 pun disediakan berserta video tutorial masakan. Ada video kombo home workout jugak. Pantauan dan guide dari coach sepanjang masa. Group support yg sangat membantu . Klik ig @suria.hk utk info lanjut tentang program.😍 . 🔊🔊🔊 PENDAFTARAN BAGI SESI JANUARI 2020 DIBUKA SECARA RASMINYA. YANG TERLEPAS PELUANG NAK JOIN DI MUSIM LALU, REBUT PELUANG NI CEPAT2. BOLEH WASAP SAYA ATAU DM YA . Saya hanya mencari 10 orang yang betul nak turun kan berat badan secara sihat.. . Suria📲+673 829 5804 Follow @suria.hk . MUDAHNYA KURUS DENGAN ILMU, COACH DAN GROUP SUPPORT👍 . #gemokisawesome #jalanjalancarimakan #eatcleanmalaysia #sayanakcantik #utusancintabuatadam #puteriyangditukar #icanseeyourvoicemalaysia #paidreviewmalaysia #dramasangat #meleTop #sayanakkurus #turun5kgsebulan #tipsdiet #getfitnowonline #brokoli #kurusdarirumah #jomkurus1malaysia #sihatdanbonusnyakurus #kulitcantik #birdnestessence #handbagcoachmurah #healthyfood #healthylifestyle #workout #brunei
5 Months apart = some chest, tricep, and shoulder gains 🚨 . + A coat of tan 😅 . 💊 - @supplement_solutions • “ARCHIE10” for 10% off online and in store (Just mention me) 🧪
Reposted from @ananitafitriani (@get_regrann ) - Happy tummy🥑 Ada alpukat yg aku tambahin madu sama chiaseed dan 3 butir kurma. Ini bisa dimakan langsung atau dibuat jus alpukat kurma. Sama-sama enak😍 Manfaat alpukat👇 - Melancarkan pencernaan - Mencegah resiko kanker - Mencegah sakit jantung - Menjaga kesehatan mata - Mencegah resiko diabetes - Mencegah peradangan sendi - Meningkatkan kolesterol baik - Menjaga gula darah tetap stabil - Dll #buahalpukat #alpukat #avocado #hidupsehat #zaidulakbar #airdetox #resepnano #kurma #JSR #chiaseeds #breakfast #happytummy #healthyfood #ProdukciptaanAllah #herbaldrink #resepjsr #goodfood #detox #tipssehat #ananitagift #jsr #AnanitaFitriani #madu #healthyrecipes #zaidulakbar - #regrann
Saffron Milk with Dry Fruits is a milk based drink which is infused with the flavours of saffron, enriched with dry fruits. Adding a little bit of nutmeg powder and cardamom powder also makes this milk more nutritious and is good to drink in winters as it keeps the body even warmer. Some other benefits include : •It improves memory •Helps treat insomnia •It has anti inflammatory properties and is rich in anti oxidants. •It treats sore throat and cold. •Keeps blood pressure under control. •Saffron Milk reduces menstrual cramps. P.s. you can add dry fruits and adjust the quantity of dates as per your preference. #recipe #saffronmilk #dryfruitsmilk #winterfoods #diettip #balanceddiet #stayhealthy #eatright #weightloss #weightlossprogram #eathealthy #healthyfood #dailynutrition #healthiswealth #healthyeating #healthylifestyle #investinyourself #healthydiet #qualifieddietitian #healthyliving #nutrigo #nutritionist #nutritionisthekey #nutrigocdietclinic #saltlakecity
Fresh Pomegranate Salsa 🥰🌱🍅💃 100 Calories ➡️SWIPE for instructions ➡️ Here's a different salad recipe for you to try out! ⠀ ⠀ Fruit in salad is such a great and fresh combination! Thanks @cleanfoodcrush for this Salsa Salad with a kick👌🏻💥 ⠀ ⠀ Pomegranate adds a sweet and crisp crunch - Pile it on your grilled chicken or fish for a delicious and healthy meal! ⠀ ⠀ • makes 4 servings • 100 calories per serving ⠀ ⠀ • Ingredients: 1 seeds of large #pomegranate 2 large Roma #tomatoes seeded and chopped 1 small red #onion diced 2 seeded jalapeños, finely diced 1/2 cup chopped cilantro or parsley juice of one fresh squeezed lime sea salt and ground pepper, to taste ⠀ ⠀ • Instructions: Add all ingredients to a medium/large serving bowl and toss gently until well combined. ⠀ ⠀ Refrigerate for at least 1 hour before serving. ⠀ ⠀ Enjoy! ❤🥰🥗 ⠀ #fruit #healthyfood #healthyrecipe #salad #lowcarb #slimmingworld #mealprep #weightloss #glutenfree #dairyfree #veganfood #vegan #healthyrecipes #nutrition #recipe #healthyeating #weightwatchers #salsa #meal #bbg
Super juicy, with a tender texture and full flavor, you got that right - it is one of our most-loved mains; Panko Crusted Chicken Roulade. #TheDeliKarachi #Chicken #Lunchout #Lunch #Winters #KarachiRestaurant #events #corporate #parties #HiTea #Karachidiaries #KarachiRestaurant #TheDeli #Foodstagram #HealthyFood #HealthyLifeStyle #NoPreservatives #NoAdditives #NoMSG #FrenchCuisine #Delifood
load more posts