#jamumaharani

10,115 posts

Assalamualaikum. ..sis kijo ari ni semntara tunggu system up selfie dulu... Malam tadi tido kul 2pagi tapi make sure telan jamu Maharani baru ko still nmpk berseri wlupun tak ckp rehat.. Mak2 jer paham kan.. #jamuhebat #jamumaharani
Yang baldu merah tue..Jamu peberet Miza since anak dara.❤ . . Sapa yang kenal Miza, mesti macam pelikss..Sejak bila lerr Miza nie suka berjamu-jamu kan. Ehee.. . . Tapi..demi jaga kecantikan dalaman diri sendiri, Miza kena juga makan jamu-jamu nie. . . Lagipun, herba Maharani nie..sangat kecil untuk dimakan. Walaupun 25 biji, masih tak penuh tapak tangan tue. 😉 . . Yang penting, diri sendiri puas hati. Konsisten tue penting kalo nak dapat result yang sama okey. 😘 . . #ramizahrahmanbusiness #herbamaharani #tambahsusubadan #periodtakteratur #nakhamil #deliverydaily #jamuherba #jamumaharani #jamu #jamumoden #jamuasli #jamuviral #bazarpaknil #kembalidara #ketat #jamumaharaniportdickson #jamumaharaniseremban #herbamaharaniportdickson #herbamaharaniseremban #pilherbamaharani #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #haidtakteratur #nakmengandung #jamuberpantang #jamuketat #jamurapat #jamumalaysia #senggugut #premiumjamu
Get ready doh ko wahai isteri2 Malam jumaat nihh🤣😂🤣 Tengok komen ⬇️⬇️⬇️ Ada berani 🤩 #isterimakansuamimerasa #jamupengikatkasihsayang #maharani #jamumaharani
🏵️JAMU MAHARANI 🏵 JAMU moden yang mudah diconsume dan didapati oleh wanita zaman kini yang sangat bzzzzzz ni ... Sangat sesuai untuk kaum wanita yang pentingkan kesihatan dalaman dan luaran.. mudah je tuk dapat..klik link dibawah ini dan tunggu Jamu mengetuk pintu uma okies! www.wasap.my/60137049220 #jamumaharani #jamuwanita #jamumoden #traditionalmedicine #jamuperawan #jamuperanakan #pregnantwomen #tobepregnant #pregnant #ikhtiarhamil
Kaum wanita sejak dari dulu dipesan oleh ibu ataupun nenek agar menjaga organ peranakan ini. Malah bermacam-macam petua diperturunkan untuk tujuan itu. Betul tak? Jadi ni nak kongsi.. WANITA DAN RAHIM. JAGA BAIK2 ====================== ♨ Rahim KEMBANG? "Takpe bukan orang tau pun.." ♨ Sakit SENGGUGUT? "Takpe boleh tahan lagi" ♨ Hari-hari KEPUTIHAN keluar sampai kena pakai pantyliner? "Takpe sebab tak kronik pon" ♨ Bila bersama TIADA NAFSU? "Ok je sebab suami tak cakap apa pun" ♨ KENTUT VAGINA? "Rasanya takde org dengar pun, so xder hal la" ♨ TAK PERIOD hampir 6bulan? "Lagi best lg senang nak solat takde ponteng" Helloo... tu semua TAK OKEY & TAK BOLEH DIANGGAP OKEY tau! Ni semua adalah masalah yg berpunca dari RAHIM ye .. DALAMAN TAK SIHAT!. jangan ambil mudah je semua benda. Semua WAJIB dirawat sebelum jadi lebih teruk. Allah anugerahkan RAHIM sorang 1 je, takde 2 tiada 3. Jangan sampai masalah yg dianggap biasa itu menyebabkan rahim kita dibuang! Hanya 1 je, takde galang gantinya dah. Makanlah jamu, jagalah rahim, sayangi rahim kita. Jgn hanya fokus ketat-metat ja nak bagi suami sayang semata2.. RAHIM tu yg penting, NADI kesihatan wanita. #jamumaharani #jamumoden #jamuperanakan #jamuwanita #jamuanakdara
Bukan Jamu biasa-biasa ye. Bila sebut JAMU anda akan terfikir kandungan yg biasa ada sireh, kacip fatimah, manjakani serapat. MAHARANI ada jgak semua tu kita tambah lg bahan2 lain bg lg mantap. . Xtra bahan dlm JAMU CANDY ni :-👇 . Highly contains:- . ✨Yis PITERA extract : pitera yg ada kat SKII skincare tu . Kesan cerah 8kali ganda dr GLUTATHIONE. Lg cepat effective bila kita consume. . ✨PUERARIA LABOTA extract : menegangkan punggung & payudara . MAHARANI menggunakan high gred quality ingredients. . Senang je cara mkn kunyah2 mcm mkn gula2 . ANYTIME -ANYWHERE bole mkn Khasiat MAHARANI :- . 🔹Menambah tenaga 🔹Mengatasi masalah dalaman wanita 🔹Mengatasi masalah keputihan & bau hanyir 🔹Menghilangkan bau badan 🔹Mengetatkan Miss V 🔹Menegangkan punggung & payudara 🔹Mencerahkan kulit dgn PITERA (ekstrak yis) dgn 8x ganda kesan lebih baik dr glutathione 🔹Melegakan senggugut 🔹Melancarkan haid 🔹Menghangatkan hubungan suami isteri . Rm 79 Freepostage . . https://jamucandy.wasap.my . #sayajual  #visitmyig  #tabitadds #tabitadesidamayanti  #dds  #ddsc #desidamayantiskincare  #tabita  #tabitaoriginal #tabitamalaysia  #tabitaskincare  #tabitatrialset #tabitakl  #tabitamurah  #agenrasmitabita  #maharani #jamumaharani  #jamucandy  #jamucandymaharani #jamuasli  #kaelabeauty #jamukaela #jamu #jamumoden #jamuviral #kekaldara
Bukan Jamu biasa-biasa ye. Bila sebut JAMU anda akan terfikir kandungan yg biasa ada sireh, kacip fatimah, manjakani serapat. MAHARANI ada jgak semua tu kita tambah lg bahan2 lain bg lg mantap. . Xtra bahan dlm JAMU CANDY ni :-👇 . Highly contains:- . ✨Yis PITERA extract : pitera yg ada kat SKII skincare tu . Kesan cerah 8kali ganda dr GLUTATHIONE. Lg cepat effective bila kita consume. . ✨PUERARIA LABOTA extract : menegangkan punggung & payudara . MAHARANI menggunakan high gred quality ingredients. . Senang je cara mkn kunyah2 mcm mkn gula2 . ANYTIME -ANYWHERE bole mkn Khasiat MAHARANI :- . 🔹Menambah tenaga 🔹Mengatasi masalah dalaman wanita 🔹Mengatasi masalah keputihan & bau hanyir 🔹Menghilangkan bau badan 🔹Mengetatkan Miss V 🔹Menegangkan punggung & payudara 🔹Mencerahkan kulit dgn PITERA (ekstrak yis) dgn 8x ganda kesan lebih baik dr glutathione 🔹Melegakan senggugut 🔹Melancarkan haid 🔹Menghangatkan hubungan suami isteri . Rm 79 Freepostage . . https://jamucandy.wasap.my . #sayajual  #visitmyig  #tabitadds #tabitadesidamayanti  #dds  #ddsc #desidamayantiskincare  #tabita  #tabitaoriginal #tabitamalaysia  #tabitaskincare  #tabitatrialset #tabitakl  #tabitamurah  #agenrasmitabita  #maharani #jamumaharani  #jamucandy  #jamucandymaharani #jamuasli  #kaelabeauty #jamukaela #jamu #jamumoden #jamuviral #kekaldara
Bukan Jamu biasa-biasa ye. Bila sebut JAMU anda akan terfikir kandungan yg biasa ada sireh, kacip fatimah, manjakani serapat. MAHARANI ada jgak semua tu kita tambah lg bahan2 lain bg lg mantap. . Xtra bahan dlm JAMU CANDY ni :-👇 . Highly contains:- . ✨Yis PITERA extract : pitera yg ada kat SKII skincare tu . Kesan cerah 8kali ganda dr GLUTATHIONE. Lg cepat effective bila kita consume. . ✨PUERARIA LABOTA extract : menegangkan punggung & payudara . MAHARANI menggunakan high gred quality ingredients. . Senang je cara mkn kunyah2 mcm mkn gula2 . ANYTIME -ANYWHERE bole mkn Khasiat MAHARANI :- . 🔹Menambah tenaga 🔹Mengatasi masalah dalaman wanita 🔹Mengatasi masalah keputihan & bau hanyir 🔹Menghilangkan bau badan 🔹Mengetatkan Miss V 🔹Menegangkan punggung & payudara 🔹Mencerahkan kulit dgn PITERA (ekstrak yis) dgn 8x ganda kesan lebih baik dr glutathione 🔹Melegakan senggugut 🔹Melancarkan haid 🔹Menghangatkan hubungan suami isteri . Rm 79 Freepostage . . https://jamucandy.wasap.my . #sayajual  #visitmyig  #tabitadds #tabitadesidamayanti  #dds  #ddsc #desidamayantiskincare  #tabita  #tabitaoriginal #tabitamalaysia  #tabitaskincare  #tabitatrialset #tabitakl  #tabitamurah  #agenrasmitabita  #maharani #jamumaharani  #jamucandy  #jamucandymaharani #jamuasli  #kaelabeauty #jamukaela #jamu #jamumoden #jamuviral #kekaldara
Postage for today jamu no 1 #jamumaharani
Belum cuba lagi #maharani takkan tahu penangan hebatnya macamana. Bagus utk penjagaan dalaman wanita. Herba traditional sejak zaman berzaman lagi tau!🤗🤗 Takut?Risau? Tak perlu ada rasa itu semua. Sebab Herba Maharani ni dah terbukti mendapat kelulusan dari KKM. Nak lebih lanjut, roger2 je Pia. Klik link ni.. https://wa.me/60173841716 https://wa.me/60173841716 #herbamaharani #jamumaharani #kesihatanwanita #rahsiawanita #pilmaharani #portklang #agentmaharani #agentmaharaniklangshahalam #shopiahayub
Merdeka sale Herba Maharani!! . . 🖤 MAHARANI HERBA KEBAHAGIAAN WANITA🖤 ♥ Jamu moden masa kini ♥ Kembalikan Keserian wajah anda... ♥ Kembalikan kehebatan dan mengeratkan hubungan intim Suami isteri.... ♥ Kembali anjal dan cergas bertenaga ♥ Jamu terbaik bagi ibu2 yg baru habis bersalin dan berpantang.. ♥ Jamu terbukti keberkesanaan dengan fresh testimoni 🥀 Maharani the bestt jamu bagi penjagaan dalaman untuk semua kaum wanita. Tidak kiralah yg sudah berkahwin ataupun belum berkahwin 🙉 🎀 Maharani juga dapat selesaikan & membersihkan masalah dalaman wanita yg mempunyai keputihan yg teruk. Period pun kembali teratur🌝 JOM GRAB SKRNG👍🏻❤📣📣 #Maharani #JamuKetat #IkhtiarHamil #JamuPengikatKasih #jamumaharani #setabangsayang #herbamaharani #herbamaharanijohor #mynameisnurhadotblogspotdotcom #jamudalampantang #jamulepaspantang #jamusihatcantik #cantikluaran #cantikdalaman #rahsiarumahtanggabahagia #pilmaharani #codareajb #codareapasirgudang #johorbahru #pasirgudang #masai batupahat #melaka #untukdarajuga #yangdahkawenlagilaa #jommakanjamu
Merdeka sale Herba Maharani!! . . 🖤 MAHARANI HERBA KEBAHAGIAAN WANITA🖤 ♥ Jamu moden masa kini ♥ Kembalikan Keserian wajah anda... ♥ Kembalikan kehebatan dan mengeratkan hubungan intim Suami isteri.... ♥ Kembali anjal dan cergas bertenaga ♥ Jamu terbaik bagi ibu2 yg baru habis bersalin dan berpantang.. ♥ Jamu terbukti keberkesanaan dengan fresh testimoni 🥀 Maharani the bestt jamu bagi penjagaan dalaman untuk semua kaum wanita. Tidak kiralah yg sudah berkahwin ataupun belum berkahwin 🙉 🎀 Maharani juga dapat selesaikan & membersihkan masalah dalaman wanita yg mempunyai keputihan yg teruk. Period pun kembali teratur🌝 JOM GRAB SKRNG👍🏻❤📣📣 #Maharani #JamuKetat #IkhtiarHamil #JamuPengikatKasih #jamumaharani #setabangsayang #herbamaharani #herbamaharanijohor #mynameisnurhadotblogspotdotcom #jamudalampantang #jamulepaspantang #jamusihatcantik #cantikluaran #cantikdalaman #rahsiarumahtanggabahagia #pilmaharani #codareajb #codareapasirgudang #johorbahru #pasirgudang #masai batupahat #melaka #untukdarajuga #yangdahkawenlagilaa #jommakanjamu
Bukan Jamu biasa-biasa ye. Bila sebut JAMU anda akan terfikir kandungan yg biasa ada sireh, kacip fatimah, manjakani serapat. MAHARANI ada jgak semua tu kita tambah lg bahan2 lain bg lg mantap. . Xtra bahan dlm JAMU CANDY ni :-👇 . Highly contains:- . ✨Yis PITERA extract : pitera yg ada kat SKII skincare tu . Kesan cerah 8kali ganda dr GLUTATHIONE. Lg cepat effective bila kita consume. . ✨PUERARIA LABOTA extract : menegangkan punggung & payudara . MAHARANI menggunakan high gred quality ingredients. . Senang je cara mkn kunyah2 mcm mkn gula2 . ANYTIME -ANYWHERE bole mkn Khasiat MAHARANI :- . 🔹Menambah tenaga 🔹Mengatasi masalah dalaman wanita 🔹Mengatasi masalah keputihan & bau hanyir 🔹Menghilangkan bau badan 🔹Mengetatkan Miss V 🔹Menegangkan punggung & payudara 🔹Mencerahkan kulit dgn PITERA (ekstrak yis) dgn 8x ganda kesan lebih baik dr glutathione 🔹Melegakan senggugut 🔹Melancarkan haid 🔹Menghangatkan hubungan suami isteri . Rm 79 Freepostage . . https://jamucandy.wasap.my . #sayajual  #visitmyig  #tabitadds #tabitadesidamayanti  #dds  #ddsc #desidamayantiskincare  #tabita  #tabitaoriginal #tabitamalaysia  #tabitaskincare  #tabitatrialset #tabitakl  #tabitamurah  #agenrasmitabita  #maharani #jamumaharani  #jamucandy  #jamucandymaharani #jamuasli  #kaelabeauty #jamukaela #jamu #jamumoden #jamuviral #kekaldara
. Bila dalaman sihat, luaran automatik cantik, sihat, kulit glowing2 gituu.. . Herba Maharani ni banyak khasiat. Perempuan & Lelaki boleh amalkan. . Ready Stock !! Www.wasap.MY/+60168009100 . #HerbaMaharani #JamuMaharani #PilMaharani #JamuModen #BizOnline #Malaysia #Brunei #Singapore #Indonesia
ASBAB MAHARANI SENGUGUT DA HILANG Nak dengar ceta tak ! Ceta dia gini, sis Filzah Zahirah ni kekonon nak terai jer #jamumaharani . Ye ler asyik dengaq depa cakap bagus jer. Dia ni sebenarnya memang dah ada masalah period. Tiap kali 'bendera merah' mai, tiap kali tu ler mc nye. Mau tak mc, kalo dah sampai stage ala-ala ceta hindustan. Huhu Tapii tu ceta dulu laaa. Bila cuba jamu ni, lain plak ceta. Terhezut tau, alih-alih 'bendera merah' mai jer, tak dak package dulu lagi. Horehh tak payah mc. Rupanya, maharani ni dah dapat merawat sengugutnya yang ditanggung selama ni. Alhamdulillah syukur sangat. Yang lagi syiok, sejak tak kena sengugut ni, badan pun dah rasa ringan. Hipp hipp horeyyy Tu bab sengugut, sebenaqnya ramai yang dah amalkan jamu ni untuk ikhtiar hamil, sakit tumit, sakit-sakit badan. Aiii banyak lagi laaa. Nak ceta tak habis tapii kalo nak terai mai roger hakak 😉 http://www.wasap.my/60123392986/maharani #projekstg #gengtbo #sisshareaje #jamumoden
HABIS SEKOTAK MAHARANI, PERIOD STOP, RUPANYA PREGNANT!!! 🤩🤩🤩 . Kredit sis Ruziana Alyas . Tcer Anna last pregnant anak kedua pada 2014, Pregnant yang terbaru pada 2018 & baby alhamdulillah dah selamat lahir dengan sihat pada 13 Mei 2019 baru ni.😘. . Memang x jangka & x sangka.. Rezeki Allah bagi memang happy.. Alhamdulillah.. Sebab dah lama pon stop perancang & lepas tu xde guna protection pon. Tup2 Allah bagi rezeki lepas konsisten SEKOTAK MAHARANI. . Sebelum ni mmg amalkan..tapi xdela konsisten.. rasa nak makan tcer makan. Tapi bila ambik hari2..tersubur pulak ye 🤭🤭🤭. . Masa berpantang pon tcer makan herba ni. Memang sangat bagus & berbaloi. Sekotak ada 300 biji ➡Rm129(sm)jee. . Nakk??? 📲~ https://mssg.me/ideeann #ProjekSTGxJ50 #TheMagicOfPartTime #RM47Join Ahli| Free Sekotak MinCha| #jamuwanitamodern #jamumaharani #jamuikhtiarhamil #senggugutkeputihanteruk #jamulepasbersalin
Bukan Jamu biasa-biasa ye. Bila sebut JAMU anda akan terfikir kandungan yg biasa ada sireh, kacip fatimah, manjakani serapat. MAHARANI ada jgak semua tu kita tambah lg bahan2 lain bg lg mantap. . Xtra bahan dlm JAMU CANDY ni :-👇 . Highly contains:- . ✨Yis PITERA extract : pitera yg ada kat SKII skincare tu . Kesan cerah 8kali ganda dr GLUTATHIONE. Lg cepat effective bila kita consume. . ✨PUERARIA LABOTA extract : menegangkan punggung & payudara . MAHARANI menggunakan high gred quality ingredients. . Senang je cara mkn kunyah2 mcm mkn gula2 . ANYTIME -ANYWHERE bole mkn Khasiat MAHARANI :- . 🔹Menambah tenaga 🔹Mengatasi masalah dalaman wanita 🔹Mengatasi masalah keputihan & bau hanyir 🔹Menghilangkan bau badan 🔹Mengetatkan Miss V 🔹Menegangkan punggung & payudara 🔹Mencerahkan kulit dgn PITERA (ekstrak yis) dgn 8x ganda kesan lebih baik dr glutathione 🔹Melegakan senggugut 🔹Melancarkan haid 🔹Menghangatkan hubungan suami isteri . Rm 79 Freepostage . . https://jamucandy.wasap.my . #sayajual  #visitmyig  #tabitadds #tabitadesidamayanti  #dds  #ddsc #desidamayantiskincare  #tabita  #tabitaoriginal #tabitamalaysia  #tabitaskincare  #tabitatrialset #tabitakl  #tabitamurah  #agenrasmitabita  #maharani #jamumaharani  #jamucandy  #jamucandymaharani #jamuasli  #kaelabeauty #jamukaela #jamu #jamumoden #jamuviral #kekaldara
Bukan Jamu biasa-biasa ye. Bila sebut JAMU anda akan terfikir kandungan yg biasa ada sireh, kacip fatimah, manjakani serapat. MAHARANI ada jgak semua tu kita tambah lg bahan2 lain bg lg mantap. . Xtra bahan dlm JAMU CANDY ni :-👇 . Highly contains:- . ✨Yis PITERA extract : pitera yg ada kat SKII skincare tu . Kesan cerah 8kali ganda dr GLUTATHIONE. Lg cepat effective bila kita consume. . ✨PUERARIA LABOTA extract : menegangkan punggung & payudara . MAHARANI menggunakan high gred quality ingredients. . Senang je cara mkn kunyah2 mcm mkn gula2 . ANYTIME -ANYWHERE bole mkn Khasiat MAHARANI :- . 🔹Menambah tenaga 🔹Mengatasi masalah dalaman wanita 🔹Mengatasi masalah keputihan & bau hanyir 🔹Menghilangkan bau badan 🔹Mengetatkan Miss V 🔹Menegangkan punggung & payudara 🔹Mencerahkan kulit dgn PITERA (ekstrak yis) dgn 8x ganda kesan lebih baik dr glutathione 🔹Melegakan senggugut 🔹Melancarkan haid 🔹Menghangatkan hubungan suami isteri . Rm 79 Freepostage . . https://jamucandy.wasap.my . #sayajual  #visitmyig  #tabitadds #tabitadesidamayanti  #dds  #ddsc #desidamayantiskincare  #tabita  #tabitaoriginal #tabitamalaysia  #tabitaskincare  #tabitatrialset #tabitakl  #tabitamurah  #agenrasmitabita  #maharani #jamumaharani  #jamucandy  #jamucandymaharani #jamuasli  #kaelabeauty #jamukaela #jamu #jamumoden #jamuviral #kekaldara
Cik Adik ke Cik Kakak ke yang mana berada lemah lemah badan tu boleh la order dengan Hakak jamu Maharani. Untuk kesihatan dan Kecantikkan luaran dan dalaman tau. Ummpphhh gitu. Kelebihan Herba Maharani utk anak dara::: -- melancarkan peredaran darah -- wajah lebih berseri -- mengurangkan masalah jerawat -- melancarkan hormon, period stabil -- lebih bertenaga Kelebihan untuk yang sudah berkahwin::: -- mengecutkan rahim -- memberikan tenaga -- meningkatkan nafsu untuk bersama suami -- membersihkan darah nifas -- boleh digunakan ketika dalam berpantang selepas bersalin #JomOrder WA 0185711521 #maharani #masalahperiod #masalahperiod #keputihan #ikhtiarhamil #confinement #selangor #shahalam #setiaalam #sayajualsayaguna #agensah #maharanisetiaalam #maharaniselangor #jamuwanita #jamumaharani #postageSeluruhMalaysia #jombelidengansaya 👍👍
load more posts