#masjidjamek

36,862 posts

Our very own homegrown architect/ interior designer wow us with their dipiction of local icons in KL namely the iconic angkasapuri, masjid jamek and tugu negara in theirs designs in cushion covers.. we love the feel of something down memory lane.. Thanks 🥰@kotakudesign . . Shop Local!! We love it! ❤️. . #shoplocal 🛒#madeinmalaysia 🇲🇾 . We are open everyday from 10am to 10pm. Visit us at Lot 1F-27 & K2, Level 1, Bangsar Village II, Bangsar Baru, Kuala Lumpur. Call us ☎️ +603 2385 4298 . #potd #kotakudesign #malaysianarchitecture #geometricart #patterns #partofthebuilding #angkasapuri #tugunegara #masjidjamek #loveourcity #cushioncover #prettycushion #homegrown #artisanwork #shoplocal #supportlocal #madeinmalaysia #homeliving #homestore #decor #art #tribecartisan #homeliving #homestore #decor #art #homestyling #artisan #interiorfurnishing #workshop #livethemoment #bangsarvillage2 #
Vài năm trước, kiếm tiền chỉ muốn đi du lịch thật nhiều nơi. H lớn hơn chút mục tiêu kiếm tiền chuyển thành cho thầy u đi khắp mọi nơi TG 🥰🥰 #masjidjamek #kualalumpurdiaries
Harini kita share kebaikan lagi salah satu bahan yang ada dalam AINAA SERUM iaitu ALOEVERA . Kita selalu bagitahu yang ALOEVERA ni merupakan SOOTHING INGREDIENTS yang bukan sahaja elok untuk kulit, tapi untuk rambut juga tau😍 . Kalau malam ni dah share tentang ALOEVERA, Korang nak tahu tentang kebaikan bahan apa pula lepas ni🤔 Whatsapp 📲 0175776847 #serumwhitening #serum #cleanser #ainaabeautyipoh #bangi #putrajaya #nilai #wangsamaju #gombak #ampang #keramat #kelantan #perak #ipoh #penang #bandarsriputra #bukitmahkota #bangilama #cyberjaya #setapak #jpj #setiawangsa #sogo #masjidjamek #bukitbintang #brunei #skin #cod #cosmetics
Story of the day.. Craving gila lagu #TerlaluMemuja skrg ni.. Dari #BatuCaves ke #Seremban semata2 utk #Subway ?? Sbb takleh layan feel naik tren kalau just makan #Subway kat KL tu... 1 route ajer tak sempat nak buat..MRT Kajang-Merdeka..next time repeat!! #Craving #TerlaluMemuja #Subway #BatuCaves #Seremban #Sentul #MasjidJamek #KLSentral
Night shot.. #realme3pro #masjidjamek
Hello Monday 🌟 kembali beraksi utk Lunch Hour ✊🏽 . .📍DC Mall Damansara ✅ .📍Hampshire (Tokio Marine) Open✅ Lunch Hour :12pm-2.30 pm Mark your Lunch hour ⏰ . lunch mkn chicken chop? bolehh je. kenyang perut suka hati . #lebohampang #HSBCmasjidjamek #masjidjamek #JalanTar #kajang #foodporn #malaysiafood #makanmakan #jommakan #speghetti #klfood #kajang #bangi #deliverymakan #lapar #makansedap #ampang #foodtruckmalaysia #eventmakan #homemadefood #ampang #klcc #wismacentral #ampangpark #carimakankl #deliveryfoodkajang #deliveryfoodbangi
Masjid Jamek . . . . . . #masjidjamek #古堡
шайтан хочет, чтобы ты чувствовал себя одиноким и не понятым. а Аллах хочет, чтобы ты знал - Он всегда с тобой.🙏🏻🕊🕌#allhamdullilah #allhamdulliah #allhamdulillahforeverything #allhamdullah #allah #loveislove #instagram #hijab #hijabers #liketime #foto #tbt 💖 #tbt #fff #followforlike #masjidjamek #mashallah_ماشاءالله #seninleçokgüzel
. مسجد جامك، جامع السلطان عبدالصمد، شيد في عام ١٩٠٩ م #masjidjamek #في_المحراب
load more posts