#snowwhitelotion

3,662 posts

รีวิวจากผู้ที่ใช้จริง #review #snowwhitelotion
Set putih gebu Snowy lotion+ snowy instant lotion. Lihatlah apa yang terjadi. Nak order, terus whatsapp kaksal 011 2955 9915 Atau klik www.wasap.my/601129559915/setputihgebu #snowwhitesecret #setputihgebu #setputih #putihkekal #putihgebukekal #putihkankulit #snowybodylotion #snowyinstantlotion #snowwhitelotion #arussnowhite #ajimaura #ajimaurabaru #putih #lotionviral #losyenviral #utusancintabuatadam
Hasil konsisten berbulan dengan sw vitamin. Fuhh tengok putih semua nah kaki tangan muka. Korang jangan kemam harini esok terus putih gebu mcm Nora danish 😝 Kena konsisten dan air putih pom kena cukup na Nanti korang akan rasa selow-selow perubahan kulit lembut, kaki no merekah, no more period pain, berat makin berkurang eh ehh banyak lagi dan setiap orang tak sama perubahan dia tau. Best ke best sangat? 😍 #snowhitetablet #snowhitekedah #snowwhitesecret #snowwhitelotion #snowwhitetablet #snowwhite
Tak pandai mekap ? 😌 Grab je combo snowy ni sure mekap tahan lama tak crack punye ! Sbb ramai mua pkai combo ni je mekap pengantin 🤗 Result dia confirm lah cantik flawless n plg bess murahh gilee 😍 #snowhitelosyen #losyenunta #snowhitekedah #snowwhitesecret #snowwhitelotion #snowwhitetablet #snowwhite
Sapu #SnowyLotion pun boleh glass skin jugakk. Kulit nampak glowing, flawlessss 😘 Boleh di sapu pada muka untuk dijadikan sebagai sunblock atau pengganti foundation. Bole pakai sbg makeup based atau primer jgk.. Mmg mekap tak crack onzz tahan lama gaiss 😍 Makin sapu makin putih melepak. Tak caye harusss la try 😝 #snowhitelosyen #snowwhitesecret #snowwhitelotion #snowwhitetablet #snowwhite
Snowhite Tablet ni bukan biashe-biashe tau. Tablet ni khas untuk yang nak putih dan gebus je❗ Tablet ni jugak TAKDE COLLAGEN , sesuai untuk uolls yang tengah cari produk pemutihan tanpa collagen 🤗 #snowhitetablet #snowhitekedah #snowwhitesecret #snowwhitelotion #snowwhitetablet #snowwhite
สนใจรับความขาว สั่งได้น้า สินค้ามีพร้อมส่งคะ #snowwhitelotion @rassa_shop3
อย่าลืมทาโลชั่นน้า ผิวสวยด้วยงบน้อย #snowwhitelotion @rassa_shop3
รีวิวดึกๆ อยากขาวไม่ควรพลาด ขาวทันรายอ 350 บาท ใช้ได้นานถึง 2 เดือน #snowwhitelotion @rassa_shop3
รีวิวมาอีกแล้ว ใช้จริงก็ขาวจริง กระปุกละ 350 บาท ใช้นานถึง 2 เดือน 🤭 #ท ้าให้ลองเลย #snowwhitelotion @rassa_shop3
ใช้ก่อนขาวก่อน กระปุกเดียวเอาอยู่ ผิวใสอย่างเห็นได้ชัด #ใช ้เองกล้าบอกว่าขาวจริง #ร ับสมัครตัวแทนจำหน่าย แม่ทีมสายรัสสา สินค้าพร้อมส่งหนักมาก #เป ิดบิลถูกมาก กำไรงามมาก #snowwhitelotion @rassa_shop3
JIMAT DAN BERKESAN 😍 Ramai yang nak cuba dan repeat order Snowy Body Lotion ni tau. Sebab apa? Dah la murah berkesan pula tu ramai yang berpuas hati dengan lotion ni. Nak putih glowing jangan lupa cuba Snowy Body Lotion? Meh whatsapp sis ya tau 📲 #whatsapp0197155158 . . #snowybodylotion #testimonisnowybodylotion #snowwhitesecret #snowwhitelotion #snowwhitetablet #snowwhite
Tak pandai make up ? Suka yang biashe², ringan dan tak melekit di muka? Rasa macam tak pakai apa² kat muka, tapi fuhh die punye skin muka lawa sungguh! Nak nampak skin peloless tapi simple touch up boleh guna Snowy Lotion saje gaiss. Tu pun dah buat kulit uols naik serinya ! sesuai sangat pakai tau, tak payah susah² nak make up. Calit² dan ratakan je kat kulit muka siapp!! 😍 #InspirasiCantikTanpaSuntikan #SnowWhite #snowwhitesecret #snowwhitelotion #snowwhitetablet #snowwhite
SNOWY BODY LOTION Manfaat & Fungsi: 🍃50x extra cerah 🍇Lindungi kulit dari sinar UV 🍃Ada SPF 50 🍇Bersihkan pori-pori 🍃Berikan oksigen pada kulit 🍇Tegangkan kulit 🍃Hilangkan tompok hitam 🍇Lembabkan kulit 🍃Menyamar ratakan tona kulit 🍇Tak melekit 🍃Tak berminyak 🍇Cepat meresap dalam kulit 🍃Boleh dijadikan sebagai makeup base 🍇Wangi exclusive SELAMAT UNTUK SIAPA?? 👍Selamat utk lelaki perempuan 👍Selamat utk ibu mengandung 👍Selamat utk kanak² 👍Selamat utk semua peringkat umur 👍Selamat utk kulit sensitif 👍Selamat utk bayi Kenapa tunggu lagi??Jom order berjemaah hanya dengan harga RM29.00 mampu cerah 1 badan & tak perlu dah perfume lepas ni ⤵️ Cantik cantik chuoolls ..😍😍 . . . #snowwhitesecret #snowwhitelotion #snowwhitetablet #snowwhite
สินค้ามีพร้อมส่ง รับสมัครตัวแทน #รายใหญ ่ภาคใต้ #snowwhitelotion
Stress, kecewa?! Bila orang kata, wehhh kenapa tangan gelap ni. Beza sangat dengan muka awak. 😳😳😳 Malu bila ada yang mengata 😑😑 Puas cari yang sesuai, tak jumpa yang sesuai dan yang murah. Nasib ada snowy lotion, boleh cerahkan kulit saya jadi sekata. #snowwhitesecret #trustedseller #inspirasicantiktanpasuntikkan #testimonisnowwhitesecret #sayajualsnowwhitesecret #sypakaisyjual #SnowWhitelotionunta #SnowWhitelotion #SnowWhitetablet #Senangnakcantik #Adakkm #LeadersnowWhiteselangor #Putihsepantas15saat #CodsnowWhiteklang #CodsnowWhiteshahalam #Nocollogen #Putihsusu #Putihsemulajadi #Spf50lotion #periSnowwhite #rkayshoppe #testimonisnowWhite #kulitsensetif #excema #jutawansnowbyima #putihurathijau
INDIAN WHITE LOTION. effectively and naturally whiten the skin tone, as well as lighten and brighten the skin. The Glutathione in our whitening products help in lessening the melanin production for more whiter skin. Finally, flaunt brighter, healthier, and more radiant skin. Our products underwent quality checks to ensure that every use is gentle to the skin. People with dry, oily, combination and normal skin types can rest assured they can safely use our whitening products. We only use ingredients that are natural and gently made for the skin We just don't make skin-improving products; we make them 100% safe with no side effects. Directions : Apply over your body daily in the morning and before bed. VISIBLE CLEAN AND CLEAR RESULT IN 6DAYS PRICE: 20,000 WE WILL GIVE YOU AN EXCHANGE IF NO RESULT AFTER USE. but I doubt if that will occur. To order please send a DM or send a message on Whatsapp +2347056847044 Or order from our website @ www.queenblossomskincare.com #officialqueenblossomskincare #skinwhitening #halfcastelotion #snowwhitelotion #indianwhitelotion #crystalwhitelotion #skincare #organicskincare #lagosnigeria #madeinnigeria
🍓 LOTION SNOW WHITE 🍓‼ 🍓 Snowy Body Lotion by Snowwhite Secret dirumus khas untuk kesan pencerahan yg lebih ketara dgn hanya satu sapuan sahaja 😱. Boleh dipakai dimuka jugak tau 😎🌹 . ❌ Tidak melekit ❌ Tidak berminyak walaupun berpeluh . 💟 Kelebihan Snowy Body Lotion 💟: 🌸 Mencerahkan kulit secara mendalam 🌸 Melindungi dari sinaran uv dengan spf 🌸 Membersih pori pori dan memberi oksigen pada kulit 🌸 Menegangkan kulit 🌸 Menghilangkan tompok hitam pada badan 🌸 Melembapkan kulit yang kering 🌸 Kulit lebih sekata dan glowing 🌸 Meratakan tona kulit 🌸 Tidak melekit dan tidak berminyak . #whatsapp0197155158 . . . #snowwhitesecret #snowwhitelotion #snowwhitetablet #snowwhite
Testimoni best dari Snow White Lotion 😍😍 Hanya perlu konsisten saja 😉 jangan malas-malas kalau nak cantik okay... Amacam??? BEST ke BEST??? Ini Produk bukan biashee biasheee 😍 tapi kesan luar biashee👏👏 Uolsss yang nak try Snow White body lotion boleh wasap sis👇 ready stock. #whatsapp0197155158 #SnowWhiteSecret #dropshipwanted #snowwhitesecret #snowwhitelotion #snowwhitetablet #snowwhite
MUKA PUTIH TANGAN GELAP WAJIB CUBA LOSYEN BERHANTU NI Iols dulu pun memang xdapat lari dari problem ni. Nak² bila dah tepung tawar muka ni. Nampaklah beze warna muka dgn tangan. Malu tau uols.. Mana nk letak muka ni. Tapi Sekarang iols x segan lg sebb ade super hero ni, snowy body lotion! zaasss sapu² terus putehh. Xcaye tgok dulu testimoni ni 😘 #whatsapp0197155158 . . . #snowwhitesecret #snowwhitelotion #snowwhitetablet #snowwhite
😱😱 HANYA 1 SAPUAN KULIT JADI PUTIH BERSIH ⁉ BETUL !! SNOWY LOTION 🍓 boleh sapu di muka & tangan ya 🤗 Hanya dengan 1 sapuan sahaja uolls , kulit korang dah jadi putih bersih 😍😍 Sesuai dengan semua jenis kulit !! Bagi mereka yang berkulit agak gelap pula , bolehlah sapu nipis sahaja ya 😊 Bagi tujuan agar kulit tak nampak kelabu gitew . Dan untuk kesan yang terbaik , sis sarankan korang pakai bersama LOTION UNTA 🐪 INSPIRASI PUTIH TANPA SUNTIKAN 💉 PUTIH SEPANTAS 7 SAAT ‼ JOM TRY 👏👏💃 Wasap 📲 #whatsapp0197155158 #SnowyLotion #snowwhitesecret #snowwhitelotion #snowwhitetablet #snowwhite
โลชั่นผิวขาว ใครๆก็ใช้กัน ทาทุกวัน ไม่ขาวให้มันรู้ไป กระปุกละ 350 บาท #ใช ้ได้เป็นเดือน😲 #snowwhitelotion #ร ับตัวแทนจำหน่าย @rassa_shop3
load more posts