#younglivingrawang

4,382 posts

17 ramadhan. . Sekejap nya rasa.. Nanti mesti rindu.. . Bulan yang sangat tenang.. Bulan yang penuh keberkatan.. Bulan yang di angkat segala doa... . Semoga kita semua beroleh kebaikan ramadhan seperti yang kita harapkan.. Semoga semua doa kita di makbulkan.. Semoga terbuka luas pintu-pintu rezeki buat my team #EOEmpire . . Amin Ya Rabb.... ❤️❤️❤️ . 🐝 WAWA YUSOFF 📲 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Haa ni lagi satu peluang . Sesapa ahli baru Pada bulan may Yang berminat nak bisness Kite akan guide Sampai berjaya . Yang penting kene ada full comitment Kene ada usaha Kene ada semangat . So inilah peluang Awak enroll hari ni dengan modal hanya rm675 ‼️ . Pastu awak guna sambil2 awak berkongsi bersama rakan2 Kemudian kite start untuk bisness . Mana tau rezeki awak Dapat jana pendapatan 4angka Menang percutian sponsor by YL Menang aria diffuser + set eo yang bernilai rm2000++ 😱😱 . Tak nak ke?? Rugi lah weiii . YL dah sediakan jalan So amik peluang ni untuk jadi yang terbaik ❤️ . Dah abis pikir Nanti terus whatsapp ira ok 🥰🥰 . . Love, Eira zainal 019-5205540
Ada lagi tak??? Yang nak rebut sementara harga tengah murah ni?? . Meh lah cepat2 Order sementara berpeluang . Harga untuk 3 hari Hanya ‼️ RM675 ‼️ sahajaaaaa ‼️ rm675 ‼️ ‼️ rm675 ‼️ . Jangan tunggu lama2 Kalau terlambat ira xtau eh 😂 . Terus whatsapp ira Ira consult dulu sebelum membeli 🍭 . . Love, Eira zainal 019-5205540
Hanya 2 hari! Ada 10% diskaun! 🤩 . Wellness in a bottle. Tapi in this case, 12 bottles + 1 diffuser Untung ke sangat untung?🤪 . Murah dah set ni. Taktau guna, sis boleh ajar. Pun kita ada support team yang boleh bantu. . Free gifts pun ada banyak ni. Bulan-bulan baik ni elok memberi orang kata hehehe.. . Eh marilah marilah grab.. Roger sis ya 012-3043122 . #ylrayasale #dmdpskset #premiumstarterkit #younglivingrawang
10% Off.. Untuk 3 hari jee.. Jangan lepaskan peluang yang tak selalu datang ni.. Sempena nak menyambut Raya Aidilfitri nak kan rumah yang wangi dengan bau bauan semulajadi tanpa bahan kimia.. Grab lah set Desert Mist Premium Stater Kit ni.. Tak rugi pun walau se sen.. Percayalah.. . Tambahan dgn free gift dari kak nurul juga 😍 . NURUL ROSLI 012.243.6707 👇👇👇 http://nurulrosli.wasap.my http://nurulrosli.wasap.my http://nurulrosli.wasap.my . . Young Living (M) Distributor Member ID : #10299307 . #younglivingmalaysia #younglivingselangor #younglivingrawang #younglivingbatangkali #younglivingkualakububharu #youngliving #oilcolony #sayajualyoungliving
Menawan ke tak????? 3 hari ni Yl buat promo . . Hanya rm675 ‼️ sahajaaaa Iyeeee ‼️ rm675 ‼️ . Haih xnak caya lagi Cepat2 whatsapp ira . Hadiah dari ira?? Adaaaaaaaaa Meh cepat2 whatsapp . . Love, Eira zainal 019-5205540
RM675 for Premium Starter Kits fr Desert Mist Diffuser!. 😲. 10% discount guys. Original price is RM750. Promo ni bermula dari sekarang up until 24th May 2019 sahaja. Owh tell me how rugi if you guys tak grab this promo now. Because kite tak tahu bila kah lagi YL akan bg promo kegilaan seperti ini. MURAH GILA!!!!. nak raya ni kan. cepat!. 😍 . Love, 'Ain 012-6130337 http://ains16yleo.wasap.my/ http://ains16yleo.wasap.my/ http://ains16yleo.wasap.my/ #Essentialoils #younglivingessentialoils #sayagunasayajual #premiumstarterkit #diffuser #YoungLiving #YoungLivingPuncakAlam #YoungLivingSaujanaUtama #YoungLivingKLCC #YoungLivingMalaysia #YoungLivingShahAlam #YoungLivingSetiaAlam #YoungLivingKualaSelangor #YoungLivingTanjungKarang #YoungLivingJeram #YoungLivingRawang #BazarPaknil #itsnotmedicineitsalifestyle #harirayaaidilfitri #bajuraya2019 #raya2019 #sayajualmurah #bajurayamurah #bajukurungraya2019
Good morningggg Nahhh Selamat pagiii . Pagi2 kakak dah saji kan ngan warna2 menarik diffuser . Iyeee Awak boleh pilih kaler ape yg awak nak Kalau xlarat nak tekan2 sendiri Nanti boleh setting dia auto change . Skang ni tengah ada promo 10% dari YL . Rugi oiiii Tak grab peluangggg . Cepat2 Whatsapp ira Harga PSK DMD hanya rm675 ‼️ . Meh terus whatsapp ira kalau berminat ok ❤️ . . Love, Eira zainal 019-5205540
Premium Starter Kit Rm 675 sehingga 24 mei sahaja! . Pembelian boleh dibuat menggunakan CREDIT atau DEBIT CARD untuk. lebih mudah dan lebih cepat. . Setiap pembelian akan dapat keahlian percuma yang mana selepas pembelian PSK ni korang boleh buat belian dan dapat diskaun 20% - 25% off. Jimat banyak kan kalau jadi ahli?? . Kit includes . Desert Mist Diffuser (1) Premium Essential Oils Collection (10 individual – 5ml essential oil singles & blends) (1) Stress Away 5 ml / Spearmint 5 ml* (1) AromaGlide Roller Fitment (1) Citrus Fresh 5 ml / Ginger 5 ml** (10) 1ml Sample Bottles (2) NingXia Red Sachets – 60 ml (1) Product Guide (1) Product Price List (10 Love It? Share It! Business Cards (10 Love It? Share It! Oil Bottles . TQ customer ❤️ . 🐝 WAWA YUSOFF 📲 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Premium Starter Kit Rm 675 sahaja sehingga 24 mei. . Pembelian boleh dibuat menggunakan CREDIT atau DEBIT CARD untuk. lebih mudah dan lebih cepat. . Setiap pembelian akan dapat keahlian percuma yang mana selepas pembelian PSK ni korang boleh buat belian dan dapat diskaun 20% - 25% off. Jimat banyak kan kalau jadi ahli?? . Kit includes . Desert Mist Diffuser (1) Premium Essential Oils Collection (10 individual – 5ml essential oil singles & blends) (1) Stress Away 5 ml / Spearmint 5 ml* (1) AromaGlide Roller Fitment (1) Citrus Fresh 5 ml / Ginger 5 ml** (10) 1ml Sample Bottles (2) NingXia Red Sachets – 60 ml (1) Product Guide (1) Product Price List (10 Love It? Share It! Business Cards (10 Love It? Share It! Oil Bottles . TQ customer ❤️ . 🐝 WAWA YUSOFF 📲 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #ilkkmsgbuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #makminyak #yleomy
Apa ni YL ni. apa niiiii 😱 . Elok selesai buka puasa dapat emel ni. 10% diskaun untuk PSK!! . Grab korang. Masa ni lah nak rasa jimat nya beli PSK Normal Price Rm 750 ni YL offer Rm 675 sahaja. . Nak raya ni, grab sekarang. Boleh bawak balik kampung eo tu. Standby pakai kat anak-anak. Time raya ni nak berkumpul ramai-ramai kan Kita standby siap-siap keperluan anak-anak . Dan setiap pembelian PSK untuk promo ni, ada free gift lagi dari kakak tau! - free postage - free gift . Nak tak?? Meh lekaihhh . 🐝 WAWA YUSOFF 📲 0192339019 . #younglivingselangor #younglivingmalaysia #younglivingsungaibuloh #yleo #younglivingessentialoils #naturalremedy #anakbatuk #batukberkahak #tidurlena #migraine #eczema #hospitalsungaibuloh #hospitaluitm #hospitalkualalumpur #uitmsubgaibuloh #younglivingrawang #premiumstarterkit #kutupsk #pskyoungliving #younglivingkualalumpur #younglivingsegambut #younglivingsentul #publika #fattzura #bazaarpaknil #EOEmpire #aromah #yleomy #touchofoils
KENAPAAAA??? YL NI SUKE SANGAT BUAT KEJUTANNN???? . Ok Lepas bukak pose Tengok email . 😱😱😱😱😱😱 10% oiiiiii Sape nak bagi?? YL lah bagi 😂 . Harga asal rm750 Harga sale only RM675 🥳🥳🥳 . Dah lah Malas nak citer banyak Sape nak Terus whatsapp ira . Hadiah dari ira?? Of course lah ada 💋💋💋💋 . Sape mau?? Whatsapp terus ok 🌹🌹 . . Love, Eira zainal 019-5205540
Siap starter saya..sbb ari ni ade tamu, bole la buat ni...kalu x, mmg tak la...nak mkn ngan sapa...kebetulan nak buat td,limau x jumpa..malas la nak pegi beli...so kita amik eo #lemon #vitality la sebagai ganti...bau nampak nye lg mengancam dr limau kasturi...huhuhu....sapa ckp essentials oil ni utk kuar2 asap jer...masak,minum pon ok la...nak tau lebih lanjut,meh la pm saya...ok..selamat berbuka puasa... . . . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session 👇🏻👇🏻👇🏻 Jelan Adler Id:16824900 013-5405540 013-5405540 Or klik link kat bio 👆🏻👆🏻 . SELF PICKUP AREA 😌 👉🏻 #batucaves 👉🏻 #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers #pembalapoilers
X tauu laa camna wehh..ubat ketiak ubat gigi sabun mandi semua dah infused eo... . Sekarang ni merebak pulak kat laki hakak..asalkan eo die habis nanti die remind jelaa... . Yang..i punya ni habis..nanti u order ehh..kang satg..yang mana u simpan stok eo..i nk amik eo i...anak2 pun samo je..mummy..kakak punya ubat ni habis..mummy bole x buatkan.. . Seb baik laa hakak ni baik hati..mmg niat nak bagi family pakai yang terbaik.. . Maka..mummy pejamkan mata..order jelaaa kan...insyaalah ade laa nanti rezeki lainnn 😂😂
Ni pulak psk desert mist diffuser Anyone yang berminat?? . Esok ira nak ke bangi Kalau berminat boleh roger Kite jumpe kat area bangi . . Love, Eira zainal 019-5205540
Alhamdulillah Udah sampai PSK dia . Seronok lew raya dia tahun ni ngan PSK . Xde nak kisah sangat anak meragam buat hal time hari raya tu Hahaha . Dah beli ngan ira Of course lah ira akan ajar . Yang penting kene banyaakkkk tanyaaa Kalau xtanya ira ingat awak dah pandai . Ok?? Ada lagi yg nak beraya ngan young living?? Meh sini terus whatsapp ira ok . . "KEEP OILING & STAY HEALTHY" For order & consultation session 👇🏻👇🏻👇🏻 Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 Or klik link kat bio 👆🏻👆🏻 . SELF PICKUP AREA 😌 👉🏻 #menaratm 👉🏻 #stadiumselayang #younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbangsar #premiumstarterkit #premiumstarterkityoungliving #essentialoil #younglivingmurah #younglivingklcc #younglivingdamansara #younglivingrawang #younglivingkualalumpur #sayajualyoungliving #dolcerynaoilers
Meh kire2 Awak suke yang murah ke yang mahal Semua bergantung pada bajet masing2 Tiada paksaan . Pengiraan harga eo tu adalah untuk eo 15ml dan harga ahli Yang ada dalam set psk eo 5ml . Kene amik tahu Eo 5ml loose order TIADA dijual di YL ye Hanya eo 15ml sahaja So if awak nak beli asing2 Nak tak nak kene beli eo 15ml ✌🏻 . Kalau ikut keuntungan as a seller Kami lebih suke awak beli loose 🐣 . Tapi kalau ikut keuntungan as a customer Lebih baik awak beli set PSK 🌹 . So mana satu pilihan awak Tu terpulang pada diri sendiri Hihi . Dah penat kire2 Dah buat keputusan Pastu terus whatsapp ira ye Kite sembang tepi pulak Awak nak beli loose or nak terus beli PSK . Owhh ye Kalau beli loose Jangan lah mintak harga ahli pulak tau 😂 So kalau beli loose Harga retails lah Tapi if beli ngan ira Ira kompemlah bagi harga kasih sayang peluk cium bagai 😝😝 . . Love, Eira zainal 019-5205540
Premium starter kit dew drop diffuser . Haaa Kenapa beli baju nak kedekut nauu?? Act bukan kedekutt Tapi berjimat cermat Kenapa nak kene keluar duit yg banyak untuk bende yg ada option kualiti setanding yang murah?? . So duit banyak2 tu nak buat ape?? Haaaa Buat beli minyak2 kesayangan lahhh 😝😝😝 . Ira lebih rela untuk sihatkan family Dari beli baju raya mahal2 . Kalau family sakit Bukan boleh dapat pakai pon baju raya mahal tu kan??? . Act bukan untuk eo je Ira skang dah start tukar sikit2 ke arah lebih natural Garam gula sayur tu seme pon kalau boleh amik yg organic Korang pon boleh beza kan harga barang2 keperluan yang organic dengan yang tak harga macam dia mcm ne kan?? So duit banyak2 yg korang tanya tu, ira gune kat situ lah pulak Sebab minyak2 ira kebanyakkannye free ajo 😝 Redeem je setel masalah So jimat jugak tu . Beli ayam kat pasar Ngan ayam organic Beza kan harga?? . So mcm tu jugak lah perbandingan Beli eo kat mall Ngan eo young living yang dijamin proses seed to seal nye ni . Bebel panjang pon korang xbaca 😂 Nak set premium starter kit ni Meh lah terus contact ira . Nak tau mcm ne ira dapat eo free je?? Pon boleh whatsapp ira . Tu sebab i sayang YL ketat2 Sebab suka nau bagi eo free2 kat kite 💋💋 . . Love, Eira zainal 019-5205540
Masihhh belum terlewat lagii ni.. . Selamat hari guru untuk cikgu cikgi semua.. .
. HAPPY TEACHER'S DAY . Guru, Obor Hemah Menyinari Pertiwi . Selamat hari guru kepada semua pendidik bangsa. Tak lupa kepada guru-guru yang mendidik anak-anak saya. Jasa cikgu, amat besar pada kami. 😍 . . Oh ye...sempena hari guru ni, promosi hebat untuk setiap pembelian diffuser dapat 2 essential oil (lavender & lemon) bersaiz 5ml dan diskaun 10% daripada kami. . Beli bulan ni boleh pakai sekali time raya. 🤭 . Promosi sah sehingga 31 Mei 2019. . . Please contact us for more info . "TERAPI KESIHATAN EMOSI DAN FKIZIKAL" . MARIA YUSOFF 📲 0192374546 . . #younglivingselangor #eoterapi #younglivingessentialoils #terapijiwa #terapiemosi #naturalremedy #publika #bazaarpaknil #kidswellness #yleo #fattzura #bazaronline #hospitalsungaibuloh #younglivingbangi #anakbatuk #pskyoungliving #essentialoilselangor #terapiaura #terapijiwa #terapiaura2u #younglivingsungaibuloh #hospitalserdang #younglivingrawang #minyakterapi #younglivingsaujanautama #aromaterapi #kpjdamansara #kpjselangor #oilunites
Nahhh...cara lain untuk korang pelbagaikan penggunaan essential oil... . Korang infuse terus kat dalam sabun mandian korang..sekali mandi terus apply essential oil..xda laa lagi alasan terlupa kan
load more posts