#snowwhitecream

12,358 posts

Хотите осветлить на 1-1.5 тона цвет лица? Самый покупаемый отбеливающий крем наряду с не менее известной "Пандой"- крем для лица отбеливающий и увлажняющий от Secret Key- Snow White Cream️ (Белоснежка👰) .. Осветляющий #крем , особенно подходит для обладательниц тусклой кожи с выраженной пигментацией и неровным тоном лица, а также тем, кто страдает от переизбытка веснушек на лице. 😍 .. Основные осветляющие компоненты крема #SnowWhiteCream : витамин В3(ниацинамид) и экстракт бороздоплодника. 😍Главный отбеливающий пигмент осветляет пигментные пятна, делает их незаметными, стимулирует выработку кожей собственных липидов и церамидов, усиливает синтез коллагена, нейтрализует негативное влияние внешней среды. .. 🐼Регулярное использование крема дает отличные результаты в виде мягкой эластичной подтянутой светлой кожи. .. ⭐️Кроме того, ниацинамид устраняет излишки кожного себума, регулируя таким образом работу сальных желез, поэтому крем может использоваться в качестве основы под макияж. Он обеспечивает надежную фиксацию декоративной косметики. _______ Цена-750р Обьем-50g ♡♡♡♡♡♡♡ __________________
Selain memberikan kesegaran pada kulit, Body Wash Goats Milk dari J&F SkinGlow juga bisa melembutkan, melembabkan dan mencerahkan kulit kita. Jadi cocok banget nich dipakai tiap hari dan yg pastinya aman untuk ibu hamil, anak-anak dan juga remaja. Karena tidak mengandung bahan kosmetik yang berbahaya. Yukkk buruan WA ke 088226244674 #kosmetik #kosmetikmurah #skincare #makeup #beauty #kecantikan #pemutihbadan #jerawat #whiteningcream #snowwhitecream #skincarejakarta #skincaresurabaya #skincaresolo #cantikalami #bodywash #bodywashgoatsmilk #bodywashpapaya
Our Platinum Glow Snow white Body soap now in stock. ACTIVE INGREDIENTS Alpha Arbutin Glutathoine powder Lactic acid Aha and fruity Acids √5× whitening even without creaming √ deep cleansing and exfoliation √spots and scar fader √evens out skin discolouration √ maximum skin smoothing and glowing ____________________________________________________________________________________________ We are a DM, watsapp or call away from you. Kindly stop dulling because your skin depicts your personality. Contact us now on 0243033620 and be part of the uniqorn flawless dolls. ____________________________________________________________________________________________ #uniqorndolls #uniqorncosmetics #organicskincare #snowwhitesoap #snowwhitecream #skincare #ghskinguru #glowskin #glowoil #whiteningcream #whitening #brownskin #instagram #instablog #testedntrusted #ghskinguru
💥¡¡¡... NUEVO STOCK...!!! 💥 . 💟SECRET KEY SNOW WHITE MILKY LOTION ✔️Precio: s/75 . 💟SECRET KEY SNOW WHITE MILKY PACK ✔️Precio: s/80 . 💟SECRET KEY SNOW WHITE CREAM ✔️Precio: s/70 . 📦 Envíos a todo el Perú 📦 Aceptamos todas las tarjetas 💳 . 📌 Visítanos en Av. Prolongación gamarra 1160. Galería San Pedro 6to piso tienda 617. La victoria. Emporio comercial de Gamarra. #secretkey #snowwhitemilkypack #snowwhite #snowwhitemilkylotion #snowwhitecream #skin #koreancosmetics #kbeauty #cosmeticoscoreanos #esther 'sshop #cute #cosmeticoscoreanos
Rutin memakai rangkaian Whitening Series J&F SkinGlow selama 1 bulan, Sudah terlihat hasilnya dan produk dari J&F SkinGlow ini semua aman dan yang pasti sudah teregistrasi BPOM Yukkk buruan WA ke 081249612718 #kosmetik #kosmetikmurah #skincare #makeup #beauty #kecantikan #pemutihbadan #jerawat #whiteningcream #snowwhitecream #skincarejakarta #skincaresurabaya #skincaresolo #cantikalami #bodywash #bodywashgoatsmilk #bodywashpapaya
Selain memberikan kesegaran pada kulit, Body Wash Goats Milk dari J&F SkinGlow juga bisa melembutkan, melembabkan dan mencerahkan kulit kita. Jadi cocok banget nich dipakai tiap hari dan yg pastinya aman untuk ibu hamil, anak-anak dan juga remaja. Karena tidak mengandung bahan kosmetik yang berbahaya. Yukkk buruan WA ke 081249612718 #kosmetik #kosmetikmurah #skincare #makeup #beauty #kecantikan #pemutihbadan #jerawat #whiteningcream #snowwhitecream #skincarejakarta #skincaresurabaya #skincaresolo #cantikalami #bodywash #bodywashgoatsmilk #bodywashpapaya
Dengan rangkaian Acne Series dari J&F SkinGlow jerawat pun hilang dan kita kembali percaya diri lagi. Ayo buruan yg punya masalah jerawat..nich J&F SkinGlow punya solusinya.. Yukkk buruan WA ke 081249612718 #kosmetik #kosmetikmurah #skincare #makeup #beauty #kecantikan #pemutihbadan #jerawat #acneskincare #whiteningcream #snowwhitecream #skincarejakarta #skincaresurabaya #skincaresolo #cantikalami #bodywash #bodywashgoatsmilk #bodywashpapaya
Keep pushing , Keep Trying , Never give up. Just keep on . . . Don't hesitate to contact us and order. . . DM OR WHATSAPP us . . @clear_skincare . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #clearskincare #Clearskinlikecrystalline #glowoil #repairoil #rejuvenatingglowoil #acnetreatment #stretchmarkremover #lighteningcream #madeinnaija #snowwhitecream #onlinesales #onlinevendors #storeinabj #bbnaijareunion #distinctvendors #naijaskincare #partymoodswings #selhrnw #lagosbeautystore
Our promo ends in 14 days! Get 10% off on all our products! Shop now www.fabempireskincare.com/shop Fab Empire Skin Nourish has the power to transform skin to improve firmness and smoothen out wrinkles. It helps the look of pores to become less visible. It makes the skin look virtually ageless, even the driest complexion is renewed and rejuvenated The skin is immersed in moisture and radiance is restored. This product should be sufficient for a duration of 2-3 months on average. Usage Gently massage unto the skin two times daily (morning and evening) after cleansing the skin. 15 oz  Skin Nourish Shop now www.fabempireskincare.com #bodycare #skin #dermatologist #glowingskin #flawlessskin #bodypolish #california #nigeria #skincare #fabempireskincare #lightening #glowing #buttenhancement #skinlightening #toning #knuckletreatment #bodyglow #bestskincare #snowwhitecream #skincareluxury #skincareroutine #luxury #skincare #makeup #nofilter #instagood #photooftheday #fashion #beauty #happy #cute
Snow white secret beauty ni ape sis ? Boleh terang lagi tak ? 😃 Okeyy dear.. Mehh sis nak share ngan korang pasal snow white secret beauty tablet yang tersangat gojes nehh ! 😘 Snow white secret beauty tablet @ sw ni ialah satu supplement kecantikan 3 dalam 1 iaitu slimming , whitening n detox 😊 Sw ni dalam bentuk tablet tau so tak perlu laa korang susah² nak shake² , nak suntik² , nak sapu² . Tak perlu okeyy . Just kemam² je dalam mulut macam candy giteww 😉 Sw ni bukan untuk kurus putih n detox je tau tapi ade manfaat lain lagi 😱 Ni haa.. Manfaat yang terkandung dalam sw 😍 . ✔️ Mencerah & melembabkan kulit ✔️ Mengecilkan liang pori ✔️ Anti penuaan ✔️ Mengurangkam jerawat dan jeragat ✔️ Menghasilkan sel-sel kulit baru ✔️ Mengawal dan mengurangkan berat badan ✔️ Melancarkan haid ✔️ Merawat tumit kaki pecah ✔️ Mengurangkan lingkaran hitam bawah mata ✔ mengurangkan masalah rabun mata ✔ mengurangkan toksin dalam badan ✔ membantu merawat eczemaa ✔ membantu menyuburkan rahim bagi yang ingin hamil ✔ mengurangkan keguguran rambut ✔ membanyakkan susu ibu ✔ menjadikan kulit kelihatan glowing ✔ melawaskan sistem pembuangan ✔ membantu merawat keputihan ✔ membantu merawat senggugut ✔ membantu merawat gastrik ✔ membantu mencerahkan tempat2 yang gelap ✔ membantu merawat masalah dalaman wanita ✔ membantu mengeratkan hubungan suami isteri Semua dalam satu botol je tauu , memang berbaloii giler² laa 😍😍😍 . SNOW WHITE CHEWABLE TABLET . HARGA RM59 sebotol belum termasuk postage RM8sm / RM12ss Whatsapp 0137333248 untuk tahu lebih lanjut mengenai produk ini 😘 Penghantaran menggunakan poslaju untuk luar melaka. Dalam melaka kita boleh cod atau self pickup ☺
BAHAN AKTIF YANG MENCERAHKAN KULIT DENGAN PANTAS DAN SELAMAT YG TERDAPAT DALAM SNOWWHITE 1. TITANIUM DIOXIDE-nert earth mineral used as a thickening, whitening, lubricating, and sunscreen ingredient in cosmetics. It protects skin from UVA and UVB radiation and is considered no risk of skin sensitivity. Because its gentle, titanium dioxide is a great sunscreen active for sensitive, redness-prone skin. 2.Alpha arbutin- A natural skinlightening/whitening agent. It works by slowly releasing hydroquinone through hydrolysis, which in turn blocks Tyrosinase activity and reduces the skin's melanin (pigmentation) production. 3. Argan oil is a vitamin E- and fatty acid-loaded oil derived from trees native to Morocco, and it poses a bunch of benefits for hair and skin. When applied to your face, argan oil may help protect against sun damage, hydrate skin, reduce signs of aging, and even help control oily skin. semua bahan adalah selamat untuk sensitif skin dan juga dapat pengiktirafan kkm order sekarang get promo buy 1 free 1 sehingga 15 may 2019 sahaja www.wasap.my/601161110494/snowwhite #snowwhitecream #putih #cerah #gebu #muka #bersih #tanpacela #hilangkanparut #jeragat #jerawat #membaikiselkulitmati #mukacerah #mukabersih #mukaputih #putihkanmuka #tanpabahankimia #krimpencerah #krimpencerahwajah #krimpemutih #cerah #putih #glowing
Please save yourself those embarrasing dark knuckles , elbows and feet . . You don't have to keep hiding them . When i see people that do that i can actually feel their pains .. . CSC Dark knuckle cream is just what you need to gradually fade it off. . Yes it works. Money back guarantee 😁 . ▪Kindly note that our knuckle cream doesn't peel the skin ❌ ▪Clears Dark knuckles ✔ ▪Mild on Skin ✔ ▪Evens out the skintone✔ . . Don't hesitate to contact us and order. . . DM OR WHATSAPP (link in bio). . . ■Price - #10 ,000 // $31 . . @clear_skincare Clear Skin Like Crystalline . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #clearskincare #Clearskinlikecrystalline #glowoil #repairoil #rejuvenatingglowoil #acnetreatment #stretchmarkremover #lighteningcream #madeinnaija #snowwhitecream #onlinesales #onlinevendors #storeinabj #bbnaijareunion #distinctvendors #naijaskincare #genuinesellerz #doublewhahalareloaded #lagosbeautystore
❣️Крем для лица от бренда SECRET KEY, Snow White Cream❣️ ✴️ У этого крема очень много плюсов ➕, он увлажняет 💧, осветляет🤗, работает как база под макияж и зрительно выравнивает общий тон лица, делая его более светлым и здоровым😍 🍃Способ применения🍃: ✔️нанесите небольшое количество крема на лицо; ✔️распределите легкими массажными движениями по коже😊 *********************** Для заказа перейдите по активной ссылке в шапке профиля🤗📥 *********************** #korea_nuri #корейскаякосметика #уходзакожей #косметикаизкореи #уходзалицом #отбеливающийкрем #кремsnow -white #snowwhitecream #лето
Even me haf slacked 😭😭😭😭😭😭😭😭. . . This has given me serious ginger. If you have bought biko send your review. Pls send in your review. Or tag @leesculpt.shapers. Better still send a video and you may just win one shaper in your next size. . . Do we do a PROMO?
Tips Cerahkan kulit Dngn pantas Sapu Jerr derma white snow white cream BILA-BILA masa. Wajah cerah berseri-seri dalam 3 saat Tanpa bahan yang merbahayakan kulit Snow White Derma white cream satu-satunya krim Boleh membantu mencerahkan kulit wajah dengan pantas dan effectif Tanpa kesan sampingan.. 👫Sesuai untuk Wanita dan lelaki. ✅ Sapu Jerr kulit nampak cerah semulajadi seolah-olah tidak memakai Ape2 krim ✅cerah SEPANTAS 3 saat.  Sesuai utk Yg malas makeup Tp inginkan kulit cerah ✅memelihara dan merawat kulit. ✅kulit bertambah gebu dan lembut ✅melindungi dari uv Berbahaya dengan spf 30 ✅ Daripada bahan Yg effectif mempercepatkan proses pencerahan seperti albutin, glutathione, Argan oil ✅Selamat dan mendapat kelulusan kkm ✅Harga Mampu milik Berminat Boleh whatsapp www.wasap.my/601161110494/snowwhite #snowwhitecream #putih #cerah #gebu #muka #bersih #tanpacela #hilangkanparut #jeragat #jerawat #membaikiselkulitmati #mukacerah #mukabersih #mukaputih #putihkanmuka #tanpabahankimia #krimpencerah #krimpencerahwajah #krimpemutih #cerah #putih #glowing
If you are looking for a good soap & lotion to maintain and glow your skin then CSC flawless body bath and lotion it is . . Its made with mild active ingredient that will maintain your skin and gives it a natural glow . . It evens out your skin , It doesn't lighten and suitable for All skin . . With our flawless body bath and you are assured of a brighter skin tone. . . Don't hesitate to contact us and order. . . DM OR WHATSAPP (link in bio). . . ■Price -Bath gel #7 ,500 // $21.. Flawless Body lotion-#24500 . . @clear_skincare Clear Skin Like Crystalline . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #clearskincare #Clearskinlikecrystalline #glowoil #repairoil #rejuvenatingglowoil #acnetreatment #stretchmarkremover #lighteningcream #madeinnaija #snowwhitecream #onlinesales #onlinevendors #storeinabj #skincaretraining #promixing #organicskincare #naijaskincare #vendorsinabia #lagosbeautystore #naijaskinexpert #ceosstarsareshining #nwwksales
.. "TAK DE KEYAKINAN SEBAB KULIT WAJAH KUSAM DAN GELAP".. Snow White Derma white cream satu-satunya krim Boleh membantu mencerahkan kulit wajah dengan pantas dan effectif Tanpa kesan sampingan.. 👫Sesuai untuk Wanita dan lelaki. ✅ Sapu Jerr kulit nampak cerah semulajadi seolah-olah tidak memakai Ape2 krim ✅cerah SEPANTAS 3 saat.  Sesuai utk Yg malas makeup Tp inginkan kulit cerah ✅memelihara dan merawat kulit. ✅kulit bertambah gebu dan lembut ✅melindungi dari uv Berbahaya dengan spf 30 ✅ Daripada bahan Yg effectif mempercepatkan proses pencerahan seperti albutin, glutathione, Argan oil ✅Selamat dan mendapat kelulusan kkm ✅Harga Mampu milik Berminat Boleh whatsapp www.wasap.my/601161110494/snowwhite #snowwhitecream #putih #cerah #gebu #muka #bersih #tanpacela #hilangkanparut #jeragat #jerawat #membaikiselkulitmati #mukacerah #mukabersih #mukaputih #putihkanmuka #tanpabahankimia #krimpencerah #krimpencerahwajah #krimpemutih #cerah #putih #glowing
7 TIPS CERAHKAN KULIT SECARA SEMULAJADI Madu Madu bertindak sebagai agen pemutih dan pelembap kulit. Selain itu ia juga sebagai antibakteria. Cara paling mudah  mendapatkan kulit cerah adalah mengoleskan madu pada wajah, biarkan selama 5 minit sebelum dicuci dengan air suam. Betik Menggosok sepotong betik pada wajah dan mencucinya setelah 2-3 minit juga dapat membantu mencerahkan wajah. Lemon Siapa yang tak tahu lemon bermanfaat untuk mencerahkan kulit? Caranya mudah, oles hirisan lemon pada kulit dan bilas setelah 5 minit. Timun Selain menyegarkan mata  menyegarkan mata, hirisan timun yang ditempelkan pada wajah selama beberapa minit juga dapat menyihatkan kulit bahagian ini. Kunyit Antiseptik dan antibakteria yang baik terdapat dalam kunyit, sebab itu masker kunyit baik untuk mencerahkan wajah. Caranya, campurkan susu dengan kunyit terlebih dahulu, kemudian oles pada wajah dan bilas setelah 10 minit. Tapi sekarang masker dari kunyit dah ada di pasaran. Aloe Vera Jika anda memiliki warna kulit tak sekata, (kulit berbelang), gel aloe vera boleh menjadi cara yang baik untuk memberi tona yang lebih sekata. Limau Vitamin C yang terdapat dalam limau amat penting untuk menjaga kesihatan kulit. Selain itu, limau juga boleh menjadi agen pencerah kulit jika dicampurkan setengah cawan air limau dan setengah sudu teh kunyit. Biarkan kering pada wajah sebelum dibilas.  Mudah saja tip ini kan. Selamat mencuba TIPS PALING MUDAH SAPU JERR SNOW WHITE CREAM.. CERAH ,PUTIH DALAM 3 SAAT DRPDA BAHAN2 YG TELAH DI KAJI OLEH PAKAR EFFECTIF MENCERAHKAN KULIT SERTA MEMELIHARA KULIT #snowwhitecream #putih #cerah #gebu #muka #bersih #tanpacela #hilangkanparut #jeragat #jerawat #membaikiselkulitmati #mukacerah #mukabersih #mukaputih #putihkanmuka #tanpabahankimia #krimpencerah #krimpencerahwajah #krimpemutih #cerah #putih #glowing
CARA MUDAH NAK PUTIHKAN MUKA Sapu jerr krim derma white snow white krim.. confirm u olss putih melepak ala-ala snow white.. seriuss.. ni tak tipu.. sy berani jamin yg sis akan puas hati pakai snow white cream ni.. harga mampu milik www.wasap.my/601161110494/snowwhite #snowwhitecream #putih #cerah #gebu #muka #bersih #tanpacela #hilangkanparut #jeragat #jerawat #membaikiselkulitmati #mukacerah #mukabersih #mukaputih #putihkanmuka #tanpabahankimia #krimpencerah #krimpencerahwajah #krimpemutih #cerah #putih #glowing
.. "MALAS MAKEUP TAPI NAK KULIT CERAH SEMULAJADI? ".. Snow White Derma white cream satu-satunya krim Boleh membantu mencerahkan kulit wajah dengan pantas dan effectif Tanpa kesan sampingan.. 👫Sesuai untuk Wanita dan lelaki. ✅ Sapu Jerr kulit nampak cerah semulajadi seolah-olah tidak memakai Ape2 krim ✅cerah SEPANTAS 3 saat.  Sesuai utk Yg malas makeup Tp inginkan kulit cerah ✅memelihara dan merawat kulit. ✅kulit bertambah gebu dan lembut ✅melindungi dari uv Berbahaya dengan spf 30 ✅ Daripada bahan Yg effectif mempercepatkan proses pencerahan seperti albutin, glutathione, Argan oil ✅Selamat dan mendapat kelulusan kkm ✅Harga Mampu milik Berminat Boleh whatsapp www.wasap.my/601161110494/snowwhite #snowwhitecream #putih #cerah #gebu #muka #bersih #tanpacela #hilangkanparut #jeragat #jerawat #membaikiselkulitmati #mukacerah #mukabersih #mukaputih #putihkanmuka #tanpabahankimia #krimpencerah #krimpencerahwajah #krimpemutih #cerah #putih #glowing
load more posts