#jennsjourney

2,049 posts

Did some cardio with my sis @fit_whit_under_construction to take my mind off all the food I wanna eat but can't. Then came home and made some oven baked chicken and green chili taquitos. #jennsjourney #cardio #onedayatatime
Whenever life plants you, bloom with grace! 🌱 πŸŒ΅β˜€οΈπŸ–€ #newcactus #fuzzy #vertical #colorful #kalanchoe #speakkindly #plantsgrow #kindnessalways #beakindhuman #lover #beauty #nature #jennsjourney #growthmindset
NYC 2019!! β™₯️✈️🍎 β€’ Cannot believe I’m just now posting some of these, but this is from our girls trip to New York in April!
Unfortunately we often allow opportunities to pass us by simply because we care too much about what others would think or say. A lot of the time not being true to ourselves or not doing the things that make us happy. Is this you? It was me and it’s still something I work on but I am on the right track. Of course It’s beneficial to have opinions from a few people that you trust to tell you if you’re doing something absolutely crazy, or to encourage you to take a risk but we want to be careful not to place the opinions of others too high. Once you start getting to know who you are and what makes you happy you will start to care less about others opinions of you! #JennsJourney #YearOfBalance #unlockpotential #sayyestosuccess #makeideashappen #girlboss #entrepreneurlife #makeithappen #influencive #wearechampions #workfromwherever #bossbabe #fempreneur #womeninbiz #savvybusinessowner #momlife #selflove #personaldevelopment #limelifebyalcone #bethechange
Selalu senang #staycation di @plataranresorts kali ini coba yang di ubud @pl.ubud dari luar terlihat kecil tapi ketika sudah masuk ke dalam luas sekali dengan pemandangan yang menyenangkan. Makanan sedap,kamar nyaman, aktivitas banyak,(bahkan ada live band pun salsa night). elemen paling penting yang di suguhkan adalah service dan keramahan para staff nya, tamu kami yang datang berkunjung pun di layani dengan baik. Ada pertanyaan; spot foto nya gimana kak ? Setiap sudut bahkan di kamar menarik untuk di abadi kan. Trip kali ini kami memang sekalian mau foto keluarga. Kl ada pertanyaan lain, mending cobain langsung. Sekian review ibuk Ghilli πŸ“Έ @sibogel_bali_fotografer #jennsjourney #plataranubud #plataranencounter #plataranresorts
1 hour cardio today. My body was screaming for me to go lay down lol. #jennsjourney #cardio #onedayatatime #fitsisters
Kalau liburan keluarga selalu nyari kegiatan yang ada cooking class nya, di ajarin chef komank dan arahan dari head chef Wimba @pl.ubud hasil nya bikin takjub, enak dan kenyang. Hari itu hujan.. hujan nikmat. Yang nanya Ghilli, sila di geser.. #jennsjourney #plataranubud #plataranencounter #plataranresorts
Another 30 minute workout with my sister @fit_whit_under_construction in the books. I try not to feel disappointed that I'm only working out 30 minutes at a time. I have to remember that it's been almost a year since the last time I worked out and 30 minutes is better than nothing. #jennsjourney #onedayatatime #idontsweatisparkle #celebratethesmallthings #ifeelgood
Sebelum cooking class di tempat kami menginap @pl.ubud , pagi-pagi kami di bawa jalan ke pasar ubud walau sedikit gerimis. Di sini kita bisa melihat pasar tradisional dengan dagangan yang masih segar, dan tak hanya itu kita bisa berinteraksi pun bercanda berujung tawar-menawar yang tiada henti (sampai si mbak bule pun bingung melihat nya) sight seeing ke pasar tradisional di ubud its a must.. secinta-cinta nya ibuk dengan pantai, Ubud harus selalu di singgahi kalau ke Bali. #jennsjourney #plataranubud #plataranencounters #plataranresorts
Sooo....I started a vlog for 30 days!! Check it out and see what I find out. β€οΈπŸ‘€πŸ‘€πŸ™‚πŸ™ƒπŸ‘€πŸ‘€β€οΈ #JennsJourney #GetHealthy #Whole30 #FitFamily #Fitness #Health #Wellness #NoMeats #NoSweets #NoDiary #Acne #MoreHealthy #ThrivingThirty #Excited #AllSmiles #FirstTimeVlogging Click on the link in my bio for Day One. https://youtu.be/w9A2tQL6NrM
Kalau merasa panas, jangan lupak ada matahari yang lebih dan menanggung beban energi panas untuk kita. Selamat panas-panasan gaizz 🧑 #jennsjourney #ibukghilli
I don't know if I'm sweating more from my workout or trying to put my workout clothes on in this Arizona heat LOL #thisgirlisonfire #jennsjourney #heatwave #wwfreestyle #ww
Happy dancing with my little one after making it to another workout session. #jennsjourney #onedayatatime
53 kilo .. tidur aja deh mimpiin masa lalu, kali besok bangun ibuk 45 😝 #jennsjourney #loveyourself
True Story: its sucks being the overweight...out of shape sibling. And I have always gotten discouraged feeling that I won't be where they are. But the truth is I just have to put in the work and stick to it. #familytime #ilovemesomethem #siblings #jennsjourney #onedayatatime #wwsmartpoints
Malam, malam apa yang gelap banget ?? Malam minggu Mati lampu πŸ˜… #jennsjourney
Don’t be afraid to compliment someone or do something nice. I think sometimes we get in our little bubble and don’t even see those around us. Lift up your head and take notice, something as simple as saying good morning, I love your hair or outfit or even telling a mom she’s doing a good job can mean the world to them πŸ’ž #JennsJourney #YearOfBalance #unlockpotential #sayyestosuccess #makeideashappen #girlboss #entrepreneurlife #makeithappen #influencive #wearechampions #workfromwherever #bossbabe #fempreneur #womeninbiz #savvybusinessowner #momlife #selflove #personaldevelopment #limelifebyalcone #bethechange
It's been almost a year since I've worked out last. If it weren't for my sister @fit_whit_under_construction I wouldn't have worked out today. I'm very disappointed in how out of shape I've let myself get. Time to get back to it #onedayatatime #sistermotivation #jennsjourney
Terima kasih atas maaf nya, happy holidays! @pesonaid_travel #jennsjourney #wonderfulindonesia #pesonaindonesia
load more posts