#wd

436,599 posts

WD MicroSD Purple Class 10 UHS-1, cocok sebagai media penyimpanan pada smartphone anda . Tersedia dalam berbagai ukuran, yaitu 32 GB dan 64 GB . Hub 0857-7521-2770 untuk info lebih lanjut #novalkom #microSD #WD #Purple #class10 #uhs1 #32GB #64GB #noKW #noBM
Arbutin berasal dari  daun tanaman bearberry, bukan buahnya. Pada awalnya tumbuhan tersebut digunakan untuk menghentikan sengatan lebah (tumbuhan tersebut terbukti dapat mengubati sengatan dan kudis). Kandungan Arbutin yang tinggi dapat mencegah pengeluaran enzyme tyrosinase, melanin dan erythema sehingga dapat mencegah hyperpigmentasi kulit. Oleh yang demikian, arbutin dapat membantu untuk mencerahkan kulit. Arbutin telah terbukti efektif mengurangkan black spot dan tona kulit tidak sekata. Ekstrak Bearberry juga membantu melindungi kulit dari panas matahari dan sekaligus berkesan sebagai anti penuaan. Seterusnya, Arbutin tidak menyebabkan iritasi pada kulit kerana kajian menunjukkan arbutin sesuai digunakan untuk SEMUA jenis kulit. Ia juga dikenali sebagai anti-inflamasi dan anti-bakteria. Arbutin sangat terkenal di dalam dunia kecantikkan sekarang kerana manfaatnya yang tiada tanding MENGGANTIKAN hidroquinon dan merkuri yang disekat penggunaannya di beberapa negara. ~Desire become Reality~ #womendesire #womendesiretripleadvance #wd #wdta #wdkedah #wdtakedah #wdtautara #awetmuda #cantik #flawless #murah #nakcantikpakaiwdta
[#환 ] ⠀ ⠀ ⠀ ‪‪‪안뇽~벌써 화요일이네요! 이번주 버스킹도 금방오겠쬬...?👀❣️‬‬ ⠀ ⠀ #환 #HWAN #겸댕이 #NCUS #엔쿠스 #천하무적 ⠀ ⠀ ⠀ ‪#환 #명 #서석진 #성섭 #이오스 #호진 #은택 #순 #IF #유안 #WD #현민 ‬ ⠀ ⠀ #KYURIENTERTAINMENT #규리엔터테인먼트 ⠀ ⠀ #12인조 #신인 #아이돌 #데뷔 #IDOL #DEBUT #KPOP #kpopidol #koreanidol
Aku yang dulu Aku yang sekarang * wawa anak 4 orang * konsisten hamoir 5 tahun dengan #wd - #wdta #codsgramal #codkajang #codbangi www.wasap.my/60196739382/nakcubawdta www.wasap.my/60196739382/wdjimatrm40
Woww, #gojesnya hakak Kita nie . Sejak ber #wd nie #runcing giler pipi tu dah macam telur haaa dia Punya #glowing tu. . #eyebag berkilo pun dah kurang. #kulitkusam tiada lagi. Yang Ada hanya #kulitputih Dan #wajahberseri
Yang mau nobar, yang mau presentasi kuy di beli projektor #epson nya ready Epson EB-X450 Resolusi: XGA (1024 x 768) Brightness: 3600 Lumens Contrast Ratio: 15000:1 Teknologi: RGB liquid crystal shutter projection system technology Seri lain juga ada free antar area kartasura mau pasang sekalian juga bisa tersedia braket + wall screen 70" / trepot 70" merk lain juga ready merk #benq #acer tanya dulu juga boleh nomor kita ada di bawah ya ⬇⬇⬇😊😊😊 ✔ Jual Beli Laptop Baru & 2nd ( bisa Kredit khusus laptop baru DP minim Syarat Mudah Proses Cepat ) ✔ Jual Printer ✔ Jual Projector ✔ Periperhal ✔ Networking ✔ Accesories ✔ Menerima Pembuatan LAB / WARNET Melayani Service 🔧 Service Laptop 🔧 Service PC 🔧 Service Monitor 🔧 Service Printer 🔧 Service Projector 🔧 Service Smartphone 🏢 JO COMPUTER 📭Jl. Slamet Riyadi No.7 Pasar Bumirejo Gumpang Kartasura https://maps.app.goo.gl/YgdRM ☎ 0271 7451362 📱 082237383529 ( CS ) 📱 081548793512 ( Penjualan ) 📱 081327994275 ( Service ) Buka Hari Senin - Sabtu jam 08.00 - 17.30 #tukartambahlaptop #laptopmurah #laptopbaru #laptop2nd #komputersukoharjo #komputersolo #komputerkartasura #jualbelilaptop #jualprinter #jualprojector #jualprinter #canon #epson #sandisk #wd #transcend #seagate #logitech #genius #benq #acer #asus #hp #lenovo #semuaada support by #homecreditsolo #homecreditindonesia
Petua awet muda atau penjagaan wajah. ================================= Boleh share kalau bermanfaat ya. Petua 1- Setiap kali bangun subuh pastikan kita minum air suam dan selawat. Petua 2- Amalkan membaca "Ya Qawiyyu" Maksudnya wahai yang Maha Kuat (selepas memberi salam iaitu tiap kali selesai solat fardhu) Petua 3- Banyakkan minum air putih (mineral) pada waktu siang. At least dalam 9 atau 10 gelas. Paling kurang pun 8 gelas. Maghrib dan isyak amalkan pengambilan madu campurkan dengan air suam. Petua 4- Sentiasa pelihara wajah dalam keadaan 'berwuduk'. (Bagi yang tidak haid). Bagi yang sedang haid, make sure rajinkan basuh muka. Dalam sehari kena banyak pi sinki basuh muka dan juga tangan. Sebab tangan mudah lekat bakteria nanti kalau tangan sentuh wajah, habis bakteria merebak. Petua 5- Gunakan 3 jari tengah untuk menggosok muka ketika mencuci atau membilas muka. Petua 6- Berselawat 3 kali ke atas bedak muka dan berdoa "Ya Allah serikanlah wajahku agar yang memandang berasa senang dan tenang melihatku" Petua 7- Sentiasa membaca doa ketika melihat cermin. "Ya Allah sebagaimana kau cantikkan wajahku,maka perelokkanlah pekertiku" Petua 8- Setiap kali selepas solat isyak ambil air segelas. -Baca Surah Al-fatihah sekali -Baca Ayat qursi sekali -Baca Surah Al-Waqiah ayat 35-38 tujuh kali -Tiup dan minum ikut sunnah (3 kali teguk) Petua 9- Elakkan pengambilan produk kecantikan yang berbahaya. Kena rajin buat research. Petua 10- Baca zikir : Ya Allah ×3 Ya Nuur ×3 Ya Hadi ×3 Ya badiyah 3× (Tadah tangan sambil baca zikir di atas then hembus di tangan lepastu sapu di wajah) Amalkan sebelum keluar rumah, InsyaAllah muka nampak ada nuur di wajah dan awet muda.. Petua 11- Sentiasa dalam keadaan riang, senyum, istigfar dan sabar (Allah cinta orang yang sabar). Yang penting konfiden! Jom kita amalkan sama-sama. #WDTA #WD jangan dilupakan
Harddisk anda rusak ? Tidak terbaca ? Tidak terdeteksi, Bad sector??? YUK!! Langsung datang ke JL.TB SIMATUPANG NO.25 Cilandak Timur,Jak-Sel👌 Kami bisa bantu kembalikan datanya... 💪💪 Hanya di : https://www.bengkelharddisk.com #harddisk #datarecovery #recoverydata #bengkelharddisk #filehilang #fileterhapus #seagate #harddiskrusak #wd #sony #toshiba #hitachi #fujitsu #samsung #hgst #maxtor #vgen #transcend #adata #apple #recovery #flashdisk #memory #memorycard
Siapa kat sini yang makin lama #jeragat makin menebal di muka? Dari satu dot dah makin membesar dot hitam yang ada. Stress betul kan? Jeragat mengambil masa untuk dirawat sebab dah berakar umbi di dalam kulit. Tapi takde yang mustahil kalau kita rajin nak jaga kecantikan kulit muka kita. Haa ajom gunakan kentang yang sangat tinggi antioksidan dan juga lemon yang dapat membantu memudarkan kesan jeragat. ⤵️ 1️⃣ Blend sebiji kentang. Dibuang kulit. Blend sampai halus. 2️⃣ Campur separuh biji perahan lemon ke dalam kentang yang sudah dikisar. 3️⃣ Kemudian bekukan dalam bekas kiub. Guna kiub untuk ais tu pun boleh. 4️⃣ Bila dah beku boleh gosokkan pada muka. 5️⃣Biarkan kering sekejap dan boleh bilas. Amalkan dan boleh tengok jeragat makin mula memudar. Nak lagi power kesannya konsisten calit #WD tiap hari kat nadi ye uolls. 😘 Selamat mencuba. ❤️
Kemarin weekend kemana kak? Pasti mobilnya jadi kotor kena debu setelah weekend kemarin yaa Yukk kak ga perlu repot repot lagi dengan power cleaner mobil bisa kinclong lagi ✨✨ . . . #otomotif #indonesia #modifikasi #mobil #like #car #honda #otomotifindonesia #aksesorismobil #automotive #bandung #jakarta #bengkel #toyota #variasimobil #wd #motor #modcom #ototrend #bengkelmobil #repost #yamaha #surabaya #lampumobil #modifikasimotor #klubmobil #komunitasmobil #olahraga #hondamobilio #bhfyp
load more posts