#onthetable

8,466,047 posts

・ 先週末公園で 小一時間、旦那と本気の バドミントしたら からだ爆発して ひざ、腰、肩が 1週間ずっと笑ってて やっとこさ治ったのに。 今日動物園前行ったら この写メ撮った直後に アシナガバチに 肩刺された。 昔一回刺されてて、 蜂の2回目は死ぬって 聞いてたから すごい取り乱した けど生きてた よかった笑 ・ #厄年 なの?これ。 ・
@milksha_sg Brown Sugar Milk with their adorable bubble tea sleeve featuring Singapore's Iconic landmarks such as Toa Payoh Dragon Playground, Art Science Museum and the Sir Stamford Raffles statue.
イングリッシュスコーンを焼いてクリームティー☕️
Two excellently-prepared Geishas. ☕️
уют для меня, это когда попадаешь под дождь, с хорошим настроением возвращаешься домой и на скорую руку жаришь картошку на шкварочках, рвёшь салат который растёт на грядке, воркуешь над булочками, туда-сюда вскакиваешь, ну когда-а-а-а же уже-е-е приготовится! затем аккуратно, с любовью всё всем на тарелочки раскладываешь, потом быстро, со звуками восторга и практически экстаза, всё уплетаешь. там между делом надо обязательно сказать, что ещё чуть-чуть и лопнешь, но доесть всё подчистую и даже ещё со сковородки прихватить, заполировать так сказать. можно ещё чесноком молодым закусывать. и обнять кто там тебе под руку попадётся. можно даже несколько раз. это ахуенно, отвечаю. особенно чеснок :) ♥️ ⠀ #елагина_кухня
Amazing @rockfestwi !! See you next year!!! Thank you all, hope you enjoyed our food this year again! It was epic, even with a huge storm and evacuation on Friday, people were understanding and had a blast time! The concerts were fantastic!! Rock on Wisconsin!! #olmsteadcateringllc #cateringservice #catering #wisconsincaterers #wisconsincatering #wisconsinfoodie #cadott #chippewavalley #inthismoment #foodie #eatrealfood #eatingfortheinsta #rockfest2019 #rockfestivals #summerfest
ᴍɪʟᴋ ᴛᴇᴀ sʜᴀᴋᴇ 🥛 . . 투썸 로얄밀크티쉐이크 따라잡기 !! 밀크티파우더, 우유, 바닐라아큼이, 얼음 넣고 갈갈하면 끝 ☺️ 오레오와퍼롤 빨대처럼 꽂아줬어요 ㅎㅎ
If you've never been to @irokobar for the atmosphere or their awesome (really!) #brunch menu, here is another reason why you should pay them *at least* a visit 😏 They're one of the stockists for @cawabakery scrumptious creations, including this gorgeous PB&J #cruffin (croissant outside + muffin texture) 🥐🥜❤ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Also worth mentioning, the #hotchocolate was spot on and comes either black or white - or a mix of both. Proverbial cherry on top? The guys are absolutely lovely! 😊 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #leedsleedsleeds #leedsindependents #leedsfood #leedsfoodguide #cakegridtr #onthetable #foodphotography #foods4thought #globyfood #igfood #yum #buzzfeast #foodandwine #lovefood #foodshare #foodoftheday #sharefood #show_me_your_food #feedfeed #vscofood #wsbakeclub #food52grams #spoonfeed #beautifulfood #eatingfortheinsta #pbj @leeds.life @leedsconfidential @leedsfoodguide
#수운스튜디오 #쿠킹클래스 이색 떡 그리고 #한식디저트 #오미자화채 #우유양갱 역시 예쁜 게 최고시다👍🏼 주말이 후딱 지나갔어요😌
Buat temen2 yg nge dm mr nyam, nanyain kmrn di macao, makan apa aja di restoran portugese, nah ini nih, yg menambat hati mr nyam . Namanya susah “carne de porco a alentejana” pake bahasa portugese cuy, yg artinya fried (atau lbh tepatnya stew x ya) pork with clam.... . Makanan ini sangat sangat istimewa, kenapa, krn perpaduan rasanya yg superrrr, Ada seger n asem nya dari lemon, yg bikin clam nya ga bau (mr nyam ga gtu suka clam loh) trus daging bebongnya yg di iris bentuk dadu, trus ada juga potato bikin rasanya kaya!!!! . Nah da tau donk nama restonya apa, namanya “galo” klo kamu ke senado square, ada yg bawa papan kok, jd bisa nanya, dimana ini galo, ga jauh dr sana :) . Trus waiternya itu org philipino, jd lucu aja gangguin panggil “mahal” ke mereka yg artinya “my love” hahhaha . Cus ya kesini yak klo ke sana... jangan cari yg biasa kalo ke macao, krn bekas jajahan portugese, hrs banget coba makanan portugese yg super enyak ini . . . #nyamfoodies #nyamfoodiesjalankemacao #portugesefood #kulinermacao #macaoculinary #carnedeporcoalentejana #eeeeeats #foodoftheday #yummy #delicious #eatandtreats #foodgasm #foodnetwork #f52grams #dailyfoodfeed #buzzfeast #anakjajan #indonesianfood #foodporn #food #foodie #jktfoodbang #jktfooddestination #foodgasm #onthetable #indonesianfood #like4like #makanmana
load more posts