#persisanakdara

1,217 posts

Alhamdulillah pinklady cust dah sampai❤️ Jom grab pinklady sekarang ! Dapatkan body goals uolls dengan hanya consume pinklady setiap hari😍 #pinkladymantap #pinkladyoriginal #bodygoals #pinkladyselangor #persisanakdara #kembalidara #cantik
"Awak yang consume,awaklah yang cantik". #AwekMuda #PersisAnakDara #HanyaConsumePucukHarumnita Betul lah kan. Tak consume macam mana nak tahu cantik ke tak Try dulu baru tahu So tunggu apa lagi guyss Jom grab *Pucuk Harumnita* sorang 1. Lepas ni boleh cantik macam akak Zarina Zainuddin dah
Assalamualaikum 🙏.. ⠀Casing sekarang ini menjadi barang wajib yang harus dimiliki oleh pengguna Android dan Iphone, jika hpnya ingin awet, tahan lama, dan tetap trendi ketika menggunakannya. ⠀ ⠀Casing hp berdasarkan bahan pembuatannya terbagi menjadi dua yaitu softcase dan hardcase. Softcase dibuat dengan bahan dasar plastik, teksturnya lentur, elastis, kelebihannya softcase apabila terjatuh tidak bisa pecah ataupun penyok. ⠀ ⠀Sedangkan hardcase bahan dasarnya bisa berupa plastik, alumunium, karet, dll. Kelebihan dari hardcase adalah teksturnya lebih padat dan lebih rapat ketika dipasang pada hp. ⠀ Kita Abraba menyediakan kebutuhan kamu dalam custom case, dimana kamu bisa : ⠀ ⠀ⓐ Case hp custom satuan ✔️ ⠀ⓑ Design sesukamu ✔️ ⠀ⓒ Request gambar apa aja bisa ✔️ ⠀ⓓ Mau nulis nama kamu & seseorang? ✔️ ⠀ⓔ Kita juga sediakan design kece loh 😁 💯 ⠀ ⠀💸 Harga *100 K 😛 ⠀untuk tipe hp, Tanya aja dulu ,Kali jodoh eh 😬 ⠀ ⠀Jenis case hp: ⠀✔️ Hardcase 3D ⠀✔️ Anticrack ⠀✔️ Softcase blackmate ⠀✔️ Softcase gliter ⠀✔️ Hardcase bening ⠀✔️ Softcase ⠀ ⠀Cek akun kita ka ⠀📸 ig @abraba.shop ⠀📸 ig @abraba.islam ⠀📸 ig @abraba.testimoni ⠀🌏 abraba.com ⠀Untuk gambar jenis case atau design case lainya ⠀ ⠀Selama proses promo, resi pengiriman maksimal 7 hari setelah order ya ka 😊. ⠀ ⠀Cek web kita ya kak abraba.com, Ada produk produk custom yg keren, kakak tinggal pilih gak perlu capek" design loh 🤣😎 ⠀☑️ custom topi ⠀☑️ custom kaos ⠀☑️ custom case hp ⠀☑️ custom hoodie . ⠀Ada promo" menarik juga loh, untuk setiap produk. ⠀ ⠀Ayo pesan order via wa/line ⠀📲 085779249420 ⠀📲 line : abraba.shop ⠀ ⠀ ⠀ #Persis #persistense #persisklunch #persistance #persists #persistentpromoter #persistencypaysoff #persisn #persistirsempre #persistentdepressivedisorder #persisfans #PersisSolo #persistenceofmemory #persistprint #Persist #persisktbr #persistuntilsomethinghappens #persistentprayer #persisch #persisanakdara #persistaholic #persistencequotes #persistantleftsuperiorvenacava #persischessprichwort #persision #persissolojuara #persistencia #persisterhood #persistentshapes #persistrncia
LUNA KEBAYA 🌺 Material cotton strechable 🌺 lace at sleeve and hem 🌺 front zipper for breastfeeding 🌺 sleeve zipper for easy wudhuk 🌺 skirt with organza 🌺 skirt with elastic waist 🌺 skirt with mermaid custting colour available ➡ dark blue ➡ black ➡ dusty pink ➡ dusty blue ➡ maroon ➡ emerald ➡ mustard SM &SS 💲 RM 149 POSTAGE 9SM / 15 SS #kebaya #lunakebaya #kebayamurah #kebayacotton #cantikdipakai #bajuraya #persisanakdara
LUNA KEBAYA 🌺 Material cotton strechable 🌺 lace at sleeve and hem 🌺 front zipper for breastfeeding 🌺 sleeve zipper for easy wudhuk 🌺 skirt with organza 🌺 skirt with elastic waist 🌺 skirt with mermaid custting colour available ➡ dark blue ➡ black ➡ dusty pink ➡ dusty blue ➡ maroon ➡ emerald ➡ mustard SM &SS 💲 RM 149 POSTAGE 9SM / 15 SS #kebaya #lunakebaya #kebayamurah #kebayacotton #cantikdipakai #bajuraya #persisanakdara
LUNA KEBAYA 🌺 Material cotton strechable 🌺 lace at sleeve and hem 🌺 front zipper for breastfeeding 🌺 sleeve zipper for easy wudhuk 🌺 skirt with organza 🌺 skirt with elastic waist 🌺 skirt with mermaid custting colour available ➡ dark blue ➡ black ➡ dusty pink ➡ dusty blue ➡ maroon ➡ emerald ➡ mustard SM &SS 💲 RM 149 POSTAGE 9SM / 15 SS #kebaya #lunakebaya #kebayamurah #kebayacotton #cantikdipakai #bajuraya #persisanakdara
LUNA KEBAYA 🌺 Material cotton strechable 🌺 lace at sleeve and hem 🌺 front zipper for breastfeeding 🌺 sleeve zipper for easy wudhuk 🌺 skirt with organza 🌺 skirt with elastic waist 🌺 skirt with mermaid custting colour available ➡ dark blue ➡ black ➡ dusty pink ➡ dusty blue ➡ maroon ➡ emerald ➡ mustard SM &SS 💲 RM 149 POSTAGE 9SM / 15 SS #kebaya #lunakebaya #kebayamurah #kebayacotton #cantikdipakai #bajuraya #persisanakdara
LUNA KEBAYA 🌺 Material cotton strechable 🌺 lace at sleeve and hem 🌺 front zipper for breastfeeding 🌺 sleeve zipper for easy wudhuk 🌺 skirt with organza 🌺 skirt with elastic waist 🌺 skirt with mermaid custting colour available ➡ dark blue ➡ black ➡ dusty pink ➡ dusty blue ➡ maroon ➡ emerald ➡ mustard SM &SS 💲 RM 149 POSTAGE 9SM / 15 SS #kebaya #lunakebaya #kebayamurah #kebayacotton #cantikdipakai #bajuraya #persisanakdara
LUNA KEBAYA 🌺 Material cotton strechable 🌺 lace at sleeve and hem 🌺 front zipper for breastfeeding 🌺 sleeve zipper for easy wudhuk 🌺 skirt with organza 🌺 skirt with elastic waist 🌺 skirt with mermaid custting colour available ➡ dark blue ➡ black ➡ dusty pink ➡ dusty blue ➡ maroon ➡ emerald ➡ mustard SM &SS 💲 RM 149 POSTAGE 9SM / 15 SS #kebaya #lunakebaya #kebayamurah #kebayacotton #cantikdipakai #bajuraya #persisanakdara
Siapa sangka, dengan #corset mampu kuruskan badan. Tapi ini bukan corset biasa-biasa tapi ini corset #premiumbeautiful yang dilengkapi dengan #farinfrared tau. . Tahniah Alia kerana makin hari makin cantik. Makin hari #persisanakdara . Makin hari suami makin sayang. Apa kata Alia?? "tak sabar nak bergaya hari raya nanti sebab semua #rtwrayacollection boleh sarung..". . Nanti kami announce harga potong kaki dimana semua orang mampu milik #perampingperut ni. Staytune k.. . #SkuadPBExpert #premiumbeautifulexpert #thediamondcircle #perampingperut #pengecilperut #pengecilpaha #pengecilbetis #pengecillengan #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetperut #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #kurus #langsing #langsingcantik #langsingalami #waisttrainer #pelangsingbadan #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulselangor #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulputrajaya #korsetpembakarlemak
Siapa sangka, dengan #corset mampu kuruskan badan. Tapi ini bukan corset biasa-biasa tapi ini corset #premiumbeautiful yang dilengkapi dengan #farinfrared tau. . Tahniah Alia kerana makin hari makin cantik. Makin hari #persisanakdara . Makin hari suami makin sayang. Apa kata Alia?? "tak sabar nak bergaya hari raya nanti sebab semua #rtwrayacollection boleh sarung..". . Nanti kami announce harga potong kaki dimana semua orang mampu milik #perampingperut ni. Staytune k.. . #SkuadPBExpert #premiumbeautifulexpert #thediamondcircle #perampingperut #pengecilperut #pengecilpaha #pengecilbetis #pengecillengan #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetperut #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #kurus #langsing #langsingcantik #langsingalami #waisttrainer #pelangsingbadan #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulselangor #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulputrajaya #korsetpembakarlemak
Siapa sangka, dengan #corset mampu kuruskan badan. Tapi ini bukan corset biasa-biasa tapi ini corset #premiumbeautiful yang dilengkapi dengan #farinfrared tau. . Tahniah Alia kerana makin hari makin cantik. Makin hari #persisanakdara . Makin hari suami makin sayang. Apa kata Alia?? "tak sabar nak bergaya hari raya nanti sebab semua #rtwrayacollection boleh sarung..". . Nanti kami announce harga potong kaki dimana semua orang mampu milik #perampingperut ni. Staytune k.. . #SkuadPBExpert #premiumbeautifulexpert #thediamondcircle #perampingperut #pengecilperut #pengecilpaha #pengecilbetis #pengecillengan #korsetmurah #korsetpelangsing #korsetperut #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #kurus #langsing #langsingcantik #langsingalami #waisttrainer #pelangsingbadan #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulselangor #premiumbeautifulkl #premiumbeautifulputrajaya #korsetpembakarlemak
Siapa sangka, dengan #corset mampu kuruskan badan. Tapi ini bukan corset biasa-biasa tapi ini corset #premiumbeautiful yang dilengkapi dengan #farinfrared tau. . Tahniah Alia kerana makin hari makin cantik. Makin hari #persisanakdara . Makin hari suami makin sayang. Apa kata Alia?? "tak sabar nak bergaya hari raya nanti sebab semua #rtwrayacollection boleh sarung..". . Nanti Awie announce harga potong kaki dimana semua orang mampu milik #perampingperut ni. Kejap....je lagi k... 😘 😘 . #SkuadPBExpert #premiumbeautifulexpert #thediamondcircle
VIBRATE CONDOM BERDURI🌵 Condom dengan bulu-bulu silikon halus yg cukup merangsangkan miss💦💦 cepat order sebelum terlambat📲 Berminat boleh terus chat saya📩 0176846394 #mantap #ghairah #ubatkuat #pengikatsuami #persisanakdara #pengikatisteri
HARUMNITA 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 👉Membantu mengatasi masalah keputihan 👉Mengubati masalah sakit pinggang 👉Mengempiskan perut 👉Awet muda 👉Menganjalkan payudara dan punggung 👉Menhilangkan sengugut dan melancarkan haid 👉Menhilangkan masalah bau badan 👉 Mengetatkan otot faraj 👉Mengatasi masalah kentut vagina ************************************************** Bgus utk wanita yg dah melahirkan..dalaman kena jaga barulah abg syg 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 Jd apa tunggu lagi🏃‍♀🏃‍♀jom dapatkan sekarang. Click link di bio utk order ya 😘 #harumnita #ketatpadatmampat #persisanakdara #teamAFviral0587
Mesti korang terasa , kecik hati kalau suami dah mula tawar hati , dah tak layan macam mula~mula kahwin dulu.Bila beranak pinak..Mula lah buat Hal.SEDIH sangat....😢😢 Jangan risau ....Dengan amalkan makan GENTEL HARUMNITA segala masalah wanita dapat dirawat dengan cara cepat dan selamat...Tiada lagi CIK V berbau longgar dan kentut Vagina . Amalkan makan 3biji 3 kali sehari ..Lepas ni Confirm kita pulak yg rimas Suami asyik nak berkepit je.. Nak pahala lebih kann.Wajib cuba ❗❗ 🚗COD seluruh Puchong Putrajaya Dengkil Kota warisan Klia sepang Nilai 📮Pos seluruh Malaysia 🎁free gift ⤵wasap lekaihhhh⤵ www.wasap.my/60123242481/harumnita #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #Asrichlegacy #TEAMSHAFIQ #ketatmantap #sedapsangat #persisanakdara
Pernah tak anda mengalami masalah bau-bauan dekat Miss V atau ada keputihan yang melampau? Dah penat mencari perawat yang sesuai, tapi tak jumpa? Jangan la sedih kakak-kakak semua! . . Gentel Harumnita dari @as.legacymalaysia dibuat dari herba asli ini mampu membantu anda merawat segala masalah diatas. . . Tak percaya? Kenalah cuba! Jom dapatkan sekarang 😉. @as.lagecy.ipoh @the white light http://www.wasap.my/60135321656 http://www.wasap.my/60135321656 http://www.wasap.my/60135321656 . #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #alhamdulillah #harumnita #aslegacymalaysia #datoaliffsyukri #shahidadherbs #jomkurus #nakkurus #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik #abangterlajaklaris #aslegacy #limited #suamisayang #menggeleberr #bazarpaknil #harumnita #persisanakdara
morning.... pagi-pagi kite layan drama keluarga jap naa.. . . haru dapat encik suami meradang macam ni... agaknyer apa nasib isteri dia. kena cerai ke? . . cian bini kena dera mental macam ni. huhuhu.... . . wajip tengok sampai HABIS . . @as.lagecy.ipoh @the white light http://www.wasap.my/60135321656 http://www.wasap.my/60135321656 http://www.wasap.my/60135321656 . #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #alhamdulillah #harumnita #aslegacymalaysia #datoaliffsyukri #shahidadherbs #jomkurus #nakkurus #datoaliffsyukri #ohabangkosmetik #abangterlajaklaris #aslegacy #limited #suamisayang #menggeleberr #bazarpaknil #harumnita #persisanakdara
Kecik2 Cili api, sekali tarokkk Perrggghh Padu! Waahhh HEBATnya kamu, YAKINnya kamu "GENTEL HARUMNITA" . Gaissss utk pengetahuan korang gentel harumnita bukan sahaja boleh dimakan tau,tapi dia juga boleh di insert ke dlm Cik bunga Korang🙈 Kesan die?? Memang luar biasa! Korang jangan rasa cik bunga korang da cukup bersih tau,meh rapat2 baca Testimoni cust iolls nie.Sekali die insert Gentel harumnita berketul2 Keputihan keluar gaissss! Siapa yg dah amalkn Gentel harumnita nie die tau la PADU ke tak kan! . Dengan Harumnita mampu kembalikan Nostalgia Malam Pertama anda😍TENAGA YANG LUAR BIASA, Tak caya??? Cubaa laaa dulu, Sis tak tipu okey🙄oh ya,gentel harumnita juga boleh menyelesaikan masalah Period Tak teratur korang tau,yang dah lama xperiod sekali telan harumnita terus keluar kawww.. Kau rasa?? mesti lega kan??? . Siapa lagi yang dah cuba produk terlajak laku nie?? . #AslegacyProduct #KepongAslegacy #AliffsyukriTerlajakLaris #ShahidaDherbs #GentelHarumnita #TestimoniCust #LuarBiasa #PADU #KETAT #PERSISANAKDARA #BukanYasheyasher #Pengikatkasihsayang #suamisayang #Rumahtanggaharmoni #Bahagia #HarumnitaInsert #Masalahkeputihan #Selesai #Bertenaga #LikeMalamPertama #Kaubuatkaudapat #KEJAYAANTANPASEMPADAN
load more posts