#sayajual

28,308,030 posts

🎀 Limited Edition EAU SO CUTE 🎀 . Giler sweet bau dia! Apabila dispray, bauan pertama yang dapat dibau adalah yang sedikit kuat iaitu gabungan bau buah pear, bunga sweet almond, bau limau nipis, dan bau bunga Neroli.🍐 . Selepas beberapa minit, akan muncul bau middle notes iaitu gabungan bau bunga freesia, bunga daisy, bunga pink peony (sejenis rose) dan bunga Cyclamen (bunga Parsi) 🌹 . Bau yang membuatkan ianya tahan lebih lama dan sebati dgn bau badan adalah gabungan bau dr Bottom Notes. Ada bauan Marshmallow yg sweet, kulit kayu manis dan kulit kayu manis Afrika.🥓 . Aduhai, padanlah baunye juicy dan sweet. Banyak gabungan bunga dan buah-buahan. So feminin dan tak keras baunya. Tahan sampai ke petang uolls.🥰 . @salawati.maryk Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾 . 📲 wasap 019.3725284 . . P/s: let us start our journey for healthy beautiful skin. . #marykaylife #marykayus #fixamarykay #marykaymalaysia #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayklcc #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productmarykay #brushmakeup #brushmakeupmarykay #marykaybrushmakeup #brushmakeupsetmurah #perfume #marykaylife #marykayus #fixamarykay #marykaymalaysia #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayklcc #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productmarykay #brushmakeup #brushmakeupmarykay #marykaybrushmakeup #brushmakeupsetmurah #perfume #berusmuka #codgombak #codkl #codsrigombak #codwangsamaju #codselangor #perfume #perfumeedp #edpparfum
8835-5 LV SM RM60(CITYLINK) SS RM67(POSLAJU) NEW ARRIVALS🎀🎀 . . . 🚚 FREE POSTAGE 🎒READY STOCK . . macam mana nak order? screenshot gambar dan detial whatsapp link dibawah👇 https://pmnow.me/6001117960086/Orderhandbag #begberkualiti   #handbagonlineshop #handbagonline #handbagmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagpromosi #bagviral #bagmurah #bagperempuan #bagborong #sayajual #sayajualmurah #sayajualhandbag #sayajualonline #igshopmalaysia #igshopmurah #malaysiaonlineshop #neelofa #igersmalaysia #hargakasihsayang #hargaruntuh #bazaaronline #bazaarpaknil #begmurah #blousemurah #jammurah #kasutmurah #bajumurah ,
DENGAR KATA MAKAN NASI HARI2 PUN BOLEH KURUS KER KALAU CONSUME MAGIC SLIMWHITE?? BUKAN JE BOLEH KURUS, WAJAH PUN MAKIN FLAWLESS??? Siapa cakap kalau nak kurus korang tak boleh makan byk??? Dengan consume Magic Slimwhite jer dah boleh makan nasi macam biasa.. Dah ramai dapat rasai keberkesanannya.. Cara pengambilan pun mudah tau, boleh KEMAM 2 kali sehari.. MSW tgh promosi skrg ni RM28 je sebotol uolls. If berminat boleh wassap laju2 terus tekan link kt bwh ni tauuu : magicslimwhite.com/60124271408
🌸 LADIES COTTON PANTS 🌸 . Code: CP005 Measurements refer pic Ready stock . First come first serve! No booking . Whatsapp or dm to order . Grab yours now 💃 . #sayajual #sayajualseluar #sayajualseluarmurah #sayajualseluarmurahmalaysia #sayajualseluarmalaysia #ladiescottonpants #ladiescottonpantsmurah #ladiescottonpantsmalaysia #ladiescottonpantsmurahmalaysia #cottonpants #cottonpantsmurah #cottonpantsmurahmalaysia #cottonpantsmalaysia
DENGAR KATA MAKAN NASI HARI2 PUN BOLEH KURUS KER KALAU CONSUME MAGIC SLIMWHITE?? BUKAN JE BOLEH KURUS, WAJAH PUN MAKIN FLAWLESS??? Siapa cakap kalau nak kurus korang tak boleh makan byk??? Dengan consume Magic Slimwhite jer dah boleh makan nasi macam biasa.. Dah ramai dapat rasai keberkesanannya.. Cara pengambilan pun mudah tau, boleh KEMAM 2 kali sehari.. MSW tgh promosi skrg ni RM28 je sebotol uolls. If berminat boleh wassap laju2 terus tekan link kt bwh ni tauuu : magicslimwhite.com/60124271408
DENGAR KATA MAKAN NASI HARI2 PUN BOLEH KURUS KER KALAU CONSUME MAGIC SLIMWHITE?? BUKAN JE BOLEH KURUS, WAJAH PUN MAKIN FLAWLESS??? Siapa cakap kalau nak kurus korang tak boleh makan byk??? Dengan consume Magic Slimwhite jer dah boleh makan nasi macam biasa.. Dah ramai dapat rasai keberkesanannya.. Cara pengambilan pun mudah tau, boleh KEMAM 2 kali sehari.. MSW tgh promosi skrg ni RM28 je sebotol uolls. If berminat boleh wassap laju2 terus tekan link kt bwh ni tauuu : magicslimwhite.com/60124271408
Chanel SV1118 ( Silver Acc )⭐ 🎀Medium Chevron Classic Flap Bag🎀 . . Material : Lambskin RM80 sm / rm85 ss Length 29cm x Depth 9cm x Height 19cm . . . 🚚 FREE POSTAGE 🎒READY STOCK . . macam mana nak order? screenshot gambar dan detial whatsapp link dibawah👇 https://pmnow.me/6001117960086/Orderhandbag #begberkualiti   #handbagonlineshop #handbagonline #handbagmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagpromosi #bagviral #bagmurah #bagperempuan #bagborong #sayajual #sayajualmurah #sayajualhandbag #sayajualonline #igshopmalaysia #igshopmurah #malaysiaonlineshop #neelofa #igersmalaysia #hargakasihsayang #hargaruntuh #bazaaronline #bazaarpaknil #begmurah #blousemurah #jammurah #kasutmurah #bajumurah ,
. Ramai dah sedia maklum memiliki kulit yang bersih, cerah, bebas jerawat dan jeragat adalah idaman wanita. Ditambah pula dengan kulit yang gebu pasti menambah keyakinan diri seseorang. Tapi macam mana nak kekalkan kulit wajah macam tu ? So cik yatie nak cadangkan 3 item utama yang ada dalam set kulit cantik ni dan sangat popular. Antaranya 👇 : ESP⠀ √ penting dalam penghasilan sel baru √ membantu mengurangkan kesan hitam (kulit mati akibat jerawat) √ tompokkan hitam pada kulit akibat jerawat sangat sukar dihilangkan kerana tidak mendapat cukup protein yang membantu dalam penghasilan sel baru. √ untuk dapatkan kulit yang cantik kita perlulah mendapatkan makanan yang bersumberkan protein yang baik. . VIT C⠀ √ meningkatkan sistem imun.⠀ √ mengatasi tekanan.⠀ √ membentuk collagen⠀ √ mencerahkan kulit⠀ √ menghilangkan kedut⠀ √ menghilangkan jeragat⠀ √ merawat kulit kasar dan kering⠀ .⠀ VIT E⠀ √ memperbaiki parut⠀ √ mengurangkan jerawat⠀ √ memulihkan tekstur kulit⠀ √ memberikan ton kulit yang sekata √ mengurangkan kedut dan garis halus . #pengedarshakleesegamat #shakleesegamat #shakleesegamatbyyatie #segamat #segamatjohor #uitmsegamat #segamatbaru #segamatdistrict #segamatarea #onesegamat #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #sayajual #sayajualvitamin #sayajualshaklee #bazarpaknil
MCM 2986⭐ 🎀Neo Noe🎀 RM100 sm / rm105 ss Length 22.5cm x Depth 14.5cm x Height 23cm . . . 🚚 FREE POSTAGE 🎒READY STOCK . . macam mana nak order? screenshot gambar dan detial whatsapp link dibawah👇 https://pmnow.me/6001117960086/Orderhandbag #begberkualiti   #handbagonlineshop #handbagonline #handbagmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagpromosi #bagviral #bagmurah #bagperempuan #bagborong #sayajual #sayajualmurah #sayajualhandbag #sayajualonline #igshopmalaysia #igshopmurah #malaysiaonlineshop #neelofa #igersmalaysia #hargakasihsayang #hargaruntuh #bazaaronline #bazaarpaknil #begmurah #blousemurah #jammurah #kasutmurah #bajumurah ,
. Ramai dah sedia maklum memiliki kulit yang bersih, cerah, bebas jerawat dan jeragat adalah idaman wanita. Ditambah pula dengan kulit yang gebu pasti menambah keyakinan diri seseorang. Tapi macam mana nak kekalkan kulit wajah macam tu ? So cik yatie nak cadangkan 3 item utama yang ada dalam set kulit cantik ni dan sangat popular. Antaranya 👇 : ESP⠀ √ penting dalam penghasilan sel baru √ membantu mengurangkan kesan hitam (kulit mati akibat jerawat) √ tompokkan hitam pada kulit akibat jerawat sangat sukar dihilangkan kerana tidak mendapat cukup protein yang membantu dalam penghasilan sel baru. √ untuk dapatkan kulit yang cantik kita perlulah mendapatkan makanan yang bersumberkan protein yang baik. . VIT C⠀ √ meningkatkan sistem imun.⠀ √ mengatasi tekanan.⠀ √ membentuk collagen⠀ √ mencerahkan kulit⠀ √ menghilangkan kedut⠀ √ menghilangkan jeragat⠀ √ merawat kulit kasar dan kering⠀ .⠀ VIT E⠀ √ memperbaiki parut⠀ √ mengurangkan jerawat⠀ √ memulihkan tekstur kulit⠀ √ memberikan ton kulit yang sekata √ mengurangkan kedut dan garis halus . #pengedarshakleesegamat #shakleesegamat #shakleesegamatbyyatie #segamat #segamatjohor #uitmsegamat #segamatbaru #segamatdistrict #segamatarea #onesegamat #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleeeffect #sayajual #sayajualvitamin #sayajualshaklee #bazarpaknil
MCM M103 🎀Anya Tote Bag ( 3 in 1 )🎀 RM120 sm / rm125 ss Length 45cm x Depth 10cm x Height 28cm . . . 🚚 FREE POSTAGE 🎒READY STOCK . . macam mana nak order? screenshot gambar dan detial whatsapp link dibawah👇 https://pmnow.me/6001117960086/Orderhandbag #begberkualiti   #handbagonlineshop #handbagonline #handbagmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagpromosi #bagviral #bagmurah #bagperempuan #bagborong #sayajual #sayajualmurah #sayajualhandbag #sayajualonline #igshopmalaysia #igshopmurah #malaysiaonlineshop #neelofa #igersmalaysia #hargakasihsayang #hargaruntuh #bazaaronline #bazaarpaknil #begmurah #blousemurah #jammurah #kasutmurah #bajumurah ,
🌸Antara manfaat Peninggi badan Tiens🌸 💁Calcium-pembentukkan tulang 💁Zinc-merangsang hormon tumbesaran 💁Menguatkan tulang anda 💁Menambahkan metabolisme badan 💁Sesuai pada ibu mengandung dan ibu yang menyusukan bayi bagi memenuhi keperluan kalsium 💁Mengurangkan masalah tulang bg yg dh berusia seperti osteoporosis etc 💁Mujarab utk org yang dlm proses penyembuhan slps tulang spt patah tangan/kaki. 💁Sgt disyorkan utk orang tua/warga emas. 💁Sesuai pada yg ingin menambah kekuatan tulang utk kesihatan anda yg berpanjangan! Anda berminat nak naik tinggi dgn Peninggi Badan Tiens? Mulakan kehidupan yg sihat bersama TIENS sekarang ! 😆😆 Jom whatsapp 📲WS : +60108875954 #sisjual #sayajual #peninggibadantiens #ubattinggitiens #tiensmalaysia #testimoniubattinggitiens #naktinggi #kedah #malaysia #uitm #selangor #kl #johor
🔥SNEAKERS SUPERB MURAH🔥 . 👞NAME : ONITSIKA TIGER YELLOW MUSTARD 💰HARGA : RM100 📌GRED : 5A (MEMANG PADU) 💥SIZE : (41-45 EURO) 🚚POSTAGE : FREE SM & SS 📦STOCK : READY & RESTOCK . CHECK STOCK / ORDER ✔ 📲TEKAN LINK DI BIO . #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #trusterseller #kedaimurah #jammurah #bajumurah #kasutcantik #kasutlawa #sayajual #barangonline #emmamaembong #farahnabilah #era #bajumurah #bajucantik #seluarmurah #seluar #jammurah #jammalaysia #syafiqkylez #khaibahar #pubgmalaysia #mobilelegendmalaysia #rulesofsurvivalmalaysia #pubgmalaysia #noradanish #neelofa #tudungmalaysia #tudung #hipstermalaysia
MAKAN BANYAK TAPI TETAP MAINTAIN 😱😱😱 . Dengan SQUINNYFITZ xde yang mustahil.. . Sehari 1 sachet sahaja mampu turun kan 1000 kalori 💪🏻🔥 . Cepaatt sape yg berminat bole ws sisss yer 📲 http://www.wasap.my/60102266469 . #SqinnyFitz #slimmingproductmalaysia #slimmingproduct #productkurus #jomkurus #productviral #sayajual #sayamakan #Agentwanted
Masha Allah Tabarakallah banyak sangatt input today. . Tak sabar nak sampai kan kepada the rest of my team 😍😍 Im gonna be a good leader insya Allah 💪🏻 . #tipsdiet #teamarilsyira #jomkurus #diet #detox #kuruscepat #nakkurus #cantik #kurussihat #ubatkurus #gym #fitmalaysia #putih #produkkurus #sayajual #tipskurus #fatburner #malaysia #ramping #sayanakkurus #ketat #fattzura #jk1m #bazarpaknil #jerawat #dietsehat #jomfit #kuruscantik #slimming #bakarlemak via @preview.app
Charles & Keith clay chain detail quilled tot bag Premier quality - chain can be should / sling ( no need extra strap ) - zip closure . . Rm80 sm / rm83 ss . . . 🚚 FREE POSTAGE 🎒READY STOCK . . macam mana nak order? screenshot gambar dan detial whatsapp link dibawah👇 https://pmnow.me/6001117960086/Orderhandbag #begberkualiti   #handbagonlineshop #handbagonline #handbagmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmalaysia #handbagpromosi #bagviral #bagmurah #bagperempuan #bagborong #sayajual #sayajualmurah #sayajualhandbag #sayajualonline #igshopmalaysia #igshopmurah #malaysiaonlineshop #neelofa #igersmalaysia #hargakasihsayang #hargaruntuh #bazaaronline #bazaarpaknil #begmurah #blousemurah #jammurah #kasutmurah #bajumurah ,
load more posts