#malaysiaigers

115,794 posts

*CINCIN AUDI PASIR EXCLUSIVE* ✅ LEBAR: 0.9CM BOLEH RESIZE Saiz 11 - 1.87g = RM416.62 - 1.89g = RM420.44 - 1.91g = RM424.36 Saiz 12 - 1.94g = RM430.24 - 1.95g = RM432.20 Saiz 14 - 1.98g = RM438.08 Saiz 15 - 2.05g = RM451.80 - 2.20g = RM481.20 Saiz 17 - 2.09g = RM459.64 - 2.13g = RM467.48 Saiz 20 - 2.16g = RM473.36 Saiz 21 - 2.30g = RM500.80 Saiz 23 - 2.28g = RM496.88 Saiz 24 - 2.39g = RM518.44 #emas916murah #emas916 #emas #emasbajet #emasmurahonline #emasmurah #jewels #emastanpaupah #emaskelantan #emasonline #gelangemas #trustedseller #onlineseller #malaysiaigers #malaysianigers #malaysia #instadaily #instafashion #shopping #shopping online
✨✨ RT MESIN DOUBLE ✨✨ ✅ LEBAR 0.25CM PADU ❤️ ADA LOCENG -2.63g 16.8cm = RM562.85 -2.74g 16.9cm = RM584.30 -2.78g 18cm = RM592.10 -2.79g 18cm = RM594.05 ❤️ TANPA LOCENG -2.08g 17cm = RM455.60 -2.20g 18cm = RM479.00 #emas916murah #emas916 #emas #emasbajet #emasmurahonline #emasmurah #jewels #emastanpaupah #emaskelantan #emasonline #gelangemas #trustedseller #onlineseller #malaysiaigers #malaysianigers #malaysia #instadaily #instafashion #shopping #shopping online
🛎 RT BELUT PADU BERLOCENG 🛎 ✅ LEBAR 0.15 -2.10g 16.6cm = RM459.50 -2.06g 17cm = RM451.70 -2.13g 17.5cm = RM465.35 -2.20g 17.7cm = RM479.00 -2.14g 17.7cm = RM467.30 -2.13g 18.2cm = RM465.35 -2.07g 18.2cm = RM453.65 #emas916murah #emas916 #emas #emasbajet #emasmurahonline #emasmurah #jewels #emastanpaupah #emaskelantan #emasonline #gelangemas #trustedseller #onlineseller #malaysiaigers #malaysianigers #malaysia #instadaily #instafashion #shopping #shopping online
🌼 RT PINTAL HOLLOW 🌼 ✅ LEBAR 0.25cm -2.26g 16.8cm = RM490.70 -2.27g 17cm = RM492.65 -2.34g 17.7cm = RM506.30 -2.37g 17.8cm = RM512.15 #emas916murah #emas916 #emas #emasbajet #emasmurahonline #emasmurah #jewels #emastanpaupah #emaskelantan #emasonline #gelangemas #trustedseller #onlineseller #malaysiaigers #malaysianigers #malaysia #instadaily #instafashion #shopping #shopping online
❤️ CINCIN LV DUBAI PADU ❤️ 4.91g sz17 = RM943.62 5.00g sz19 = RM1,000.00 ❤️ CINCIN CHANEL DUBAI PADU ❤️ 4.73g sz15 = RM910.86 4.71g sz15 = RM947.22 4.85g sz17 = RM972.70 4.82g sz17 = RM967.24 4.78g sz17 = RM959.96 4.86g sz18 = RM974.52 #emas916murah #emas916 #emas #emasbajet #emasmurahonline #emasmurah #jewels #emastanpaupah #emaskelantan #emasonline #gelangemas #trustedseller #onlineseller #malaysiaigers #malaysianigers #malaysia #instadaily #instafashion #shopping #shopping online
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @healthy.store.my . 📱Whatsap : +6010-887 7255 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @healthy.store.my . 📱Whatsap : +6010-887 7255 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Why bother to shave if WAXING can pull your unwanted hair until root! Result, the hair will take some time to grow and thinner. _ Shaving will only cut hair on the surface of your skin. But WAXING, just look at the picture! 😌
Jom PRE ORDER dulu.. . COMING SOON !!! 5 DAYS MORE 😍 nak booking awal pon boleh ? CikAnggun dah open for pre order okies !!! Honey Glow Finisher sesuai untuk semua jenis kulit wajah especially kulit wajah yang kering dan tak berseri 😬 apply Honey Glow Finisher sebelum make up confirm kulit glowing sepanjang hari 💃🏻🤗 . . Honey Glow Finisher ni special sebab ianya datang dari negara Korea ! Rahsia kulit wajah glass skin orang Korea ! . . Manfaat produk : • mencerahkan 1 tona • melindungi kulit wajah dari sinaran UVA & UVB • make up tahan lama • mengurangkan kedutan . . Best ke best sangat Honey Glow ni 🍯!!! . . 𝓒𝓲𝓴𝓐𝓷𝓰𝓰𝓾𝓷 013-4911908 𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓒𝓸𝓷𝓼𝓾𝓵𝓽𝓪𝓷𝓽 𝓜𝓪𝓻𝔂 𝓚𝓪𝔂 . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #marykaykl #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykayselangor
PRE ORDER Dulu... . COMING SOON !!! 5 DAYS MORE 😍 nak booking awal pon boleh ? CikAnggun dah open for pre order okies !!! Honey Glow Finisher sesuai untuk semua jenis kulit wajah especially kulit wajah yang kering dan tak berseri 😬 apply Honey Glow Finisher sebelum make up confirm kulit glowing sepanjang hari 💃🏻🤗 . . Honey Glow Finisher ni special sebab ianya datang dari negara Korea ! Rahsia kulit wajah glass skin orang Korea ! . . Manfaat produk : • mencerahkan 1 tona • melindungi kulit wajah dari sinaran UVA & UVB • make up tahan lama • mengurangkan kedutan . . Best ke best sangat Honey Glow ni 🍯!!! . . 𝓒𝓲𝓴𝓐𝓷𝓰𝓰𝓾𝓷 013-4911908 𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓒𝓸𝓷𝓼𝓾𝓵𝓽𝓪𝓷𝓽 𝓜𝓪𝓻𝔂 𝓚𝓪𝔂 . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #marykaykl #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykayselangor
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @grouwup.official . 📱Whatsap : +60108877240 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @grouwup.official . 📱Whatsap : +60108877240 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @grouwup.official . 📱Whatsap : +60108877240 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @grouwup.official . 📱Whatsap : +60108877240 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @grouwup.official . 📱Whatsap : +60108877240 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @grouwup.official . 📱Whatsap : +60108877240 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @grouwup.official . 📱Whatsap : +60108877240 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @grouwup.official . 📱Whatsap : +60108877240 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @grouwup.official . 📱Whatsap : +60108877240 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @grouwup.official . 📱Whatsap : +60108877240 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia
load more posts