#huluselangor

28,611 posts

Good Morninggg ❤️ 🌞 - Siapa yang nak kulit jelita bergetah macam mummy @elfiraloy ?Even preggy kulit mummy El still on pointzzz kalah anak dara tawwww 😍 Korang nak tahu ker apa rahsia mummy El? Yang penting jangan pernah skipp kalo dah tahu rahsia paling keramat ni!! - P/S:Bougas Beauty selamat digunakan untuk ibu mengandung dan yang bakal mengandung sebab semua ingredients terdiri daripada NATURAL INGREDIENTS 🌸
Good Morninggg ❤️ 🌞 - Siapa yang nak kulit jelita bergetah macam mummy @elfiraloy ?Even preggy kulit mummy El still on pointzzz kalah anak dara tawwww 😍 Korang nak tahu ker apa rahsia mummy El? Yang penting jangan pernah skipp kalo dah tahu rahsia paling keramat ni!! - P/S:Bougas Beauty selamat digunakan untuk ibu mengandung dan yang bakal mengandung sebab semua ingredients terdiri daripada NATURAL INGREDIENTS 🌸
TERBARU 2019! Marshal Ferrari Limited Edition. Memang Laku Keras‼️ . Yang ni upgrade dari design Hexa sbb dia ada tanduk/bar kat tengah, Nampak lagi Stylo . Lens Flat/Rata. Memang SUPER EKSKLUSIF! . Bingkai Leather/Kulit (Zoom In).Memang Nampak Mewah😍 . Design Rare Dengan Menampilkan Flat/Rata,Hujung Bingkai Leather/Kulit mmg Mewah Giler! . Lens Rata ni mmg ramai minatkan, susah nk cari flat lens sekarang. Ada Logo Ferari Kat lens. Confirm kawan2 kagum! . Unisex shade. Sesuai untuk Muslimah berhijab sbb bingkai halus, x kembangkan tudung . Lens Flat Kaca With UV400 Protection. Dah tak perlu risau masalah silau lagi.Pengeposan SUPER LAJU (1-2 HARI SHJ) . WhatsApp ke 018-2840240 untuk order atau Click link kat Bio😘 . PACKAGE :Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth,Paper Beg. . #krbmcrew #cerminmatahitam #spekviral #bukanspekpasarmalam #huluselangor #kkb #rasa #btgkali #tjgmalim
"SIYES LAR KAUM ADAM PUN BOLEH😫 - Halamakkkk rasa macam nak terjun dari bangunan ke 41 jurr bila tengok muka abang hensemm ni,patutlah ada iras Patah Aming rupenyaa dah lama pakai serum sakti ni haaaa.... - Mesti kain hawa takkan duduk diam bila dah tengok muka abang kita sorang ni kan?Yang abang ni fulakk tak sabar-sabar la tuh nak dating ngan makwe lepasni muka pun dah kalah retisss kuriyaa gituwww. - Huyeayy!Bukan kaum hawa je bakal cantik abang pun bakal hensem semulaaaa ❤️"
"JANGAN PERCAYA DENGAN KULIT ELFIRAA — Ini semuaaa dustaaa ! Dah kenapa semua orang tergila gilakan produk BOUGAS ni ? Apa yang dah merasuk mereka ni Wani heran betul,bayangkanlah majoriti member Wani memang pengguna tegar BOUGAS ! Diorang cakap jangan tanya kenapa kene test sendiri 😰 — Start daripada tu Wani mula bingung dah berputus untuk try serum puaka BOUGAS lepas tengok Elfira pomote rasa jugak terdetik nak pakai maklumlah artissss kottt yang rekemen ! Sekarang dah masuk botol ke 5 Wani lah orang yang paling menyesal sebab tak try awal awal — Sekarang ni memang dah rasa sendiri penangan serum dengan scrub BOUGAS panahan pujian dari orang ramai buat Wani rasa diri sendiri ni seperti Snow White yang baru telan epal dan ofkosss 3 kali pandang Faten memang persis Elfiraaa 🤣"
Bougas Beauty Face Scrub RM 49 Jom order dari KekaSih @bougas.huluselangor 📲 011-33009564 / click link Whatsapp di Bio untuk order #bougashuluselangor #skincare #kulitsihat #jomorder #huluselangor #rawang #selangor #kerinchi #bangsar #kualalumpur #malaysia
Skincare vape lg yang sis kite ni guna kalau x Set Bougas Beauty sampai flawless habis kulitnye..... Pakai makeup nipis pun still gorgeous kan 🥰 Yang nak order Tu, jangan segan2 nak WhatsApp @bougas.huluselangor 📲 011-33009564 / click link Whatsapp di Bio #bougashuluselangor #skincare #kulitsihat #jomorder #huluselangor #rawang #selangor #kerinchi #bangsar #kualalumpur #malaysia
. Edisi Cekelat ni dahlah cantik, best , harga mampu milik pulak tu &berkualiti p!! Beli sekali dapat 2 lipmatte 😱 Mana lagi nak dapat oiii!!! . Last stock dah ni. Yang nak tu cepat2 Jom order dari @kekasih.huluselangor 📲 011-33009564 / click link Whatsapp di Bio #kekasihhuluselangor #kekasih #kekasihjiwaraga #choclate #kekasihwarriors #kekasihjiwaraga #kekasihcokelat #kekasihlipmatte #kekasihthemelvins #lipstick #lipstickviral #lipstickmatte #lipstickmalaysia #syafiqamelvin #syifamelin #samtilla #kekasihwarriors #jomorder #huluselangor #batangkali #rawang #kualaselangor #kualalumpur #kerinchi #klgateway #universitymalaya #bsngsar
Edisi Cekelat yang bakal pergi mungkin takkan kembali... 😩 Nikmatilah keindahannya sementara masih ada 🤤 . . Jangan jadi mcm Edisi Syawal, sampai la ni ada org dok PM sis ada lagi tak combo Zahir Batin. TAKDAK DAH AIHH.!! Besok kalau Edisi Cekelat ni jadi lagu tu jugak, tak guna dah hampa nak tanya2 sis bila nak keluarkan Edisi tu balik. MENYESAL LAH HANG 😭😭😭 Cepat dapatkan Edisi Cokelat ni, last stock dahh @kekasih.huluselangor 📲 011-33009564 / click link Whatsapp di Bio #kekasihhuluselangor #kekasih #kekasihjiwaraga #choclate #kekasihwarriors #kekasihjiwaraga #kekasihcokelat #kekasihlipmatte #kekasihthemelvins #lipstick #lipstickviral #lipstickmatte #lipstickmalaysia #syafiqamelvin #syifamelin #samtilla #kekasihwarriors #jomorder #huluselangor #batangkali #rawang #kualaselangor #kualalumpur #kerinchi #klgateway #universitymalaya #bsngsar
Edisi Cekelat yang bakal pergi mungkin takkan kembali... 😩 Nikmatilah keindahannya sementara masih ada 🤤 . . Jangan jadi mcm Edisi Syawal, sampai la ni ada org dok PM sis ada lagi tak combo Zahir Batin. TAKDAK DAH AIHH.!! Besok kalau Edisi Cekelat ni jadi lagu tu jugak, tak guna dah hampa nak tanya2 sis bila nak keluarkan Edisi tu balik. MENYESAL LAH HANG 😭😭😭 Cepat dapatkan Edisi Cokelat ni, last stock dahh @kekasih.huluselangor 📲 011-33009564 / click link Whatsapp di Bio #kekasihhuluselangor #kekasih #kekasihjiwaraga #choclate #kekasihwarriors #kekasihjiwaraga #kekasihcokelat #kekasihlipmatte #kekasihthemelvins #lipstick #lipstickviral #lipstickmatte #lipstickmalaysia #syafiqamelvin #syifamelin #samtilla #kekasihwarriors #jomorder #huluselangor #batangkali #rawang #kualaselangor #kualalumpur #kerinchi #klgateway #universitymalaya #bsngsar
Wanita diluar sana yang ingin menjaga kesihatan dalaman, kekal aktif & bertenaga sepanjang hari. Amat disarankan untuk mengambil combo Harumnita ini. Combo A (Harumnita Coffee & Harumnita Feminine Wash) 💖Menguatkan sistem imunisasi 💖Memberikan tenaga 💖Menghilangkan bau badan dan miss v 💖Memelihara Kesihatan dalaman kaum wanita 💖Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan 💖 Menyingkirkan toksin 📲 011-33009564 / click link Whatsapp di Bio #aslegacymalaysia #datoaliffsyukriterlajaklaris #datinshahidahdherbs #aslegacyhuluselangor #aslegacyskuadadha #skuadha #produkterlajaklaris #kejayaantanpabatasan #jomorder #produkterbaik #huluselangor #batangkali #rawang #kualaselangor #selangor #kualalumpur #klgateway #kerinchi #bangsar
Wanita diluar sana yang ingin menjaga kesihatan dalaman, kekal aktif & bertenaga sepanjang hari. Amat disarankan untuk mengambil combo Harumnita ini. Combo C (pucuk Harumnita & Harumnita Feminine Wash) 💖Anti penuaan 💖Mencantikkan kulit 💖Melambatkan proses Manapous 💖Menyuburkan rahim 💖Memberikan tenaga 💖Menghilangkan bau badan dan miss v 💖Merawat keputihan; 💖Mengembalikanposture tubuh yg bagus 💖Memantapkan payudara dan punggung 💖Mengurangkan sakit ketika haid dan betulkan kitaran haid. 📲 011-33009564 / click link Whatsapp di Bio #aslegacymalaysia #datoaliffsyukriterlajaklaris #datinshahidahdherbs #aslegacyhuluselangor #aslegacyskuadadha #skuadha #produkterlajaklaris #kejayaantanpabatasan #jomorder #produkterbaik #huluselangor #batangkali #rawang #kualaselangor #selangor #kualalumpur #klgateway #kerinchi #bangsar
REFLEXOLOGY MAGIC SLIPPER👣 - RM120.00 . • • • • • Assalamualaikum & Salam Sejahtera, Bercerita pasal Reflexology mesti ramai yang terbayangkan akan batu-batu tajam yang ditanam di dalam simen sepertimana yang terdapat di kebanyakkan taman-taman permainan... Tapi apa sebenarnya tujuan reflexology yang menggunakan batu2 nie?? Jom kita tengok dulu apa fungsinya ; Ketahuilah bahawa tapak kaki mempunyai titik-titik yang berkait dengan organ dalaman dan juga luaran badan manusia. Jika ditekan di satu-satu sudut tapak kaki dan merasa sakit, itu bermakna terdapat masalah di dalam badan. Dalam erti kata lain ia boleh mengesan penyakit seterusnya mengubatinya melalui tapak kaki. Oleh itu, batu kecil yang disusun lebih dikenali sebagai batu refleksologi mampu mengatasi masalah dalaman dan luaran badan selain dapat menghilangkan tekanan. Dengan berjalan dan memijak secara perlahanlahan, batu kerikil dan batu sungai tersebut akan menekan titik-titik di bahagian tapak kaki. Menurut ilmu perubatan Cina, tapak kaki mempunyai lebih 60 titik akupunktur. Di bahagian tengah tapak kaki, terdapat titik akupunktur organ dalaman seperti hati, jantung, pankreas, perut, buah pinggang, limpa dan tulang belakang. . Apa lagi, jom lar order...wassap 📲 www.wasap.my/601123197488 . #aslegacymalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #aslegacyhuluselangor #batangkali #huluselangor #selangor #aslegacyskuadadha #skuadha #bizziboddy #produkkecantikan #fashasandhaxbizziboddy #fashasandha #jomkurus #slimming #badancantik #ctdk #bisnesonline #agendiperlukan #ubahhidup
"My current situation is not my final destination ❤️"
Wanita diluar sana yang ingin menjaga kesihatan dalaman, kekal aktif & bertenaga sepanjang hari. Combo B (Gentel Harumnita & Harumnita Feminine Wash) 💖Anti penuaan 💖Melambatkan proses Manapous 💖Menyuburkan rahim 💖Memberikan tenaga 💖Menghilangkan bau badan dan miss v 💖Merawat keputihan; 💖Mengembalikanposture tubuh yg bagus 💖Memantapkan payudara dan punggung 💖Mengurangkan sakit ketika haid dan betulkan kitaran haid. 📲 011-33009564 / click link Whatsapp di Bio #aslegacymalaysia #datoaliffsyukriterlajaklaris #datinshahidahdherbs #aslegacyhuluselangor #aslegacyskuadadha #skuadha #produkterlajaklaris #kejayaantanpabatasan #jomorder #produkterbaik #huluselangor #batangkali #rawang #kualaselangor #selangor #kualalumpur #klgateway #kerinchi #bangsar
"FUH MELETOPSS KEBABOOM PENANGAN BOUGAS ADVANCE SERUM NI 🤭 - Yabedabeduuu semput lah rase hati kecilku tengok order berderu berderu yang masuk mintak nak pinang serum puaka yang sedut PAKJER degil ni ! Korang tak runsing ker muka menggerutu selalu ? - Ramai yang tanye ‘selamat ker pakai lokal product tu hek elek boleh caye la tu!’ Iyaa inilah soklan makcik bawang kampung durian hehe okey BOUGAS ADVANCE SERUM selamat dipakai kerana kita dapat dapat SIJIL HALAL,MOH BRUNEI,LAB TEST SIRIM dan bermacam lagi lah ! Ujian makmal sekolah rendah pun kiter lepas jangan mahennn gaiz 🤣 - Ada yang masih ragu-ragu ker nak pinang sebelum disebat oleh gadis-gadis melecunz di luar sana ?"
"BETUL KER NI 🤔 - Hooooray pernah tak terfikir kenapa pakai skincare tapi still tak ngamzz dengan kulit muka ? Yesss ni masalah kita pakai tepek ajee dekat muka tapi lupa nak buang benda benda yang dah lama menapa kat muka.Tak runsing ke spend duit ratus ribu beli skincare baru beli serum tapi tanak buang sel kulit mati tu ?. - FACESCRUB BOUGASBEAUTY-Tekstur scrub sangat sangat halusss gerentii potong jari kalau pakai mesti tertanggal habes whitehead blackhead tuh !Kalau base scrub tuh kasar boleh buat kulit tuh luka tauuu haa cuak tak cuak ? . - Penggunaan scrub hanya 2 kali seminggu kalau sental hari hari kulit boleh tertukar dengan kertas A4 yang kekawan kiter buat print assignment tu haaa,so jangan terlebih scrub boleh menyebabkan iritasi jugak !! - Alhamdulillah!Walaupun FACESCRUB BOUGASBEAUTY baru sahaja menapak tapi semua pengguna berpuas hati diorang cakap bila sentuh aje muka terus rasa licin takder dah kutu kutu whitehead,kawan kawan pun dah tak tegur liang pori tu sebesar gedabak,kita yang tengok ni opkoss lah berpuas hati kulit dah tak kusam lagi ."
"Me tooo ❤️ Sejak jadi pencinta hati Bougas Beauty ni memang dah tak tengok jenama lain dah,nak habis je terus cuak tengok botol sebab takut muka meragam balik 😣 - Korang macam ni jugak ker?"
"Dunia sekarang ni semua di hujung tapak tangan kita je kan?Dah tak payah susah-susah nak keluar,nak hadap jem dan roti bagai dah kalau nak shoppingg 🤪 - Yang mane nak melaram Hari Raya Korban nanti dengan kulit semulus bayi boleh lah ketuk pintu wassep Wani!Jangan ada yang jadi mangsa korban dek kene hina sedara-mara sebab kulit tuh tak jauh dari periuk kuali 🤭 Yang nak COD jangan risau team perang faten semua dah siapkan senjata diorang tunggu korang pinang je tuh."
load more posts