#malaysian

2,739,578 posts

🔥❤️
NORMAL PRICE : 1pcs RM129 exclude pos HARGA PROMOSI : 1 RM129 Free Postage + Free Bawal + Free Kotak + Free Brooch 2 RM240 Free Postage+ Free 2 Bawal + Free 1 Kotak + Free 2 Brooch 3 RM300 Free Postage+ Free 3 Bawal + Free 1 Kotak + Free 3 Brooch . . -Boleh mix size and design and warna -Tudung boleh pilih . . Lajulaju whatsapp Izyan okeh ❤️ . . #IYLIAMALEK #TeamIM #bajuputih #bajubatik #bajubatikmurah #bajurayaterkini #bajurayacantik #bajurayamalaysia #bajurayamurah #bajurayaplussize #like4likes #likeforlikes #malaysian #malaysia #kurungmoden #kurungbatik #kurungmurah #batikmodern #batikmurah #batikmalaysia #terlajaklaris
#SetKurungS7F2 ❤ Nahhh! Printed Kurung baruuu! Design simple tapi cecorak printed bunga bunga tu yg menyerikan lagi ootd awakkk! 💋 . - Nuril kurung Price : RM140 . Postage : Semenanjung - Add RM8 Sarawak - Add RM13 Sabah - Add RM15 . Material : •Printed crepe with border lace . Other : •Back zip •Zip at end sleeve . Measurement (inch) : . Size S Shoulder 14 Bust 38 Sleeve 23 Length 25 Waist 26-36 Hips 36 Skirt length 40.5 . Size M Shoulder 15 Bust 40 Sleeve 23 Length 25 Waist 27-37 Hips 37 Skirt length 41 . Size L|XL Shoulder 17 Bust 46 Sleeve 25 Length 27 Waist 36-46 Hips 46 Skirt length 42 - -------------------------------------- ORDER : Skrinshot gambar Atau bgtau Nama Baju & Warna & DM/Whatsapp +60166486684 😘 . - - #bajuraya #bajuraya2019 #bajurayamurah #raya2019 #bajukurung #kebayasulam #kurungindonesia #kebayapario #pariomurah #kebayabatikjawa #ootdraya #bungakurung #batikkurung #laceykurung #kebayasongket #batikpario #printedkurung #brocadekurung #batikindonesia #bajuborong #kebayabatik #bajumurah #malaysia #malaysian #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #like4likes #likeforlikes
Ada yang tengah usha-usha tudung raya 2019 ke tuuu?? 😂 . Raya dah nak dekat, mesti masih ade yg tengah usha tudung raya lagi kan kann💃🏻 . Bawal Lava ni antara New Release sempena bulan Mei. Baru je release awokksss 😆. Material high quality Cotton Polyester, yang penting harga pun berpatutan 😍 . Sangat sesuai utk bergaya di pagi raya nanti ❤. Jom tambah seri raya dngn Bawal Lava! . . . 🌸 Haa boleh dm nad atau tekan je link ws di bio 😘 #bswarrior #scarftan #aaiscarf #butterflybawal #ootd #bawalbutterfly #trend #bawallovers #shopping #bawalprinted #fashion #shopping #bawaleksklusif #bawalcottonpolyester #scarf #scarftaners #sale #muslimah #rhsweethearts #akuyangpostkauyangpanas #style #bawalbidang50 #bawalbidang55 #muslimahscarf #hijabista #tudungraya #bawalcorak #malaysian
BILA ANAK BODEK BAPAK NAK BEYBLADE! 😂 . . . Ni silap2 kau dengan bapak kau kene libas dik oi.. hahaha 🤣 . . Tag member korang tengok apa reaksi die.. . . . . . #rahsialelakimalaya #pakar #penjagaan #lelaki #minyak #lintah #gunung #belacak #padu #power #kl #putrajaya #wedding #bootylicious 🍑 #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #malaysia #malaysian #bazaarpaknil #bazarpaknil #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #like4likes #likeforlikes
Ibu kota Malaysia. Tidak semua memahami cabaran yang dihadapi oleh pasukan peninjau kami apabila mereka melawat kawasan bandar seperti Kuala Lumpur. Syabas berjaya melaksanakan tugas dengan penuh amanah dan menerangkan tentang tinjauan ini kepada bakal responden. Mereka juga berjaya mengedarkan risalah maklumat untuk memberi penekanan akan kepentingan tinjauan ini. Ini adalah penting kerana kami memerlukan kerjasama daripada pihak responden semasa fasa Pengumpulan Data pada bulan Julai - September 2019 di mana kami akan menjalankan temuramah dan ujian darah. — The capital of Malaysia. Not everyone can understand the challenges that came when our scouters visited an urban area such as Kuala Lumpur. Kudos to them for carrying out their duty and explain this survey to future respondents. They also managed to distribute information flyers to help highlight the importance of this survey. This is crucial as we require co-operation from future respondents during Data Collection phase sometime in July - September 2019 where we will conduct a full interview and blood test. #nhms2019
ADINDA PEPLUM 🌹 (LEBARAN COLLECTION)✨ . Price: Rm149 Size: S,M,L,XL . Top 🌸Material Luxe Crepe -Tak panas selesa dgn iklim Malaysia -sangat flowy & tak melekap 🌸Ironless memang best 🌸Nursing Friendly & Wudhuk Friendly 🌸With shoulder padding Skirt 🌸Material Luxe Crepe 🌸Potongan Mermaid 🌸Pinggang getah di kiri & kanan,zip di tepi . Sebarang pembelian blh dibuat di 📲0145076311 or just click link at BIO. . #kurungmoden #kurungmurah #kualalumpur #shahalam #malaysia #bajubridesmaid #kurungwudhukfriendly #kurungnursingfriendly #deenaradropship #laysadropship #blousemurah #blouselabuh #blousemuslimah #blousenursing #pastelcolours #bridesmaid #tunang #blousewudhukfriendly #blousecomocrepe #bazaarpaknil #malaysian #laysasquad
ADINDA PEPLUM 🌹 (LEBARAN COLLECTION)✨ . Price: Rm149 Size: S,M,L,XL . Top 🌸Material Luxe Crepe -Tak panas selesa dgn iklim Malaysia -sangat flowy & tak melekap 🌸Ironless memang best 🌸Nursing Friendly & Wudhuk Friendly 🌸With shoulder padding Skirt 🌸Material Luxe Crepe 🌸Potongan Mermaid 🌸Pinggang getah di kiri & kanan,zip di tepi . Sebarang pembelian blh dibuat di 📲0145076311 or just click link at BIO. . #kurungmoden #kurungmurah #kualalumpur #shahalam #malaysia #bajubridesmaid #kurungwudhukfriendly #kurungnursingfriendly #deenaradropship #laysadropship #blousemurah #blouselabuh #blousemuslimah #blousenursing #pastelcolours #bridesmaid #tunang #blousewudhukfriendly #blousecomocrepe #bazaarpaknil #malaysian #laysasquad
#SetKurungS7F2 ❤ Nahhh! Printed Kurung baruuu! Design simple tapi cecorak printed bunga bunga tu yg menyerikan lagi ootd awakkk! 💋 . - Nuril kurung Price : RM140 . Postage : Semenanjung - Add RM8 Sarawak - Add RM13 Sabah - Add RM15 . Material : •Printed crepe with border lace . Other : •Back zip •Zip at end sleeve . Measurement (inch) : . Size S Shoulder 14 Bust 38 Sleeve 23 Length 25 Waist 26-36 Hips 36 Skirt length 40.5 . Size M Shoulder 15 Bust 40 Sleeve 23 Length 25 Waist 27-37 Hips 37 Skirt length 41 . Size L|XL Shoulder 17 Bust 46 Sleeve 25 Length 27 Waist 36-46 Hips 46 Skirt length 42 - -------------------------------------- ORDER : Skrinshot gambar Atau bgtau Nama Baju & Warna & DM/Whatsapp +60166486684 😘 . - - #bajuraya #bajuraya2019 #bajurayamurah #raya2019 #bajukurung #kebayasulam #kurungindonesia #kebayapario #pariomurah #kebayabatikjawa #ootdraya #bungakurung #batikkurung #laceykurung #kebayasongket #batikpario #printedkurung #brocadekurung #batikindonesia #bajuborong #kebayabatik #bajumurah #malaysia #malaysian #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #like4likes #likeforlikes
#SetKurungS7F2 ❤ Nahhh! Printed Kurung baruuu! Design simple tapi cecorak printed bunga bunga tu yg menyerikan lagi ootd awakkk! 💋 . - Nuril kurung Price : RM140 . Postage : Semenanjung - Add RM8 Sarawak - Add RM13 Sabah - Add RM15 . Material : •Printed crepe with border lace . Other : •Back zip •Zip at end sleeve . Measurement (inch) : . Size S Shoulder 14 Bust 38 Sleeve 23 Length 25 Waist 26-36 Hips 36 Skirt length 40.5 . Size M Shoulder 15 Bust 40 Sleeve 23 Length 25 Waist 27-37 Hips 37 Skirt length 41 . Size L|XL Shoulder 17 Bust 46 Sleeve 25 Length 27 Waist 36-46 Hips 46 Skirt length 42 - -------------------------------------- ORDER : Skrinshot gambar Atau bgtau Nama Baju & Warna & DM/Whatsapp +60166486684 😘 . - - #bajuraya #bajuraya2019 #bajurayamurah #raya2019 #bajukurung #kebayasulam #kurungindonesia #kebayapario #pariomurah #kebayabatikjawa #ootdraya #bungakurung #batikkurung #laceykurung #kebayasongket #batikpario #printedkurung #brocadekurung #batikindonesia #bajuborong #kebayabatik #bajumurah #malaysia #malaysian #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #like4likes #likeforlikes
🎉 RAMADAN SPECIAL SALE! 💥 - Start : 19 MAY 2019 End : 4 JUNE 2019 - 🎁 FREE POSTAGE to Semenanjung Malaysia. Sabah & Sarawak add RM 5 only. 🎁 LIMITED STOCK - first pay first serve. . Details Bawal Diamond ✔️ Bawal bidang 45. Ukuran +-1.1m. ✔️ Material high quality cotton voile/premium ✔️ Bawal mudah terbentuk. Tak perlu pengeras tudung. ✔️ Warna bawal tak pudar & kain tak berbulu. ✔️ Size rhinestone ss10 ✔️ Available 20 colours. - Harga normal : RM 20/pcs Harga promo : RM 17/pcs . COMBO! COMBO! ✨ 4 PCS RM 68 FREE POSTAGE SM! (JIMAT SEHINGGA RM 20) . < WHATSAPP SEKARANG 018 9015075 > < WHATSAPP SEKARANG 018 9015075 > Atau boleh terus tekan link whatsapp di bio ❤️ - [Disclaimer: Color may be different to the real due to lighting effect & high screen resolution] - . . . . . . . . . . #bawalcotton #bawalcottonpremium #bawalplain #bawalmanik #bawalmaniktabur #bawalbidang45 #bawalcottonvoile #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalcottonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonmanik #bawaldiamond #bawalcottondiamond #bawalmanikcotton #bawalviral #bawalheavychiffon #bawallovers #borongbawal #bawalmurah #malaysia #malaysian #like4likes #bazaarpaknil #bawalcottonmalaysia #tudungbawal #tudungbawalmalaysia
load more posts