#mananakcarini

236 posts

Happiest birthday to my pizza lover husband @smuaz ! 🍕I surprised him with his most favourite pizza Margherita (the one that we had in Melbourne) in a cake form, and now he’s craving for the real one (swipe left) 😅 #mananakcarini . Can anyone recommend any good pizza Margherita kat area KL/Selangor? Kalau boleh, one that looks exactly like this haha! #cheesetupalingpenting #birthdayboymengidam #pizzamargherita #birthdaycake @prettyyummythings.co
Biskut Susu🍶Baba Amin Halal Jakim 100% produk bumiputra!!Biskut ranggup sedap penuh khasiat!! #produkmuslim #productmuslim #muslimproduk #muslimproduct #halal Hanya di Hijabiz🏠 Senang dibawa dan senang di makan di mana2..✈🚗🚛⛴🚠🏍 Ketika bekerja,anak2👫ke sekolah atau bersantai🎉🎊 Harga↔RM4.00 Beli 4 pek RM15.00😉 Feel free to drop Hijabiz🏠 Pm IG/FB mana yang luar kawasan seluruh Malaysia🌏 #andalahbidadari #mananakcarini #babaamin #biskut #biskutbawangputih #biskutkeju #tgkarang #tgkarangselangor #kualaselangor #kualakububharu #kualakangsar #manjung #ipoh #telukintan #batangkali #tgmalim #telukintan #bagandato #kedah #perlis #alorsetar #labuan #london #halalfood #babaamin
Biskut Kelapa Baba Amin Halal Jakim 100% produk bumiputra!! Rasa yg sedap dan sangat ranggup!! #produkmuslim #productmuslim #muslimproduk #muslimproduct #halal Hanya di Hijabiz🏠 Senang dibawa dan senang di makan di mana2..✈🚗🚛⛴🚠🏍 Ketika bekerja,anak2👫ke sekolah atau bersantai🎉🎊 Harga↔RM4.00 Beli 4 pek RM15.00😉 Feel free to drop Hijabiz🏠 Pm IG/FB mana yang luar kawasan seluruh Malaysia🌏 #andalahbidadari #mananakcarini #babaamin #biskut #biskutbawangputih #biskutkeju #tgkarang #tgkarangselangor #kualaselangor #kualakububharu #kualakangsar #manjung #ipoh #telukintan #batangkali #tgmalim #telukintan #bagandato #kedah #perlis #alorsetar #labuan #london #halalfood
Biskut Oat Halia Baba Amin Halal Jakim 100% produk bumiputra!! Paling lazat dan ranggup dipasaran #produkmuslim #productmuslim #muslimproduk #muslimproduct #halal Hanya di Hijabiz🏠 Senang dibawa dan senang di makan di mana2..✈🚗🚛⛴🚠🏍 Ketika bekerja,anak2👫ke sekolah atau bersantai🎉🎊 Harga↔RM4.00 Beli 4 pek RM15.00😉 Feel free to drop Hijabiz🏠 Pm IG/FB mana yang luar kawasan seluruh Malaysia🌏 #andalahbidadari #mananakcarini #babaamin #biskut #biskutbawangputih #biskutkeju #tgkarang #tgkarangselangor #kualaselangor #kualakububharu #kualakangsar #manjung #ipoh #telukintan #batangkali #tgmalim #telukintan #bagandato #kedah #perlis #alorsetar #labuan #london #halalfood
Biskut Bawang Putih🍑 dengan Keju 🧀Halal Jakim 100% produk bumiputra!! #produkmuslim #productmuslim #muslimproduk #muslimproduct #halal Hanya di Hijabiz🏠 Senang dibawa dan senang di makan di mana2..✈🚗🚛⛴🚠🏍 Ketika bekerja,anak2👫ke sekolah atau bersantai🎉🎊 Harga↔RM4.00 Beli 4 pek RM15.00😉 Feel free to drop Hijabiz🏠 Pm IG/FB mana yang luar kawasan seluruh Malaysia🌏 #andalahbidadari #mananakcarini #babaamin #biskut #biskutbawangputih #biskutkeju #tgkarang #tgkarangselangor #kualaselangor #kualakububharu #kualakangsar #manjung #ipoh #telukintan #batangkali #tgmalim #telukintan #bagandato #kedah #perlis #alorsetar #labuan #london #halalfood
Good morning ☀️ Breakfast by CL of Irana Spa & Beauty Sarapan pagi semasa berpantang tidak seharusnya membosankan. CL dari Irana tahu yang sarapan berkhasiat penting untuk para ibu berpantang 🤗 Antara kebaikan whole bread adalah kandungan fiber yang menggalakkan aktiviti kolon yang sihat dan mengelakkan sembelit #cantikpulakpinggancustomer #mananakcarini #pakejberpantang #pakejberpantangmurah #confinementcare #confinementladymalaysia
NV toner for normal skin☺180 ml #original 💯✔ Kepada yang mencari cari toner yg sesuai untuk kulit wajah anda🤗 dan yg menggunakan Product NV..sila ke Hijabiz 🏠untuk dapatkan product NV.. 📲0126882335 untuk order online atau PM IG/FB #andalahbidadari #nvtoner #toner #beauty #beautyproduct #produkkecantikan #nv #mananakcarini #manjung #ipoh #telukintan #labuan #london #kangar #perlis #kedah #alorsetar #tgmalim #tgkarang #tgkarangselangor #sgsireh #sgbesar #kualaselangor #kualakububharu #kualakangsar #batangkali #sekinchan #sabakbernam
Minyak Bidara🍃Halban Minyak seba guna dari daun🍃 bidara👍👍 Di lengkapi zikir,doa dan ruqyah👍 #mananakcarini Mana lagi kalau tak di ↪Hijabiz🏠 buka kedai dari pukul 9pagi 🕘sampai 10 malam🕙 Setiap hari..kami ulang..setiap hari..so takde masalah untuk anda dapatkan pelbagai produk di kedai kami!!! Untuk yg jauh sila 📲 whatsapp 0126882335 untuk penghantaran setiap hari termasuk hari Ahad..✌✌👍👍💙💙 #andlahbidadari #minyakbidara #bidaraasli #minyakbidaraasli #produkhalal #produkmuslim #muslimproduk #bidara #tgkarang #tgkarangselangor #tgmalim #kualakangsar #kualakububharu #kualaselangor #manjung #ipoh #telukintan #kangar #perlis #selangor #kedah #alorsetar #batangkali #sabakbernam #sekinchan #sgbesar #sgsireh
CNI Fire Sens ubat sapu Halal Jakim 🔴melegakan kesakitan badan 🔴lenguh2 🔴terseliuh 🔴tidak melekit Dapatkan CNI Fire sens di Hijabiz🏠 📲0126882335 untuk pos ✈ online atau PM ↪IG /FB #andalahbidadari #cnifiresens #sakitbadan #minyakurut #tgkarang #tgmalim #tgkarangselangor #kualaselangor #kualakangsar #kualakububharu #sekinchan #bagandato #telukintan #sgbesar #sabakbernam #batangkali #manjung #tapah #bidor #ipoh #labuan #sabah #serawak #australia #finland #mananakcarini #indahdihati #halal #produkhalal
V'Asia Grape 🍇🍇🍇Fiber + collagen +vitamin C+psyllium husk #mananakcarini ? Hijabiz 🏠open daily 9am-10pm 📲0126882335 atau pm IG/FB untuk terus pos ke tempat anda😄🚀🚀 #andalahbidadari #vasia #vitaminc #psylliumhusk #grape #minumankesihatan #original #tgmalim #tgkarangselangor #tgkarang #labuan #london #newzeland #manjung #ipoh #bagandato #alorsetar #kangar #kualakangsar #kualakububharu #kualaselangor #sabakbernam #sgsireh #sgbesar #sekinchan #sabah #serawak #collagen
🍋🍋🍋LEMONTOX V ASIA ↪FORMULASI SERBUK MINUMAN CAMPURAN 🔴BUAH LEMON🍋 🔴EKSTRAK HALIA🍊🔴BWG PUTIH 🍑 🔴 TEH HIJAU🍃 🔴BERPERISA PIC🍊 🔴MINUMAN YG TIDAK BERKETUL 🔴MUDAH LARUT 🔴TANPA GULA 🔴SESUAI UTK MENDETOXS TURUNKAN BERAT BADAN💃 🔴LEMON🍋BANTU MENGURANGKAN BERAT BADAN 🔴MENJAGA KECANTIKAN KULIT SECARA MENYELURUH DGN CARA DETOKSIFIKASI. 🔴HALIA☘MEMBANTU UTK MERANGSANG KELENJAR PENCERNAAN MENINGKATKAN PENYERERAPAN MAKANAN MENGURANGKAN KETIDAK SELESAAN PERUT 😩 🔴BAWANG PUTIH🍑 MENGURANGKAN KOLESTROL MEMBANTU SISTEM PENCERNAAN MENINGKATKAN SISTEM IMUNISASI BADAN 💪 🔴TEH HIJAU😩TINGGI ANTIOKSIDAN DAN ANTI KERADANGAN YG MEMBANTU MENGURANGKAN KEDUTAN DAN TANDA PENUAAN. MEMBANTU MENINGKATKAN METABOLISME DLM BADAN. 🔴BUAH PIC🍊 KAYA DGN VITAMIN À,VIT Ç DAN ANTIOKSIDAN MEMBANTU MENINGKATKAN KETAHANAN DLM BADAN TERHDP PENYAKIT BERJANGKIT DAN RADIKAL BEBAS. 📲0126882335 Hijabiz🏠open daily 9am-10pm #andalahbidadari #vasia #lemontox #vitaminc #vitamin #diet #malaysia #produkmuslim #muslimproduk #muslimproduct #halia #tehhijau #taiping #manjung #ipoh #mananakcarini #tgmalim #tgkarangselangor #tgkarang #kualakububharu #kualakangsar #kualaselangor #batangkali #sekinchan #sgbesar #london #newzeland #original
7 hari dah slim?🤔 Sape yang suka strawberi🍓 memang kene minum Trufitz 🔴Patut lah boleh slim dalam masa 7 hari ..rupenye TruFitz⤵ Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat!!! 🍓 Membantu menurunkan berat badan 🍓 Mengawal selera makan 🍓 Melawaskan sistem pencernaan 🍓Meningkatkan kadar metabolism Hijabiz🏠 shop open daily 9am-10pm 📲0126882335 untuk online order #trufitz #fazura #trudolly #strawberi #nakkurus #london #australia #finland #malaysia #seoul #newzeland #tgmalim #tgkarangselangor #tgkarang #manjung #ipoh #bagandato #telukintan #kualakububharu #kualaselangor #sabakbernam #sgbesar #mananakcarini #andalahbidadari #sekinchan #batangkali #original
Ramai yang cakap susah nak tidur malam,pusing kiri pusing kanan mata masih tak boleh lelap😩 Cuba krim mandian Bidara Shifa Herbs.Krim mandian akan buat kan anda rasa⤵ 🔴segar dan nyaman 🔴haruman yang memikat 🔴menarik aura positif yang akan membuatkan anda rasa bertenaga dan yakin 🔴kulit menjadi lebh gebu dan licin 🔴menghilangkan daki daki degil 🔴menjadikan seharian lebeh fokus Dan banyak lagi kelebihan nya!! #produkmuslim #muslimproduk #muslimproduct Ape lagi tak yah pergi jauh dah nak cari ..datang jer Hijabiz🏠atau 📲0126882335 untuk pos ke seluruh #malaysia#andalahbidadari #krimmandian #shifaherbs #bidara #minyakbidara #gelmandian #tgkarang #tgkarangselangor #mananakcarini #ipoh #kualaselangor #kualakububharu #batangkali #manjung #sekinchan #sgbesar #sabakbernam #bagandato #telukintan #tgmalim
Natasya Herbs Toner❤ Natasya Facial Toner dihasilkan dengan rumusan baru daripada bahan semulajadi yang dapat membantu mengekalkan kesegaran kulit serta pH ideal kulit. Dengan formulasi 🔴Aloe Vera 🔴 Witch Hazel yang merupakan agen penyejuk berfungsi melindungi kulit daripada pelbagai jenis masalah kulit, menghalang pembentukan jerawat, mengatasi kerengsaan serta mengecilkan pori-pori dan membuang minyak berlebihan. Diperbaharui dengan 🔴Ekstrak Delima yang berupaya mencerah, menghilangkan jeragat, melembab dan menghilangkan garis-garis halus. 🔴Facial Toner juga dapat menghaluskan kulit, memudarkan parut serta menjadikan tekstur kulit lebih lembut. 🔴Pengunaan yang berterusan dapat membaiki sel tisu kulit dan menyamarkan noda dan kecelaan kulit. Sila whatsapp 📲0126882335 atau pm IG /FB untuk online order #andalahbidadari #sureterpikat #mananakcarini #comfirmtepat #natasyaherbs #natasya #toner #herbs #herba #tgkarang #tgkarangselangor #manjung #ipoh #tgmalim #bagandato #telukintan #sgbesar #sabakbernam #sekinchan #indahdihati #kualaselangor #kualakububharu #batangkali
Sabun Herba Natasya❤ Natasya Sabun Herba dihasilkan daripada bahan herba terpilih seperti 🔴Ekstrak Bengkuang untuk mencerahkan kulit dan menghilangkan bintik -bintik hitam. 🔴 Minyak Zaitun yang berupaya membekalkan kelembapan dan mengelakkan masalah kekeringan kulit. 🔴Ekstrak timun 🔴 Aloe Vera 🔴 Vitamin E yang membantu menghilangkan jerawat, menyejuk, melembut dan mengembalikan keremajaan kulit secara semulajadi. 🔴Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit, peringkat umur, jantina dan sesuai untuk kegunaan harian bagi mendapatkan kulit yang lebih berseri.👧👴 Online order sila whatsapp📲 0126882335 atau pm IG /FB #andalahbidadari #sabunherba #natasya #herbs #tgkarang #tgkarangselangor #kualaselangor #tgmalim #batangkali #kualakububharu #bagandato #telukintan #sabun #sekinchan #sgbesar #mananakcarini #sureterpikat #sabakbernam #manjung #ipoh #natasyaherbs #aloevera
When emosi tak cantik..mesti akan teringat makanan yang manis2 kan..Siapa sama dengan tulip gojesss??? 😜 #jomalone #jalan2carimakan #foodisnikmat #mananakcarini
Semua handsock bekenan dihati dari indon pulak, tengah dok pilih tiba2 ada suara plak dengar " nak cantik ke nak tutup aurat " Eh, mesti la nak dua2 kannn...😅 #mananakcarini
Meh nak bagi tau sat!!Tanpa was2 Jamu Nenek ni product Halal dari Jakim telah lama berada di pasaran sejak lebeh kurang 20 tahun dah!!! Product 100% muslim. Dan KKM approved. Jamu Nenek ni 100% herba semulajadi, 》tak de bahan kimia. 》Takde Collagen!! Jamu Nenek Sang suria ni terbaik untuk ●resdung ●gatal2& kulit bermasalah ●muka berjerwat ●untuk menghilang kan parut ●memperbaiki kulit muka dari kesan kimia bahan kecantikan ●jeragat ●menutup pori2 Sesuai untuk laki2 dan perempuan Di Hijabiz All product #original Fashion health beauty sunnah all in one store PM atau wasup 0126882335 untuk order atau datang terus Hijabiz!!! Sebab#andalahbidadari Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat #comfirmtepat #tgkarang #tgmalim #telukintan #tapah #bidorperak #manjung #ipoh #kualakububharu #sabakbernam #sgbesar #sekinchan #kualaselangor #jeram #serawak #sabah #singapore #brunai #indahdihati #mananakcarini #cantek #tgkarangselangor #jamunenek #jamu #herba #resdung
#mananakcarini ??😥?Haaa..mana lagi kalau tak di Hijabiz..atau wassup 0126882335 untuk order online by pos laju🚀!! dan untuk🚗 COD jugak..sekitar Tg Karang,Kuala Selangor,Sekinchan dan yg sewaktu dgn nya😉pasal harga kita bagi asal jadi beli😚hehehe.. So takyah pening2 dah..semua product pasti berkualiti dan original💯✔..waktu kedai🏠 bukak dari 🕘9 pagi sampai 🕙10 malam...hari2 bukak😁 Mana yg belum follow IG/fb..follow lah Hijabiz online store☂😂 #andalahbidadari #tgkarang #tgkarangselangor #madu #patidelima #kurma #minyakzaitun #arganoil #indahdihati #kualaselangor #sgbesar #sabakbernam #lakukeras #sekinchan
load more posts