#womanhikers

832 posts

Walked The Glen Shiel Ridge this weekend in lots of rain! 7 Munros taking 10 hours. Fun?? Not quite. 🌧🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 #munros #happyupahill #scottishmountains #thisisscotland #yourscotland #womenoutdoors #womanhikers #ukhikers #getoutdoors
I've been deeply impacted by the tragedy that unfolded on the Appalachian Trail this weekend. Many of us head to the trail for peace, solace and to remove ourselves from the madness of life. I felt like I had to do something to make an impact, but I wasn't sure what could be done. I am certain the voice of many will be louder than the voice of the violence created by one. And so to stand in solidarity with those impacted by this horrific moment, and for those presently on the trail I came up with Hiker's Thunder. Saturday, at 12 noon your time, your feet are on a trail and you post photos and a message of love, hope and support. We post them in every hiking and outdoor group we are part of AND publicly. Let’s let those impacted and the world know what hikers are made of; courage, community and love. This was inspired by the amazing women of the Appalachian Trail Women's Group as a positive response to the tragedy. #allwomenalltrails #appalachiantrail #atstrong #hikerfamily #hikertrash #appalachiantrail2019 #appalachiantrailhiker #hikingadventures #athiking #appalachiantrail #hikingmeditation #backpacking #optoutside #hikerstrong #hikerthunder #atwg #womanhiker #womanhikers #appalachiantrailconservancy #appalachianmountainclub #dvamc @cherylstrayed @anishhikes @_roamad_ @rei @thenorthface @salomon @appalachianmountainclub @appalachiantrail @llbean @llbeanpr @easternmntnsports @ospreypacks @gregorypacks
What a weekend adventure we had in Skye climbing Sgurr Dearg, otherwise known as the Innacesible Pinnacle on our second attempt due to bad weather. Oh how the sun shone for us. Amazing time thanks to #kingdomguides #dhubmoroutdoor ⛰👉😎❤🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 #visitscotland #thisisscotland #womanhikers #womenoutdoors #womenwhoexplore #isleofskye #skye #cuillenmountains #visitscotland #mytiso #gooutdoors #berghaus #scot_mags #scotlandshots #scot_mags #innaccessiblepinnacle #instascotland #scotland_ig #sunshine #innpin #hiddenscotland #gooutdoors #goexplore #scottishmountains #funin50s #findyourepic #unlimitedscotland #climbingscotland #saltiresky
Our first Skye munro today, Bruach na Frithe. Not the best weather with some hail and wind, wee facial exfoliation chucked in for free. Great day though with #kingdomguides and some well kent faces. More of this tomorrow we hope. #thisisscotland #Skye #scottishisles #womanhikers #womenoutdoors #mountainburdz #fitin50s #funin50s #lovescotland #instascotland #bruachnafrithe #Sligachan #slighachanhotel #explorescotland #visitscotland #scotland_ig #scot_mags
Cuillin Mountains in Skye from Fairy pools. Our destination this weekend with some good friends and #kingdomguides looking after us and we might tackle the 'innaccessible pinnacle'. It's a dry sunny weekend but we have some strong winds. Will keep you all posted. #skye #munrobagging #innaccessiblepinnacle #cuillenmountains #womenwhoexplore #womanhikers #womenoutdoors #yourscotland #thegreatoutdoors #thisisscotland #yourscotland #happyupahill
Landed in Skye today which didn't fail to show off what a spectacular place it is, if not a tad busy. Touched the old man of Storr and went to fairy pools where the water was so clear. Cuillen mountains gleaming in the sun. Excited for a weekend of adventures here with Shirl 😄 #Skye #scotlandislands #thisisscotland #yourscotland #womanhikers #womenoutdoors #womenwhoexplore #lovescotland #fitin50s #superdry #lowa
Ahh mukaku gak banget, Tapi gimana lagi pengen post karna ini foto satu2nya sama para Ibu Ibu Pendaki. Haha Aku : Lho lho.. Ibu Ibu kuat ini dari Mana ? Ibu2 : Dari Batu .. . Aku : Serius Bu ? Saya juga dari Batu. Auto salim cium pipi kanan kiri Ibu2 : wah ternyata tetangga sendiri, ntar bisalah mendaki bareng. Gunung Arjuna kita tektok lho. Aku : woaaahhh *speechless Setelah ada signal langsung WA Ibukku dan kirim foto ini. Eh ternyata mereka saling kenal dan ternyata temen jalan kaki bareng kalo didesa 😑 Ternyata Ibu Ibu di Kota Batu ini setrong setrong . Termasuk ibukku yg punya tenaga super power 🤣 . . . #ibupendaki #pendakicantik #pendakigunung #mbolangers #gunungindonesia #merbabu #exploregunung #exploregunungindonesia #explorer #hikers #womanhikers #indonesiawomanhikers #petualang #pendakisantai #pendakibatu #kwb #ibuibukotabatu #jejakpendaki #wanitaindonesia #mountnesia #pendakitangguh #
Perjalanan ke #cibareubeuy ini adalah #trekking terakhir kami sebelum Ramadhan. Terimakasih atas segala kebersamaan. Mohon maaf atas segala khilaf dan kesalahan. . . Allahumma ballighna Ramadhan - Ya Allah, sampaikanlah kami pada bulan Ramadhan. . . Semoga Allah memberikan kita semua kemudahan dalam menjalankan ibadah Ramadhan, yang tinggal beberapa hari lagi menjelang. . . Mohon maaf lahir dan bathin . . Sampai jumpa lepas Eid Al Fitr inshaAllah . . #ceritaellena #trekkers #trekkingwomen #trekkingsebelumramadhan #mohonmaaflahirbathin #womanhikers #rimbawanitaindonesia #nanjakbareng #jejaknanjak #forest #rainforests #mountainstories #mountains
You don't need extra skin care and special treatment to make your skin darker. Only need to go out and let the sunshine do the rest 😋 . Gak perlu tanning khusus ke salon perawatan tubuh sekedar buat kulit semakin gelap. Banyak2 keluar, serap sinar matahari banyak2, maka kulitmu akan menggelap dengan sendirinya 😋 . . #hikersofinstagram #hikerwomen #trekkersofindonesia #indonesiantrekkers #indonesianwomanhiker #womanhikers #mountains #waterfalls #forestwalk #indonesiarainforest #pemburucurug #rainforests #forests #mountains #mountainstories
“I like this place and could willingly waste my time in it.” – William Shakespeare . . enak juga pake celana trekking mountaingear dari @samagaha_outdoor ini. Murah tapi nyaman *siapa tau di endorse bhahahahah . . #wearehikers #pemburucurug #womanhikers #wanitarimba #rimbawanitaindonesia #hikerslife 👣 #trekkers #forestwalk #foresters #mountainstories #mountains
Kawah Ratu Gunung Tangkuban Parahu, merupakan kawah utama dari gunung yang memiliki ketinggian sekitar 2084 mdpl. Gunung yang terletak di antara perbatasan Subang dan Bandung Barat ini agak unik, karena mengunjungi tempat ini tidak terasa seperti sedang pergi ke gunung. Mengunjungi, ya, mmg lebih tepat disebut mengunjugi daripada mendaki gunung, karena bagi wisatawan sangat mudah untuk mencapai tempat ini. Bahkan lapangan parkir, mushalla, kedai makanan sangat dekat letaknya dengan bibir kawah ratu ini. . . Wahh, kok jadi gak kerasa pergi ke gunungnya dong kalo gitu? lalu gregetnya sebelah mana? Gawsah khawatir, bagi kamu, kamu, yaaa...kamuuu yang suka summit, Tangkuban Parahu tetap gunung kok. Kamu bisa tetap mencapai puncaknya dengan trekking dan tetep kerasa hiking bila kamu melalui jalur yang paling disukai para pendaki, yaitu melalui jalur jayagiri. . . Untuk sampai jalur jayagiri ini, kamu dapat menggunakan angkutan umum, atau simpan kendaraan kamu di sekitar Lembang. Mulai dengan kunjungan ke Taman Junghuhn, yaitu makam seorang Naturalis asal Jerman, Franz Wilhelm Junghuhn yang berjasa besar dalam penelitian vegetasi di Pulau Jawa. Taman Junghuhn berjarak 1 km dari Kota Lembang, yaitu setelah belokan kanan pertama Pasar Lembang, ambil belokan kiri pertama dengan plang hijau Taman Junghuhn. . . Dari situ...ehmmm.. bisa tanya2 warga sana aja kali ya. Kepanjangan uy 🤪🤪🤪 . . 📸 @ellenamerrina #mountains #mountainesia #mountainstories #jejaknanjak #ceritaellena #hiking #hikers #trekkers #trekking #womanhikers
PIcs from Blair Atholl # beinnaghlo3. Carn Liath (975m), Braigh Coire Chruinn-bhalgain (1070m) and Carn nan Gabhar (1121m) Seriously hot sunny day with some lovely ladies and Tattie the dog. One of those days with a not so pleasant long walk home ☀️😎❤😑 #sunnyscotland #womanhikers #womenwhoexplore #womenoutdoors #getoutdoors #scotspirit #instascotland #hiddenscotland ##munrobagging #scottishmountains #thisisscotland #yourscotland #brilliantmoments #brilliantmountains #scothike #unlimitedscotland #adventuredog #scotland4you ##ScotlandisNow
Love the moment with you all guys. Can't wait for another our new adventure . . Thx @paysasro . . #womanhikers #womanadventure #womanhiker #mountainstories #mountaineer #jejaknanjak #mountains
Pictures never quite capture how breathraking the hills are. Here's some pics from our 6 Munros on Easter Friday from #glensheeskicentre Carn an Tuirc (1019m) Tolmount (958m) TomBuidhe (957m) Cairn of Claise (1064m) Glas Maol (1068m) Creag Leacach (987M). Long day but very much worth it. #yourscotland #thisisscotland #ig_scotland #womenoutdoors #womanhikers #munrobagging #lovescotland #scottishmountains #instascotland #brilliantmoments #scotlandbeauty #fitin50s #funin50s #womenwhoexplore ##happyupahill #happyladies #mytiso #scotland #Scotlandinspring #ScotlandisNow #whataday #glasmaol #mountainlife
Ini dia presiden D1va alias district One @bharunab. Blio seneng banget kasih track yang ajib. Beneran ajib, track yg beliau bilang "unyu2" atawa track cantik pake "doang" bisa berubah jd track "lincah" gegara beliau kadang main tunjuk "kesana aja" ahahahah. Kesana aja bagi beliau artinya kita bisa tetiba nemu tanjakan atau turunan yang licin atawa terjal. Yg kita pikir bakal lurus2 aja, bisa berubah jadi sosorodotan alias make "bemper" belakang agar kita bisa lolos laluin track nya. Hahahahha, tengkyuh kang Bayu. Bikin hari2 hiking atau trekking kita beneran ajib. Nuhunnnsss . . Btw maaf fotonya di blurr ya kang Bayu ahahah . . #d1va #trekkers #womanhikers #womantrekking #indonesianhikers #jejaknanjak #rimbawanindonesia
Our relive yesterday was not Beinn a' Ghlo but today's is. 3 absolutely stunning Munros Carn Loath, Braigh Core Chruinb-bhalgain and Carn nan Gabhar. The weather for Scotland was fab at 20°. How lucky for us. Can't deny we didn't enjoy the long walk back to the car! #Beinnaghlo #sunnyscotland #easterholidays #funin50s #9munroweekend #sorefeet #factor50 #laughsuphills #thisisscotland #yourscotland #munrobagging #womenoutdoors #womanhikers
load more posts