#intersporttestlab

799 posts

Mooie training vandaag met 10x 500m [p.100m] die ik progressief liep van 1:50 naar 1:41! Morgen nog 60’min duurloop en dan zaterdag 30k in Diever. Een mooie test hoe we r voor staan :)
Klaar voor een nieuwe hardloopweek met op zaterdag een 30k wedstrijd in Diever. Mooie gelegenheid om te kijken hoe we er voorstaan zo aan het begin van de marathontraining :)
Vandaag liep ik niet één maar ✌🏻 trainingen! Waarom ik dat deed? Ik heb de hele week al last van een zeurende lies dus ik brak vandaag mijn 120’min D2 op in 2 trainingen in lagere intensiteit: uiteindelijk werd het een 15k progressieve duurloop D1 en een duurloop D1! Geen last van de lies gehad; jeej!
15k vanmorgen heerlijk in D1 gelopen. Vanmiddag op herhaling voor ronde 2
Niet gek voor een donderdagavond: 20’min in - 4x 8’min [D3] p. 5’min - 8x 200m p. 200m [~42/43sec] - 20’min uit
De #roadtoamsterdamsub245 is nu echt begonnen en het leek me leuk weer eens wat te schrijven/vragen te beantwoorden. Ook omdat ik het toch best leuk vind verslagen terug te lezen; daarom werkte ik de eerste 6 vragen uit op steefensuusonthemove.nl uit #linkinbio . . . Ik ben van plan de voorbereidingen naar de @tcsamsterdammarathon wat vaker te beschrijven via een blog of Q&A zolang er voldoende animo is. Dus schroom niet te reageren of een DM te doen!
Today’s training: 16x 200m waarvan 8x vlak en 8x het viaduct op! . . [training: 13,2k / ~pace 4’27] [weektotaal: 92,9k]
De Nike Pegasus 36 zijn goedgekeurd voor de longruns ter voorbereiding op de @tcsamsterdammarathon
#flashbackfriday naar het 3jarig bestaan van de @runningrebelsrotterdam waar we in 2 teams van de @halfcrazyrunnerscrew meestreden in de estafette 3p 3x 1km 💛🖤
10k Cityrun Marknesse; ik wou graag steady marathonpace lopen maar de GPS was dermate slecht op sommige stukken dat dat simpelweg niet lukte. Ook het ritme ontbrak een beetje dus werd het maar lopen op klassering. Wel jammer want had iets anders vooraf gehoopt. Positief is dat de lies best goed voelde en ik een lekker shampootje won voor onder de douche zo!
About this morning 😍 [45’min herstelduurloop D0]
Wat is het toch fijn samen dezelfde passie te hebben!
Lovely lunchtime trail run around my favourite little woods today, im not actually sure what the woods are called and I run through them most days. They basically run along a small part of the Sandlings path between Tesco’s at Martlesham and the Creek....I like to call them the Dark Woods due to the density of trees, shady in the summer and it can be chucking it down and you’d be none the wiser running through there. #Trails #Sandlings #trailrunning #trailcamera #nikeflynite #saysky #runderwear #dontruncommando #aftershokz #shokzstaruk #intersport #easypace #recoveryrun #amsterdam #marathons #marathontrainng #icoxy50for50 #intersporttestlab
100’min sunday longrun omslagpunt D0/D1
Todays training 🏃🏼‍♂️: 20’min D0/D1 - 10’min D2 - 12x 300m [~62sec] - 10’min D1
AMSTERDAM MARATHON! Vandaag schreef ik me in! 📝🙋🏼‍♂️ Na vorig jaar de halve hebben gepaced voor @runnersworldnl en dat jaar ervoor de hele heb gelopen als haas 🐰 is het dit jaar mijn beurt! Ik ga proberen mijn droom sub 2:45 proberen te lopen [huidig PR 2:46:52]. Onwijs veel zin in! Ik voel me sterker na de blessure in het voorjaar waardoor ik de poging tijdes de @enschedemarathon moest laten schieten. Mede door het alternatief trainen op de fiets 🚴🏻‍♂️ en de investering in de sportschool 🏋🏼‍♂️ heb ik vertrouwen in dit doel! Let’s do this!
Ik moest deze nieuwe Pegasus 36 vanavond nog even testen; dus nog even 30’min rustig los gelopen. Eerste indruk is goed, die gaat me vast mooie kilometers geven in de voorbereiding op de marathon!
Wat met lopen kan, kan met fietsen natuurlijk ook. Dus ik stapte vanochtend om 5:00 uur op de fiets voor een 100km rondje door Súdwest Fryslân. Normaal fiets ik dit soort afstanden nooit omdat ik het te ver en minder leuk vindt maar ik moet zeggen dat ik echt van deze rit genoten heb. Met de opgaande zon, van dorpje naar dorpje, eenzaam door het Friesland koersen zonder iemand tegen te komen.
5 O’Clock ⏰ 25k progressieve earlybird duurloop!
Oei, dit was wel echt een heel goede training vanavond: 4x 5'min @3'30 [p.3'min] + 4x 1'min @3'20 [p.1'min] +in/uit
. About this morning [⏰ 5:10] #earlybird
Earned, not given ✌🏻 4EM + halve marathon Zwolle #medalmonday
load more posts