#pahang

2,034,789 posts

A woman with a vision empowers an empire of women to do more, see more, and be more. www.naifabeauty.com Stay positive and happy. Work hard and don't give up hope. Be open to criticism and keep learning. Surround yourself with happy, warm and genuine people. www.naifabeauty.com NAIFA provide high quality beauty products that are used with only selected materials. We are committed in producing products that meet with our customers needs and wants so that they can stay beautiful with a healthy way. #MuslimahBusinessNetwork #muslimahbusiness #missionimpossible #muslimahbeautycare #muslimahbeauty #hijabeauty #naifabeauty #daily_uae #naifainternational #saudiarabia #saltbae #turkey #terengganu #malaysia #uae #sabah #sarawak #brunei #kedah #kelantan #perlis #perak #melaka #negerisembilan #selangor #pahang #penang #johor #langkawi
‼️SIAPA NAK BERTENAGA SEPANJANG HARI?‼️ . ‼️SIAPA NAK CANTIK?‼️ . ‼️SIAPA NAK KURUS?‼️ . ‼️SIAPA NAK SIHAT?‼️ . JOM DAPATKAN #juzfitfibershot n #teatox . JUZFIT FIBER SHOT BY @aamyrarosli ✨ . ⚡Berfungsi untuk :- . 👩🏻 Mencantikkan kulit 🏃🏻‍♀ Menurunkan berat badan 💧 Menstabilkan pH salami badan 🔥 Menyingkirkan cecair dan toksin dalam badan . Dalam masa 7 hari sahaja anda dah boleh turun 3-8 kg , mudahnyaaaa 😻 . How to order ? Macam mana nak dapatkan JUZFIT FIBER SHOT ni 🤔 . Senang je ... Klik klik link WhatsApp dekat bio tu 😉 COD & Postage available ❤ . WhatsApp ✅ +601114742930 #Rayawithjuzfit #Daretobefit #Juzfit #Fibershot ##DareToBeFit #Juzfit #FiberShot #AmyraRosli #johorsoutherntigers #johorsoutherntigers #pasarpreloved #pasarbonek #malaysia #malaysianfood #kedah #penang #penangfoodie #moodrepublik #perlis #langkawi #singapore #brunei #sabah #sarawak #negerisembila #melaka #terengganu #pahang #kelantan #borneo #bazarpaknilonline #karnivalteratakglamraya
Guys dont forget to support our representative x🇲🇾 #Repost @krane_kc • • • • • • Can I charm you for a vote 😉? See my story for voting link 😁👍🏻 4 DAYS left to grand finale & you can RE-VOTE everydayyyy!!! . . . . 📸 @adib_sc . . . . @shahalamfw @misterglobalmy @missmalaysiapageant @misso_malaysia @malaysianbeautypageantfc @triplexlmedia . . • • • • • #abs #pageant #asian #charm #suit #shredded #man #malepageant #pahang #cuteguys #misterglobal #charms #tie #guy #suits #men #muscle #suitup #suitandtie #gentleman #dapper #fitnessmodel #pageantry #sixpack #gentlemen #instaboy #bespoke #aesthetics #boys
PAS Cawangan Kingfisher mengucapkan SELAMAT BERMUKTAMAR kepada seluruh perwakilan dan pemerhati Muktamar DPPM. Seeru ala barakatillah. #muktamardppm #pahang #sabah #kingfisher #islam #islammemimpin
Warga Bentong ! Open Order Normal CBA ! . . RM 15 Nett. . *Sebotol Susu Caramel 250ml*. . * 2 Bekas Cincau Pejal & Kenyal Original Thailand 🇹🇭 (200g). . * 1 Paket Selasih* . . Boleh Pre-Order dengan sis ! Stok laku Keras ! Setiap kali Restock Confirm SOLD OUT! . . Link dekat Bio ! . . #Chabangangmy #ChabangangBentong #Bentong #Raub #Karak #Mempaga #pahang #viral #ChabanganMY #Chewymushy #BangangPahang #bentongfood #bentongpahang #mrsmbentong #bentongvapers #kolejkomunitibentong #codbentong #codbentongmempagasertikkarak
Warga Bentong ! Open Order Normal CBA ! . . RM 15 Nett. . *Sebotol Susu Caramel 250ml*. . * 2 Bekas Cincau Pejal & Kenyal Original Thailand 🇹🇭 (200g). . * 1 Paket Selasih* . . Boleh Pre-Order dengan sis ! Stok laku Keras ! Setiap kali Restock Confirm SOLD OUT! . . Link dekat Bio ! . . #Chabangangmy #ChabangangBentong #Bentong #Raub #Karak #Mempaga #pahang #viral #ChabanganMY #Chewymushy #BangangPahang #bentongfood #bentongpahang #mrsmbentong #bentongvapers #kolejkomunitibentong #codbentong #codbentongmempagasertikkarak
Warga Bentong ! Open Order Normal CBA ! . . RM 15 Nett. . *Sebotol Susu Caramel 250ml*. . * 2 Bekas Cincau Pejal & Kenyal Original Thailand 🇹🇭 (200g). . * 1 Paket Selasih* . . Boleh Pre-Order dengan sis ! Stok laku Keras ! Setiap kali Restock Confirm SOLD OUT! . . Link dekat Bio ! . . #Chabangangmy #ChabangangBentong #Bentong #Raub #Karak #Mempaga #pahang #viral #ChabanganMY #Chewymushy #BangangPahang #bentongfood #bentongpahang #mrsmbentong #bentongvapers #kolejkomunitibentong #codbentong #codbentongmempagasertikkarak
Wow...coco viral emas indon RM320 aje dengan nama kat cangkuk. Boleh bayar 2-3 kali. Jom order Siap sebulan lebih ya. Material tembaga kuning disadur dengan emas. Inn shaa allah tahan lama pakai harian Ada cop 916 Bayaran 2 kali Nak oder save foto dan tekan link 》》 www.wasap.my/60199080915/ukirnama #gelangcoco #emasindon #emasindonesia #emasindonmurah #gelangcoco #rantaicoco #gelangkakicoco #gelangtangancoco #cocoemasindon #rantailehercoco #gelang #gelangkaki #rantaikaki #rantaitangan #emasmurah #temerloh #pahang #rantaitangancoco #murah #sayajual #jualmurah #emascopy916 #emaskorea #emasbangkok #jerantut #sayajualmurah #student #freedom #aksesoriwanita #bracelet #anklet
Hari nie kami Di kuantan, hantar team building dari KL ke Pahang. Semoga Success Team Ai'da.Co. Kuala Lumpur ➡️ Kuantan Location : De rhu Beach resort ☎ Contact us. www.wasap.my/+60133315602/Hi_MyLineBox #kuantan #pahang #kltopahang #kltokuantan #kualalumpurtour #ipohtour #teambuilding #gentinghighlandtour #klia2 #kliatranfer #mylinebox #kltour #privatetransportationkl #touristmalaysia #kualalumpurtour #klcitytour #citytourkl #airporttransfer #Airporttransportation #visitmalaysia2020 #klcitytour
Warna light strawberry masih available 🍓 cantik, simple dan kelihatan lembut saja sarung pink kan😍 manisssss . 👻 Masih mencari hadiah yang sesuai untuk emak tercinta❤️ apa kata kak manis cadangkan awak hadiahkan #tudungsouk #bychefiza ni, pasti emak akan senyum simpul bibir tu tau.. Silap silap emak request warna lain pulok😂 . Sebab apa? Kainnya lembut dari material viscose sangat selesa pakai tak panas. . Ada 3 size dari stok kak manis Free Size = RM34 sehelai Size L = RM39 sehelai Size XL = rm44 sehelai . Jomlah pinang bila hati berkata iye yess! 😘 . #teamkakmanis #tudungsarung #innerhantu #soukbcf #souksouksiap #sayajual #cikgu #terapiinstagram #pahang #kelantan #melaka #terengganu #perak #perlis #sabah #sarawak #uitm #usm
up skeping untuk malam ni, ejassss d m /wasap 01125648684.. * * _rm45.00 termasuk pos tuk smnjung.. sabah/srwak + rm5.00.. _Tag gildan premium.. _Size available in S to XXXL.. _to order p m @ whatsapp 01125648684.... * * * * * #bajuband #kualalumpur #baju #sayajual #metalmalaysia #terengganu #pulautioman #kotabharu #sarawak #jdt #june #sabah #bajuband #shirtmurah #pahang #kelantan #june2019 #sarawak #japan #bossku #penang #thailand #portdickson #singapore #kedah #perak #selangor #negori #phuket #sabah #melaka #2019
As'salam, postage pada petang ini jika nak join sekali last payment sehingga 2pm ye. Please take note. . . STOKIN TERAPI ini adalah sejenis compression socks. Compression socks digunakan untuk tujuan membantu melancarkan aliran darah. Kaki cramp disebab urat atau darah tak lancar , Kaki bengkak, sembab, sakit kaki, fatigue leg (lenguh kaki), sakit tumit, urat timbul kat betis, yg tu disebab varicose vein atau org panggil urat simpul dan lain2 dapat dibantu menggunakan stokin ini. Siapa yang sesuai untuk gunakan stokin ni? Sesiapa sahaja, ibu mengandung, mereka yang kerap travel/outstation, pekerjaan yang banyak berdiri (seperti cikgu, nurse, doktor, polis trafik dan lain2), orang2 tua dan lain2. Jika anda nak tempah stokin ni. Whatsapp cepat-cepat. Harga sebenar : RM170 Harga promosi : RM100 Beli 2 pasang : RM150 Postage Percuma. Nak tempah Stokin Terapi, Whatsapp Sekarang juga. Pergi ke BIO click http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin Bila Sakit Kaki, Pakai Stokin Terapi Nampak stokin, ingat STOKIN TERAPI Whatsapp sekarang ya Pergi ke BIO click http://wasap.my/60176175068/NakPromoStokin . . #kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual #wnaz_
As'salam, postage pada petang ini jika nak join sekali last payment sehingga 2pm ye. Please take note. . . NATURAL MOLE REMOVER MAMPU BUANG DGN CARA MUDAH!! . Sama ada Tahi Lalat hidup, mati, timbul, tak timbul semua bolih buang secara traditional. Nama2 yg bolih dibuang: Tahi Lalat Ketuat Kutil Isi Lebih Pundi Minyak Tanpa perlu LASER! Tanpa perlu BEDAH! Tanpa perlu bayar MAHAL! Tiada KESAN SAMPINGAN! 100% dari tumbuhan herba. Home made product. Set combo: Natural Mole Remover + Natural Corrector Serum (pudarkan parut bekas tahi lalat dll dan blh diguna juga utk parut jerawat) . Harga kekal RM75 Semenanjung RM85 Sabah Sarawak Termasuk Postage . . Harga asal RM88 Semenanjung RM92 Sabah Sarawak Termasuk Postage . Natural Mole Remover sahaja RM60 Semenanjung RM64 Sabah Sarawak Termasuk postage . Untuk pertanyaan & pembelian hanya melalui Whatsapp sahaja +60176175068 . #kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual #wnaz_
🄺🄰🄼🄰-🄼🄰❌ 🄼🄴🄽 🄳🄴🄻🄰🅈 🅂🄿🅁🄰🅈 🌟 🄱🄴🅁🄺🄴🅂🄰🄽 🅂🄴🄰🅆🄰🄻 30 🄼🄸🄽🄸🅃 🌟 🄳🄸🄹🄰🄼🄸🄽 🅂🄴🄻🄰🄼🄰🅃 🌟 🅂🄰🄽🄶🄰🅃 🄼🅄🄳🄰🄷 🅄🄽🅃🅄🄺 🄳🄸🄶🅄🄽🄰🄺🄰🄽 🌟 💯 🄳🄸🅁🅄🄼🅄🅂 🄾🄻🄴🄷 🄱🄰🄷🄰🄽 🅂🄴🄼🅄🄻🄰🄹🄰🄳🄸 🌟 🅃🄰🄷🄰🄽 🄻🄰🄼🄰 ( 🄿🅄🄰🅂 🄷🄰🅃🄸 ) 🅃🄴🅁🄱🄰🄸🄺🄺 🌟 🄸🅂🅃🄴🅁🄸 🅂🄴🄼🄰🄺🄸🄽 🅂🄰🅈🄰🄽🄶 ______________________________________ 👑 🄼🄴🄽🄶🄰🅃🄰🅂🄸 🄼🄰🅂🄰🄻🄰🄷 🄲🄴🄿🄰🅃 🄿🄰🄽🄲🅄🅃 & 🄼🄰🄼🄿🅄 🄼🄴🄽🄸🄽🄶🄺🄰🅃🄺🄰🄽 🅆🄰🄺🅃🅄 🄱🄴🅁🅂🄰🄼🄰 👑 🄼🄴🅁🄰🅆🄰🅃 🄺🄴🅂🄸🄷🄰🅃🄰🄽 🅂🄴🄽🄹🄰🅃🄰 🄰🄽🄳🄰 👑 🄼🄴🄽🄶🄴🅁🄰🅂🄺🄰🄽 & 🄼🄴🄼🄱🄴🅂🄰🅁🄺🄰🄽 🅂🄴🄽🄹🄰🅃🄰 🄰🄽🄳🄰 👑 🄼🄴🄻🄰🄽🄲🄰🅁🄺🄰🄽 🄿🄴🅁🄹🄰🄻🄰🄽🄰🄽 🄳🄰🅁🄰🄷 🄿🄰🄳🄰 🅉🄰🄺🄰🅁 🄰🄽🄳🄰 🄺🄰🄼🄸 🄼🄴🄽🄲🄰🅁🄸 🅁🄰🄺🄰🄽 🄽🄸🄰🄶🄰 🄱🄴🅁🄼🄸🄽🄰🅃 🅂🄸🄻🄰 🄷🅄🄱🅄🄽🄶🄸 🄺🄰🄼🄸 #kamamax #kamamaxmalaysia #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #sabahsarawak
🄺🄰🄼🄰-🄼🄰❌ 🄼🄴🄽 🄳🄴🄻🄰🅈 🅂🄿🅁🄰🅈 🌟 🄱🄴🅁🄺🄴🅂🄰🄽 🅂🄴🄰🅆🄰🄻 30 🄼🄸🄽🄸🅃 🌟 🄳🄸🄹🄰🄼🄸🄽 🅂🄴🄻🄰🄼🄰🅃 🌟 🅂🄰🄽🄶🄰🅃 🄼🅄🄳🄰🄷 🅄🄽🅃🅄🄺 🄳🄸🄶🅄🄽🄰🄺🄰🄽 🌟 💯 🄳🄸🅁🅄🄼🅄🅂 🄾🄻🄴🄷 🄱🄰🄷🄰🄽 🅂🄴🄼🅄🄻🄰🄹🄰🄳🄸 🌟 🅃🄰🄷🄰🄽 🄻🄰🄼🄰 ( 🄿🅄🄰🅂 🄷🄰🅃🄸 ) 🅃🄴🅁🄱🄰🄸🄺🄺 🌟 🄸🅂🅃🄴🅁🄸 🅂🄴🄼🄰🄺🄸🄽 🅂🄰🅈🄰🄽🄶 ______________________________________ 👑 🄼🄴🄽🄶🄰🅃🄰🅂🄸 🄼🄰🅂🄰🄻🄰🄷 🄲🄴🄿🄰🅃 🄿🄰🄽🄲🅄🅃 & 🄼🄰🄼🄿🅄 🄼🄴🄽🄸🄽🄶🄺🄰🅃🄺🄰🄽 🅆🄰🄺🅃🅄 🄱🄴🅁🅂🄰🄼🄰 👑 🄼🄴🅁🄰🅆🄰🅃 🄺🄴🅂🄸🄷🄰🅃🄰🄽 🅂🄴🄽🄹🄰🅃🄰 🄰🄽🄳🄰 👑 🄼🄴🄽🄶🄴🅁🄰🅂🄺🄰🄽 & 🄼🄴🄼🄱🄴🅂🄰🅁🄺🄰🄽 🅂🄴🄽🄹🄰🅃🄰 🄰🄽🄳🄰 👑 🄼🄴🄻🄰🄽🄲🄰🅁🄺🄰🄽 🄿🄴🅁🄹🄰🄻🄰🄽🄰🄽 🄳🄰🅁🄰🄷 🄿🄰🄳🄰 🅉🄰🄺🄰🅁 🄰🄽🄳🄰 🄺🄰🄼🄸 🄼🄴🄽🄲🄰🅁🄸 🅁🄰🄺🄰🄽 🄽🄸🄰🄶🄰 🄱🄴🅁🄼🄸🄽🄰🅃 🅂🄸🄻🄰 🄷🅄🄱🅄🄽🄶🄸 🄺🄰🄼🄸 #kamamax #kamamaxmalaysia #keras #kesihatan #padu #besar #tahanlama #viral #bestproduct #puashati #sihat #suamiisteri #ubatkuat #lelaki #lelakisejati #usahawan #malaysia #pahang #selangor #melaka #kualalumpur #kelantan #terengganu #negerisembilan #pulaupinang #kedah #perak #perlis #sabahsarawak
load more posts