#helizahelmi

64,032 posts

WASHABLE MOUTH MASK . Material : Cotton oxford . . Fungsi : . 1. Mengelak dari bau asap kotor . 2. Mengelak dari bau-bauan yang tidak menyenangkan . 3. Mengelak dari orang lain berjangkit sekiranya anda selsema . 4. Boleh dijadikan pengganti purdah . . Kelebihan: . 🍓Ada 25 pilihan warna menarik . 🍓boleh dibasuh, so JIMAT duit . 🍓lembut dan selesa dipakai . 🍓sesuai dipakai dimana sahaja seperti hospital, sekolah, jalan raya, shopping mall . 🍓tidak panas . 🍓boleh diikat diluar tudung atau dari dalam tudung . . Whatsapp 01110830309 Whatsapp 01110830309 . . . . #washablemouthmask #topengmuka #facemask #mouthmask #mask #handsockjannah #handsockTaliIbuJari #handsocksmuslimah #handsockseksklusif #stylehandsock #handsock #handsocks #sarunglengan #stongan #jubah #tudung #muslimah #handsockmuslimah #tudungsarung #armcover #tudungbawal #tudungmurah #innerwear #innersnowcap #innerberdagu #helizahelmi #dai #ustazah #ustazebitlew
Surah Ad-Dukhan adalah surah ke44 dalam Al-Quran.surah ini tergolong surah makiyyah yang terdiri atas 59ayat. ia dinamakan Ad-Dukhan kerana kata Ad-Dukhan yang terdapat pada ayat 10 yang bererti kabut,jerebu atau asap ia mengandungi amaran Allah SWT terhadap kaum kafir musyrik yang menetang Nabi Muhammad SAW bahawa mereka akan ditimpakan azab sengsara semasa langit membawa asap kemarau yang menyebabkam kebuluran yang amat dasyat. anda teringin nak hafaz surah Ad-Dukhan boleh whatsapp admin #alkahf #yasin #alquran #assajdah #juzamma #kithafazan #fauzaanmy #syurga #neraka #alambarzakh #tanyalahystaz #helizahelmi #hazwanihelmi #farhatulfairuzah #hadifayyadh #zakirnaik #drzakirnaik #kualalumpur #malaysia #islam #janganbiarkanislamdipermainkan #qurban #merdeka #kiamat #mekah #tanahsuci #neelofa #vivyyusof #sifufbads #drazizanosman
Meet & Greet The Helmis.. ( 18.08.2019 ) . It's Sunnah, Just Do It!! . Agak2.. Apa yang terjadi masa ni? 🤔🤔😁 . #thehelmiswarrior #helizahelmi #hazwanihelmi #majlisilmu #sunnahrasul #itssunnahjustdoit
Meet & Greet The Helmis.. ( 18.08.2019 ) . It's Sunnah, Just Do It!! . Seronok dengar perkongsian daripada ustaz @ustazrusydialjauhari . Belajar tentang sunnah Rasulullah SAW. Rupanya banyak sunnah2 Rasulullah yang kita terlepas pandang. Lepas ni boleh dah praktikkan dalam kehidupan seharian kita.. jazakumullah khair ustaz.. . #thehelmiswarrior #helizahelmi #hazwanihelmi #majlisilmu #sunnahrasul #itssunnahjustdoit
"...PAHLAWAN MELAYU WANITA..." Seorang wanita berani yang sangup berjuang di negara Gaza dan Syria demi agama islam. Mari dengarkan pengalaman beliau sebagai seorang pejuang wanita dari Malaysia. Tonton Program A Bit With Ebit musim ke 2 pada 23 Ogos 2019 jam 9 malam di TV Al Hijrah. Atau Tonton secara LIVE di Youtube : http://www.youtube.com/c/AlFatehJuniorHQ Jangan lupa like & Subscribe ! P/S: Anda boleh share post ni supaya ramai dapat manfaat. #abithwithebitmusim2 #musim2 #tvalhijrah #114 #artis #alfatehjunior #makanansunnah #minda #adamcorrie #bengah #cikpia #altimet #matdan #errafazira #elfiraloy #yatthamzah #helizahelmi #fynjamal #yanasamsudin
Cantik @faaa_farahanis pakai Rufflenda Skirt warna navy blue, " kain selesa, tak jarang & nampak mahal " katanya, eh ! beliau puji ikhlas tauu, bukan bebayar😚😚 korang yang lambat grab item dari @casooal.co , akan menangis la jawabnya sebab 1 demi 1 item dekat store kami ni habis tauu🤭 . . . details : @casooal_catalogue
FAREENA KURUNG IN SUPERSTYLE CARDIGAN . REKAAN 1 KURUNG PELBAGAI GAYA Best rekaan kurung kalini. Boleh digayakan dengan “looks plain”. Walaupun plain nampak gojes tau dengan special cutting. Dan lagi best boleh gayakan dengan SUPERSTYLE CARDIGAN juga yang diberikan “percuma” dannnn nak lagi nampak gojes boleh match kan lagi dengan TALI EKSKLUSIF yg diberikan PERCUMA juga tau! FREE SUPERSTYLE CARDIGAN DAN TALI EKSKLUSIF Ini memang rare. Confirm tak akan menyesal grab fareena kurung ni. Superstyle cardigan ni paling win ada “pleated” bahagian tangan tu. Nampak xclusive gila plus FREE lagi TALI EKSKLUSIF tu nak ikat boleh tak nak pon boleh. Bertambah-tambah EKSKLUSIF. Dan nak match superstyle cardigan ni dgn baju lain pon blh sb boleh ditanggalkan. Best giler kan? POKET KIRI & KANAN Ada poket kiri dan kanan pada kurung. Cantik2 pon banyak function juga kurung ni kan? MATERIAL DUBAI COMO CREPE & CHIFFON ROSE Gabungan 2 material yang selesa dengan cuaca malaysia & mudah dijaga. Ini memang win betul. Setuju? BF N WUDHU FRIENDLY Zip didada & ditangan memudahkan untuk wudhu & bf kan baby. Suka tak? 7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU Jangan was was untuk membuat keputusan. 7 warna ini pasti tak akan mengecewakan. Betul tak? . . ✅ Free cardigan ✅ Tali ala scarf ✅ Shawl labuh yang berharga RM69 (for earlybird) . COMBO : Combo3: RM109/pasang. . Harga Sepasang RM129.Free postage lagi 😱. . ______________________ Untuk oder :- . 👉🏻 screenshot item & whatsapp 0199209742 . #galeri_harian #bajukurung #fareenakurung #fashionmuslimah #freecardigan #freeshawl #bestmaterial #earlybirdpromo #dubaicomocrepedanchiffonrose #helizahelmi #ajl33 #fareenakurung #online #plussize #bajuootd
FAREENA KURUNG IN SUPERSTYLE CARDIGAN . REKAAN 1 KURUNG PELBAGAI GAYA Best rekaan kurung kalini. Boleh digayakan dengan “looks plain”. Walaupun plain nampak gojes tau dengan special cutting. Dan lagi best boleh gayakan dengan SUPERSTYLE CARDIGAN juga yang diberikan “percuma” dannnn nak lagi nampak gojes boleh match kan lagi dengan TALI EKSKLUSIF yg diberikan PERCUMA juga tau! FREE SUPERSTYLE CARDIGAN DAN TALI EKSKLUSIF Ini memang rare. Confirm tak akan menyesal grab fareena kurung ni. Superstyle cardigan ni paling win ada “pleated” bahagian tangan tu. Nampak xclusive gila plus FREE lagi TALI EKSKLUSIF tu nak ikat boleh tak nak pon boleh. Bertambah-tambah EKSKLUSIF. Dan nak match superstyle cardigan ni dgn baju lain pon blh sb boleh ditanggalkan. Best giler kan? POKET KIRI & KANAN Ada poket kiri dan kanan pada kurung. Cantik2 pon banyak function juga kurung ni kan? MATERIAL DUBAI COMO CREPE & CHIFFON ROSE Gabungan 2 material yang selesa dengan cuaca malaysia & mudah dijaga. Ini memang win betul. Setuju? BF N WUDHU FRIENDLY Zip didada & ditangan memudahkan untuk wudhu & bf kan baby. Suka tak? 7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU Jangan was was untuk membuat keputusan. 7 warna ini pasti tak akan mengecewakan. Betul tak? . . ✅ Free cardigan ✅ Tali ala scarf ✅ Shawl labuh yang berharga RM69 (for earlybird) . COMBO : Combo3: RM109/pasang. . Harga Sepasang RM129.Free postage lagi 😱. . ______________________ Untuk oder :- . 👉🏻 screenshot item & whatsapp 0199209742 . #galeri_harian #bajukurung #fareenakurung #fashionmuslimah #freecardigan #freeshawl #bestmaterial #earlybirdpromo #dubaicomocrepedanchiffonrose #helizahelmi #ajl33 #fareenakurung #online #plussize #bajuootd
FAREENA KURUNG IN SUPERSTYLE CARDIGAN . REKAAN 1 KURUNG PELBAGAI GAYA Best rekaan kurung kalini. Boleh digayakan dengan “looks plain”. Walaupun plain nampak gojes tau dengan special cutting. Dan lagi best boleh gayakan dengan SUPERSTYLE CARDIGAN juga yang diberikan “percuma” dannnn nak lagi nampak gojes boleh match kan lagi dengan TALI EKSKLUSIF yg diberikan PERCUMA juga tau! FREE SUPERSTYLE CARDIGAN DAN TALI EKSKLUSIF Ini memang rare. Confirm tak akan menyesal grab fareena kurung ni. Superstyle cardigan ni paling win ada “pleated” bahagian tangan tu. Nampak xclusive gila plus FREE lagi TALI EKSKLUSIF tu nak ikat boleh tak nak pon boleh. Bertambah-tambah EKSKLUSIF. Dan nak match superstyle cardigan ni dgn baju lain pon blh sb boleh ditanggalkan. Best giler kan? POKET KIRI & KANAN Ada poket kiri dan kanan pada kurung. Cantik2 pon banyak function juga kurung ni kan? MATERIAL DUBAI COMO CREPE & CHIFFON ROSE Gabungan 2 material yang selesa dengan cuaca malaysia & mudah dijaga. Ini memang win betul. Setuju? BF N WUDHU FRIENDLY Zip didada & ditangan memudahkan untuk wudhu & bf kan baby. Suka tak? 7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU Jangan was was untuk membuat keputusan. 7 warna ini pasti tak akan mengecewakan. Betul tak? . . ✅ Free cardigan ✅ Tali ala scarf ✅ Shawl labuh yang berharga RM69 (for earlybird) . COMBO : Combo3: RM109/pasang. . Harga Sepasang RM129.Free postage lagi 😱. . ______________________ Untuk oder :- . 👉🏻 screenshot item & whatsapp 0199209742 . #galeri_harian #bajukurung #fareenakurung #fashionmuslimah #freecardigan #freeshawl #bestmaterial #earlybirdpromo #dubaicomocrepedanchiffonrose #helizahelmi #ajl33 #fareenakurung #online #plussize #bajuootd
FAREENA KURUNG IN SUPERSTYLE CARDIGAN . REKAAN 1 KURUNG PELBAGAI GAYA Best rekaan kurung kalini. Boleh digayakan dengan “looks plain”. Walaupun plain nampak gojes tau dengan special cutting. Dan lagi best boleh gayakan dengan SUPERSTYLE CARDIGAN juga yang diberikan “percuma” dannnn nak lagi nampak gojes boleh match kan lagi dengan TALI EKSKLUSIF yg diberikan PERCUMA juga tau! FREE SUPERSTYLE CARDIGAN DAN TALI EKSKLUSIF Ini memang rare. Confirm tak akan menyesal grab fareena kurung ni. Superstyle cardigan ni paling win ada “pleated” bahagian tangan tu. Nampak xclusive gila plus FREE lagi TALI EKSKLUSIF tu nak ikat boleh tak nak pon boleh. Bertambah-tambah EKSKLUSIF. Dan nak match superstyle cardigan ni dgn baju lain pon blh sb boleh ditanggalkan. Best giler kan? POKET KIRI & KANAN Ada poket kiri dan kanan pada kurung. Cantik2 pon banyak function juga kurung ni kan? MATERIAL DUBAI COMO CREPE & CHIFFON ROSE Gabungan 2 material yang selesa dengan cuaca malaysia & mudah dijaga. Ini memang win betul. Setuju? BF N WUDHU FRIENDLY Zip didada & ditangan memudahkan untuk wudhu & bf kan baby. Suka tak? 7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU Jangan was was untuk membuat keputusan. 7 warna ini pasti tak akan mengecewakan. Betul tak? . . ✅ Free cardigan ✅ Tali ala scarf ✅ Shawl labuh yang berharga RM69 (for earlybird) . COMBO : Combo3: RM109/pasang. . Harga Sepasang RM129.Free postage lagi 😱. . ______________________ Untuk oder :- . 👉🏻 screenshot item & whatsapp 0199209742 . #galeri_harian #bajukurung #fareenakurung #fashionmuslimah #freecardigan #freeshawl #bestmaterial #earlybirdpromo #dubaicomocrepedanchiffonrose #helizahelmi #ajl33 #fareenakurung #online #plussize #bajuootd
FAREENA KURUNG IN SUPERSTYLE CARDIGAN . REKAAN 1 KURUNG PELBAGAI GAYA Best rekaan kurung kalini. Boleh digayakan dengan “looks plain”. Walaupun plain nampak gojes tau dengan special cutting. Dan lagi best boleh gayakan dengan SUPERSTYLE CARDIGAN juga yang diberikan “percuma” dannnn nak lagi nampak gojes boleh match kan lagi dengan TALI EKSKLUSIF yg diberikan PERCUMA juga tau! FREE SUPERSTYLE CARDIGAN DAN TALI EKSKLUSIF Ini memang rare. Confirm tak akan menyesal grab fareena kurung ni. Superstyle cardigan ni paling win ada “pleated” bahagian tangan tu. Nampak xclusive gila plus FREE lagi TALI EKSKLUSIF tu nak ikat boleh tak nak pon boleh. Bertambah-tambah EKSKLUSIF. Dan nak match superstyle cardigan ni dgn baju lain pon blh sb boleh ditanggalkan. Best giler kan? POKET KIRI & KANAN Ada poket kiri dan kanan pada kurung. Cantik2 pon banyak function juga kurung ni kan? MATERIAL DUBAI COMO CREPE & CHIFFON ROSE Gabungan 2 material yang selesa dengan cuaca malaysia & mudah dijaga. Ini memang win betul. Setuju? BF N WUDHU FRIENDLY Zip didada & ditangan memudahkan untuk wudhu & bf kan baby. Suka tak? 7 PILIHAN WARNA YG MEMUKAU Jangan was was untuk membuat keputusan. 7 warna ini pasti tak akan mengecewakan. Betul tak? . . ✅ Free cardigan ✅ Tali ala scarf ✅ Shawl labuh yang berharga RM69 (for earlybird) . COMBO : Combo3: RM109/pasang. . Harga Sepasang RM129.Free postage lagi 😱. . ______________________ Untuk oder :- . 👉🏻 screenshot item & whatsapp 0199209742 . #galeri_harian #bajukurung #fareenakurung #fashionmuslimah #freecardigan #freeshawl #bestmaterial #earlybirdpromo #dubaicomocrepedanchiffonrose #helizahelmi #ajl33 #fareenakurung #online #plussize #bajuootd
Gaya yang mana yang korang paling suka dengan 1 baju kurung ni? Of coz dekat sini zie akan pastikan korang rasa berbaloi giler dengan koleksi pakaian walaupun dengan pembelian 1 baju! . . . ✅ Baju boleh pakai plain atau sarung cardigan . ✅ Baju boleh pakai dgn cardigan atau nak ikat tali ala scarft . ✅ Shawl labuh bernilai RM 69 tu korang dapat FEEE jer tak pening nak match Lepas ni ke tempat kerja cnfrm orang x perasan korang pki baju yg sama jer dalam seminggu sb baju ni korang boleh mix & match! . . ________________________ Untuk oder . ➡️ www.wasap.my/60199209742/fareenanakearlybird . Atau boleh terus klik link pada bio & screenshots gambar item yang awak nak 🤗. #fareenakurung #galeri_harian #bajukurungfareena #bajukurung #helizahelmi #malaysia #ajl33 #fashionblogger #muslimahwear #dramanurtv3 #ustazahnorhafizahmusa #muslimahfashion #stylisa #fashionista #onlineshopping #muslimahkini
Gaya yang mana yang korang paling suka dengan 1 baju kurung ni? Of coz dekat sini zie akan pastikan korang rasa berbaloi giler dengan koleksi pakaian walaupun dengan pembelian 1 baju! ✅ Baju boleh pakai plain atau sarung cardigan ✅ Baju boleh pakai dgn cardigan atau nak ikat tali ala scarft ✅ Shawl labuh bernilai RM 69 tu korang dapat FEEE jer tak pening nak match Lepas ni ke tempat kerja cnfrm orang x perasan korang pki baju yg sama jer dalam seminggu sb baju ni korang boleh mix & match! . . ________________________ Untuk oder . ➡️ www.wasap.my/60199209742/fareenanakearlybird #fareenakurung #galeri_harian #bajukurungfareena #bajukurung #helizahelmi #malaysia #ajl33 #fashionblogger #muslimahwear #dramanurtv3 #ustazahnorhafizahmusa #muslimahfashion #stylisa #fashionista #onlineshopping #muslimahkini
SEMPERNA OGOS😍😍😍 . . Free postage untuk 3 psc ke atas 😱❤️😱❤️ . Nak special FREE GIFT 🎁 😍😍 boleh whatsapp segera ‼️‼️ . . Jom tengok tudung & handsock & Dress warna lain yang menarik di @by_d.m_handsock . Nk order .? whatsapp sye +01155200309 atau tekan link di bio sahaja 😉❤️ . #handsock #handsockmalaysia #handsockmurah #handsockcantik #handsockdwiton #stokinbercorak #stokinsilvy #stokinkanik #stokinpanjang #stokintebal #stokinmurah #handsocks #handsockmalaysia #handsockborong #handsockdonna #handsockjejari #stokinjari #stokin #soka #handsockcincin #handsockjari #stokinmesir #sokasock #tvalhijrah #helizahelmi #moodrepublic #sokamalaysia #stokinsandy #handsockplain #handsockcomel
hai, selamat pagi saya doakan semoga akak sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan amin, aminkan sekali kak 😘 #instafamous #instafollow #pinklady #neelofa #noraariffin #helizahelmi
Sempena merdeka ni admin ingat nak bagi kit hafazan surah yasin InsyaAllah tapi ada syarat dia 1) wajib follow @zasfikhs_alquran 2) wajib share dan tag rakan anda ajak mereka join sekali sebab admin nak sebarkan lebih meluas lagi kaedah yang mudah untuk mereka yang berimpian nak hafaz surah 3) lepastu boleh whatsapp no di atas bagitau nak kit hafazan percuma 4) komen "Done" semoga dengan share perkara kebaikan ini pahala kebaikan anda terus mengalir dan berjaya membaca Al-Quran #alkahf #yasin #alquran #assajdah #juzamma #kithafazan #fauzaanmy #syurga #neraka #alambarzakh #tanyalahystaz #helizahelmi #hazwanihelmi #farhatulfairuzah #hadifayyadh #zakirnaik #drzakirnaik #kualalumpur #malaysia #islam #janganbiarkanislamdipermainkan #qurban #merdeka #kiamat #mekah #tanahsuci #neelofa #vivyyusof #sifufbads #drazizanosman
load more posts