#kucaimars

2,392 posts

Cinta luar biasa cover by @kucaimars . . Suaranya selalu bikin meleleh😍 . Tonton Full video dekat Twitter kucaimars πŸ˜‰ . #kucaimars #kucaiyang #kucaiyangindo #kucaiyangindonesia #kmjawab #anakmalaysia #indomusikgram #indomusikcover #malaysiancover #cintaluarbiasa #cintaluarabiasacover #laguviral
Hahahaha comel lahπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€£ . . . Igs #kucaimars #kucaiyang #kucaiyangindo #kucaiyangindonesia #anakmalaysia
Sayang abangπŸ€£πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ hahaha . . Igs #kucaimars #kucaiyang #kucaiyangindo #kucaiyangindonesia #lucu #sayangabang
πŸ‘œFashion bagπŸ‘œ_erni Size: Refer picture Color: Refer picture RM58 SM/RM61 SS Harga dah termasuk postage . . Utk pilihan lain boleh tgk ig @agasae_shop atau klik πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» https://www.instagram.com/agasae_shop/ Klik link for order πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» https://wa.me/601125565578 . #beg_Agasae . #agasaeshop #begmurah #beglawa #begmurahmalaysia #mirafilzah #cintanongrata #piadrama #cariakudisyurga #jodohjodohannisa #kucaimars #3darapingitan #neelofa #nur2 #promosihebat #akuyangkautinggalkan #sepahtureunionalpuasa #sajat #viral #tiktok #ahgase #jammurah #jamlawa #kasut #kasutmurah #kasutlawa #voicenote #curicuricinta #ramadhan
Jawab // @kucaimars 🎧 ( kalau sayang jangan tinggalkan orang yang kau sayang tanpa sebab 😊 ) . . . . . . . . #jawab #jawabcover #malaysiacover #lagumalaysia #kucaimars #ikmalbuatcover #setulusikhlas
πŸ“Œ Pernah ke korang rasa , sakit hati bila tak tahu nak buat apa dengan keadaan phone yang rosak ? πŸ›  Tag kawan2 KORANG yang phone dia rosak atleast dia tahu nak Repair kat mana ken 😊 So jagalah phone baik baik ye πŸ˜€ . . Our service πŸ›  . . πŸ“±Lcd Crack / Display blur & etc πŸ“± . πŸ“± Touch screen susah tekan πŸ“± . πŸ”‹ battery cepat habis πŸ”‹ . πŸ“ž mic problem πŸ“ž . πŸ“Ά Wifi problem πŸ“Ά . πŸ”€ iOS Restore/ upgrading πŸ”€ . ⏺ Home button susah tekan ⏺ . πŸ’§ water damage πŸ’§ . πŸ“² Masalah software πŸ“² . πŸŽ› Motherboard Problem/ Nand iC πŸŽ› . ➑️➑️ Dan lain lain . iFix Your Device Right Now πŸ›  Ada yang ingin menanya masalah Peranti Korang?? . β€’β˜ŽοΈ 0105668251 (ADMIN) . #ios12 #masnasmobile #viral #sifufbads #azizanosman #repairfacetoface #repairphone #artistsoninstagram #artismalaysia #paidreviewmalaysia #repairfacetoface #repairmurah #kucaimars #repairphonemurah #waterdamage #repairphonebangi #feedbackmasnas #abangjualmurah #repairphonekajang #repairphoneserdang #repairphonecheras #repairphoneampang #repairphoneputrajaya #2019 #berita
iPhone 7+ 128GB. Condition Tip Top 9/10 πŸ‘πŸ». Warranty 1 Month. Fullset Box Phone / Adapter / Cable. Jual RM1880 nett✨. . . Whatsapp Pada Nombor dibawah πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ». . ☎️+60105668251 (ADMIN). πŸ™COD MCD KAJANG / KL. #ios12 #masnasmobile #viral #sifufbads #azizanosman #repairfacetoface #repairphone #artistsoninstagram #artismalaysia #paidreviewmalaysia #repairfacetoface #repairmurah #kucaimars #repairphonemurah #waterdamage #repairphonebangi #feedbackmasnas #abangjualmurah #repairphonekajang #repairphoneserdang #repairphonecheras #repairphoneampang #positivevibes #repairphoneputrajaya #2019
πŸ‘ŸGM Charlotte women shoes πŸ‘Ÿ _byfn . . Colour:Black/Grey/Red/Pink Size:35,36,37,38,39,40 Rm45 SM/RM48 SS Harga dah termasuk postage . . Utk pilihan lain boleh tgk fb/ig @agasae_shop atau klik πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» https://www.instagram.com/agasae_shop/ Klik link for order πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» https://wa.me/601125565578 . #kasut_Agasae . #agasaeshop #begmurah #beglawa #begmurahmalaysia #mirafilzah #cintanongrata #piadrama #cariakudisyurga #jodohjodohannisa #kucaimars #3darapingitan #neelofa #nur2 #promosihebat #akuyangkautinggalkan #sepahtureunionalpuasa #sajat #viral #tiktok #ahgase #jammurah #jamlawa #kasut #kasutmurah #kasutlawa #voicenote #curicuricinta #ramadhan
πŸ“Œ Pernah ke korang rasa , sakit hati bila tak tahu nak buat apa dengan keadaan phone yang rosak ? πŸ›  Tag kawan2 KORANG yang phone dia rosak atleast dia tahu nak Repair kat mana ken 😊 So jagalah phone baik baik ye πŸ˜€ . . Our service πŸ›  . . πŸ“±Lcd Crack / Display blur & etc πŸ“± . πŸ“± Touch screen susah tekan πŸ“± . πŸ”‹ battery cepat habis πŸ”‹ . πŸ“ž mic problem πŸ“ž . πŸ“Ά Wifi problem πŸ“Ά . πŸ”€ iOS Restore/ upgrading πŸ”€ . ⏺ Home button susah tekan ⏺ . πŸ’§ water damage πŸ’§ . πŸ“² Masalah software πŸ“² . πŸŽ› Motherboard Problem/ Nand iC πŸŽ› . ➑️➑️ Dan lain lain . iFix Your Device Right Now πŸ›  Ada yang ingin menanya masalah Peranti Korang?? . β€’β˜ŽοΈ 0105668251 (ADMIN) . #ios12 #masnasmobile #viral #sifufbads #azizanosman #repairfacetoface #repairphone #artistsoninstagram #artismalaysia #paidreviewmalaysia #repairfacetoface #repairmurah #kucaimars #repairphonemurah #waterdamage #repairphonebangi #feedbackmasnas #abangjualmurah #repairphonekajang #repairphoneserdang #repairphonecheras #repairphoneampang #repairphoneputrajaya #2019 #berita
Suara dengarkan Aku 😒😒😒 #hijaudaun #suarakuberharap . #Repost @kucaimars (@get_repost ) ・・・ Ya Allah jagalah persahabatan kamiπŸ™πŸ» btw saya dah jatuh cinta dengan lagu ini, bagaimana anda? . Full video di youtube channel saya, korang kena tengok sampai habis di youtube 😒 #indomusikgram #marscoverz #tagsomeone #kucaiyang #kucaimars
πŸŽ’GRIMO ZWX 3in1πŸŽ’ MATERIAL: Canvas Size: L30cm x H46cm x W15cm Color: Refer picture RM52 SM/RM54 SS Harga dah termasuk postage . . Utk pilihan lain boleh tgk ig @agasae_shop atau klik πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» https://www.instagram.com/agasae_shop/ Klik link for order πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» https://wa.me/601125565578 . #beg_Agasae . #agasaeshop #begmurah #beglawa #begmurahmalaysia #mirafilzah #cintanongrata #piadrama #cariakudisyurga #jodohjodohannisa #kucaimars #3darapingitan #neelofa #nur2 #promosihebat #akuyangkautinggalkan #sepahtureunionalpuasa #sajat #viral #tiktok #ahgase #jammurah #jamlawa #kasut #kasutmurah #kasutlawa #voicenote #curicuricinta #ramadhan
πŸ“Œ Pernah ke korang rasa , sakit hati bila tak tahu nak buat apa dengan keadaan phone yang rosak ? πŸ›  Tag kawan2 KORANG yang phone dia rosak atleast dia tahu nak Repair kat mana ken 😊 So jagalah phone baik baik ye πŸ˜€ . . Our service πŸ›  . . πŸ“±Lcd Crack / Display blur & etc πŸ“± . πŸ“± Touch screen susah tekan πŸ“± . πŸ”‹ battery cepat habis πŸ”‹ . πŸ“ž mic problem πŸ“ž . πŸ“Ά Wifi problem πŸ“Ά . πŸ”€ iOS Restore/ upgrading πŸ”€ . ⏺ Home button susah tekan ⏺ . πŸ’§ water damage πŸ’§ . πŸ“² Masalah software πŸ“² . πŸŽ› Motherboard Problem/ Nand iC πŸŽ› . ➑️➑️ Dan lain lain . iFix Your Device Right Now πŸ›  Ada yang ingin menanya masalah Peranti Korang?? . β€’β˜ŽοΈ 0105668251 (ADMIN) . #ios12 #masnasmobile #viral #sifufbads #azizanosman #repairfacetoface #repairphone #artistsoninstagram #artismalaysia #paidreviewmalaysia #repairfacetoface #repairmurah #kucaimars #repairphonemurah #waterdamage #repairphonebangi #feedbackmasnas #abangjualmurah #repairphonekajang #repairphoneserdang #repairphonecheras #repairphoneampang #repairphoneputrajaya #2019 #berita
- 🏷 RM20 free postage 🏷 iPhone 6 till xs max s me to purchase - 0132012767 / click link on my bio πŸ“± #casingphonemurah #casingphonemurahmalaysia #kucaimars #marblephonecase #casingiphonexmurah #casingiphonemarble #kiniviralmalaysia #viralmalaysia #phonecasingtrendy
πŸŽ’GRIMO MSSZπŸŽ’ MATERIAL: Synthetic leather Size: L32cm x H34cm x W16cm Color: Refer picture RM40 SM/RM42 SS Harga dah termasuk postage . . Utk pilihan lain boleh tgk ig @agasae_shop atau klik πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» https://www.instagram.com/agasae_shop/ Klik link for order πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» https://wa.me/601125565578 . #beg_Agasae . #agasaeshop #begmurah #beglawa #begmurahmalaysia #mirafilzah #cintanongrata #piadrama #cariakudisyurga #jodohjodohannisa #kucaimars #3darapingitan #neelofa #nur2 #promosihebat #akuyangkautinggalkan #sepahtureunionalpuasa #sajat #viral #tiktok #ahgase #jammurah #jamlawa #kasut #kasutmurah #kasutlawa #voicenote #curicuricinta #ramadhan
Masih lagi boleh bawak bincang tetapi bahaya untuk kita gunakan sebab boleh cederakan tangan dengan serpihan kaca yang retak seribu dek dilenyek lori 😭. So korang kena hati hati ye bila dah jadi macam ni. Terus pergi tukar Glass jika okay, tak okay tukar lcd baru. Brother phone Phone 7+ πŸ˜‰ . πŸ“Œ Jangan risau #teammasnas boleh selesaikan masalah peranti anda.😊 . . Our service πŸ›  . . πŸ“±Lcd Crack / Display blur & etc πŸ“± . πŸ“± Touch screen susah tekan πŸ“± . πŸ”‹ battery cepat habis πŸ”‹ . πŸ“ž mic problem πŸ“ž . πŸ“Ά Wifi problem πŸ“Ά . πŸ”€ iOS Restore/ upgrading πŸ”€ . ⏺ Home button susah tekan ⏺ . πŸ’§ water damage πŸ’§ . πŸ“² Masalah software πŸ“² . πŸŽ› Motherboard Problem/ Nand iC πŸŽ› . ➑️➑️ Dan lain lain . iFix Your Device Right Now πŸ›  Ada yang ingin menanya masalah Peranti 😊 . . ☎️ 0105668251 (ADMIN) . . . #ios12 #masnasmobile #viral #sifufbads #azizanosman #repairfacetoface #repairphone #artistsoninstagram #artismalaysia #paidreviewmalaysia #repairfacetoface #repairmurah #kucaimars #repairphonemurah #waterdamage #repairphonebangi #feedbackmasnas #abangjualmurah #repairphonekajang #repairphoneserdang #repairphonecheras #repairphoneampang #positivevibes #repairphoneputrajaya #springsummer2019
πŸ‘œBP1115 Korean Shoulder Bag Handbag πŸ‘œ _erni_ Pattern: Refer picture Size: refer picture RM27 SM/RM33 SS Harga dah termasuk postage . . Utk pilihan lain boleh tgk ig @agasae_shop atau klik πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» https://www.instagram.com/agasae_shop/ Klik link for order πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» https://wa.me/601125565578 . #beg_Agasae . #agasaeshop #begmurah #beglawa #begmurahmalaysia #mirafilzah #cintanongrata #piadrama #cariakudisyurga #jodohjodohannisa #kucaimars #3darapingitan #neelofa #nur2 #promosihebat #akuyangkautinggalkan #sepahtureunionalpuasa #sajat #viral #tiktok #ahgase #jammurah #jamlawa #kasut #kasutmurah #kasutlawa #voicenote #curicuricinta #ramadhan
πŸ“Œ Pernah ke korang rasa , sakit hati bila tak tahu nak buat apa dengan keadaan phone yang rosak ? πŸ›  Tag kawan2 KORANG yang phone dia rosak atleast dia tahu nak Repair kat mana ken 😊 So jagalah phone baik baik ye πŸ˜€ . . Our service πŸ›  . . πŸ“±Lcd Crack / Display blur & etc πŸ“± . πŸ“± Touch screen susah tekan πŸ“± . πŸ”‹ battery cepat habis πŸ”‹ . πŸ“ž mic problem πŸ“ž . πŸ“Ά Wifi problem πŸ“Ά . πŸ”€ iOS Restore/ upgrading πŸ”€ . ⏺ Home button susah tekan ⏺ . πŸ’§ water damage πŸ’§ . πŸ“² Masalah software πŸ“² . πŸŽ› Motherboard Problem/ Nand iC πŸŽ› . ➑️➑️ Dan lain lain . iFix Your Device Right Now πŸ›  Ada yang ingin menanya masalah Peranti Korang?? . β€’β˜ŽοΈ 0105668251 (ADMIN) . #ios12 #masnasmobile #viral #sifufbads #azizanosman #repairfacetoface #repairphone #artistsoninstagram #artismalaysia #paidreviewmalaysia #repairfacetoface #repairmurah #kucaimars #repairphonemurah #waterdamage #repairphonebangi #feedbackmasnas #abangjualmurah #repairphonekajang #repairphoneserdang #repairphonecheras #repairphoneampang #repairphoneputrajaya #2019 #berita
load more posts