#pakejpercutianmurah

68,206 posts

Diskaun valid 24- 25 ogos 2019.. jom grab promosi dengan perhentianvacayla yerr. Sempena birthday admin, kite kasi giveaway diskaun rm10 untuk pakej daytrip n pakej 2h1m.. sape cpt dia dpt #pulauperhentiankecil #kampungnelayanpulauperhentian #jomderak #pakejstudent #pakejpercutianmurah #pulauperhentian #besut #longbeachpulauperhentiankecil #kinciranginpulauperhentiankecil #perhentianvacaylaterbaik #pakejmurahperhentianmeletop #jomderakpulau
Travel with us letstravel_perhentian. β €β €β €β €β €β €β €β €β € #pakejpercutian2019 #pulauperhentian #pulauperhentiankecil #pakejpulauperhentian #perhentianadventure #percutianidaman #cuticutimalaysia β €β €β €β €β €β €β €β €β € #pakejpercutianmurah β €β €β €β €β €β €β €β €β € #pakejperhentianmurah β €β €β €β €β €β €β €β €β € #kawkawmurah β €β €β €β €β €β €β €β €β € #dealkawkaw
πŸ‘Œ OPEN TRIP ONE DAY TOUR www.carissatours.co.id πŸ‘Œ . βœ” Terimakasih untuk Pak Agung dari Jakarta Selama 3 hari dgn transport Toyota Avanza 😊 . Hanya 500.000 Saja ya kakak.. bisa buat 2-6orang datang ke Lokasi ini kak.. lumayan bisa patungan 😁😁 . Harga tersebut sudah termasuk : βœ”mobil avanza/xenia βœ”sopir βœ”bbm (bensin) βœ”12jam wisata βœ”free sopir merangkap guide (bs bantu foto2in) Tempat yang akan dikunjungi *BEBAS PILIH* Silahkan reservasi sekarang juga, karna banyak tempat wisata yg lagi hits di jogja 😍 Chat https://bit.ly/2MZyZcS WhatsApp/ Call πŸ‘‡ πŸ“²081391265300 πŸ“²087839761313 #sewamobiljogjakarta #sewamobilyogyakarta #rentalmobiljogjakarta #rentalmobilyogyakarta #sewamobiljogjakarta #sewamobilyogya #rentaljogja #rentalmobiljogja #rentalmobiljogjakarta #sewamobilmurah #followforfollow #likeforlike #likeforfollow #followforme #jommelancongjogja #jommelancongbali #jommelancongmalaysia #jommelancongyogya #followforfollowback #followforafollow #following #sewaalphard #sewahiace #sewahiacejogja #sewabusjogja #pakejpercutianmurahjogja #pakejpercutianmurah #jpmpjogja #wonderfulljogja #pesonajogja #wisatajogja #wisatamurahjogja
πŸ‘Œ OPEN TRIP ONE DAY TOUR www.carissatours.co.id πŸ‘Œ . βœ” Terimakasih untuk Pak Agung dari Jakarta Selama 3 hari dgn transport Toyota Avanza 😊 . Hanya 500.000 Saja ya kakak.. bisa buat 2-6orang datang ke Lokasi ini kak.. lumayan bisa patungan 😁😁 . Harga tersebut sudah termasuk : βœ”mobil avanza/xenia βœ”sopir βœ”bbm (bensin) βœ”12jam wisata βœ”free sopir merangkap guide (bs bantu foto2in) Tempat yang akan dikunjungi *BEBAS PILIH* Silahkan reservasi sekarang juga, karna banyak tempat wisata yg lagi hits di jogja 😍 Chat https://bit.ly/2MZyZcS WhatsApp/ Call πŸ‘‡ πŸ“²081391265300 πŸ“²087839761313 #sewamobiljogjakarta #sewamobilyogyakarta #rentalmobiljogjakarta #rentalmobilyogyakarta #sewamobiljogjakarta #sewamobilyogya #rentaljogja #rentalmobiljogja #rentalmobiljogjakarta #sewamobilmurah #followforfollow #likeforlike #likeforfollow #followforme #jommelancongjogja #jommelancongbali #jommelancongmalaysia #jommelancongyogya #followforfollowback #followforafollow #following #sewaalphard #sewahiace #sewahiacejogja #sewabusjogja #pakejpercutianmurahjogja #pakejpercutianmurah #jpmpjogja #wonderfulljogja #pesonajogja #wisatajogja #wisatamurahjogjakarta
πŸ‘Œ OPEN TRIP ONE DAY TOUR www.carissatours.co.id πŸ‘Œ . βœ” Terimakasih untuk Pak Agung dari Jakarta Selama 3 hari dgn transport Toyota Avanza 😊 . Hanya 500.000 Saja ya kakak.. bisa buat 2-6orang datang ke Lokasi ini kak.. lumayan bisa patungan 😁😁 . Harga tersebut sudah termasuk : βœ”mobil avanza/xenia βœ”sopir βœ”bbm (bensin) βœ”12jam wisata βœ”free sopir merangkap guide (bs bantu foto2in) Tempat yang akan dikunjungi *BEBAS PILIH* Silahkan reservasi sekarang juga, karna banyak tempat wisata yg lagi hits di jogja 😍 Chat https://bit.ly/2MZyZcS WhatsApp/ Call πŸ‘‡ πŸ“²081391265300 πŸ“²087839761313 #sewamobiljogjakarta #sewamobilyogyakarta #rentalmobiljogjakarta #rentalmobilyogyakarta #sewamobiljogjakarta #sewamobilyogya #rentaljogja #rentalmobiljogja #rentalmobiljogjakarta #sewamobilmurah #followforfollow #likeforlike #likeforfollow #followforme #jommelancongjogja #jommelancongbali #jommelancongmalaysia #jommelancongyogya #followforfollowback #followforafollow #following #sewaalphard #sewahiace #sewahiacejogja #sewabusjogja #pakejpercutianmurahjogja #pakejpercutianmurah #jpmpjogja #wonderfulljogja #pesonajogja #wisatajogja #wisatamurahjogja
πŸ‘Œ OPEN TRIP ONE DAY TOUR www.carissatours.co.id πŸ‘Œ . βœ” Terimakasih untuk Pak Agung dari Jakarta Selama 3 hari dgn transport Toyota Avanza 😊 . Hanya 500.000 Saja ya kakak.. bisa buat 2-6orang datang ke Lokasi ini kak.. lumayan bisa patungan 😁😁 . Harga tersebut sudah termasuk : βœ”mobil avanza/xenia βœ”sopir βœ”bbm (bensin) βœ”12jam wisata βœ”free sopir merangkap guide (bs bantu foto2in) Tempat yang akan dikunjungi *BEBAS PILIH* Silahkan reservasi sekarang juga, karna banyak tempat wisata yg lagi hits di jogja 😍 Chat https://bit.ly/2MZyZcS WhatsApp/ Call πŸ‘‡ πŸ“²081391265300 πŸ“²087839761313 #sewamobiljogjakarta #sewamobilyogyakarta #rentalmobiljogjakarta #rentalmobilyogyakarta #sewamobiljogjakarta #sewamobilyogya #rentaljogja #rentalmobiljogja #rentalmobiljogjakarta #sewamobilmurah #followforfollow #likeforlike #likeforfollow #followforme #jommelancongjogja #jommelancongbali #jommelancongmalaysia #jommelancongyogya #followforfollowback #followforafollow #following #sewaalphard #sewahiace #sewahiacejogja #sewabusjogja #pakejpercutianmurahjogja #pakejpercutianmurah #jpmpjogja #wonderfulljogja #pesonajogja #wisatajogja #wisatamurahjogja
πŸ‘€πŸ‘€πŸ‘€πŸ‘€ . . . Ha yang dah tengok tu, jom ajak family korang sekalii ramai ramai pergi bercuti nak? . . Nak tahu lebih lanjut boleh pergi tengok ig : @saltlife.empire . Banyak sangattt pakej murah. #pakejpercutianmurah #PulauPerhentian #LongBeach πŸπŸ„πŸ»β€β™‚οΈπŸ€½πŸ»β€β™‚οΈπŸŠβ€β™‚οΈπŸ
πŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“Œ JOM KE SABAH πŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“Œ KERETA SEWA - KOTA KINABALU Kaizen Car Rental & Tour WhatsApp /sms/ callπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» 0128098914 Ridzuan https://wa.me/601164839660 https://wa.me/601164839660 https://wa.me/601164839660 *KESELESAAN ANDA KEUTAMAAN KAMI* #keretasewasabah #travel #kundasang #ranau #kaizencarrental #keretasewa #kaizencarrental #carrentalkotakinabalu #carrentalsabah #keretasewa #keretasewakotakinabalu #keretasewasabah #kundasang #kkcity #sabahtourism #keretasewabajet #kundasang #Cuticutisabah #kotakinabalu #kkbeauty #customerskotakinabalu #DayTripOvernightTrip #Keretasewamurahkotakinabalu #pakejcutisabah #pakejpercutianmalaysia #pakejpercutianmurah #kundasanghomestay #homestaybajetsabah #homestaymalaysia Please like fb page *Kaizen car rental* https://www.facebook.com/pg/Kaizen-Car-Rental-398712657266538/community/ Follow instagram https://www.instagram.com/kaizen_car_rental?r=nametag πŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“ŒJOM KE SABAH πŸ“ŒπŸ“ŒπŸ“Œ
Kami merupakan πŸ‘¨β€πŸš’ pemandu pelancong di Bandung & Jakarta Untuk maklumat terperinci bagi Pakej πŸ“ : 🚘Transport 🏩Hotel 🏠 Homestay 🎑Ticket Tour 🍽Package of eating Sila whatsappπŸ“± saya seperti nombor di Profil IG 😊 πŸ’― Terjamin memuaskan! #Jomgiyogyakarta #Pemanduyogyakarta #Supiryogyakarta #Tourguideyogyakarta #Pelancongan #Tripyogyakarta #Travelyogyakarta #Lawatanyogyakarta #Tempatcantikyogyakarta #Holidayyogyakarta #Pakejyogyakarta #Cuticutiyogyakarta #Percutianyogyakarta #Sewakeretayogyakarta #Transportyogyakarta #Transportbogalakon #yogyakarta #Malaysia #Singapore #Pelanconganmalaysia #Bruneidarussalam #Backpackermalaysia #Backpackersingapore #Backpackerindonesia #travelbrunei #kakitravel #pakejpercutianmurah #percutianmurah #percutianbajet #jommelancong
Hai... Nad nak jemput sapeΒ² yg free masa cuti hari Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ nanti utk join trip ke Hatyai.. Dah xyah apply cuti dah uolls😍😍 . Tapi‼️ sape cepat dia dpt taw.. Sebb seat tinggal 8 JER‼️‼️ . . Jom whatsapp Nad cepat πŸ“£πŸ“£ . #bahterakembaraholidays #teambahterakembaraholidays #teamciktiamanis #sukasukitravel #pakejpercutianmurah #cutibajet #cuticutimalaysia #pakejpercutianbajet #malaysiatourism #holidaypackages #teamafviral08906
Musim panas ni , memang syokkk makan patbingsu tau πŸ₯° . Ada yang nak join kakmin makan patbingsu dekat seoul ? . Jom pm kakmin kalau nak mai seoul okay. . Kita pi makan patbingsu sama-sama. . #tripkoreasummer #annajahtravel #travelphotography #travelholic #travelguide #travelblogger #traveller #travelawesome #travelgram #percutianmurah #pakejpercutianmurah #percutianbajet #pakejpercutian #pakejpercutianbajet #traveladdicted #travelkorea #sulbing #travelseoul #pakejpercutiankoreamurah
πŸ‘Œ OPEN TRIP ONE DAY TOUR www.carissatours.co.id πŸ‘Œ . βœ” Terimakasih untuk Pak Agung dari Jakarta Selama 3 hari dgn transport Toyota Avanza 😊 . Hanya 500.000 Saja ya kakak.. bisa buat 2-6orang datang ke Lokasi ini kak.. lumayan bisa patungan 😁😁 . Harga tersebut sudah termasuk : βœ”mobil avanza/xenia βœ”sopir βœ”bbm (bensin) βœ”12jam wisata βœ”free sopir merangkap guide (bs bantu foto2in) Tempat yang akan dikunjungi *BEBAS PILIH* Silahkan reservasi sekarang juga, karna banyak tempat wisata yg lagi hits di jogja 😍 Chat https://bit.ly/2MZyZcS WhatsApp/ Call πŸ‘‡ πŸ“²081391265300 πŸ“²087839761313 #sewamobiljogjakarta #sewamobilyogyakarta #rentalmobiljogjakarta #rentalmobilyogyakarta #sewamobiljogjakarta #sewamobilyogya #rentaljogja #rentalmobiljogja #rentalmobiljogjakarta #sewamobilmurah #followforfollow #likeforlike #likeforfollow #followforme #jommelancongjogja #jommelancongbali #jommelancongmalaysia #jommelancongyogya #followforfollowback #followforafollow #following #sewaalphard #sewahiace #sewahiacejogja #sewabusjogja #pakejpercutianmurahjogja #pakejpercutianmurah #jpmpjogja #wonderfulljogja #pesonajogja #wisatajogja #wisatamurahjogja
πŸ‘Œ OPEN TRIP ONE DAY TOUR www.carissatours.co.id πŸ‘Œ . βœ” Terimakasih untuk Pak Agung dari Jakarta Selama 3 hari dgn transport Toyota Avanza 😊 . Hanya 500.000 Saja ya kakak.. bisa buat 2-6orang datang ke Lokasi ini kak.. lumayan bisa patungan 😁😁 . Harga tersebut sudah termasuk : βœ”mobil avanza/xenia βœ”sopir βœ”bbm (bensin) βœ”12jam wisata βœ”free sopir merangkap guide (bs bantu foto2in) Tempat yang akan dikunjungi *BEBAS PILIH* Silahkan reservasi sekarang juga, karna banyak tempat wisata yg lagi hits di jogja 😍 Chat https://bit.ly/2MZyZcS WhatsApp/ Call πŸ‘‡ πŸ“²081391265300 πŸ“²087839761313 #sewamobiljogjakarta #sewamobilyogyakarta #rentalmobiljogjakarta #rentalmobilyogyakarta #sewamobiljogjakarta #sewamobilyogya #rentaljogja #rentalmobiljogja #rentalmobiljogjakarta #sewamobilmurah #followforfollow #likeforlike #likeforfollow #followforme #jommelancongjogja #jommelancongbali #jommelancongmalaysia #jommelancongyogya #followforfollowback #followforafollow #following #sewaalphard #sewahiace #sewahiacejogja #sewabusjogja #pakejpercutianmurahjogja #pakejpercutianmurah #jpmpjogja #wonderfulljogja #pesonajogja #wisatajogja #wisatamurahjogja
πŸ‘Œ OPEN TRIP ONE DAY TOUR www.carissatours.co.id πŸ‘Œ . βœ” Terimakasih untuk Ibu Mei dari Jakarta Selama 1 hari dgn transport Toyota Avanza 😊 . Hanya 500.000 Saja ya kakak.. bisa buat 2-6orang datang ke Lokasi ini kak.. lumayan bisa patungan 😁😁 . Harga tersebut sudah termasuk : βœ”mobil avanza/xenia βœ”sopir βœ”bbm (bensin) βœ”12jam wisata βœ”free sopir merangkap guide (bs bantu foto2in) Tempat yang akan dikunjungi *BEBAS PILIH* Silahkan reservasi sekarang juga, karna banyak tempat wisata yg lagi hits di jogja 😍 Chat https://bit.ly/2MZyZcS WhatsApp/ Call πŸ‘‡ πŸ“²081391265300 πŸ“²087839761313 #sewamobiljogjakarta #sewamobilyogyakarta #rentalmobiljogjakarta #rentalmobilyogyakarta #sewamobiljogjakarta #sewamobilyogya #rentaljogja #rentalmobiljogja #rentalmobiljogjakarta #sewamobilmurah #followforfollow #likeforlike #likeforfollow #followforme #jommelancongjogja #jommelancongbali #jommelancongmalaysia #jommelancongyogya #followforfollowback #followforafollow #following #sewaalphard #sewahiace #sewahiacejogja #sewabusjogja #pakejpercutianmurahjogja #pakejpercutianmurah #jpmpjogja #wonderfulljogja #pesonajogja #wisatajogja #wisatamurahjogja
load more posts