#kecikmolek

727 posts

MINYAK WANGI MERUPAKAN LAMBANG PERIBADI UOLLS 😱 . Percaya atau tidak semburan minyak wangi mampu membuatkan seseorang kelihatan lebih menarik, tetapi ianya juga boleh menghilangkan tekanan seharian ! Selain membantu menjadikan diri Uolls lebih berkeyakinan! . So buat Uolls diluar sana jangan lupa kenali minyak wangi yang sesuai dengan gaya peribadi Uolls kerana ianya memberi impak yang besar terhadap penampilan dan pandangan orang terhadap Uolls πŸ˜‰ . RM 10 SAHAJA RM 10 SAHAJA RM 10 SAHAJA . #scillaperfume #scillalovers #miniatureperfume #miniperfume #tahanlama #mudahdibawa #comeii #kecikmolek #KitaDahWangiAndaBila #mehgrab #dropshipwanted #dropshipneededmalaysia
Sapu2 jek guys..nti korg akan dpt kecikkan Bhgian yg korg nk tau..perut buncit, lengan mengelebeh, Peha besar..in shaa Allah akan kecil Dan kemas πŸ‘ . . Sgt best Dan bau dia x mcm bau minyak Angin tau..pkai sblm g kje pn boleeee..org pn xkn tau yg korg tgh pkai cream pecahkan lemak..kadang2 tu ada tmpt yg besar Kan..nk cari seluar Jeans pn mak aihhh Susah kannn... . . Product yg laris di pasaran, BIZZI CREAM CONTOUR dapatkan skrg, ready stock for fast responds PM πŸ“²0177381863 . . #cantik #langsing #kecikmolek #mcmanakdara
Sapu2 jek guys..nti korg akan dpt kecikkan Bhgian yg korg nk tau..perut buncit, lengan mengelebeh, Peha besar..in shaa Allah akan kecil Dan kemas πŸ‘ . . Sgt best Dan bau dia x mcm bau minyak Angin tau..pkai sblm g kje pn boleeee..org pn xkn tau yg korg tgh pkai cream pecahkan lemak..kadang2 tu ada tmpt yg besar Kan..nk cari seluar Jeans pn mak aihhh Susah kannn... . . Product yg laris di pasaran, BIZZI CREAM CONTOUR dapatkan skrg, ready stock for fast responds PM πŸ“²0177381863 . . #cantik #langsing #kecikmolek #mcmanakdara
Siapa kat sini member atau mak dia kalau nak keluar pergi jalan2 atau majlis je mesti calit sikit perfume comel2 macam Miniature Perfume Scilla 5ml ni.. . Bila tanya kenapa tak pakai je perfume besar yang sedia ada tu, mesti diorang jawab senang nak "JIMAT".hehe . So apa kata Uolls hadiahkan miniature perfume comel2 ni kat mak atau member2 Uolls tu.Harga RM 10 je tau.Memang "BERBALOI" sangat jimat πŸ˜‰ #scillaperfume #scillalovers #miniatureperfume #miniperfume #tahanlama #mudahdibawa #murah #wangi -wangi #trusted #trueseller #wangigila #murahmurah #janganmenyesal #tipscantik #iDahWangiYouBilaLagi #kecikmolek
CALIT dekat tudung, CALIT dekat baju pun TAK HABIS lagi ni. JIMAT betoiii. Rasanya dah banyak kali guna perfume ni. . Sehari mesti pakai sekali nak pergi kerja atau nak keluar. Tapi satu botol tak habis lagi, nak dekat sebulan dah ni. Korang pelik tak? . Harga sangat mampu milik 1 botol RM10 je untuk 5ml. Tapi dia punya ketahanan sangat "BERBALOI" sebab Scilla Miniature Perfume adalah pati wangian. So dari segi kepekatan wangiannya lebih, sebab tu tahan lebih lama. Sebulan pakai pun belum habis lagi.Sekali calit pun dah wangi. . Sape kat sini dah jadi part of #scillalovers ? Kalau belum cepat grab and be part of #scillalovers harini #scillaperfume #scillalovers #miniatureperfume #miniperfume #mesrasolat #mudahdibawa #murah #kecikmolek #berbaloi #jomgrabsatu #dropshipwanted #dropshipneededmalaysia
I get to save some money because I can buy kids chair. #tinylikethat #cilipadi #kecikmolek
. Comel kan keychain niπŸ‘‡ Cikgu dapat boleh gantung kunci kelas kaaa, kunci keta kaa.. 😍😍😍 . . Limited tau....satu design hanya ada 20pcs sahaja...! So, cepat-cepat...! Sapa cepat dia dapat naaaa....☺☺☺ . . Pembeliaan terawal kami bagi Kad Hari Guru PERRRCUMAA tau..😊 . . #keychainhariguru #freekad #freeedit #murahhhhh #limited #kecikmolek #gemoksss #gebuuugebass #gantungdgnkunci #keychain
Finally #MuhammadAdamRaid & #Naylacutiepotootie dapat juga duduk baring sama, sebelum ni berjumpa jugk tpi Nayla tak dpt main sbb Adam #kecikmolek lagi πŸ˜πŸ˜‹ next gathering @valthehorse kite mmg kene bawak walker la kot, boleh Nayla main kejar kejar dengan Adam, πŸ˜‚ #ValGoGoLilFriend #BabyAdamBabyNayla
Terserempak dgn akk comel a.k.a mua hebat @dhiaamran ... #kecikmolek
Selamat pagi dari Irdina Maisarah. Anak kedua mama&papa. Orang nya hitam manis. Berusia 6tahun pada bulan June akan datang. Masih bertadika di .... belakang rumah je pun. Tak sah kalau x menangis di pagi hari. Haha. Hari ni excited lebih sebabnya pakai tudung sekolah. Baru dapat la katakan. Semoga sara baik baik sahaja di sekolah dan belajar bersungguh sungguh. #anakkeduadalamkeluarga #satusatunyaputerikami #anakmanja #5yearsold #hitammanis #kecikmolek
KeduaΒ² belah telingamu masih boleh mendengar. KeduaΒ² belah matamu msih boleh melihat. Lidahmu msh boleh berkata kata. Selain itu tubuhmu terbebas dari berbagai jenis penyakit fizikal dan jiwamu sihat. Adakah smua kenikmatan itu sudah engkau syukuri? #kecikmolek
Alhamdulillah Cute sling bag raye... Kanak2 bikin sendiri tau.. Handmade ya....πŸ’ Untuk gegirl sangat comel.... #sayakait #sayajual #slingbag #kecikmolek #raya2019 #forgirl #on9 #order #crochetlove #FromCrochetLover
Tak reti ootd πŸ˜‚ #maluapabossku #kecikmolek
Alhamdulilah dah selamat sampai dkt org kolompoo πŸ‘πŸ‘siap dpat feedback best lagi tau .. lavera essence #laveraessence #kecikmolek
Was busy at the fleaaaaaa!!!! But heres the other mini model!! @khushi_madhura Thank you for the #kecikmolek photo β€πŸ’•. Tassled dress/singlet #supportlocal #bohochic #kidsfashion #kids #instanice #instaworthy
Kan kite cakap cute πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… . Macam semua nak kaup lagik, this month boleh bankruptπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…. Ni macam ala ala retro gitu 😍😍😍 . Kalo ade ladies yg berkenan, DM me ya, I suruh Agent die liasie with you ya. . #bagrotan #slingbag #kecikmolek #loveit
Biler ade barang baik, kite share ya ❀❀❀ . Akak suke sangat ngan bag bulat rotan ni, sebab (1) cute (2) kecik molek (3) cute cute cute giler 😜😜😜 . Kalo ade ladies yg berkenan, DM me ya, I suruh Agent die liasie with you ya. . #bagrotan #slingbag #kecikmolek #loveit
#Lunch makan apa tu? jom berdonut dgn Mawar hehehe. . . sharing ootd #milalalovers wearing Alyssa #suit in olive πŸπŸπŸƒ. . . Kalau pakai Alyssa ni xde la #mondayblue sgt sbb org duk puji cantik sepanjang hari? haa habaq siapΒ² follow @milala_scarves ok😘 . . . . . #blousemurahmalaysia #blouselabuh #blousecantik #blousemurah #blousebffriendly #blousemosscrepe #blousesaizs #blousegrey #ashgrey #blousepregnant #kecikmolek #sale #clearancestok #promosi #blousemuslimah #muslimahfriendly #wudukfiendly #blouse #blousepreggy #blousemenyusu #blousenursing #blouseprincess #blousecantik #blousepromo #blousekembang #blousebrandterkini
Always look forward to see her again and again! Makcik L and Pak Long love you to the moon and back πŸ’• #niece #playful #misha #kecikmolek #loveitwhenshebabytalk
Throwback pic P.s I'm #funsize #kecik #kecikmolek 😜
uje oh uje... sapa doh musim dio nok kato gapo. baju kat jemur duo tigo ari doh tok kering kering. bau apok dohhhhh lah. tapi nasib baik sungguh haruman elysian'z ni buleh hilangkan bau hapok hapok tu deh. Jadi pada adik kakok kito tu xsoh duk pening2 ambik basoh mula baju hok jemur doh tu. sembur jah ngan haruman ELYSIAN'Z masalah adik kakok... Hilang. #haruman #sedap #kecikmolek #usaha
load more posts