#ratuPB

780 posts

Kejayaan harus dihargai dan diraikan kerana ia tidak berlaku sekelip mata ❀️ . Alhamdulillah. Banyak lagi yang hendak dicapai. Banyak lagi yang perlu diperbaiki. Keep learning, keep improving and keep moving forward for bigger achievements ahead πŸ’ͺ🏻πŸ’₯ . #EngineerPencenMuda #RatuPB
Makin nak dekat Ramadhan makin ramai yang order Bengkung Peramping ni dari sis. Masing masing nak kempiskan perut, kuruskan peha, kuruskan badan. . Tak kurang juga yang nak hilangkan sakit pinggang, sakit belakang, kurangkan sakit lutut..supaya mudah nak jalankan ibadah puasa dan terawih nanti. Alhamdulillah. Semoga mendapata manfaat yang baik dari bengkung ni ya. Aamiin ❀️ . Kepada yang nak dapatkan juga bengkung peramping badan dengan harga istimewa, terus DM sis ya. Boleh juga check out @ratukorsetpb @ratukorsetpb untuk penerangan lebih lanjut. Thank you πŸ™πŸ» . #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBexpert
Makin nak dekat Ramadhan makin ramai yang order Bengkung Peramping ni dari sis. Masing masing nak kempiskan perut, kuruskan peha, kuruskan badan. . Tak kurang juga yang nak hilangkan sakit pinggang, sakit belakang, kurangkan sakit lutut..supaya mudah nak jalankan ibadah puasa dan terawih nanti. Alhamdulillah. Semoga mendapata manfaat yang baik dari bengkung ni ya. Aamiin ❀️ . Kepada yang nak dapatkan juga bengkung peramping badan dengan harga istimewa, terus DM sis ya. Boleh juga check out @ratukorsetpb @ratukorsetpb untuk penerangan lebih lanjut. Thank you πŸ™πŸ» . #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBexpert
Benda boleh pakai sekarang...buat apa tunggu lagi...kan?
Hai. Tengah usha baju raya ke tu? πŸ’ž . Sebelum usha baju raya, meh usha Premium Beautiful dulu. Check out @ratukorsetpb or just click link at bio ya πŸ€— . #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBexpert
Berniaga bukan sekadar menjual. Mesti menjiwai apa yang diniagakan dan perniagaan itu sendiri. . Kalau mindset sekadar menjual, itu yang bila sales letup happy giler rasa nak lompat tinggi tinggi. Tapi bila sales merudum, tak closed sales atau dapat rejection jadi down giler tahap tak boleh bangkit dah. Lagi teruk salahkan orang lain pulak πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ . Jadi sis nak pesan kat sini, berniaga biarlah ada matlamat. Jadi usahawan. Sebab mindset usahawan dia tak tahu apa itu erti putus asa. Jiwanya kental kerana dia percaya dengan apa yang dilakukan 😊 . Faham ke tu awak? πŸ™ŠπŸ˜Š . Assalamualaikum. Morning 🌸 . #businesstips #EngineerPencenMuda #RatuPB
Tips penjagaan luka c-zer bagi ibu ibu 😊😊. Semoga bermanfaat.
Assalamualaikum. Rise and shine! . Sis dengan PB memang tak dapat dipisahkan. Cuma sekarang terpaksa berpisah sementara. Eh tu pun tak pisah habis. Masih ada lagi PB Short Bra πŸ˜„πŸ˜. Functional and full support. Fabrik sama dengan PB. Tak sama dengan bra lain. . Eh apa pepagi citer baju dalam nih πŸ˜† . Ok korang. Selamat bekerja dan berniaga. Semoga hasilnya lumayan hari ni πŸ’°πŸ’°πŸ’° . #RatuPB #skuadPBexpert #EngineerPencenMuda
KESAYANGAN mami dan papi πŸ˜˜πŸ˜πŸ€— ootd kk n dd : dress : @erdans13 jaket : @hm sepatu : @kamilashoes.id #gerejapagi #nikodemusmabat #anakmamipapi #ratuPB #kesayangan
Tips penjagaan luka c-zer bagi ibu ibu 😊😊. Semoga bermanfaat.
Siang tadi di stokis settle orders my clients. Alhamdulillah gara-gara FLASH SALE hari ni masing masing memborong ya. Thank you for shopping with me 😍. . Pada yang tak sempat nak order siang tadi, masih sempat lagi sehingga jam 11 malam ya. Jom grab harga runtuh hari ni uolsss πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» . #flashsale #ratuPB #EngineerPencenMuda #maharani
Hari ni kena senyum lebar lebar sebab BONUS DAY untuk semua usahawan SHOM. Orang sebelah siap melompat 😁 . By the way korang yang nak juga INCOME tambahan setiap bulan boleh mula sekarang melalui our #TDCbasic plan. Semua boleh buat. Surirumah pun boleh 😘 . Hubungi terus πŸ“²013-7415271 . #norainezamshahprotege #EngineerPencenMuda #RatuPB
Happy Cesarean Awareness month πŸ€— . Sis tak pernah lagi bersalin secara cesarean tapi my sister and friends ramai yang ada pengalaman tu. Whether normal or cesarean, all mothers are strong and awesome! Let’s appreciate and spread love to each other πŸ’ž . #cesareanawarenessmonth #ratuPB #skuadPBexpert
Lama tak OOTD. Nak pergi kenduri jiran depan rumah je 😁. Korang makan kenduri juga ke hari ni? . #RatuPB #mimpikita
Assalamualaikum. Selamat hari sabtu πŸ˜ƒ . Hujung minggu banyak kenduri kendara kan? Jangan lupa sarung perisai supaya tak terlajak makan nanti 😊 . Yang belum ada perisai ni, meh roger sis... . @norain.nizar #RatuPB #SkuadPBexpert #premiumbeautiful #premiumbeautifuljohor
Assalamualaikum. Selamat hari sabtu πŸ˜ƒ . Hujung minggu banyak kenduri kendara kan? Jangan lupa sarung perisai supaya tak terlajak makan nanti 😊 . Yang belum ada perisai ni, meh roger sis... . @norain.nizar #RatuPB #SkuadPBexpert #premiumbeautiful #premiumbeautifuljohor
Assalamualaikum. Hello April πŸ’œ . #positivevibes #ratuPB #EngineerPencenMuda
Testimoni Pegawai Polis Berpantang dengan Premium Beautiful πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
Pakai Premium Beautiful bersama uniform, confirm kemas elok segak bergaya 😊. Special sempena Hari Polis, potongan harga RM 400 khas untuk anda semua. DM me or click link at Bio πŸ‘†πŸ» . #premiumbeautiful #ratuPB #skuadPBexpert
Buat masa ni terpaksa guna filter 80 juta kali πŸ™ˆ sebab jerawat muncul takde kesian punya. Tak boleh bawa bincang langsung πŸ˜‚πŸ˜‚. By the way check out my IG story untuk PROMOSI HARI POLIS ya 😍 . #ratuPB #EngineerPencenMuda #skuadPBexpert
Khas untuk ibu-ibu yang baru bersalin, dalam tempoh berpantang mahupun yang dah habis tempoh berpantang yang mempunyai masalah seperti di bawah : . 1/ Berat badan tak turun-turun. Kalau turun pun takat 1-2 kilo je. . 2/ Perut besar, buncit, menggeleber walaupun breastfeeding baby . 3/ Peha besar, tebal, takut seluar tak muat . 4/ Risau kalau diet nanti akan menjejaskan production susu ibu . 5/ Susah nak kawal makan bila dah habis pantang. Jadi β€˜pantang nampak makanan’ . 6/ Suka makan manis-manis. Macam mana nak kurus? . 7/ Badan rasa sejuk, berangin, cepat letih . 8/ Risau nak berbengkung takut susah nak breastfeed, takut kacau penyembuhan luka . 9/ Yang berpantang sendiri tak ada pembantu . 10/ Tak yakin dengan diri sendiri. Baju sebelum mengandung semua ketat! . Ibu-ibu yang ada masalah ini, jemput hubungi sis ya! Sis nak bantu selesaikan masalah masalah tersebut. . #RatuPB #skuadPBexpert #kuruslepasbersalin
Khas untuk ibu-ibu yang baru bersalin, dalam tempoh berpantang mahupun yang dah habis tempoh berpantang yang mempunyai masalah seperti di bawah : . 1/ Berat badan tak turun-turun. Kalau turun pun takat 1-2 kilo je. . 2/ Perut besar, buncit, menggeleber walaupun breastfeeding baby . 3/ Peha besar, tebal, takut seluar tak muat . 4/ Risau kalau diet nanti akan menjejaskan production susu ibu . 5/ Susah nak kawal makan bila dah habis pantang. Jadi β€˜pantang nampak makanan’ . 6/ Suka makan manis-manis. Macam mana nak kurus? . 7/ Badan rasa sejuk, berangin, cepat letih . 8/ Risau nak berbengkung takut susah nak breastfeed, takut kacau penyembuhan luka . 9/ Yang berpantang sendiri tak ada pembantu . 10/ Tak yakin dengan diri sendiri. Baju sebelum mengandung semua ketat! . Ibu-ibu yang ada masalah ini, jemput hubungi sis ya! Sis nak bantu selesaikan masalah masalah tersebut. . #RatuPB #skuadPBexpert #kuruslepasbersalin
load more posts