#logoinspiration

800,842 posts

Thanks for order my logos 🙏 • Logo on papar ✂️ • Arafah Travel logo's ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Do you need a company logo? Follow: @logohavefun @logohavefun Contact ⬇️ / Check in bio⬆️ WhatsApp/Call : 081517901316, Email: logohavefun@gmail.com #logohavefun ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #logo #logodesinger #logoinspiration #companylogo #logocompany #logoconcept #logobranding #jasalogo #jasalogoperusahaan #jasalogodesain #logowork #logotype #logonew #logoplace #logoawesome #jasadesainrumah #jasadesainlogo #jasadesain #jasadesaingrafis #umroh #haji #travel #travellogo #graphicdesigner #desaingrafis #desaingrafisindonesia #bandung #desainerindonesia #indonesia
NEW WORK :: Diamond Exchange rebranding including complete redesign of all printed collateral, website front end development and product retouching
Pelican. . Memandangkan ramai yang nak tahu pasal step2 nak buat logo dgn @bengkellogo saya ceritalah dari mula. First, korang kene bgtau lah nak tema ape color ape jenis logo ape tp kalau korang nak bg kitorang ikut citarasa kitorang pon boleh. Lepastu kalau dah confirm nak buat, boleh bayar deposit dulu sebanyak RM 40 untuk langkah berjaga2. Next kitorang akan start buat 5 logo untuk bg korang pilih mane yg korang berminat. Dah siap pilih korang boleh mintak ape yang nak ubah untuk logo tu. Process ni panggil “review”. Review boleh dibuat sebanyak 3 kali sahaja. Selebihnya akan dicas sebanyak RM 10 ringgit setiap review. Bila semua dah ngam korang pon dah suka ngan final design logo tu. Baru kitorang akan bg dalam semua bentuk format file. Mcm jpg png cmyk rgb and macam2 lagi lah. Lepastu kitorang akan bg satu FREE mockup sekali!! Tp korang kene bayar selebihnya (RM 30) baru kitorang email dekat korang file2 tu. Korang boleh cancel order sebelum kitorang hantar 5 design tu kat korang. Kitorang akan pulang balik deposit. Tp kalau korang nak cancel lepas kitorang dah hantar 5 design tu, deposit takkan dipulangkan. Kitorang bgtau terus dekat sini so senang untuk korang nilai. Tak payah susah2 nak dm or ws sana sini. Ape tunggu lagi jomlah buat logo dengan kami!!! . Tekan link dekat bio untuk membuat tempahan logo sekarang. . #logo #logos #logomurah #designlogomurah #logodesigner #logomaker #logoprocess #logoinspire #logobrand #logoconcept #logoideas #logodesigners #logodaily #creativelogo #logoinspiration #logoinspirations #logobengkel
B + H + D monogram
3D logo with Illustrator . . . . . . . . . . #logodesign #logo #graphicdesign #branding #design #graphicdesigner #logodesigner #brand #designer #logos #art #creative #webdesign #illustration #typography #brandidentity #illustrator #graphics #photoshop #marketing #logoinspiration #logotype #identity #logomaker #designinspiration #business #branddesign #graphic #businesscards #bhfyp ♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒💓💓💓💓
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Nem só de flat design minimalista vive o designer, todos saúdem o fluid/liquid design. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ "Durante a maior parte da história humana, músicos e artistas têm feito parte da aldeia, com livre acesso entre si. São curandeiros, ouvintes, iluminadores – em contato com a comunidade, não astros intocáveis na tela e atrás de barricadas." ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #logo #logos #branding #design #graphicart #logotype #logodesign #logoinspiration #minimalismo #designer #graphicdesigner #graphicartist #graphicdesign #abstractdesign #simpledesign #designinspiration #designgrafico #designstudio #designlovers #logobrand #logomaker #logodesigner #logotipo #art #illustration #ilustracao #arte #visual
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Me chama na DM pra mais informações 🤙😀 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ “Pedir é um ato de intimidade e confiança. Mendigar é uma função do medo, desespero ou fraqueza.” Amanda Pallmer, A arte de pedir. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #logo #logos #branding #design #graphicart #logotype #logodesign #logoinspiration #minimalismo #designer #graphicdesigner #graphicartist #graphicdesign #abstractdesign #simpledesign #designinspiration #designgrafico #designstudio #designlovers #logobrand #logomaker #logodesigner #logotipo #art #illustration #ilustracao #arte #visual
load more posts