junqueras

Oriol Junqueras

Veí de Sant Vicenç dels Horts. President d'ERC. Perfil a càrrec gabinet.

A l'Acampada Jove es demostra que el jovent d'aquesta país sou el fruit de totes les derrotes i, alhora, la llavor de totes les victòries. Gaudiu-la, gaudiu de la vida!
Convenció de Dones Electes d’Esquerra Republicana. Carme Forcadell: “Feminisme és canvi; volem dones que facin polítiques diferents, que cap dona hagi de renunciar a res pel fet de ser dona”.
Junqueras: “Per molts anys estimada Neus! Que passis un feliç aniversari envoltada d’aquells amics i amigues que cuiden i t’estimen a tu, al Lluc i a la Joana. Un dia recuperarem tots els aniversaris perduts!”
Torna l'@acampadajove , la cita imprescindible de l'estiu del jovent independentista dels Països Catalans. El 18, 19 i 20 de juliol ompliu Montblanc de festa i llibertat! Endavant companyes del @joventrepublica
Gràcies als nostres col·legues europeus per denunciar l’arbitarietat de la justícia espanyola. No ens rendirem mai!
@perearagones : @esquerrarepublicana sempre ha estat al capdavant de totes les lluites socials i d’alliberament nacional, i ho seguirem estant, cap lliçó. Batallarem arreu pels nostres ideals republicans, d’esquerres i independentistes.
Gràcies als herois anònims que vetlleu per la terra
“I si l'atzar et porta lluny, que els déus et guardin el camí, que t'acompanyin els ocells” Descansa en pau Laura
Junqueras: “Serem forts perquè ningú ens derroti. Serem nobles perquè ningú ens humiliï. Serem humils perquè ningú ens ofengui i seguirem sent nosaltres perquè ningú ens oblidi.”
No podran encausar a tots aquells ciutadans anònims que van fer possible l’1O. No ens rendirem Josep Maria Jové.
‪Estimada Carme, per molts anys! Com d’estimada ets!! En breu celebrarem junts tots els aniversaris robats! ‬
Com combat la injustícia i la manca de llibertats la gent d’@esquerrarepublicana ? Votant! Votant i votant! Guanyarem i anirem a Europa i @ernest.maragall serà l’alcalde de Barcelona. Gràcies Neus, Lluc i Joana per votar per mi. #CatalunyaRapublicana #MaragallAlcalde
load more posts